Author Topic: Μεταγραφές 11/12: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 48452 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
Επεσε κράξιμο για κανα πεντάλεπτο με τη Βαλερενγκα μέχρι που μπήκε το 1ο γκολ στα άλλα 2 ματς όχι, υποθέτω για διάφορους λόγους: Προηγήθηκε νωρίς η ομάδα, ήταν κρίσιμα τα ματς και ρευστό το αποτέλεσμα, αναμένονταν αλλαγές στο ιδιοκτησιακό και οι μεταγραφές που είχε υποσχεθεί η διοίκηση.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Επεσε κράξιμο για κανα πεντάλεπτο με τη Βαλερενγκα μέχρι που μπήκε το 1ο γκολ στα άλλα 2 ματς όχι, υποθέτω για διάφορους λόγους: Προηγήθηκε νωρίς η ομάδα, ήταν κρίσιμα τα ματς και ρευστό το αποτέλεσμα, αναμένονταν αλλαγές στο ιδιοκτησιακό και οι μεταγραφές που είχε υποσχεθεί η διοίκηση.

Eκει ημουν και δεν ειδα να πεφτει κραξιμο..
Dave
γιατι δεν εκφραζεται η δυσαρεσκεια αυτη στο γηπεδο αποψη εχω,
Και ποια ειναι αυτη?
ΠΑΟΚ G4Α

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
@gianniwti,επειδή δε με πιασες,μακάρι λίγο απ'αυτό που επικρατεί εδώ μέσα να εκφραζόταν στο γήπεδο με απλό οπαδικό τρόπο να πιάσει και τόπο στην τελική.

Εγώ,αν θέλεις τη γνώμη μου,περίμενα να βγουν προς τα έξω τα όσα σοκαριστικά ακούστηκαν στην Τούμπα τη νύχτα που χαρίσανε το Βιτόλο.
Αφού δεν άρχισε το τέλος τότε , "άλλα"γυρνάνε στο μυαλό μου και με κούρασαν όσο και εσένα,όσο και άλλα αδέρφια που πάνω κάτω τα ίδια σκεφτόμαστε
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline dave

• Αλλαγή

Dave
γιατι δεν εκφραζεται η δυσαρεσκεια αυτη στο γηπεδο αποψη εχω,
Και ποια ειναι αυτη?

κατζ δεν εχω ωρα φιλε τωρα, παντως κατι προς καπελωμα εχω στο νου μου σε συνδυασμο με αλλα πραματα, τα λεμε αλλη ωρα αν θες

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **

Δεν άκουσες καλά.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
MH ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΤΕ ΠΑΙΧΤΗ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΘΛΙΟΙ.

ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.

ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙΣ "ΑΛΗΘΕΙΕΣ" ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ.

Θ Ε Λ Ο Υ Μ Ε ΝΑ ΜΠΟΥΛΑΡΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!
« Last Edit: August 30, 2011, 22:19:26 by spartiatis »

Offline katz

• Αποστολή
  • **

Δεν άκουσες καλά.

Τι να σου πω..Στην 4α ημουν οπως παντα και δεν ακουσα τπτ
ΠΑΟΚ G4Α

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **

Δεν άκουσες καλά.

Τι να σου πω..Στην 4α ημουν οπως παντα και δεν ακουσα τπτ

Στη β έπεσε το κράξιμο

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Ο πυρήνας της 4 έδωσε χιλιόμετρα θα κάνουμε και πάλι και η 4α ακολούθησε ΠΑΟΚ ολέ ολέ ολέ Παρτιζάν..
Σ'εμένα κάτω κάτω στην 4α μια χαρά ακούστηκε και τραγουδήθηκε αλλά δυστυχώς μας υπερκάλυψαν οι "Σέρβοι"..

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Επειδη ο χρονος πιεζει, εχω μια προταση SPEEDTRANSFER.

zagorakis

• Guest
Εξετάζεται του Παπαδόπουλου

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος της Θέλτα είναι ο παίκτης που σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του ΠΑΟΚ προσπαθεί να κλείσει η ομάδα για τη θέση του περιφερειακού φορ.

Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στη Θέλτα η οποία τον δίνει μόνο υπό τη μορφή δανεισμού αφού έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο.

Από εκεί και πέρα, το αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να τον κλείσει, θα εξαρτηθεί από την διάθεση των Ισπανών, το κατά πόσο τον υπολογίζουν και το τι θέλουν να κάνουν μαζί του.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=11271

:tikitaka:

Offline zouvalos

• Αλλαγή
μαγκες ο Βρυζας και ο Κωνσταντινιδης ειναι ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ στον ΠΑΟΚ????????
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
Εξετάζεται του Παπαδόπουλου

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος της Θέλτα είναι ο παίκτης που σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του ΠΑΟΚ προσπαθεί να κλείσει η ομάδα για τη θέση του περιφερειακού φορ.

Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στη Θέλτα η οποία τον δίνει μόνο υπό τη μορφή δανεισμού αφού έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο.

Από εκεί και πέρα, το αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να τον κλείσει, θα εξαρτηθεί από την διάθεση των Ισπανών, το κατά πόσο τον υπολογίζουν και το τι θέλουν να κάνουν μαζί του.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=11271

:tikitaka:

νομιζω οτι ο σαραβακος θα ηταν καλυτερη επιλογη.......η εστω ο αντωνιαδης..........
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

gabriello

• Guest
βιερινια και αθανασιαδης νοκ αουτ και απο τον αγωνα στο παγκρητιο με τον εργοτελη....τι προετοιμασια ειναι αυτη με τοσες θλασεις? ποιος θα αναπληρωσει αυτα τα κενα χωρις μεταγραφες? τραγικα πραγματα...

Offline nik

• Αποστολή
  • **
η ξεφτιλα δεν εχει πατο  >:(
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
1.000.000.000.000 ΕΥΡΩ στοιχημα με οποιον θελει, οτι τα επομενα ρεπορταζ θα λενε για την καλη του συνεργασια με τον Σαλπιγγιδη.

zagorakis

• Guest
Σε τιμη ευκαιριας Παπαδοπουλος και Μαντζιος (250.000 χιλιαδες) και περιφερειακο και φορ παιρνεις. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΦΕΤΟΣ.

Offline sabbath

• Αλλαγή
απλα δεν θελουν να κανουν μεταγραφες επειδη φανταζομαι οτι τα οικονομικα δεν βγαινουν....

και αντι σου λεει να πανε σε καποια φτηνη επιλογη ξενου που κατα 99% θα βγει μετριος εως κακος παικτης γιατι θαυματα δεν γινονται (π.χ.αριας,εττο,τσιριλο) θεωρουν καλυτερο να πανε σε καποιον ελληνα....

ουτε ο παπαδοπουλος ουτε ο ματζιος μ αρεσουν αλλα τους προτιμω απο καποιον ξενο των 100-200χιλ ευρω που κατα 99% θα βγουν παλτα....οπως αλλα εκατονταδες φτηνα παλτα εχουν περασει απ την ομαδα μας την τελευταια δεκαετια....

μεταγραφες πραγματικα μεγαλων παικτων και σε καλη ηλικια στον ΠΑΟΚ εγιναν μονο επι μπατμαν στα καλα του....
« Last Edit: August 30, 2011, 23:03:09 by sabbath »
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline t.b

• Αλλαγή
Τζιώλης, Μάντζιος, τώρα Παπαδόπουλος... ποιος άλλος πρώην παίκτης του βάζελου έχει σειρά; Ο Μπασινάς; Αλήθεια ο Γκούμας σταμάτησε το ποδόσφαιρο; Προλαβαίνουμε;

@Poulen και γαμώ την επιθετική τριπλέτα θα κάνουμε μαζί με τον άλλον, τον κοντό. Θα βγαζουμε πράσινες φωτιές....

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Μπορει να ειναι και ακομα ενα αλλο επικοινωνιακο τρικ, στο τελος να μην τον παρουμε και να ανακουφιστουμε :'(
ΠΑΟΚ G4Α