Author Topic: Ergys Kace  (Read 32873 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Απ: Ergys Kace
« Reply #640 on: February 21, 2014, 18:49:46 »
Χτες τον χαρηκε η ψυχη μου.
Ηταν απλα ΠΑΝΤΟΥ. Τοσο "ΠΑΝΤΟΥ" που 2-3 φορες εκανε μεχρι και το εξτρεμ!

Και η καρτα ηταν αδικη.. και μαλιστα στο 4.. Και πως να μην ηταν, φανηκε απο την αρχη τι θα σφυριξει η λαζογαμιολα.

Offline than_4

• Αποστολή
  • **
« Reply #641 on: February 21, 2014, 19:05:28 »
ξεκαθαρα μπαλα πηρε, τωρα αν απο την κοντρα ο αλλος εκανε 3000 σβουρες ...
αδικη καρτα

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #642 on: February 21, 2014, 19:19:38 »
Χτες τον χαρηκε η ψυχη μου.
Ηταν απλα ΠΑΝΤΟΥ. Τοσο "ΠΑΝΤΟΥ" που 2-3 φορες εκανε μεχρι και το εξτρεμ!

Και η καρτα ηταν αδικη.. και μαλιστα στο 4.. Και πως να μην ηταν, φανηκε απο την αρχη τι θα σφυριξει η λαζογαμιολα.
Εξτρεμ βγηκε λογω της θεσης που επαιζε αναγκαστικα.
Το τρεξιμο σκετο δεν φτανει, το γκολ ξεκιναει απο πουλημα μπαλας δικο του. Γυρισαμε ολοι πισω απο αλλη μια μαλακια του, ενω πιεζαμε μια χαρα. Πουλαει μπαλα, δεν ξερει που να τη δωσει, κοντρολ της πλακας και σουτ για μπεκατσες. 0 σωματικα προσοντα να κερδισει μονομαχια, εκτος και αν πιασει με τα χερια αντιπαλο οποτε καθε ματς κινδυνεουμε να παιξουμε με 10 επειδη ειναι προκλητικος.
Πουλημα χθες και αγορα ενος χαφ με λιγα γκαφρα σαν αυτα του αστερα.
Να κοβει ενα δυνατο χαφ να φτιαχνει ο εβραιος με τον λαζαρ.
Τελειως αμπαλος για μενα.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #643 on: February 21, 2014, 20:38:58 »
το γάμησες κ ψόφησε ρε συ ραμπιτ..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #644 on: February 21, 2014, 22:01:23 »
ραμπ αυτος ο ΠΑΟΚ απο τον κατσε πρεπει να ξεκιναει.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #645 on: February 22, 2014, 15:11:26 »
επειδή μόλις ξαναείδα την φάση της κίτρινης που έφαγε στο 4, θα έλεγα σε οσους εδώ μεσα πετάχτηκαν κ την βρήκανε σωστή να πάει να τους κυτταξει κανας οφθαλμίατρος αλλιώς να κόψουν την ενασχόληση με το αντικείμενο

Offline scarsick

• Αποστολή
  • **
« Reply #646 on: February 22, 2014, 15:15:59 »
Δώσε ένα λινκ αν θες

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #647 on: February 22, 2014, 15:40:20 »
επειδή μόλις ξαναείδα την φάση της κίτρινης που έφαγε στο 4, θα έλεγα σε οσους εδώ μεσα πετάχτηκαν κ την βρήκανε σωστή να πάει να τους κυτταξει κανας οφθαλμίατρος αλλιώς να κόψουν την ενασχόληση με το αντικείμενο

Ρε καλα καλα ουτε φαουλ δεν ειναι, μπαλα παιρνει ο κατσε, ποια κιτρινη  :'(

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #648 on: February 22, 2014, 15:45:51 »
Στην νόβα το είδα,σίγουρα θα υπάρχει και στο youtube

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #649 on: February 22, 2014, 15:54:41 »
ετσι ακριβως
γαμω τον πλατινι
αλλα....

ο κατσε ειναι ηλιθιος δυστυχως και επρεπε να ειναι πιο προσεκτικος γιατι λογω ηλικιας, παρουσιαστικου (λαρυγγοκοφτη) και ονοματος (ο κ. τιποτας) ειναι στανταρ στοχος για γρηγορη καρτα

επρεπε να το εχει αντιληφθει οτι ειναι ευκολος στοχος για καρτες, που τον κανουν μετα σοφτ και κρεμανε την ομαδα μετα απο τοσες που εχει φαει.
δυστυχως το αντιληφθηκε ΑΦΟΥ την εφαγε, γι αυτο και μαρκαρε πιο σοφτ μετα
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline scarsick

• Αποστολή
  • **
« Reply #650 on: February 22, 2014, 18:17:59 »
Ο λόγος που πετάχτηκα εγώ και είπα ότι είναι καραμπινάτη κίτρινη ήταν ότι την ώρα που έβλεπα το ματς αλλά και στο (ένα) ρηπλέυ που είδα μου φάνηκε ότι έπεσε με τα 2 πόδια και τον σήκωσε. Το ίδιο σχολιάσαμε νομίζω και άλλοι 2-3 στο λάιβ τσατ. Δεν μπόρεσα να βρω πουθενά τη φάση σε γιουτουμπ ή άλλο σάιτ, γι'αυτό και ζήτησα το λινκ, οπότε επιφυλάσσομαι και my bad εφόσον έκανα λάθος.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #651 on: February 22, 2014, 18:36:41 »
ουτε φαουλ δεν ειναι.....καθαρα την μπαλα παιρνει....τοσο καθαρα που γαμιεται η μανα του σταρκ και ολο του το σοι...
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
« Reply #652 on: February 22, 2014, 19:43:34 »
Συμφωνώ με Rabbit 100%

Στα δικά μου μάτια αυτός ο παίχτης το μόνο που έχει είναι τρεξίματα και καλή φυσική κατάσταση. Φτάνουν αυτά μόνο για έναν αμυντικό χαφ;;

Πάμε σε αυτά που δεν έχει. Δεν έχει πάσα(ούτε λόγος για κάθετη), δεν έχει σέντρα, δεν έχει σουτ, δεν έχει μυαλό, δεν ξέρει από τακτική, δεν έχει πόδι για εκτελέσεις φάουλ-κόρνερ, δεν έχει τρίπλα. Ούτε το γκολ έχει σε στημένες φάσεις όπως ο Μαντούρο. Δε λέω να τα έχει όλα αυτά, προφανώς αν τα είχε δε θα έπαιζε σε μας. Θα ήθελα όμως να έχει κάτι παρα πάνω ρε πούστη μου, εκτός απ'το να μαρκάρει (που και αυτό δεν το κάνει καλά).

Ειδικά για τις 2-3 φορές που πήγε για εξτρέμ κοντά στη γραμμή που είπε ο King, πραγματικά τράβαγα τα βυζιά μου. Και τις 3ς φορές έκανε μαλακία. Τι δουλειά έχει εκεί;; Θα κάνει τρίπλα στον κλειστό χώρο;; Θα κάνει σέντρα;; Θα βγάλει κάθετη πάσα;;; Πραγματικά απορώ γιατί πάει εκεί.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #653 on: February 22, 2014, 19:57:31 »
Πολυ κραξιμο και απαξιωση ρε παιδια. Αυτη την στιγμη ειναι παικτης ενδεκαδατος στον ΠΑΟΚ.- Οταν παρουμε καλυτερο το συζηταμε
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #654 on: February 22, 2014, 19:59:26 »
δεν είπε κανείς ότι είναι ο τσάβι άλλα το θάψιμο αυτό δεν το καταλαβαίνω. Προφανώς παίρνει την θέση κάποιου χαφ που έχει και κάθετη κ ντρίμπλα κ κάνει γκόλ κλπ ε...?
Εγώ ξέρω ότι το παιδάκι αυτό όσο παιζει σε μας ποτέ δεν παρουσιαστηκε μπλαζε ή αδιάφορος,μαρκάρει μανιασμένα όταν οι περισσότεροι ξύνονται και τέλος είναι 19 μαίων μόνο και έχει όλο τον χρόνο μπροστά του να βελτιώσει τις όποιες ατέλειες του. Κάντε του κριτική όπως κ σε όλους άλλα εδώ έχουμε φτάσει στον απόλυτο μηδενισμό μου φαίνεται.

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
« Reply #655 on: February 22, 2014, 20:07:43 »
Του κάνω κριτική Capri. Ούτε τον έβρισα, ούτε είπα να φύγει. Και δεν κάνω μηδενισμό. Έγραψα αυτά που έχει δείξει και αυτά που δεν έχει δείξει και θα ήθελα να δω από αυτόν (ή κάποιον άλλον). Εάν αυτά που έχει δείξει είναι μηδέν, τότε σόρρυ αλλά δεν είμαι εγώ μηδενιστής.

Δεν μου αρέσει καθόλου και το εξήγησα με επιχειρήματα. Τον βλέπω σαν έναν πολύ πολύ χειρότερο Βιτόλο (νομίζω έχουνε πολλά κοινά). Ελπίζω και εύχομαι να βελτιωθεί. Και αυτός θα κερδίσει και ο ΠΑΟΚ.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #656 on: February 22, 2014, 20:14:54 »
Δεν σου πε κανείς ότι τον εβρισες άλλα ότι μηδένισες την (όποια) πτροσφορά του. Διαφωνώ κάθετα με σένα και σου απάντησα με επιχειρήματα. Στην τελική για να επιμένει τόσο πολύ κ αυτός ο μυρωδιάς ο στεφενς όλο κάτι παραπάνω από σένα κ μένα θα χει δει

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #657 on: February 22, 2014, 20:24:11 »
πολύ βελτιωμένος είναι σε σχέση με πέρυσι. σωματικά έχει δέσει και πλέον μπορεί να στρίψει με τι μπάλα ενώ και το παιχνίδι του έχει βελτιώσει παίζοντας πιο γρήγορα τη μπάλα. και στα 2 υπάρχουν τεραστια περιθώρια βελτίωσης.
πέρυσι αν έπαιζε με ομάδα επιπεδου μπενφίκα θα γέλαγε ο κάθε πικραμένος, προχτές δεν ήταν ούτε καλός ούτε ναυάγιο. με κάτι χωρια, όπως αυτά που παίζαμε k πέρυσι φαίνεται φανερά η βελτίωση του

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #658 on: February 22, 2014, 21:00:46 »
Πρέπει να προσέξει και κάτι άλλο!Κάνει αρκετές κ με ευκολία λάθος πάσες όταν όλη η ομάδα είναι ψηλά δίνοντας στον αντίπαλο την κόντρα σε ανοιχτό γήπεδο με στόπερ τον Κατσουράνη...!
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #659 on: February 22, 2014, 21:45:01 »
Του κάνω κριτική Capri. Ούτε τον έβρισα, ούτε είπα να φύγει. Και δεν κάνω μηδενισμό. Έγραψα αυτά που έχει δείξει και αυτά που δεν έχει δείξει και θα ήθελα να δω από αυτόν (ή κάποιον άλλον). Εάν αυτά που έχει δείξει είναι μηδέν, τότε σόρρυ αλλά δεν είμαι εγώ μηδενιστής.

Δεν μου αρέσει καθόλου και το εξήγησα με επιχειρήματα. Τον βλέπω σαν έναν πολύ πολύ χειρότερο Βιτόλο (νομίζω έχουνε πολλά κοινά). Ελπίζω και εύχομαι να βελτιωθεί. Και αυτός θα κερδίσει και ο ΠΑΟΚ.

φιλε dimarko δηλαδη ο βιτολο ειχε πασα -καθετη πασα-σουτ-τακτικη κτλ κτλ που δεν εχει ο κατσε???

Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ο Κατσε ειναι παρα μα παρα πολυ καλος και χρησιμος παικτης που στα 19 του χρονια δεν υπαρχει κανεις αλλος στην Ελλαδα....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......