δε ξέρω γιατί αλλά όλες μας οι κρίσεις όταν αφορούν πιτσιρίκια του ΠΑΟΚ που εξελίχθηκαν με τον καιρό (ήρθαν απο το πουθενα και παίξαν ένα, δυο, τριανταδύο ματς) έχουν και μια "παρηγορητική" χροια...
με χαλάει λίγο να είμαι ειλικρινής.
το τι είναι ή δεν είναι ο κάθε κάτσε φαίνεται δυστυχώς η ευτυχώς μέσα στο γήπεδο. προσωπικά θεωρώ στην ηλικία των 20+ οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή έχει επαγγελματικό συμβόλαιο, ότι βρίσκεται σε ηλικία στην οποία οι δικαιολογίες τελείωσαν. Αλλιώς μυστρί πιλοφόρι, ντελίβερι, πωλήσεις, σερβιτόρος, πανεπιστήμιο ή άλλο επάγγελμα και καλά να περνάει. Το να λέμε ότι δεν τον βοηθάνε οι δίπλα, δεν μαθαίνει, δεν μπορεί, είναι ανάδρομος ο ερμής για κάθε στραβοχυμένη του προσπάθεια ή εμφάνιση με χαλάει. Οκ δεν είπαμε ότι θα βγάζει μάτια ως άλλος μεσι σε κάθε ματς αλλά αν μη τι άλλο δε θα χρειάζεται να συζητάμε αν ξέρει κοντρόλ, αν μπορεί να δώσει πάσα στα 3 μέτρα ή ανάλογα θέματα. ίσωςε είναι τόσο μεγάλη η ανάγκη μας να βρούμε κάπου να πιαστούμε μέσα απο την δεδομένη μετριότητα του ροστερ μας τα τελευταία (πολλά) χρόνια που ίσως σε ένα βαθμό εθελοτυφλούμε για τις δυνατότητες και τα μπορώ πολλών ποδοσφαιριστών. οκ δεν λέω ότι πρέπει να περιμένουμε το σωτήρα κάτσε ή τον κάθε κατσε ή να τον κρίνουμε με βάση τα πιο σκληρά κριτήρια ΑΛΛΑ δε θα έχω και μια μόνιμη δικαιολογία για κάθε παπαριά του μέχρι να γίνει 28 και να ψηθεί...
καλώς ή κακώς το ποδόσφαιρο απαιτεί να είσαι έτοιμος, σωματικά, ψυχολογικά, και νοητικά στα 20. σε αντίθεση με οποιαδήποτε ίσως άλλη επαγγελματική δραστηριότητα όπου το να γίνεις ώριμος μπορεί να περιμένει μέχρι τα 25-30 σου...
για μένα είναι ένα μετριομέτριος δρομέας. τίποτα άλλο... μπορεί να πλαισιώσει σε μερικά ματς ένα καλό χαφ. δε θα γίνει ποτέ ηγέτης. ελπίζω για το καλό του ΠΑΟΚ να είμαι λάθος.
Τα ειπες ολα αδερφε
Γενικα πολυ πρηξιμο με δηθεν ταλεντα την στιγμη που η ελλαδα σαν χωρα απλα δεν παραγει ποδοσφαιριστες..
Αρκει να δουμε οτι ποτε ελληνας δεν εχει παιξει σε καλο επιπεδο στο εξωτερικο ενω βουλγαροι, ακομα και μαυροβουνιοι εχουν βγαλει παικταραδες...
Μονο ο κυριακος παπαδοπουλος η εξαιρεση
Πολυ αναλυση για κιτσιου κατσε κτλ ενω ειναι τοσο απλο αυτο που φαινεται.. Οτι δεν κανουν διαφορα
Για ποιο λογο ο κιτσιου ειναι καλυτερος του μπακακη ας πουμε που επαιζε στον παναιτωλικο προχθες? Απλα ο ενας παιζει απο τα τσικο του ΠΑΟΚ ενω ο αλλος στου παναιτωλικου κ δεν εχει τοση διαφημιση...
Το πραγματικο ταλεντο, μολις μπει στο γηπεδο θα τον καταλαβεις κατευθειαν.. Μονο με την πρωτη επαφη με την μπαλα, αμα το εχεις φαινεται.. Αμα δεν το εχεις, βρισκεις κατι προσοντα τυπου "μηχανακι, τρεχει, κτλ" που απλα δικαιολογουν την αμπαλιαση του...