Author Topic: Ergys Kace  (Read 32300 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
Απ: Ergys Kace
« Reply #400 on: September 09, 2013, 15:01:41 »
@savage

Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν το προφίλ έχει 8 μέρες ύπαρξης (που αν είναι έτσι γιατί δεν βγήκε να πει ο παίκτης σε συνεννόηση με την ΠΑΕ ότι "μάγκες δεν είναι δικό μου το προφίλ, κάποιος το δημιούργησε εδώ και 8 μέρες". κάτι το οποίο μπορεί να αποδειχθεί άνετα). Άλλωστε σε μια τέτοια περίπτωση θίγεται όχι μόνο ο παίκτης, αλλά και η εικόνα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κάτι που σηκώνει άνετα δικαστήριο.

Δεν στέκομαι στις όποιες δηλώσεις παρουσιάζουν ότι έκανε, ούτε σε αυτά που λένε ότι έγραψε στο facebook στην εν λόγω φωτογραφία, καθώς μπορεί και αυτά να είναι ψευδή.

Το θέμα είναι ότι η φωτογραφία δεν μου φαίνεται για πλαστή και η ΠΑΕ θα πρέπει να κινηθεί ανάλογα ώστε να συνετίσει τον παίκτη (και όχι μόνο).

@tasoulis

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι τεράστιος και ως εκ τούτου υπάρχουν παίκτες πολύ διαφορετικού δυναμικού και πολλών διαφορετικών επιπέδων ικανότητας, όπως και πολλές ιδιαιτερότητες στα συμβόλαια. Ο Κάτσε κατ' εμέ για την ηλικία του, την ποδοσφαιρική του κατάρτιση, το πρωτάθλημα στο οποίο αγωνίζεται, την προσφορά του και αρκετά άλλα, αμοίβεται παραπάνω απ' όσα αξίζει. Φτωχός ήτανε πριν υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Η φτώχεια είναι μία και δεν διακρίνεται σε επαγγέλματα. Όταν δεν έχεις να φας, να πληρώσεις λογαριασμούς ή να θρέψεις την οικογένειά σου είσαι φτωχός. Όταν παίρνεις για παράδειγμα 100 ή έστω 50 χιλιάρικα τη στιγμή που ο μέσος ας πούμε εργαζόμενος παίρνει 5 με 7 δεν είσαι φτωχός. Άσχετα αν κάποιος συνάδελφός σου παίρνει κι 1 εκατομμύριο.

Δεν είπα πουθενά ότι τα κλέβει, ούτε φυσικά υποννόησα ότι θα πρέπει όλοι να εξισωθούν φτάνοντας στα όρια της φτώχειας. Επίσης δεν είπα ποτέ να του καταστρέψουν τη ζωή ή την καριέρα, ούτε ζήτησα το κεφάλι του. Το ότι έβαλε μια μπλούζα ο αλβανός δεν τον κάνει ούτε εθνικιστή, ούτε παρακρατικό, ούτε σφαγέα, ούτε δολοφόνο απλά και μόνο επειδή στην πραγματική του ζωή είναι ένας βλακάκος, αλβανός κουραδόμαγκας ο οποίος νομίζει ότι έπιασε τον παπά απ' τα αρχίδια κι ας πουλάνε γι' αυτόν τα ΜΜΕ την εικόνα του σεμνού παιδιού, του εργατικού που έπαιξε στον ΠΑΟΚ και σώθηκε (αυτός κι ο λουστράκος ο ΛΕ.ΠΑ).

Φυσικά το επιχείρημά σου είναι λιγάκι "επικίνδυνο", καθώς ο κόσμος φοράει συγκεκριμένα ενδύματα ή υιοθετεί συγκεκριμένες συμπεριφορές είτε για να δηλώσει ότι ανήκει κάπου, είτε για να προκαλέσει. Εγώ για παράδειγμα δεν έχω καμία μα καμία σχέση με τον ναζισμό. Αν φορέσω πάνω μου τη σβάστικα και βγω στο δρόμο, είτε επειδή έχω αυτή την ιδεολογία, είτε για να προκαλέσω, δεν πρέπει και να περιμένω τις αντιδράσεις όποιες κι αν είναι αυτές; Ή θα το παίξω δεν ήξερα, έτσι το φόρεσα και θα γίνω πιστευτός;

Για να είμαι ειλικρινής, με Κλάους δεν θυμάμαι τι ακριβώς είχε παιχτεί, αλλά αν ήταν αναλόγου βεληνεκούς το παράπτωμα, κακώς δεν τιμωρήθηκε από την διοίκηση της ομάδας. Για μένα όσο μεγάλο όνομα κι αν έχει ο παίκτης δεν είναι πιο πάνω από την ομάδα στην οποία αγωνίζεται και θα πρέπει να τιμωρείται αναλόγως. Και ο Γκαρσία να βγαινε με μπλούζα χρυσή αυγή, θα ζητούσα την τιμωρία του από την ΠΑΕ, όπως τη ζητάω και τώρα για τον Κάτσε (ξαναλέω: τιμωρία, όχι εξόντωση).

Τους συνδέσμους έχω βαρεθεί να τους κράζω για την πορεία τους και το ποιόν τους τα τελευταία χρόνια, απλά δεν το έχω κάνει ακόμα στο φόρουμ.

Sorry, τώρα είδα ότι άνοιξε το τόπικ του Κάτσε. Αν μπορεί κάποιος mod ας το μεταφέρει.

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #401 on: September 09, 2013, 15:04:32 »
Όλα σωστά όσα λες, αλλά στο:

ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΔΙΚΑΣΩ ΕΓΩ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΣ; ΤΟΝ ΚΑΤΣΕ Η ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝ ΕΤΣΙ;

Η απάντηση είναι και τους 2. Δεν φέρει μόνο ο ένας ή μόνο ο άλλος 100% ευθύνη.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #402 on: September 09, 2013, 15:05:35 »
Επειδή είναι κλειστό το τόπικ του κάτσε το γράφω εδώ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να εκδιωχθεί ο κάτσε και γιατί πρέπει να θεωρείται ξένο σώμα. Ένα παιδί 20 χρονών έκανε ένα λάθος ας τιμωρηθεί με το βαρύτερο πρόστιμο που προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός, ας περιθωριοποιηθεί για ένα ένα μικρό χρονικό διάστημα για να καταλάβει κι όλας ότι ο ποδοσφαιριστής δεν παίζει μπάλα στο χορτάρι μόνο. Και ας επιστρέψει στην ομάδα να παιξει μπάλα. Τι εκδικητικότητα είναι αυτή?? Τι κοινωνία είναι αυτή ρε πούστη μου, όλη την εκδικητικότητα της την βγάζει πάνω στους αδύναμους, στους άμυαλους και τους φτωχούς, είτε αυτοί λέγονται κάτσε, είτε ακόμα και κατίδης. Βαρυά τιμωρία πίσω στην ομάδα και επιτέλους η παε ΠΑΟΚ ας προσέξει λίγο τους νεαρούς ποδοσφαιριστές όχι μόνο να κλωτσάνε το τόπι σωστά αλλά να έχουν και ένα επίπεδο σαν άνθρωποι.

Τα λεφτά που παίρνει ο κάτσε στον κόσμο του ποδοσφαίρουν είναι ελάχιστα, φτωχός θεωρείται, αν έκανε το ίδιο κάποιος διασημότερος και πιο καλά αμοιβόμενος παίκτης όχι μόνο του ΠΑΟΚ, κάποιας άλλης ομάδας δεν νομίζω να είχε την ίδια αντιμετώπιση. Έκανε θαρρώ και ο κλάους μια παρόμοια πατάτα αλλά όλοι κάναμε μούχτι γιατί ο κλάους ούτε αλβανός είναι, ούτε ψίχουλα παίρνει, ούτε έχει την ίδια προβολή με τον κάτσε. Σε σχέση με σένα και με μένα σαφώς και δεν έιναι φτωχός, αλλά δεν τα κλέβει τα φράγκα με την αξία του παίρνει και πρώτος μάγκας είναι, μπράβο του. Δεν τον υποτιμώ επειδή κλωτσάει την μπάλα, ούτε επειδή εγώ την βγάζω με 500 ευρά τον μήνα θα ικανοποιηθώ αν άπαντες στην ελλάδα έρθουν στην δική μου φτώχεια. Εγώ θεωρώ ένα στιγμιαίο λάθος ενός ανθρώπου, του κάτσε στην προκειμένη περίπτωση δεν πρέπει να του καταστρέφει την ζωή και την καριέρα. Δεν θέλω να κρινω τους συνδέσμους και τις ανοικοινώσεις που βγάζουν, αλλά για μένα ειναι λάθος τους να ζητούν την αποπομπή του παίκτη, την παραδειγματική τιμωρία του ναι, το να τον διώξει όμως ο κόσμος είναι βαρύ και επικίνδυνο γιατί την επόμενη φορά που κάποιος άλλος παίκτης, μεγαλύτερο όνομα και σημαντικότερος ή χρησιμότερος πέσει σε ανάλογο παράπτωμα θα πρέπει να γίνει ακριβώς το ίδιο, αν δεν γίνει όμως πως θα χαρακτηριστεί ο κόσμος του ΠΑΟΚ τότε?? Επίσης το ότι έβαλε μια μπλούζα ο αλβανός τον κάνει εθνικιστή, παρακρατικό, σφαγέα και δολοφόνο?? Αν θες την γνώμη μου όχι, βλάκα και άμυαλο όμως σίγουρα. Γιαυτό λέω να τιμωρηθεί σαν βλάκας και άμυαλος και όχι σαν ξερω γω να πούμε ο Ρουγκόβα.

Απόλυτα σωστό σε βρίσκω. Θα προσέθετα επίσης ότι με αφορμή την ιστορία αυτή του Κάτσε καλό θα ήταν να σκεφτούμε όλοι (σύνδεσμοι,παε,παίχτες κλπ)  λίγο αν όλα αυτά που κάνουμε στα πλαίσια πάντοτε του ΠΑΟΚ τείνουν προς μία ενωτική ή διασπαστική κατέυθυνση
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #403 on: September 09, 2013, 15:06:19 »
Σε αυτη τη χωρα παντα καποιοι που μας καναν ετσι θα ευθυνονται.. ποτε εμεις οι ιδιοι

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #404 on: September 09, 2013, 15:08:59 »
το θεμα κατσε εχει κουρασει απιστευτα και πλεον αποπροσανατολιζει. ηξερε δεν ηξερε, επρεπε δεν επρεπε, ουτσεκα κλπ.
εχουμε ευθεια επιθεση τραμπουκοσυμμοριας με πολιτικο μανδυα στον ιστορικοτερο συνδεσμο του ΠΑΟΚ. η συντριπτικη πλειοψηφια του λαου απαντησε λεκτικα, περιμενουμε και οσους απεμειναν. οσοι δεν την καταδικασουν αυτοματα διαλεγουν τη σβαστικα απτο δικεφαλο. απλα

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
« Reply #405 on: September 09, 2013, 15:13:17 »
βαρεθηκα
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #406 on: September 09, 2013, 15:14:43 »
Στην τελική αν δεν σέβεται τη χώρα, ας σεβαστεί τον εργοδότη του (ΠΑΟΚ) και ότι αυτός πρεσβεύει. Βγήκε χθες, προχθές και ο αρχηγός της εθνικής τους ομάδας να κάνει υποδείξεις ότι πολύ ασχολούμαστε στην Ελλάδα με το θέμα

Πρώτον, αυτό είναι σχόλιο και όχι υπόδειξη. Δεύτερον, έχει το δικαίωμα στη γνώμη του. Τρίτον, στα αρχίδια μας τι κάνουν στην Ελλάδα, τι κάνουμε στον ΠΑΟΚ μας νοιάζει.

Και σε ρωτώ: πώς ακριβώς δεν σέβεται τη χώρα, μπορείς να μου το εξηγήσεις; Πάλι την ίδια κουβέντα θα κάνουμε εδώ μέσα με επιχειρήματα επιπέδου του γερμανοτσολιά από το κολλέγιο της Βοστόνης;

Κατά τα άλλα ο Τασούλης έχει 100% δίκιο. Αν ο Γκαρσία ήταν αλβανός και έκανε το ίδιο, ούτε το ένα χιλιοστό δεν θα γινόταν. Ή αν ο Κάτσε ήταν πρώτος σκόρερ και τον είχε ζητήσει η Μπαρτσελόνα.
Εδώ διαβάσαμε σε ανακοινώσεις, αλλά και εδώ μέσα, ότι πρέπει να απολογηθεί στον Βούκιτς και στον κάθε γαμω-Σέρβο και ότι πρέπει να απολογηθούμε εμείς στους παρτιζάνους (πολλή ΠΑΟΚτσηδιλίκι έχει πέσει εσχάτως). Ό,τι να'ναι, κανονικά.

Παρόλο που πιστεύω ότι δεν είναι τόσο αθώος ο μικρός, και στο ελεεινό βίντεο με τα σάλια-ντεμέκ χαβαλέ του κατσουράνη στην προετοιμασία, τον ρωτάει ο κατσουράνης τι ομάδα είναι και απαντά μια αλβανική. Το παιδί είναι αλβανός και έχει 100% συνείδηση αυτού, άρα όλη η χαζομάρα που έπεται είναι φυσιολογική, κι ας έκανε και χαβαλέ, θα μπορούσε εκείνη τη στιγμή για τα μάτια του κόσμου να πει ότι είναι ΠΑΟΚ.
Με αυτή τη διοίκηση αθώο δε μου φαίνεται τίποτα αν είναι όντως ο λογιαριασμός 8 ημερών, η φωτογραφία εξάλλου είναι ακόμα εκεί. Δεν είπε κανείς ότι δεν είναι δικό του το προφίλ, αν μπείτε φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι δικό του.
Το να ζητάς όμως την αποπομπή του για αυτό το λόγο, είναι άκρως υποκριτικό, επικίνδυνο και οδηγεί σε κακό προηγούμενο.

Κυρίως όμως και για να μην ξεχνιόμαστε: ΟΣΟ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΣΕ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΟΣΟ ΤΡΥΠΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ 80 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΔΕΣ, ΚΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΖΟΥ-ΖΟΥ, ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΥΤΕ ΚΙΧ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΟΧΙ ΝΑ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΕΝΟΣ ΧΑΖΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ.
Όσο παίζει στον ΠΑΟΚ πάνω από μισή εντεκάδα προ πενταετίας της ζέλας με μπροστάρη το κοντό άχρηστο τομάρι που ακόμα και αγωνιστικά σου έχει στερήσει τόσα και τόσα με αποκορύφωμα μια τρελή ανατροπή στη Μόσχα και πρόκριση στους 16, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, τότε μόκο για το αλβανάκι.
Απλά πράματα.

ΥΓ: το επιχείρημα με την ηλικία ούτε για πλάκα να μην ακούγεται, έστω τα 100.000 που παίρνει είναι αρκετά ώριμος να τα παίρνει, αλλά είναι ανώριμος για να φοράει τέτοιες μπλούζες; Επίσης, η ιστορία με τον Κατίδη δεν έχει καμία απολύτως σχέση. Το ένα είναι συμβάν σε αγωνιστικό χώρο, το άλλο είναι στο σπίτι του παίκτη και στο προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Να μη μιλήσω καν για το πόσα έτη φωτός απέχει ο χαιρετισμός του μουσολίνι, του χίτλερ και του φράνκο από ένα μπλουζάκι παραστρατιωτικής οργάνωσης (με ζωή πέντε  ετών) μιας υπανάπτυκτης χώρας σε μέγεθος κουτσουλιάς.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #407 on: September 09, 2013, 15:16:10 »
 ï êáèçãçôÞò ÂáëêáíéêÞò Éóôïñßáò ôïõ ÁÐÈ, Óðõñßäùí ÓöÝôáò,

http://inpaok.com/131236/%CF%88%CE%B5%CF%8D%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BF-%CE%BA%CE%AC%CF%84%CF%83%CE%B5/

Ôçí ðåðïßèçóç ôïõ üôé ï ¸ñãêïõò ÊÜôóå åßðå øÝìáôá ðùò äåí ãíùñßæåé ôé óçìáßíåé UCK åîÝöñáóå ï êáèçãçôÞò ÂáëêáíéêÞò Éóôïñßáò ôïõ ÁÐÈ, Óðõñßäùí ÓöÝôáò.
«ÎÝñù ôçí íïïôñïðßá ôùí Áëâáíþí. ÊÜíïõí êÜôé êáé Ý÷ïõí ôçí ôÜóç íá êñýâïíôáé. ÕðÜñ÷åé ëßãï ôï óôïé÷åßï ôçò á÷áñéóôßáò ü÷é óå üëïõò, êáé ôçò áöåñåããõüôçôáò. Áêüìç êáé áðü óõíáäÝëöïõò êáèçãçôÝò. Ãé’ áõôü Ý÷ïõí âÜëåé ùò áñåôÞ ôçí ìðÝóá åðåéäÞ äåí ôçí Ý÷ïõí».
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #408 on: September 09, 2013, 15:18:01 »

http://inpaok.com/131236/%CF%88%CE%B5%CF%8D%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BF-%CE%BA%CE%AC%CF%84%CF%83%CE%B5/

Ôçí ðåðïßèçóç ôïõ üôé ï ¸ñãêïõò ÊÜôóå åßðå øÝìáôá ðùò äåí ãíùñßæåé ôé óçìáßíåé UCK åîÝöñáóå ï êáèçãçôÞò ÂáëêáíéêÞò Éóôïñßáò ôïõ ÁÐÈ, Óðõñßäùí ÓöÝôáò.
«ÎÝñù ôçí íïïôñïðßá ôùí Áëâáíþí. ÊÜíïõí êÜôé êáé Ý÷ïõí ôçí ôÜóç íá êñýâïíôáé. ÕðÜñ÷åé ëßãï ôï óôïé÷åßï ôçò á÷áñéóôßáò ü÷é óå üëïõò, êáé ôçò áöåñåããõüôçôáò. Áêüìç êáé áðü óõíáäÝëöïõò êáèçãçôÝò. Ãé’ áõôü Ý÷ïõí âÜëåé ùò áñåôÞ ôçí ìðÝóá åðåéäÞ äåí ôçí Ý÷ïõí».

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #409 on: September 09, 2013, 15:21:34 »

ÎÜäåñöïò;
http://athensmagazine.gr/uploads/kris_sfetas.jpg

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #410 on: September 09, 2013, 15:23:06 »
Αν πουλαρουν τον κατσε για το μπλουζακι, τοτε να πουλαρουν και τον χουνταλα κλαους για το μπλουζακι με τον φασιστα.

Αν πουλαρουν τον κατσε γιατι διχαζει τον λαο και δεν τον θελουν οι οργανομενοι, τοτε να πουλαρουν και τον κοντο που διχαζει περισσοτερο.

υγ. Να σε δω ρωσσε πιο κουσουρι σου θα υπερτερησει... αυτο του καβουρα ή αυτο του εθνικοφρονα.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #411 on: September 09, 2013, 15:25:19 »
καρατε στο σφετα
βολεμενα κοπροσκυλα

Όσο πέφτει παραδάκι από το ελληνικό κράτος για την παραγωγή αντιμακεδονικής προπαγάνδας, τόσο θα ξεφυτρώνουνε Σφέτες, Κωφοί και άλλα μπουμπούκια.

Ο Μέρτζος φασίστας είναι, όπως φασίστες είναι και όλο το τσούρμο των μακεδονομάχων.

Ο Μερτζος ηταν μελος (προεδρος ή αντιπροεδρος) της Συμβουλευτικης Επιτροπης του δικτατορα Παπαδοπουλου. Αυτο ειναι σημαντικο να αναφερεται για να γνωριζουμε το ποιον των συγχρονων "μακεδονομαχων".
« Last Edit: September 09, 2013, 15:33:06 by dask4 »

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #412 on: September 09, 2013, 15:58:21 »

Με αυτή τη διοίκηση αθώο δε μου φαίνεται τίποτα αν είναι όντως ο λογιαριασμός 8 ημερών, η φωτογραφία εξάλλου είναι ακόμα εκεί. Δεν είπε κανείς ότι δεν είναι δικό του το προφίλ, αν μπείτε φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι δικό του.

Αν ισχύει αυτό που λες, ότι ο λογαριασμός είναι όντως δικός του, τότε η φωτογραφία μπήκε από τον ίδιο για να γίνει αυτό το χάλι. Το ότι ντεμέκ δεν ήξερε, δεν το πιστεύω με την καμία. Στο τι αποσκοπούσε, είναι εύκολο να το καταλάβει κανείς. Γιατί η Ιταλία είναι ανώτερη ποδοσφαιρικά χώρα...
Καράτε και στον Κάτσε και στους βαλκανιομάχους απ' όλες τις μπάντες.

Γαμώ τα βαλκάνιά μου είπα; Να το ξαναπώ: Γαμώ τα βαλκάνιά μου γαμώ και τα κωλόπαιδά τους.

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #413 on: September 09, 2013, 16:03:31 »

ÊáèçãçôÞò øõ÷ïëïãßáò ìÞðùò Þèåëå íá ãñÜøåé; ÌðñÜâï óôïí êýñéï ìáëÜêá, Üêñùò åðéóôçìïíéêÞ ç ðñïóÝããéóÞ ôïõ, ôéìÜ ôï ëåéôïýñãçìá êáé ôçí áêáäçìáúêÞ êïéíüôçôá  :'(
Åðßóçò, ïé áëâáíïß Ý÷ïõí óïõâëåñÜ äüíôéá êáé êïöôåñÜ áõôéÜ.

savage, åßíáé ãåìÜôï öùôü ìå ößëïõò ôïõ ôï ðñïößë, áðïêëåßåôáé íá ìçí åßíáé äéêü ôïõ
Áêüìá êé áí äåí Þôáí âÝâáéá, ç öùôü åßíáé áëçèéíÞ

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #414 on: September 09, 2013, 16:12:59 »
Στην τελική αν δεν σέβεται τη χώρα, ας σεβαστεί τον εργοδότη του (ΠΑΟΚ) και ότι αυτός πρεσβεύει. Βγήκε χθες, προχθές και ο αρχηγός της εθνικής τους ομάδας να κάνει υποδείξεις ότι πολύ ασχολούμαστε στην Ελλάδα με το θέμα

Πρώτον, αυτό είναι σχόλιο και όχι υπόδειξη. Δεύτερον, έχει το δικαίωμα στη γνώμη του. Τρίτον, στα αρχίδια μας τι κάνουν στην Ελλάδα, τι κάνουμε στον ΠΑΟΚ μας νοιάζει.

Σίγουρα μπορείς να πεις ότι ήταν σχόλιο. Όταν όμως στο προφίλ του τον επαινεί λέγοντας του μπράβο και στη συνέχεια αναφέρει πως είναι ντροπή να ασχολούμαστε, τότε κάπου το πράγμα ξεφεύγει λιγάκι από την προσωπική γνώμη. Άλλωστε δε νομίζω να το λέει καλή τη πίστει. Αν μας νοιάζει τι κάνουμε στον ΠΑΟΚ, η απάντηση είναι ότι τα κάνουμε συνεχώς μπουρδέλο με τον έναν ή τον άλλο τρόπο με Κάτσε ή χωρίς

Και σε ρωτώ: πώς ακριβώς δεν σέβεται τη χώρα, μπορείς να μου το εξηγήσεις; Πάλι την ίδια κουβέντα θα κάνουμε εδώ μέσα με επιχειρήματα επιπέδου του γερμανοτσολιά από το κολλέγιο της Βοστόνης;

Με τον ίδιο τρόπο που δεν θα σεβόσουν κι εσύ τη Γερμανία για παράδειγμα αν κυκλοφορούσες έξω με τη σβάστικα. (Στη Γερμανία αποτελεί ποινικό αδίκημα). Με τον ίδιο τρόπο που δεν θα σεβόσουν την Αργεντινή αν κυκλοφορούσες έξω με μπλουζάκι ότι τα Φοκλαντς ανήκουν στην Αγγλία. Εντάξει ίσως λίγο τραβηγμένα τα παραδείγματα, αλλά η γνώμη μου είναι (και πρώτα το εφαρμόζω στην πάρτη μου) ότι όταν βρίσκεσαι σε μια ξένη χώρα και τρως ψωμί εκεί θα πρέπει να σέβεσαι την ίδια την χώρα και τους ανθρώπους της και να κάνεις σωστά αυτό για το οποίο σε πληρώνουν στην τελική. Τα άλλα άστα απέξω ή κράτα τα να τα λες ή να τα κάνεις στην παρέα σου. Αυτό που λένε στην Ρώμη φέρεσαι σαν Ρωμαίος ή κάπως έτσι. Αλλιώς εκτός από βλάκας που θα βρει αργά ή γρήγορα τον μπελά του προκαλώντας με αυτό τον τρόπο, είσαι και απροσάρμοστος που έχεις πάει να δουλέψεις κάπου οικιοθελώς και καταλήγεις να τα κάνεις πουτάνα γιατί δεν γουστάρεις το ένα ή το άλλο.

Κατά τα άλλα ο Τασούλης έχει 100% δίκιο. Αν ο Γκαρσία ήταν αλβανός και έκανε το ίδιο, ούτε το ένα χιλιοστό δεν θα γινόταν. Ή αν ο Κάτσε ήταν πρώτος σκόρερ και τον είχε ζητήσει η Μπαρτσελόνα.
Εδώ διαβάσαμε σε ανακοινώσεις, αλλά και εδώ μέσα, ότι πρέπει να απολογηθεί στον Βούκιτς και στον κάθε γαμω-Σέρβο και ότι πρέπει να απολογηθούμε εμείς στους παρτιζάνους (πολλή ΠΑΟΚτσηδιλίκι έχει πέσει εσχάτως). Ό,τι να'ναι, κανονικά.

Αυτά με Σέρβους, Παρτιζάνους κλπ. τα θεωρώ πίπες. Για τα υπόλοιπα νομίζω ότι διευκρίνησα ότι για μένα ΟΠΟΙΟΣ και να ήτανε, από την στιγμή που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ, θα ζητούσα την τιμωρία του όπως είναι το δίκαιο και όπως επιβάλλει ο επαγγελματισμός που πρέπει να διακατέχει μια εταιρία ποδοσφαιρική ή μή.

Παρόλο που πιστεύω ότι δεν είναι τόσο αθώος ο μικρός, και στο ελεεινό βίντεο με τα σάλια-ντεμέκ χαβαλέ του κατσουράνη στην προετοιμασία, τον ρωτάει ο κατσουράνης τι ομάδα είναι και απαντά μια αλβανική. Το παιδί είναι αλβανός και έχει 100% συνείδηση αυτού, άρα όλη η χαζομάρα που έπεται είναι φυσιολογική, κι ας έκανε και χαβαλέ, θα μπορούσε εκείνη τη στιγμή για τα μάτια του κόσμου να πει ότι είναι ΠΑΟΚ.
Το να ζητάς όμως την αποπομπή του για αυτό το λόγο, είναι άκρως υποκριτικό, επικίνδυνο και οδηγεί σε κακό προηγούμενο.

Α, μάλιστα. Το ίδιο σκηνικό (αλβανός, 100% συνείδηση αυτού, άρα η χαζομάρα -μπλούζα uck- φυσιολογική) ας το πάμε και αντίθετα. Έλληνας, 100% συνείδηση αυτού, άρα η χαζομάρα -μπλούζα χρυσή αυγή- φυσιολογική κι αυτή έτσι; Άλλωστε για το ίδιο ηλικιακό group μιλάμε. Γύρω στα 20 ο Κάτσε, γύρω στα τόσο και τα περισσότερα χρυσαύγουλα. Ή μήπως κάποια ζώα είναι πιο ίσα από κάποια άλλα; Συν το ότι τα αυγά τα κάνουν στην χώρα τους και στα σίγουρα ενώ ο Κάτσε τα κάνει εδώ μέσα. Φυσικά δεν παίρνω το μέρος ούτε των μέν ούτε των δε, τους θεωρώ εξίσου ζώα.

Κυρίως όμως και για να μην ξεχνιόμαστε: ΟΣΟ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΣΕ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΟΣΟ ΤΡΥΠΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ 80 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΔΕΣ, ΚΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΖΟΥ-ΖΟΥ, ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΥΤΕ ΚΙΧ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΟΧΙ ΝΑ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΕΝΟΣ ΧΑΖΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ.
Όσο παίζει στον ΠΑΟΚ πάνω από μισή εντεκάδα προ πενταετίας της ζέλας με μπροστάρη το κοντό άχρηστο τομάρι που ακόμα και αγωνιστικά σου έχει στερήσει τόσα και τόσα με αποκορύφωμα μια τρελή ανατροπή στη Μόσχα και πρόκριση στους 16, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, τότε μόκο για το αλβανάκι.
Απλά πράματα.

[Μάλιστα. Δηλαδή εμείς οι υπόλοιποι που κράζαμε και Ζαγοράκη και Βρύζα και Γκαγκάτσηδες και Σαλπιγγίδη και Νίνη και Σπυρόπουλο και Τζιόλη έχουμε δικαίωμα να μιλάμε; Κάτι έλεγες στην αρχή για σχόλια και υποδείξεις.

ΥΓ: το επιχείρημα με την ηλικία ούτε για πλάκα να μην ακούγεται, έστω τα 100.000 που παίρνει είναι αρκετά ώριμος να τα παίρνει, αλλά είναι ανώριμος για να φοράει τέτοιες μπλούζες; Επίσης, η ιστορία με τον Κατίδη δεν έχει καμία απολύτως σχέση. Το ένα είναι συμβάν σε αγωνιστικό χώρο, το άλλο είναι στο σπίτι του παίκτη και στο προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Να μη μιλήσω καν για το πόσα έτη φωτός απέχει ο χαιρετισμός του μουσολίνι, του χίτλερ και του φράνκο από ένα μπλουζάκι παραστρατιωτικής οργάνωσης (με ζωή πέντε  ετών) μιας υπανάπτυκτης χώρας σε μέγεθος κουτσουλιάς.

Το πρώτο με την ηλικία σωστό και δεκτόν. Τώρα για την ιστορία με Κατίδη και άλλο το ένα κι άλλο τ' αλλο για να σκεφτώ λιγάκι. Αν δεν κάνω λάθος και τα δύο παραδείγματα έχουν ένα κοινό. ΒΓΗΚΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ. Όταν εσύ τραβάς φωτογραφίες ή βγάζεις video στο σπίτι σου και στα καπάκια το αναρτείς στο internet με σκοπό ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ο κόσμος, δεν νομίζω ότι έχει νόημα να μιλάμε για ιδιωτικότητα και τα τοιαύτα. Τέλος δεν έχει σημασία το πόσα έτη φωτός απέχει ΓΙΑ ΣΕΝΑ ή για μένα ο χαιρετισμός του ενός ή του άλλου, ή αν ο uck μετράει 5 ή 100 χρόνια ζωής. Αυτό που μετράει είναι πόση σημασία έχει μέσα στο κεφάλι αυτοουνού του οποίου εκφράζει αυτή την άποψη/ιδεολογία.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #415 on: September 09, 2013, 16:16:20 »

Επίσης, οι αλβανοί έχουν σουβλερά δόντια και κοφτερά αυτιά.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #416 on: September 09, 2013, 16:29:02 »

Αν υπηρχε μια στοιχειωδης σοβαροτητα και οργανωση στο τσιρκο της ΠΑΕ, δε θα γινοταν ποτε τετοιο θεμα. Μαζευεις τα κουφιοκεφαλα παιδακια που δυστυχως φορανε την ιερη φανελα, τους εξηγεις πεντε βασικα πραγματα για το τι παιζει στον πλανητη (ειδικα μετα το σκηνικο του σκατιδη), και τους κοβεις τα πολλα πολλα στα social media.
Αντ' αυτου τι κανει η ΠΑΕ; Τους βγαζει φωτογραφιες και βινετακια οταν κλανουν, χτενιζονται, δενουν τα κορδονια τους, τρωνε το παγωτο τους, κανουν καραγκιοζιλικια, και τα βγαζει στο facebook και στο youtube για να κανουν like και καρδουλες απο κατω οι μαιντανοι και οι γκομενες τους.

η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αφήνει την κάθε χρυσή αυγή να μπαίνει στα χωράφια της

το θεμα κατσε εχει κουρασει απιστευτα και πλεον αποπροσανατολιζει. ηξερε δεν ηξερε, επρεπε δεν επρεπε, ουτσεκα κλπ.
εχουμε ευθεια επιθεση τραμπουκοσυμμοριας με πολιτικο μανδυα στον ιστορικοτερο συνδεσμο του ΠΑΟΚ. η συντριπτικη πλειοψηφια του λαου απαντησε λεκτικα, περιμενουμε και οσους απεμειναν.

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline barmy army

• Αποστολή
  • **
« Reply #417 on: September 09, 2013, 20:39:22 »
Περα απο τον κατσε παντως αυτη η μαλακια  στην ελλαδα με τα εκατομυρια εξαρταται
και ακομα περισσοτερες παραμετρους και συντελεστες μου την δινει στα νευρα.
Ας δουνε τα πραγματα οπως τα βλεπουμε εμεις, ασπρα η μαυρα, ουτε γκρι ουτε ναι μεν αλλα ουτε
αλλες τετοιες παπαριες.
Προσωπικα οπως δεν θα γουσταρα να ακουσω τον οδηγο που εστειλε στον ταφο τα αδερφια μας ετσι δεν εχω καμια ορεξη να ακουσω και τον κατσε τι δικαιολογιες εχει.
Εκανε χοντρη μαλακια, θα πληρωσει τις συνεπειες των πραξεων του.
Αυτο το ολοι κανουμε λαθη το χρησιμοποιει ο καθενας οπως τον βολευει, οταν πχ προκειται για οπαδους της ομαδας μας που μπαινουν φυλακη για ασημαντο λογο τοτε κανεις απο τους αρδ δεν βγαζει μιλια, οταν προκειται για δημοσια προσωπα ολοι αρχιζουν τις δικαιολογιες.
Αντε γαμηθειτε να πουμε

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #418 on: September 09, 2013, 20:46:41 »
οχι απλα κουρασε το θεμα κατσε... μπαλονια τα εκανε

δεκτες οι γνωμες ολων, αλλα αυτους που λενε να διωξουμε τον παικτη πραγματικα δεν τους καταλαβαινω στο ελαχιστο...

τελος να πω για τον κατσε οτι ειναι σοβαρο παιδι και λιγομιλητο, ετσι μου τον εχουν μεταφερει και πολυ πριν το επεισοδιο αυτο

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #419 on: September 09, 2013, 22:35:09 »
cobra, αν τον επαινεί ο άλλος αλβανός και έχει πει και όλα αυτά, τότε έχεις δίκιο, εγώ σχολίασα αυτό που έγραψες στην αρχή, δεν είμαι μάντης να ξέρω ότι εννοείς άλλα χίλια.
Το παράδειγμα με την Αγγλία και τη Γερμανία είναι εντελώς άσχετο. Εκεί μιλάμε για πράξεις και ιστορία, στη σχέση Ελλάδας-uck δικάζουμε και καταδικάζουμε ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ, έχει πολύ μεγάλη διαφορά. Και ξαναλέω λοιπόν πως ο uck δεν έχει κάνει κάτι στην Ελλάδα. Μπορεί να έχουν κάνει τα χειρότερα στους Σέρβους ή σε άλλους ομόδοξους, μπορεί να έχουν χίλιες δυο βλέψεις για την Ελλάδα κτλ, μπορεί να τον καταδικάζω ως αλβανικό εθνικιστικό εσμό εγώ ως αντιεθνικιστής και αντιφασίστας, αλλά να λέμε (βλέποντας το θέμα από την ίδια περίπου σκοπιά) ότι δε σέβεται την Ελλάδα είναι άτοπο, ρηχό και αβάσιμο.
Επίσης αβάσιμο και ρηχό είναι εκείνο το "τρώει ψωμί στη χώρα αυτή", λες και μιλάμε για σκύλο ή λες και του τα χαρίζει κανείς. Ή λες και το ψωμί το δίνουν χώρες και έθνη και όχι οι εργοδότες. Να ευχαριστούμε δηλαδή τις πολυεθνικές που υπάρχουν στην Ελλάδα, επειδή δίνουν ψωμί στον Έλληνα με τη λογική σου.

Δεν θα πιάσω καν την αντίστοιχη συμπεριφορά των ελληναράδων τόσα χρόνια και ως αντιλήψεις και βλέψεις για αυτούς και ως συμπεριφορά προς τους μετανάστες από αυτή τη χώρα. Και στο λέω εγώ που προσωπικά δεν τους πάω ως φάρα τους αλβανούς (είμαι λίγο ρατσιστής, οκ).
Το συγκεκριμένο το κλείνω εδώ, δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα και έχω κουραστεί αφόρητα αυτές τις μέρες.

Γράφεις μετά
Το ίδιο σκηνικό (αλβανός, 100% συνείδηση αυτού, άρα η χαζομάρα -μπλούζα uck- φυσιολογική) ας το πάμε και αντίθετα. Έλληνας, 100% συνείδηση αυτού, άρα η χαζομάρα -μπλούζα χρυσή αυγή- φυσιολογική κι αυτή έτσι;
Φυσικά είναι φυσιολογική για μέσα στα σκατά. Το αν δικαιολογείται και αν είναι για κλωτσιές (που είναι και το ένα και το άλλο), είναι άλλη ιστορία. Αλλά και πάλι συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Τον Κάτσε δεν τον κατακρίνω ανταγωνιστικά ως ελληναράς, τον κατακρίνω ως μαλάκα που αναπαράγει παπαριές και όχι με τόση υπερβολή που τον κρίνου πολλοί. Αν αποδειχτεί ότι είναι και (συνειδητά) οπαδός εθνοκαθάρσεων ή πράκτορας του uck όπως λένε οι εθνοβαρεμένοι και τα χρυσαύγουλα, τότε θα τον κρίνω με πολύ χειρότερα κριτήρια από ό,τι τα αβγά. Ούτε και τον Κατίδη τον έκρινα ως νεοναζί, ως μαλάκα τον έκρινα προσωπικά και κακώς τον τιμώρησαν τόσο υπερβολικά.
Και μιας που βρήκες το κοινό Κατίδη-Κάτσε, να σου πω και τη διαφορά. Εκτός ότι δε μίλησα πουθενά για ιδιωτικότητα, περιέγραψα δύο καταστάσεις κυρίως σε σχέση με το πώς συνδέονται με το ποδόσφαιρο από όπου είναι γνωστοί αυτοί οι δύο μαλάκες. Αν βγάλει να τον παίξει ένας παίκτης μπροστά στην 4 και αν βγάλει βίντεο που τον παίζει στο facebook, είναι το ίδιο; Εξάλλου μιλάς λες και πάω εγώ να δικαιολογήσω τον Κάτσε, αλλά μόνο εγώ είπα εδώ μέσα ότι και το προφίλ είναι αληθινό, αλλά και ότι η φωτό είναι ακόμα εκεί και ότι δεν υπάρχει η δικαιολογία της ηλικίας. Να φορτώνουμε όμως στον καθένα ό,τι του αναλογεί, γιατί με τις άναρθρες κραυγές μόνο κακό μπορούμε να κάνουμε.
Και το πόσο απέχουν αυτά τα δύο φίλε μου, δεν είναι για μένα, είναι αντικειμενικό. Ακόμα και στον φασισμό υπάρχει διαβάθμιση, δεν θα βάλω τον Πινοσέτ στην ίδια ζυγαριά με τον Χίτλερ, γιατί έχουν μεγάλη διαφορά. Εκτός κι αν εσύ νομίζεις ότι είναι κοντά.
Στο σχόλιο περί γκαγκάτση-ζαγοράκη δεν απαντώ καν, δεν καταλαβαίνω και το πνεύμα σου πολύ καλά.

Αυτά και φτάνει από μένα, γαμώ τον κοντό.