Author Topic: Ergys Kace  (Read 32404 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Ergys Kace
« Reply #60 on: October 24, 2012, 03:13:43 »
Óõìöþíçóå êáé õðïãñÜöåé ï ÊÜôóå

Ï ðïëõôéìüôåñïò ìáæß ìå ôïí ÓôÝöáíï ÁèáíáóéÜäç ðáßêôçò ôïõ öåôéíïý ÐÁÏÊ óõìöþíçóå ìå ôçí ÐÁÅ ãéá ôçí áíáíÝùóç ôçò óõíåñãáóßáò ôïõ ìå ôçí ïìÜäá ðïõ ôïí áíÝäåéîå.

ÁñãÜ ôï âñÜäõ, ç ðëåõñÜ ôïõ ðáßêôç áðÜíôçóå èåôéêÜ óôç ðñüôáóç ôïõ ÐÁÏÊ ìå áðïôÝëåóìá Üìåóá íá ðÝóïõí ïé õðïãñáöÝò óôï íÝï óõìâüëáéï êáé íá áðïêáôáóôáèåß ç áäéêßá ôçò áìïéâÞò åíüò âáóéêïý ðïäïóöáéñéóôÞ ìå ìüëéò 800 åõñþ ôï ìÞíá.

Ï ÐÁÏÊ ðñüôåéíå 80 ÷éëéÜäåò åõñþ ôï ðñþôï ÷ñüíï, 100 ôïí äåýôåñï êáé 120 ôïí ôñßôï, óõíïëéêÜ äçëáäÞ 300 ÷éëéÜäåò åõñþ, êÜôé ðïõ äÝ÷ôçêå ç ðëåõñÜ ôïõ ðáßêôç ç ïðïßá áðÜíôçóå èåôéêÜ áñãÜ ÷èåò ôï âñÜäõ.

Ï ðáßêôçò Þôáí áõôüò ðïõ Þèåëå íá ôåëåéþíåé áõôÞ ç õðüèåóç êáé ïõóéáóôéêÜ ðßåóå ãéá ôçí èåôéêÞ áðÜíôçóç áðïöåýãïíôáò ôï íá ãßíåé óÞñéáë.

ÓÞìåñá áíáìÝíåôáé íá äéåõêñéíéóôåß ôï ðüôå èá ãßíåé ôï ñáíôåâïý ãéá ôéò ôåëéêÝò õðïãñáöÝò, åíþ ï ðáßêôçò èá ëÜâåé êáé ìßá óåâáóôÞ ðñïêáôáâïëÞ ãéá íá äéåõêïëõíèåß ç êáèçìåñéíüôçôÜ ôïõ.

Ôï óõìâüëáéï èá éó÷ýóåé áðü ôçí ðñþôç ÃåíÜñç êáé åöüóïí ï ðáßêôçò åîåëé÷èåß êé Üëëï, èá êëçèåß áðü ôçí ïìÜäá ãéá íÝá åðÝêôáóç óõíåñãáóßáò.

Ï ÐÁÏÊ Ýäùóå áêñéâþò ôá ÷ñÞìáôá ðïõ åß÷å ðñïâëÝøåé åî áñ÷Þò, êÜôé ðïõ êáèéóôÜ ôçí ðáñïõóßá ìÜíáôæåñ óôç óõãêåêñéìÝíç äéáðñáãìÜôåõóç áíïýóéá, ìå ôïí ðáßêôç íá ÷Üíåé ôçí ðñïìÞèåéá ðñïò ôïí åêðñüóùðü ôïõ – ôï íüìéìï 10% - ÷ùñßò íá õðÜñ÷åé êáíÝíáò ïõóéáóôéêüò ëüãïò.

Åßíáé êáé áõôü Ýíá äåßãìá ôçò áðåéñßáò ôïõ, áöïý ç åðéëïãÞ ôïõ ìÜíáôæåñ Ýãéíå ëßãåò çìÝñåò ðñéí ìéëÞóåé ìå ôïí ÐÁÏÊ, ðáßñíïíôáò ôåëéêÜ ôá ÷ñÞìáôá ðïõ Ýôóé êé áëëéþò èá ôïõ Ýäéíå ç ÐÁÅ.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=95&id=22526&t=1

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #61 on: October 31, 2012, 23:01:26 »
Εδεσε" τον Κάτσε ο ΠΑΟΚ
Οπως αναμενόταν, ο Εργκις Κάτσε θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ για τα επόμενα 4,5 χρόνια κάτι που επισημοποήθηκε την Τετάρτη. "Ηταν όνειρό μου να βρεθώ στην πρώτη ομάδα", δήλωσε ο 18χρονος μέσος.

Ο ΠΑΟΚ "έδεσε" και επίσημα την Τετάρτη τον Εργκις Κάτσε, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 4,5 ετών.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι συμφώνησε με τον Ergys Kace την υπογραφή νέου συμβολαίου διάρκειας 4,5 ετών".

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο 18χρονος μέσος έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Από το 2004 που εντάχθηκα στα Τμήματα Υποδομής, όνειρό μου ήταν να βρεθώ στην πρώτη ομάδα και ν' αγωνιστώ στην Τούμπα. Οφείλω να ευχαριστήσω τον προπονητή για την ευκαιρία που μου έδωσε ν' αποδείξω ότι μπορώ να είμαι μέλος του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ τη διοίκηση που αναγνώρισε τις προσπάθειές μου και μου προσέφεραν νέο συμβόλαιο. Ευχαριστώ επίσης τους φιλάθλους μας, που με στήριξαν και έκαναν υπομονή στα πρώτα μου βήματα. Ελπίζω να μην τους απογοητεύσω ποτέ. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια και τους δικούς μου ανθρώπους, γιατί χωρίς τη στήριξή τους δεν θα κατάφερνα τίποτα".

Ο Κάτσε θα έχει κλιμακωτές αποδοχές, με αφετηρία τις 60.000 ευρώ, ενώ έχει και δεσμευτική ρήτρα 1,5 εκατ. ευρώ, ανάλογη με το συμβόλαιο του Σταφυλίδη. Επίσης, εφόσον συνεχίζει ο νεαρός Αλβανός να δείχνει την καλή εικόνα που παρουσιάζει μέχρι τώρα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο αναπροσαρμογής του συμβολαίου του, όπως έγινε και με τους Αθανασιάδη και Σταφυλίδη.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/paok/edese-ton-katse-o-paok.1991706.html

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #62 on: November 01, 2012, 00:33:10 »
Το κέρδισε το συμβόλαιο. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και καλύτερα. Ελπίζω να μείνεις τα επόμενα 4,5 χρόνια τουλάχιστον, να είσαι μόνιμα βασικός και πάντα υγιής.

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #63 on: November 01, 2012, 09:24:31 »
ορεξη για δουλεια να εχει και να βελτιωνεται συνεχως... ας δειξει τσαμπουκα στα παιχνιδια με γαυροβαζελους και θα κερδισει κι αλλους ποντους..

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #64 on: November 01, 2012, 19:30:47 »
ΚΑΛΟΠΟΥΛΗΤΟΣ!

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #65 on: November 01, 2012, 19:48:34 »
τον ειδα σημερα στη τουμπαρα να μπαινει σε μια μπεμβεδαρα...υγεια ευχομαι καταρχην και επιτυχιες με την ομαδα
για τη ρητρα ισχυει το 1μιση ή το 5εκ ευρω που ακουστηκε?
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

ive4

• Guest
« Reply #66 on: November 01, 2012, 21:59:01 »
Υπερβολικά τα λεφτά που δίνουμε στον Κάτσε. Μου φαίνεται ικανότατος παίκτης, αλλά δεν είναι δυνατό με 5 καλά ματς να έχουν τέτοιες απαιτήσεις.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #67 on: November 01, 2012, 22:35:14 »
Είναι κρίσιμο σταυροδρόμι για τον νεαρό παίκτη, ή θα θεωρήσει ότι έλυσε το πρόβλημα της ζωης του υπογράφοντας αυτό το συμβόλαιο που θα του αποφέρει 3-4 κατοστάρικα ή θα ειναι το έναυσμα να δουλέψει περισσότερο και αυτά τα λεφτά που θα πάρει σε μια πενταετία να τα παίρνει σε ένα εξάμηνο. Επειδή είναι φτωχόπαιδο έχει ίσες πιθανότητες να πάρει ή τον έναν ή τον άλλο δρόμο, μακάρι να πάρει τον δεύτερο αλλά και τον πρώτο να παρει δεν μπορεί κανείς να του πεί τίποτα γιατί δεν είναι εύκολο από εκεί που μένανε καμια 10αριά νοματαίοι σε ένα σπίτι να τσιμπάς ένα 8χίλιαρο τον μήνα χωρίς να κάνεις τίποτα άλλα παρά μόνο του γούστο σου, γιατί η μπάλα γούστο είναι για όλους τους ποδοσφαιριστές, κανείς στην ελλάδα δεν το βλέπει σαν επάγγελμα, όλοι δηλώνουν κάναμε το χόμπι μας επάγγελμα, γιαυτό και από ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές καταλήγουν χομπίστες παίκτες, με πραγματικά πολύ μικρές επιδόσεις αναλόγως των προσόντων που επιδυκνείουν στην έναρξη της καριέρας τους. Τρανό παράδειγμα ο κοκκινομάγουλος παπαδόπουλος, που αν έμενε στην ελλάδα θα ήταν ο καλυτερος θαμώνας των μπαρ και των βραδινών πολιτιστικών κέντρων δηλαδή στα μπουζούκια, ενώ στην γερμανία βαριά βαριά κανένα τύμπανο τον αφήνουν να βαραει στις κερκίδες, γιατί εκεί δεν κάνει το χόμπι του απλά κάνει την δουλειά που πρέπει να κάνει, να παίζει μπάλα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #68 on: November 02, 2012, 00:48:56 »

σιδερενιος να εισαι να βγαζεις τα σκοτια των αντιπαλων
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #69 on: November 02, 2012, 15:56:08 »
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/paok/katse-sto-contra-gr.1993691.html

Για το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με τον ΠΑΟΚ: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ τα επόμενα χρόνια. Ήταν αυτό που ήθελα και μου δίνει μεγάλη χαρά, από τη στιγμή που είναι ουσιαστικά το πρώτο μου συμβόλαιο με το οποίο μπορώ να ζήσω πιο εύκολα και να βοηθήσω την οικογένειά μου. Πάντως, ήταν για μένα μία εύκολη απόφαση. Η συμφωνία επιτεύχθηκε πολύ πιο εύκολα από ότι βγήκε προς τα έξω".

Για τις ευθύνες που τον γεμίζει το νέο συμβόλαιο: "Ναι, οι ευθύνες μου πλέον είναι μεγαλύτερες. Δεν θα θεωρούμαι πλέον ένας νεαρός ποδοσφαιριστής αλλά ένας επαγγελματίας. Δεν με φοβίζουν όμως οι ευθύνες. Είμαι έτοιμος να δικαιώσω τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και τους φιλάθλους μας και να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά"
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

bet-anatomy

• Guest
« Reply #70 on: November 02, 2012, 16:00:52 »
προσγειωμένο παιδί, χωρίς ταττου και μαλακίες, καλά κάνανε και τον κάνανε ανανέωση... είναι παίκτης που αν δουλέψει και άλλο μπορείς να τον έχεις για 15 χρόνια...

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #71 on: November 02, 2012, 16:16:33 »
Áöïý äåí Ý÷åé ôáôôïõ üëá êáëÜ …

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #72 on: November 02, 2012, 17:49:52 »
όταν ο ποδοσφαιριστής δηλώνει ότι θέλει να κάνει συμβόλαιο και να παίξει μπάλα για να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια του.. δεν γίνετε να μην τον υποστήριξης
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #73 on: November 02, 2012, 18:14:49 »
μπραβο μικρε συνεχισε την δουλεια κ ελπιζουμε να καθιερωθεις στην μεγαλυτερη ομαδα κ να γινει η συνεχεια του παμπλο στο κεντρο

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #74 on: November 03, 2012, 11:44:19 »
Ενα μονο σε προσαπτω ρε συ Κατσε: Εψαχνες καιρο να βρεις αυτο το σιχαμενο ξερακιανο λιμο για ατζεντη σου;

Κατα τα αλλα καλη τυχη στην καριερα σου, βγαλτους τα πλεμονια ολους!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #75 on: November 03, 2012, 12:04:41 »
όταν ο ποδοσφαιριστής δηλώνει ότι θέλει να κάνει συμβόλαιο και να παίξει μπάλα για να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια του.. δεν γίνετε να μην τον υποστήριξης
συμφωνω...τον παικτη ολοι τον γουσταρουμε, απο τα 11 στο ΠΑΟΚ, τρελο μηχανακι, ψυχη, τεχνικη, ορεξη, ανανεωσε για πλακα για 4μιση χρονια σε εποχες που τα πιτσιρικια το παιζουν ευκολα τρελιτσα.
απο κει και περα θελει δουλεια, και λιγοτερες δηλωσεις...κανεις ο ιδιος μια συνεντευξη ανα μερα...το ξερουμε οτι πουλαει το θεμα του, αλλα πρεπει καποιος απο τη ΠΑΕ ή την οικογενεια του να τον προστατεψει...απο τον ατχεντη του που πανηγυριζε ενα μετρο οφσαιντ γκολ στο τελικο κυπελλου δε περιμενω κατι...
ΥΓ ο μικρος ειναι τουμπιωτακι, κυκλοφορει εκει και ευχομαι να συνεχισει να κυκλοφορει αναμεσα στους δικους του ανθρωπους...ειναι σημαντικο για μενα τα παιδια αυτα να ζουν γυρω απο το γηπεδο και η πραγματικοτητα τους να μυριζει ΠΑΟΚ...και σαυτο θα δωσω ενα μεγαλο ποντο στη ΠΑΕ, που εκανε το ξενωνα στη τουμπα και ετσι τα παιδια ξυπνανε και κοιμουνται με ΠΑΟΚ
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #76 on: November 05, 2012, 10:25:58 »
Απ τους λίγους που δουλεύει και διψάει. Και μπράβο του. Συνεχής βελτίωση, έμαθε και την πρώτη πάσα και πότε να ανεβάζει την ομάδα και πότε να κρατάει. Τι μέσα δεξιά τι μέσα αριστερά, τι τελευταίος πριν τα στόπερ σε βάθος, τι στις βοήθειες στα back στις πλαγιοκοπήσεις. Χάρμα ιδέσθαι ο Αλβανός τους καταπίνει όλους. 

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #77 on: November 12, 2012, 09:50:41 »
απο την αρχη της χρονιας ο μοναδικος για μενα (μαζι με κλαους που παστελωνει αβερτα και χακομπο οσο παιζει τελευταια) που παιζει οπως πρεπει να παιζει καποιος στον Π.Α.Ο.Κ.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #78 on: November 12, 2012, 10:56:39 »
Μπορεί να είναι χιλιοειπωμένο, αλλά είναι απίστευτο πόσο τρέχει. Η θέση του μπορεί να είναι στον άξονα, αλλά θα δώσει βοήθειες παντού. Μου άρεσε εχθές που ήταν και ξεψαρωμένος με ένα λάχανο που πήγε να τον τσαμπουκαλευτεί. Μια σταλίτσα ο αλβανός, αλλά έχει καρύδια. Ο μικρός "μεγαλώνει" πολύ γρήγορα και όλο το μέλλον είναι μπροστά του.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #79 on: November 12, 2012, 12:00:59 »
το μελλον του ΠΑΟΚ ειναι ο μικρος, οπως ηταν κ ο σταφυλιδης  :'(