Author Topic: Μεταγραφές 11/12: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 49132 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
τον Ίαν Ρας θα φέρουν ή τον Ρούνεϊ;

και μενα στον ρουνει πηγε το μυαλο μου....εχω ακουσει οτι του χρωστανε λεφτα και ζηταει την ελευθερας του...

για να δουμε....καπου διαβασα οτι εχουν γινει ηδη επαφες και ο παικτης εμφανιζεται θετικος σε αυτην την αλλαγη στην καριερα του...

μακαρι....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

apostolos

• Guest

Ανθρωπόμoρφη pub. Φέρτε τον χθες.

Offline savage republic

• Βασικός

northeagle_4

• Guest
ευτυχως υπαρχουν  ατομα που νιωθουν απο τοπι εδω μεσα.  ;D

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Σε καποιον πηγε το μυαλο μου, αλλα δεν το λεω γιατι ειναι του γκουντ το μπι τρου.
Αν καθαρισε με τις κυλες του, ψηνομαι. ;D

Offline skyclad4

• Αλλαγή

ΓΑΤΑΚΙΑ!!!!!
 ;D  ;D
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Κανα Χεσκει στα 40 παρα κάτι, χέσκε η φατμέ στο γενί τζαμί δηλαδή, αηδία το φετινό καλοκαίρι, πραγματικά δεν αξίζει να ασχολείται κανείς...

33 είναι ο Χέσκει και υπήρξε και συμπαίκτης με τον Ζαγοράκη στην Λέστερ. Δεν τον βλέπω πάντως να είναι ελεύθερος.

kostas4

• Guest
ο χεσκει στην ελλαδα σε μια σοβαρη ομαδα βαζει 20 γκολ ακομα και τωρα, τεραστιος παιχτης. βεβαια αυτα ειναι ονειρα...

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Οι τελευταίες πληροφορίες λένε οτι ο Χέσκει επιστρέφει στην Λέστερ.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Φέρτε το Howe στην ομάδα να γίνει πανικός... Ίσα που πάω Μακεδονία να του φορέσω κασκόλ...  ;D

Άμα κοζάρετε παίχτες της μεγάλης Πρέστον, και μιας και ήδη ακούγεται ότι θα πάρει μπούλο ο Χαλκιάς, ρίξτε ένα βλέφαρο εδώ...

http://en.wikipedia.org/wiki/Andreas_Arestidou

Offline hkp

• Αποστολή
  • **

Αφήστε ελεύθερο το Δημητράκη, βάλτε άλλα 500 και πάρτε τον παικταρά που είναι και ελεύθερος.

zagorakis

• Guest
Στην λίστα του ΠΑΟΚ ο Λαζάρ

Δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου "μιλούν" για ενδιαφέρον του "Δικεφάλου" για τον μέσο της Ραπίντ Βουκουρεστίου

Στο πλαίσιο της αναζήτησης ενός κεντρικού χαφ οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου την Τρίτη (19/7), κοιτούν την περίπτωση του Κοστίν Λαζάρ ο οποίος αποχωρεί από την Ραπίντ Βουκουρεστίου.
Ο Λαζάρ είναι γεννημένος στις 24 Φεβρουαρίου 1981, έως τώρα δεν έχει παίξει ποτέ εκτός Ρουμανίας και μπορεί να καλύψει τόσο την θέση του αμυντικού χαφ, όσο και αυτή του επιτελικού μέσου.
Μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί σε δύο ομάδες. Από την περίοδο 1999-2000 μέχρι και τη σεζόν 2006-2007, φόρεσε 171 φορές τη φανέλα της Σπορτούλ, πετυχαίνοντας 11 γκολ. Τα τελευταία χρόνια ανήκει στο ρόστερ της Ντιναμό Βουκουρεστίου, με τα χρώματα της οποίας έχει πέντε γεμάτες σεζόν, με 155 παιχνίδια και 12 γκολ.

http://olapaok.gr/podosfairo/metagrafes/sthn_lista_toy_paok_o_lazar.1192461.html

zagorakis

• Guest
"Να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν"

Ο Γιώργος Γεωργιάδης με δηλώσεις του στάθηκε στην δυναμική του ΠΑΟΚ τονίζοντας πως νιώθει υποχρεωμένος απέναντι σε αυτούς που τον πίστεψαν και τον έφεραν στον "Δικέφαλο"

Αρχικά είπε στην εφημερίδα "Σπορ του Βορρά": "Ολα έγιναν πολύ γρήγορα. Ουσιαστικά όλο το θέμα κρίθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, μέσα σε τρεις-τέσσερις ημέρες. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κινήθηκαν γρήγορα και έξυπνα, για αυτό με κέρδισαν".
Πρόσθεσε πως: "Αυτό που θα επιδιώξω είναι να καθιερωθώ και να βοηθήσω στον μέγιστο βαθμό τη νέα μου ομάδα. Μέσα μου, βέβαια, σκέφτομαι και την παλαιότερη αποχώρησή μου από τον ΠΑΟΚ, με την πίστη ότι αυτή την φορά θα αποδείξω ότι μπορώ να προσφέρω".
Ακόμη, τόνισε: "Την περασμένη σεζόν έκανα γεμάτη χρονιά με τον Πανσερραϊκό. Επιπλέον, απέκτησα εμπειρίες από την παρουσία μου στην Εθνική Ανδρών. Γενικότερα πιστεύω ότι έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να κάνω το άλμα στην καριέρα μου. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Διαθέτει πολύ κόσμο και φανατικό, και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που με έκαναν να συνεχίσω εδώ την καριέρα μου".
Συνεχίζοντας είπε: "Τόσο ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ο Θοδωρής Ζαγοράκης, όσο και οι Ζήσης Βρύζας και Παντελής Κωνσταντινίδης έχουν παίξει ποδόσφαιρο και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο. Κι αυτό έχει μεγάλη αξία, για τον επιπλέον λόγο ότι ξέρουν να προσεγγίζουν και να κερδίζουν ένα ποδοσφαιριστή".
Για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ δήλωσε: "Η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ είχε δείξει ενδιαφέρον για μένα από τον περασμένο Δεκέμβριο. Ο ΠΑΟΚ μπήκε τις τελευταίες ημέρες, σκέφτηκα τι ήταν καλύτερο για εμένα και για το μέλλον μου. Κι επέλεξα τον ΠΑΟΚ".
Κατέληξε λέγοντας ότι: "Οποιος παίκτης και αν αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ γνωρίζει πολύ καλά ότι η φανέλα της ομάδας είναι βαριά. Προσωπικά, θέλω να δουλέψω σκληρά προκειμένου να δικαιώσω όσους πίστεψαν σε εμένα. Ο ΠΑΟΚ αρχίζει κάτι νέο με καινούργιο προπονητή που θέλει να δουλέψει με Ελληνες παίκτες. Πιστεύω αυτή η προσπάθεια να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα".

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/na_dikaiwsw_toys_anthrwpoys_poy_me_epeleksan.1192555.html

kostas4

• Guest
ο αμανατιδης πως σας φαινεται?

πολυ καλος επιθετικος φανηκε και αυτος της ουπεν και μετα το τελος του αγωνα μιλησε μαζι του ο μπολονι http://en.wikipedia.org/wiki/Freddy_Mombongo-Dues

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
νορθ  :'(

Πάρκιν θα γίνει ο νέος ζαβαντίας , θα στήνει μέχρι και τα πλάγια η γουρνάδα
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline savage republic

• Βασικός
http://www.transfermarkt.de/de/pascal-berenguer/leistungsdaten-detail/spieler_28301.html

Φέρτε τον παικταρά τώρα. Κι αφήστε τα λιμά από την Ρουμανία.

Offline nf

• Αποστολή
  • **
Στο f. manager τον έχει καλό?
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline toy

• Αλλαγή
Ενδιαφέρον για τους Ματ Ντάρμπισαϊρ και Γιάννη Παπαδόπουλο έχει δείξει ο ΠΑΟΚ, με τους δυο παίκτες να βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος», ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν υπολογίζει τους δυο ποδοσφαιριστές και ο ΠΑΟΚ βολιδοσκοπεί τις περιπτώσεις των «ερυθρολεύκων».

Η περίπτωση του Ντάρμπισαϊρ είναι πιο δύσκολη, καθώς ο Άγγλος στράικερ αμείβεται με κάτι περισσότερο από 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως, ενώ και ο ίδιος έχει εκδηλώσει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Αγγλία σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, με τον ΠΑΟΚ να φέρεται ως μια από τις ομάδες που έχουν ρωτήσει τον μάνατζερ του παίκτη.

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/93254-Thelei-%C2%ABNtarmpi%C2%BB-%C2%ABPap%C2%BB-o-PAOK

O Παπαδόπουλος εμένα μ αρέσει πάντως
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
εσένα σου αρέσει και η Σούλα Δανέζη και η Φιλιώ Πυργάκη... τι να λέει;

Offline toy

• Αλλαγή
άει ρε τράβα φάε κανα μάφιν που σφίξαν οι ζέστες
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...