Author Topic: Ergys Kace  (Read 32282 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Απ: Ergys Kace
« Reply #420 on: September 09, 2013, 23:06:49 »
1) Ο UCK, αποδεδειγμένα προέβη σε εγκλήματα πολέμου εις βάρος Σέρβων, όπως και ο Σέρβικος στρατός αποδεδειγμένα προέβη προέβη σε εγκλήματα εις βάρος Αλβανών στο Κόσοβο. Αυτά συμβαίνουν στον πόλεμο. Αυτά συμβαίνουν όταν επικρατούν ακραίες απόψεις. Οπότε όσοι καβλώνουν με Τούρκους καλούς μόνο νεκρούς και Ελλάδα που πρέπει να φάει Τούρκους Αλβανούς Βούλγαρους κλπ κλπ κλπ, ας μην θίγονται απο ένα μπλουζάκι.

2)Ο τότε αρχηγός του UCK είναι σημερινός εκλεγμένος πρωθυπουργός του Κοσόβου αναγνωρισμένος επίσημα απο την Σερβία. Οπότε είναι τουλάχιστον γραφικό κάποιοι να αγχώνονται για τι θα πούνε στους Παρτιζάνους.

3)Όσοι υπογράφουν ανακοινώσεις "ούτε φασισμός, ούτε αναρχία" αλλά απο την άλλη ζητάνε να φύγει παίκτης της ομάδας μας επειδή έκανε το "τρομέρο" λάθος να φορέσει μια μπλούζα όχι δημόσια αλλά στο σπίτι του, προφανώς κάπου μπερδεύονται.

4) Ο Κάτσε είναι περιουσιακό στοιχείο της ΠΑΕ και τουλάχιστον ως τέτοιο έπρεπε να προστατευθεί. Μια επίσημη ανακοίνωση του Σαββίδη απο την πρώτη στιγμή "είναι δικό μας πρόβλημα μην ασχολείστε" αρκούσε. Ο Κάτσε κυριολεκτικά και ποδοσφαιρικά είναι μεγαλωμένος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και μπορεί να βγάζει πολλά λεφτά, αλλά είναι ακόμα παιδί. Ως παιδί της οικογένειας λοιπόν, ακόμα κι αν είναι να τιμωρηθεί με την πιο βαριά τιμωρία έπρεπε να προστατευθεί απ όλο αυτό το πανηγύρι που έγινε

5)Αν για μια μπλούζα UCK έγινε τόσο μεγάλο θέμα και ο Κάτσε πρέπει να φύγει απο την ομάδα, τι έπρεπε να συμβεί με τον Αθανασιάδη και την μπλούζα του Παπαδόπουλου η οποία είναι σαφώς πιο προσβλητική για τεράστιο μέρος του λαού του ΠΑΟΚ και εντελώς  ξένη με τις αρχές και την ιστορία της ομάδας?
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #421 on: September 09, 2013, 23:45:46 »

Με αυτή τη διοίκηση αθώο δε μου φαίνεται τίποτα αν είναι όντως ο λογιαριασμός 8 ημερών, η φωτογραφία εξάλλου είναι ακόμα εκεί. Δεν είπε κανείς ότι δεν είναι δικό του το προφίλ, αν μπείτε φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι δικό του.

Αν ισχύει αυτό που λες, ότι ο λογαριασμός είναι όντως δικός του, τότε η φωτογραφία μπήκε από τον ίδιο για να γίνει αυτό το χάλι. Το ότι ντεμέκ δεν ήξερε, δεν το πιστεύω με την καμία. Στο τι αποσκοπούσε, είναι εύκολο να το καταλάβει κανείς. Γιατί η Ιταλία είναι ανώτερη ποδοσφαιρικά χώρα...
Καράτε και στον Κάτσε και στους βαλκανιομάχους απ' όλες τις μπάντες.

Γαμώ τα βαλκάνιά μου είπα; Να το ξαναπώ: Γαμώ τα βαλκάνιά μου γαμώ και τα κωλόπαιδά τους.

Για να πάει στην ιταλία και ελέυθερο να τον αφήσει ο ΠΑΟΚ όποια ομάδα τον πάρει θα πληρώσει τροφεία, τα οποία δεν ξέρω αν αυξάνονται λόγω του ότι είναι διεθνής με εθνική ομάδα ανδρών. Δηλαδή μια 500άρα χιλιάρικα είναι το μίνιμουν χωρίς να ξέρω αν ανεβαίνει η ταρίφα επειδή είναι εν ενεργεία διεθνής στην εθνική ανδρών της χώρας του. Κι εγώ πιστεύω ότι ήξερε πολύ καλά τι σημαίνει η φανέλα, απλά δεν περίμενε ότι θα γίνει τέτοιο πατιρντί και τώρα για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα λέει μαλακίες.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #422 on: September 10, 2013, 00:01:47 »
Γεια σου ρε azazel αλανι..  ;)

+απειρο σε οσα ειπες.

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #423 on: September 10, 2013, 00:17:38 »
ετσι οπως παει, βλεπω να ξανακλειδωνει το τοπικ....

Offline garf4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #424 on: September 10, 2013, 08:40:41 »
Ωραίος ο azazel  :thumbok:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ Σ'ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #425 on: September 10, 2013, 09:56:38 »
1) Ο UCK, αποδεδειγμένα προέβη σε εγκλήματα πολέμου εις βάρος Σέρβων, όπως και ο Σέρβικος στρατός αποδεδειγμένα προέβη προέβη σε εγκλήματα εις βάρος Αλβανών στο Κόσοβο. Αυτά συμβαίνουν στον πόλεμο. Αυτά συμβαίνουν όταν επικρατούν ακραίες απόψεις. Οπότε όσοι καβλώνουν με Τούρκους καλούς μόνο νεκρούς και Ελλάδα που πρέπει να φάει Τούρκους Αλβανούς Βούλγαρους κλπ κλπ κλπ, ας μην θίγονται απο ένα μπλουζάκι.

2)Ο τότε αρχηγός του UCK είναι σημερινός εκλεγμένος πρωθυπουργός του Κοσόβου αναγνωρισμένος επίσημα απο την Σερβία. Οπότε είναι τουλάχιστον γραφικό κάποιοι να αγχώνονται για τι θα πούνε στους Παρτιζάνους.

3)Όσοι υπογράφουν ανακοινώσεις "ούτε φασισμός, ούτε αναρχία" αλλά απο την άλλη ζητάνε να φύγει παίκτης της ομάδας μας επειδή έκανε το "τρομέρο" λάθος να φορέσει μια μπλούζα όχι δημόσια αλλά στο σπίτι του, προφανώς κάπου μπερδεύονται.

4) Ο Κάτσε είναι περιουσιακό στοιχείο της ΠΑΕ και τουλάχιστον ως τέτοιο έπρεπε να προστατευθεί. Μια επίσημη ανακοίνωση του Σαββίδη απο την πρώτη στιγμή "είναι δικό μας πρόβλημα μην ασχολείστε" αρκούσε. Ο Κάτσε κυριολεκτικά και ποδοσφαιρικά είναι μεγαλωμένος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και μπορεί να βγάζει πολλά λεφτά, αλλά είναι ακόμα παιδί. Ως παιδί της οικογένειας λοιπόν, ακόμα κι αν είναι να τιμωρηθεί με την πιο βαριά τιμωρία έπρεπε να προστατευθεί απ όλο αυτό το πανηγύρι που έγινε

5)Αν για μια μπλούζα UCK έγινε τόσο μεγάλο θέμα και ο Κάτσε πρέπει να φύγει απο την ομάδα, τι έπρεπε να συμβεί με τον Αθανασιάδη και την μπλούζα του Παπαδόπουλου η οποία είναι σαφώς πιο προσβλητική για τεράστιο μέρος του λαού του ΠΑΟΚ και εντελώς  ξένη με τις αρχές και την ιστορία της ομάδας?

:)

Πραγματικά,μεγάλο ποσοστό από αυτούς που τρελαίνονται (και καλά κάνουν) για την εθνικιστική μπλούζα του Αλβανού Κάτσε γιατί κάναν τις πάπιες στην αντίστοιχη περίπτωση του Αθανασιάδη?
Μήπως κρυφογουσταραν κιόλας γιατί ε ρε Παπαδόπουλος που μας χρειάζεται..?Λέω γω τώρα..
Γιατί δεν βγάζαν ομαδικώς οι σύνδεσμοι ανακοινώσεις για τον ακατανόμαστο και ανεπιθύμητο Αθανασιάδη?
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #426 on: September 10, 2013, 10:06:15 »
Γιατί δεν βγάζαν ομαδικώς οι σύνδεσμοι ανακοινώσεις για τον ακατανόμαστο και ανεπιθύμητο Αθανασιάδη?

Οι συνδεσμοι βγαλαν ομαδικως ανακοινωσεις για την επιθεση των ναζι στον οπαδικο κοσμο του ΠΑΟΚ, οχι για τον κατσε.
Ξαναλεω οτι αυτα θα επρεπε να ειναι διοικητικα ζητηματα και σαν οπαδοι δε πρεπει να δικαζουμε παιχτες για πειθαρχικα παραπτωματα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #427 on: September 10, 2013, 10:17:53 »
Ναι ρε skyclad,και πολύ καλά κάναν!Τα λέγαμε ότι πρέπει να βγούν ανακοινώσεις από όλους για την επίθεση στην 4 αλλα πολλοί δεν εστιάζουν τόσο σε αυτό που αναφέρεις αλλα στο ποσο ανεπιθύμητος-ακατανόμαστος είναι ο Κάτσε..
Διάβασα και μια πριν λίγο διαμαντάκι..που μας λέει ότι γίνεται και πόλεμος στα εθνικά ιδεώδη και δεν αφήνουν τους καημένους εθνικιστές να εκφραστούν..τέλος πάντων..
Κρίμα και ήταν καλο παικτάκι με δυνατότητα να γίνει πολύ καλύτερος..Πρέπει να ψαχτούν να τον αντικαταστήσουν τον Ιανουάριο με ισάξιο αν όχι καλύτερο..
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #428 on: September 10, 2013, 10:20:18 »
εχει ενα δίκιο ο disorder.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #429 on: September 10, 2013, 10:41:46 »

Κρίμα και ήταν καλο παικτάκι

Δεν το χωράει ο νους αδερφέ την (ειλημμένη) απόφαση για πουλάρισμα. Ειλικρινά θα ναι ο,τι εγκληματικότερο διαπράχθηκε ποτέ και θα εξυπηρετεί αυτούς που έξυσαν το θέμα επιθυμώντας 1ον την κομματική εκμετάλευση και 2ον να μας κάνουν κ πουτάνα.

Αν πουλάρουν τον Κάτσε, να πουλάρουν και τον Κλάους.

Τέλος επειδή χειρότερα τσουρέκια δεν μας έγιναν ποτέ ξανά, ολη αυτή η ευαισθησία όταν γυρνούσε ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΟΠΑΙΔΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ που ακόμα και σήμερα κομπάζοντας επιμένει οτι καλώς έφυγε κ οτι δεν πήρε ποτέ τα λεφτά των Συνδέσμων, που στον πούτσο ήτανε ρε. Που σε πουλάει κ τρέλα οτι είναι ΠΑΟΚσάκι και έκλεβε τις μπάλες μέσα απο τα χέρια του γαμψομύτη, για να βαρέσει πέναλτυ εναντίον του ΠΑΟΚ που στον πούτσο ήταν όταν γύρισε. Πότε έγινε λαική απαίτηση να φύγει το καρκίνωμα? Γιατί δεν είδαμε ανακοινώσεις όταν ο πονήροφ τον έκανε ανανέωση - ισόβιο συμβόλαιο και μας τον μόστραρε ως το σύμβολο της ομάδας? Γιατί η ΠΑΕ στο θέμα Γκαρσία και της αποπομπής του έβγαλε ανακοίνωση αφήστε να αποφασίζουμε εμείς διοικητικά και τώρα πρέπει να δεχτεί την πλειοψηφία στο θέμα που ζητάει το πουλάρισμα?

ΣΙΧΑΜΕΝΕ ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟ ΑΛΩΒΗΤΟ

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
« Reply #430 on: September 10, 2013, 12:18:53 »
Ρε αλανια δεν ειναι ιδιο το θεμα αθανασιαδη-κατσε

ο αθανασιαδης βγηκε και ειπε οτι ο λογαριασμος δεν ειναι δικος του και ακομα και αν ηταν δεν μπορουσε κανεις να το αποδειξει
και στο κατσε τον λογαριασμο αν εβγαινε μια εικονα και οχι μια φωτογραφια θα εβγαινε ο ιδιος και θα ελεγε ο λογαριασμος δεν ειναι δικος μου και θα τελειωνε το πανηγυρι
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #431 on: September 10, 2013, 12:32:07 »
ουχουτζουκου (στον κλαους παει αυτο οχι στον σκρουντραιβερ) μου το μωρε, δεν ηταν δικο του....

και παει λεγοντας ! Το αλτερ εγκο του τα εγραφε ολα αυτα σε κεινον τον λογαριασμο, το αλτερ εγκο του εβαζε φωτο απο τον σκυλο του και και και,
γιες μαν.
τζιγκα στις προσωπικες φωτο, τζιγκα σε κουβεντες με γκομενες, δεν γαμεις ψιλα γραμματα. αλλωστε καποιος του εκλεβε τις φωτο και τις ανεβαζε.

ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΦΤΟΠΙΚ

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
« Reply #432 on: September 10, 2013, 12:39:46 »
χωρις παλι να πιστευω οτι το προφιλ δεν ηταν δικο του,τον εχω για τοσο ηλιθιο να κανει κατι τετοιο λιγο καιρο μετα τον αλλο πανηλιθιο κατιδη,αλλα στο ιντερνετ παιζει αυτο να χτιζονται προφιλ με τις φωτογραφιες αλλων

υ.γ.αρα φιλε με την ιδια λογικη ο κατσε ηταν αυτος που εγραψε το κειμενακι περι μεγαλης αλβανιας πανω απο την φωτο του ετσι?
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline Parolos

• Κερκίδα
  • *
« Reply #433 on: September 10, 2013, 12:46:22 »
Ο Κλαους είχε πει οτι έβαλε τη φωτό για τις μαλακίες του Αβραάμ στο ματς τις εθνικής με τη Βοσνία..
Έστεκε πάντως ως δικαιολογία η αλήθεια είναι, γιατί την ανέβασε την συγκεκριμένη ώρα μετά το ματς..
Τώρα αν ήταν τυχερός και έκατσε η συμπτωση έτσι ωστε να δικαιολογηθεί δε ξέρω..

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #434 on: September 10, 2013, 13:02:24 »
υ.γ.αρα φιλε με την ιδια λογικη ο κατσε ηταν αυτος που εγραψε το κειμενακι περι μεγαλης αλβανιας πανω απο την φωτο του ετσι?

ναι, δεν ειπα πουθενα οτι το προφιλ ειναι fake.
και;
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #435 on: September 10, 2013, 13:04:47 »
Οπως και να το παρω, το υφος, το στυλ, το νοημα των κατω μηνθματων δε δειχνει κατι μεμπτο, ειναι προφανες απο το σχολιο του ηλιαδη παρακατω, οτι μιλανε για καποιον παπαδοπουλο, ειτε των εκ λακκωματος ορμομενο, ειτε τον εκ σαλκεπιεριων ορέων παντως εχουν κοινο κωδικα επικοινωνιας...δεν ειναι πολιτικο σχολιο, ουτε κατα διάνοια, αλλο αν το τριχα τη κανουμε τριχια, σε λιγο θα απαγορευτει να βγαζουμε φωτο με μαγιο στο φεισ για προσβολη της δημοσιας αιδους...αργοσχολοι ολοι,δεν εχουν ζωη στα γκαζεττα και παντσετα και κλεβουν τις ζωες των αλλων σαν αλλες τατιανες...
του κατσε επισης εινα ιχοντραδα απαραδεκτη, ειτε ηξερε ειτε δεν ηξερε, και πρεπει να τιμωρηθει για μαλακυνση προκειμενου μη ξεφυγει το θεμα εκ νεου στο μελλον...μια δηλωση ορθα κοφτα νετα σκετα
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #436 on: September 10, 2013, 13:30:41 »
Δεν ξερω απο τι ηλικια βρισκεται ο Κατσε στον ΠΑΟΚ αλλα υποθετω οτι πρεπει να ειναι αρκετα χρονια στις ακαδημιες. Ειναι κομματι της οικογενειας του ΠΑΟΚ λοιπον και σαν τετοιος θα επρεπε να αντιμετωπισθει. Πρωτον, μεριδιο ευθυνης για αυτη του την κινηση φερει και ο ΠΑΟΚ γιατι σαν δευτερη οικογενεια του, παιζει σημαντικο ρολο στη διαμορφωση του χαρακτηρα του, στη διαπαιδαγωγηση του. Στις ακαδημιες δεν σφυρηλατουν ρομποτικες ποδοσφαιρικες μηχανες αλλα ποδοσφαιριστες με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα και χαρακτηρα. Τουλαχιστον ετσι θα επρεπε.

Αρα οπως εγω ειμαι υπολογος για τις μαλακιες και τα ασχημα χαρακτηριστικα των παιδιων μου (και θα ειμαι μια ζωη απο ηθικης αποψης) ετσι και ο ΠΑΟΚ επρεπε να σηκωσει κομματι του  βαρους που επεσε στις πλατες του πιτσιρικα. Να τον τιμωρησει αλλα και να τον προστατευσει. Οχι επειδη ειναι "περιουσιακο στοιχειο" αλλα επειδη ειναι οικογενεια. Τωρα το αν προστασια θεωρουν το να τον πουλησουν εκτος Ελλαδας για να γλυτωσει τιποτα σπασμενα ποδια απο διαφορα φασιστακια αυτο ειναι ιστορια προς σκεψη και συζητηση. Αλλα το να παρουν σταση παραλληλη με το λαικο συναισθημα και να τον πεταξουν μονο του στην αρενα με τα λιονταρια για να ικανοποιηθει η μαζα και να βγει λαδι το σωματειο εμενα προσωπικα με χαλαει.

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #437 on: September 16, 2013, 23:39:19 »
Κάτσε: "Θα ήμουν χαζός αν το είχα κάνει εγώ"

Ανήμερα της απολογίας του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη φανέλα που είχε φορέσει και απεικόνιζε τον UCK, ο Έργκους Κάτσε μίλησε στην κάμερα της NOVA για το επίμαχο θέμα.

Ο Αλβανός μέσος εμφανίστηκε μετανιωμένος για το συγκεκριμένο γεγονός, ενώ τόνισε πως δεν γνώριζε τι ακριβώς είναι ο UCK.

Αναλυτικά όσα είπε: "Το χειρότερο είναι πως έδωσα το δικαίωμα σε κάποιους που μιλούν άσχημα για τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Έχει αλλάξει τη ζωή μου και τη ζωή της οικογένειάς μου. Δεν θέλω εξαιτίας μου να μιλάνε άσχημα για την ομάδα. Έχω καταλάβει πως μπορεί πια να μην είμαι σε αυτή την ομάδα, αλλά εξαρτάται από τον κ. Σαββίδη, τη διοίκηση και τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ θα πάρει την καλύτερη απόφαση για μένα και για την ομάδα.

Στην απολογία είπα ότι δεν γνώριζα τι είναι ο UCK. Τη φανέλα τη φόρεσα γιατί είχε τη σημαία της Αλβανίας. Δεν ήξερα ότι θα προκαλούσε τόσο μεγάλο πρόβλημα στην Ελλάδα. Αν το ήξερα δεν θα τη φορούσα. Εδώ ζω, έχω μεγαλώσει εδώ, πήγα σχολείο εδώ και είναι η δεύτερη πατρίδα μου. Δεν ξέρω πολύ καλά την ιστορία του UCΚ γιατί ήρθα εδώ δύο χρονών, εδώ μεγάλωσα. Και στην Αλβανία όταν πάω, οι συμπαίκτες μου με κοροϊδεύουν γιατί δεν μιλάω καλά τη γλώσσα. Τώρα μαθαίνω τον εθνικό ύμνο της Αλβανίας.

Τη φωτογραφία δεν την ανέβασα εγώ στο προφίλ μου. Το παιδί που με τράβηξε την είχε στο δικό του προφίλ. Κάποιος την πήρε από εκεί και την ανέβασε, γράφοντας μάλιστα κάποια άσχημα σχόλια, που θα ήμουν χαζός αν τα είχα γράψει εγώ.

Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την ομάδα μου, την οποία έχω βάλει σε πολλούς μπελάδες. Επίσης θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τους Έλληνες, γιατί εγώ σέβομαι την Ελλάδα κι έχω πολλούς φίλους Έλληνες. Δεν θα ήθελα οι περισσότεροι να σκέφτονται αρνητικά για εμένα.

Ντρέπομαι να ζητήσω δεύτερη ευκαιρία. Το λέω αυτό γιατί ήδη ο ΠΑΟΚ μου έχει δώσει μία μεγάλη ευκαιρία κι εγώ πάω να την καταστρέψω με ένα λάθος που έκανα. Αν αποφασίσει ο κ. Σαββίδης, η διοίκηση και ο λαός να μου δώσει αυτήν την ευκαιρία, θα προσπαθήσω με τις πράξεις μου να αποδείξω σε αυτούς τους ανθρώπους που έχουν αρνητικές απόψεις και σκέφτονται. Με όλα αυτά που έγιναν έχω ωριμάσει απότομα".

http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/katse_tha_hmoyn_xazos_an_to_eixa_kanei_egw.2414937.html

Αρκετά "μπεσαλίδικη" απολογία του κάτσε... Κατά την άποψη μου ενα γερό πρόστιμο και λίγος "πάγος" από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις θα αρκούσαν για να βάλει μυαλό και να κόψει τις μαλακίες.. Αμαρτία να χαθεί έτσι άδοξα, και τζάμπα, ένα καλούτσικο ταλέντο προϊόν των ακαδημιών της ομάδας. .. Ίδωμεν
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #438 on: September 17, 2013, 00:31:42 »
Ντρέπομαι να ζητήσω δεύτερη ευκαιρία.

Μονο για αυτο που ειπες εδειξες τελικα οτι νιωθεις ΠΑΟΚ και οτι εχεις αρχιδια.
Την μαλακια σου θα την πληρωσεις, αλλα θα ειναι μεγαλη αδικια να παει χαμενο αυτο το παιδι.
Αξιζει μια δευτερη ευκαιρια.

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #439 on: September 17, 2013, 08:56:27 »
Κατσε για ολα εσυ φταις. Φταις που χρεωκοπησαμε ως χώρα και λαος, φταις γιατι ζουμε σε μονιμες ψευδαισθησεις πως θα παρουμε πρωταθλημα στην μπανανια, φταις που εκλεγαμε πολιτικους που ειναι η εικονα του λαου μας, φταις που πιανομαστε μονιμως κοροιδα απο αυτοκλητους σωτηρες, φταις που δεν εχουμε δουλεια, φταις που δεν εχουμε παιδεια, φταις που δεν εχουμε υγεια, φταις που μας κυβερνανε οι ιδιες οικογενειες-πολιτικα γραφεια (τα οποια μας βολευανε τοσα χρονια) εδω και δεκαετιες, φταις γιατι πρεπει να φταιει ο αλλος και οχι εμεις δηλαδη να φταιει ο Αλβανος, ο Πακιστανος, ο Βουλγαρος, ο Τουρκος, ο Αφγανος αλλα σιγουρα οχι εμεις. Φταις ρε φιλε τι να κανουμε γιατι δεν εισαι ενας απο εμας εισαι από τους αλλους.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα