Author Topic: Μεταγραφές 11/12: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 48263 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kostas4

• Guest
μας πηρε τα σωβρακα ο περουκας. δεν πειραζει ομως μπορουμε να λεμε οτι κλεψαμε τον παιχταρα απο τα χερια της αεκ

zagorakis

• Guest
Τα ανταλλάγματα για Γεωργιάδη

Σε ποια συμφωνία κατέληξαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/7) ο ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό για τη μεταγραφή του Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικού. Τι πόσο θα δώσουν οι "ασπρόμαυροι", ποιο είναι το ποσοστό μεταπώλησης που θα δικαιούνται οι Σερραίοι, από τι θα εξαρτηθεί ποιον ή ποιους παίκτες θα πάρουν οι "ερυθρόλευκοι" από τον "Δικέφαλο" και με ποιο καθεστώς

Η υπόθεση της μεταγραφής του Γιώργου Γεωργιάδη από τον Πανσερραϊκό στον ΠΑΟΚ δεν ήταν απλή. Χρειάστηκε κατ' αρχήν οι "ασπρόμαυροι" να νικήσουν την ΑΕΚ, σε ό,τι αφορά στην προσφορά τους, όπως και να πείσουν τους "ερυθρόλευκους" για τα ανταλλάγματα που επρόκειτο να προσφέρουν.

Όπως έγινε γνωστό από την πρώτη στιγμή, ο ΠΑΟΚ θα δώσει στον Πανσερραϊκό εφάπαξ ποσό της τάξης των 350.000-400.000 ευρώ (δεν έχει διευκρινιστεί ακριβώς το νούμερο, καθώς οι ομάδες προτιμούν να μην δώσουν λεπτομέρειες στη δημοσιότητα -τουλάχιστον όχι ακόμη). Δεν θα μείνουν, όμως, μόνο σε αυτό το ποσό οι "ερυθρόλευκοι".

Η συμφωνία που έκανε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Πέτρος Θεοδωρίδης, με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ περιλαμβάνει ακόμη τα εξής:

* Την εξ ολοκλήρου είσπραξη των εσόδων από ένα φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων. Μένει να διευκρινιστεί σε ποια έδρα θα γίνει η αναμέτρηση.

* Ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 20% στον Πανσερραϊκό από ενδεχόμενη μεταγραφή του παίκτη σε άλλη ομάδα.

* Την παραχώρηση ενός ή δύο παικτών από τον ΠΑΟΚ, με ελεύθερη μεταγραφή και όχι με δανεισμό.

Σε ό,τι αφορά στην παραχώρηση παίκτη ή παικτών, το ποιος ή ποιοι παίκτες θα είναι, αυτό θα εξαρτηθεί από το σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Πανσερραϊκός. Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να παρθούν αποφάσεις από τις αρμόδιες ποδοσφαιρικές αρχές σχετικά με τον ενδεχόμενο υποβιβασμό ομάδας ή ομάδων από την Super League, οπότε οι "ερυθρόλευκοι" ελπίζουν ότι μπορεί τελικώς να μην υποβιβαστούν και να παραμείνουν.

Όπως διέρρεε το πρωί του Σαββάτου (16/7) από το περιβάλλον του Πέτρου Θεοδωρίδη, άλλους παίκτες πρόκειται να ζητήσει από τον ΠΑΟΚ σε περίπτωση που η ομάδα του μείνει στη μεγάλη κατηγορία και άλλους αν αυτή υποβιβαστεί. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο παίκτης ή οι παίκτες που θα ζητήσει, θέλει να μεταγραφούν στον Πανσερραϊκό με ελεύθερη μεταγραφή. Από την πλευρά του ΠΑΟΚ, έλεγαν οι Σερραίοι, υπάρχει διάθεση να υπάρξει έμψυχο αντάλλαγμα, χωρίς, όμως, να έχει διευκρινιστεί κάτι περισσότερο μέχρι τώρα. 

http://olapaok.gr/podosfairo/metagrafes/ta_antallagmata_gia_gewrgiadh.1189332.html

Offline rabbitweed

• Αλλαγή

2 στα 2
πάμε με ορμή και πάθος για το 3 στα 3! μετα μεταγράψτε τους στην ΚΑΕ... με τέτοια ποσοστά σηκώνουμε και euroleague.

όποιο γατί καταφέρουν τα media να εμφανίσουν σαν "κάτι" σε αυτή την κωλοχώρα ο ΠΑΟΚ το καπαρώνει μη χάσει την ευκαιρία.

Offline T.manos4

• Αλλαγή
ιδια περιπτωση με κουτσια αλλα τα ποσα βεβαια που επρεπε να πανε 2 παιχτες στονν εργοτελη και δεν ηθελε κανεις να παει

οντος τον καλοπληρωσαμε
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
ετσι πως εγιναν τα πραγματα και με την προβολη του παιχτη απο τις εφημεριδες, αν εχαναν και τον γεωργιαδη θα επεφτε τραγικο κραξιμο

opws_mathame

• Guest
την προηγουμενη χρονια ειχαμε 4 παικτες που αξιζαν να παιζουν στον ΠΑΟΚ.κοντρερας βιτολο γκαρσια βιερινια.τον εναν τον εδωσες τζαμπα σε ανταγωνιστικη ομαδα απο εκει που στη συνεντευξη τυπου ο διαχειρστης ελεγε με σαρκαστικο υφος <<ειναι δυνατουον να δωσουμε τζαμπα παικτη σε αντγωνισικη ομαδα?>>η μεταγραφη γεωργιαδη συνεχιζει να αφηνει σκιες στα οσα γινονται καθως αναμεσα σε θεωδωριδη και θοδωρακη δε μπορεις να βγαλεις καμια ακρη για τον αν δωθηκαν κανονικα χρηματα και ποσα ειναι αυτα η αν θα παραχωρηθουν εναντι με αλλο τροπο.σκεφτονται ακομα και τωρα οι δημοσιογραφοι πως θα το δεσουν.αν πουν οτι δαπανηθηκαν πολλα λεφτα θα τους πεις καλα ρε γιατι δε τα δινατε στο βιτολο εξ αρχης και γραφατε μετα πουτανιες?αν πουν οτι  τον πηρες σε καλη τιμη πως θα δικαιολογηθει το ανοιγμα πιο  μετα?οι ανθρωποι παιζουν μπαλα μονοι τους στο γηπεδο και το φερνουν το σκορ οπως θελουν.αυτοι ειναι ικανοι να δωσουν κοντρερας και βιερινια να παρουν σαγκαρε ντουγκλαο αμπντουν κ να πανηγυριζουν λεγοντας οτι καναμε ανανεωση και ριξαμε και το μπατζετ και παμε για πρωταθλημα.τωρα εχουμε καταλαβει τι καπνο αυτοι τραβαν.πουλανε απλα τρελα οι οποια αγοραζονται ειτε απο το ιντερνετ τζαμπα ειτε με τιμη αθλητικης εφημεριδας ειτε με το διαχρονικο ποτισμα του ραδιοφωνου

zagorakis

• Guest
"Γι' αυτό επέλεξα τον ΠΑΟΚ!"

Ο Γιώργος Γεωργιάδης εξομολογήθηκε στο olaPAOK.gr τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα και όχι στην Αθήνα, με τη φανέλα της ΑΕΚ. Ο σημαντικός ρόλος που έπαιξε ο Βρύζας και ποιοι οι πρώτοι στόχοι του παίκτη στην ομάδα, στην οποία επιστρέφει, αφού ουσιαστικά σε αυτήν ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Τι περιλαμβάνει το συμβόλαιό του και πότε αναμένεται να υπογραφεί

Ο Γιώργος Γεωργιάδης τη διαδρομή από τη Νέα Ευκαρπία στην Τούμπα ενδεχομένως αλλιώς τη φαντάζονταν. Τελικώς, την έκανε μέσω... Σερρών, αφού πρώτα χρειάστηκε να παιχθεί ολονύχτιο θρίλερ με θέμα την απόκτησή του από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος τον άρπαξε κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια της ΑΕΚ.

Όταν πριν επτά χρόνια ο 23χρονος σήμερα Γεωργιάδης έφευγε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και τα καταλύματα στο προπονητήριο της Νέας Ευκαρπίας, που χρησιμοποιούσαν τότε οι "ασπρόμαυροι" για να διαμένουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής, για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, έβαζε στοίχημα με τον εαυτό του ότι κάποια μέρα θα επέστρεφε στην ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, ως έτοιμος παίκτης πλέον.   

Ένα στοίχημα, το οποίο -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, καθώς τίποτε δεν είναι τελειωμένο σε μια μεταγραφή, αν δεν πέσουν πρώτα υπογραφές στο συμβόλαιο- φαίνεται ότι το κέρδισε. Κι όπως είπε το μεσημέρι του Σαββάτου (16/7) στο olaPAOK.gr, που τον εντόπισε μεταξύ Σερρών και Πτολεμαΐδας (βρέθηκε εκεί για προσωπικό του θέμα), "είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό!".

Για να συμπληρώσει: "Πραγματικά, μετά από αυτή την εξέλιξη νιώθω ότι κέρδισα το στοίχημα που είχα βάλει με τον εαυτό μου πριν επτά χρόνια, όταν έφευγα από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Είχα βάλει τότε στο μυαλό μου να γυρίσω μια μέρα σε αυτή την ομάδα και να αγωνιστώ στην Τούμπα. Νιώθω ευτυχισμένος, γιατί η επιθυμία μου αυτή πραγματοποιείται".

"Ο Βρύζας έπαιξε καθοριστικό ρόλο"

Στο σημείο αυτό ρωτήσαμε τον Γιώργο Γεωργιάδη το λόγο που επέλεξε τον ΠΑΟΚ αντί της ΑΕΚ, η οποία είχε μπει γερά στο παιχνίδι της απόκτησής του από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν μάλιστα είχαν φτάσει πολύ κοντά οι "κίτρινοι" σε συμφωνία με τον Πανσερραϊκό για τη μεταγραφή του.

Η απάντηση του παίκτη στο ερώτημα που του θέσαμε ήταν: "Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με πλησίασαν με πολύ ωραίο τρόπο. Ειδικά ο Ζήσης Βρύζας έπαιξε καθοριστικό και καταλυτικό ρόλο στην επιλογή που έκανα τελικά. Με αυτά που μου είπε, με έπεισε ότι είναι καλύτερο για μένα να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ αντί της ΑΕΚ. Και μόνο που ένιωσα ότι στον ΠΑΟΚ θα με προσέξουν περισσότερο από ό,τι στην ΑΕΚ ήταν αρκετό για μένα, για να επιλέξω τελικά τον ΠΑΟΚ".

Για να συμπληρώσει: "Πραγματικά αισθάνομαι ότι θα συνεχίσω την καριέρα μου πρώτα σε μια οικογένεια και μετά σε μια ομάδα. Έτσι ένιωσα από την αρχή, ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη οικογένεια. Θεωρώ ότι ήταν το καλύτερο για μένα να πάρω την απόφαση να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ και πλέον αυτό που θέλω είναι να δικαιώσω αυτούς με επέλεξαν".

Οι στόχοι

Τρεις στόχους έβαλε με το "καλημέρα" στη νέα του ομάδα ο Γιώργος Γεωργιάδης, όπως είπε στο olaPAOK.gr. Στα λεγόμενά του ήταν σαφής: "Το πρώτο που επιθυμώ είναι να καθιερωθώ στην ομάδα. Ξέρω ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη και ότι χρειάζεται να καταβάλω μεγάλη προσπάθεια από τη μεριά μου. Είμαι διατεθειμένος, όμως, να τα καταφέρω".

Και πρόσθεσε: "Από 'κει και πέρα θέλω με τον ΠΑΟΚ να βγαίνω νικητής πάντου και παντού. Ξέρω πόσο σημαντικό είναι αυτό για τον ίδιο το σύλλογο και τον κόσμο του, γιατί προέρχομαι από αυτή την ομάδα. Επίσης, θα ήθελα με τον ΠΑΟΚ να προκριθώ στην επόμενη φάση του Europa League κι αν μπορώ να βοηθήσω κι εγώ σε αυτή την προσπάθεια. Θα είναι μεγάλη τόνωση και για μένα και για όλους στον ΠΑΟΚ".

http://olapaok.gr/podosfairo/metagrafes/gi_ayto_epeleksa_ton_paok.1189461.html

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
O παίχτης δεν με ψήνει με βάση τα όσα έχω δει έως τώρα αλλά μακάρι να με διαψέυσει στο γήπεδο. Θα έχει πολύ λιγότερο ανταγωνισμό σε σχέση με τον κούτσιαγατούλη κ έτσι θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Τα ανταλλάγματα (αν ισχύουν..) τα θεωρώ υπερβολικά για την εποχή....

Υ.Γ : Η αλήθεια για τον τυρογατούλη είναι κάπου στην μέση.......
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Οποιον παιχτη και να φερνανε αυτη την χρονικη στιγμη(εκτος αν ηταν κανα σουπερ ονομα που αποκλειεται) θα τον αντιμετωπιζαμε με δυσπιστια και κακεντρεχια για αυτο και φυσιολογικα τωρα τα ακουει ο Γεωργιαδης.

Αλλοι τον λενε γατι αλλοι βουγιουκλακη αλλοι κλωνο του Κουτσιανικουλη αλλοι παλι τον θεωρουν καλη περιπτωση κτλ.. ολα αυτα θα ξεκαθαρισουν μεσα στο γηπεδο..
Ειπα και χτες οτι τον θεωρω πολυ ανωτερο απο Ελ Ζαρ και Κουτσια που φυγανε και απο Σαλπιγγιδη που αναγκαστικα παιζει εκει τωρα.. απο το να δοκιμαζαν να φερουν απο το εξωτερικο καποιον αγνωστο καλυτερα που πηραμε εναν 23χρονο διεθνη απο Ελλαδα..

Εχω και γω αυτη την επιφυλαξη μηπως προοριζεται για βασικος και να περασει στην κορυφη της επιθεσης ο καλυτερος δεξιος μπακ της ευρωπης αλλα και παλι μετα θα θελουμε εκ νεου μεταγραφη στην θεση του δεξιου χαφ γιατι 50 ματς με τον Γεωργιαδη μονο δεν μπορεις να βγαλεις..

Συμφωνω με Τασο μπορουμε και πρεπει να χτυπησουμε τουλαχιστον 2 παιχτες απο Καβαλα και Βολο ειδικα αμα απο βδομαδα υποβιβαστουνε οπως ειναι μεχρι τωρα το πιο πιθανο σεναριο.. Ντουγκλαο-Αμπντουν κατα κυριο λογο.. και Αλβαρεζ-Μονχε εν συνεχεια..

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
δεν τα εχω με τον παικτη αν και γενικά την άποψη μου για έλληνες παικτες την ξερετε. όλοι είναι λίγοι και για επίπεδο Β εθνικής. γατί τον θεωρώ στο τέρμα, δημιούργημα των meida τον θεωρω΄... τι τι θα κάνει δεν το προκαταβάλλω.

ΕΝΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΑΛΤΑΡΕΙ: Η ΟΜΑΔΑ 3η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ CF. ΟΣΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ο ΠΑΟΚ θα ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ. εκτός και αν ο Γεωργιάδης καρφώσει 20+...

ο ΠΑΟκ ήθελε παίκτες να φτιάξει την ομάδα ποιο καλή. επενδύσεις από ότι φάνηκε από το θέμα Βιτόλο με το οικονομικό ξεφτιλίκι δεν είχαμε πολυτέλεια να κάνουμε.. και όμως! έρχεται η πρώτη μεταγραφη και αναιρεί την άποψη.

ΚΡΙΜΑ...

Offline maria-mtb

• Βασικός
αντι του γεωργιαδη μπορουσατε να παρετε τον βασιλακακη της ξανθης. αλλα ποιος εχει ματια κ βλέπει. τεσπα στο χορταρι θα τα δουμε ολα.

SKAILS

• Guest
O PAOK με το ροστερ που εχει θελει ενναν παικταρΑ σε καθε γραμμη και σε συνδιασμο με την παρουσια του Μπολονι θα πηγαιναμε πολυ καλα,σιγα τους αλλους...Απλα δεν υπαρχουν χρηματα...Μην αποκλειετε να παμε κ καλα την φετινη χρονια,αν εξαιρεσουμε τον γαυρο  η αεκ ειναι αποδυναμωμενη,το ιδιο κ ο βαζελος ως τωρα..το σκουληκι μια απο τα ιδια κ ολοι οι αλλοι δεν υπαρχουν.

kostas4

• Guest
skails εγω βλεπω οτι ο βαζελος ειχε μονο την απωλεια του σισε που ειναι οντως μεγαλη αλλα εχει κρατησει κορμο για τριτη συνεχη χρονια και πολυ καλο προπονητη. το χανουμι θα φανει αλλα δεν το βλεπω πολυ χειροτερα απο εμας και επισης εχει κρατησει προπονητη.
παντως θα προτιμουσα ενα πολυ καλο δεκαρι παρα σεντερ φορ γιατι αν η μπαλα δεν φτανει στον επιθετικο τοτε δεν θα μπορει να βαλει και τα γκολ.

zagorakis

• Guest
Φουλ για αμυντικό χαφ

Από τη στιγμή που το θέμα της απόκτησης του Γιώργου Γεωργιάδη, ολοκληρώθηκε θετικά για τον ΠΑΟΚ, πλέον οι άνθρωποι της ομάδας στρέφονται στο ζήτημα της απόκτησης αμυντικού χαφ.

Ο Λάσλο Μπόλονι τα έλεγε για αρκετή ώρα με τους Ζαγοράκη, Βρύζα και Κωνσταντινίδη και ένα από τα θέματα της συζήτησης ήταν και αυτό.

Από ότι φαίνεται στον ΠΑΟΚ αφήνουν πίσω την περίπτωση του Οράσιο Καρντόζο για διάφορους λόγους και κοιτούν και άλλες περιπτώσεις που είναι διαθέσιμες.

Προεργασία έχει κάνει και ο ίδιος ο Μπόλονι που έχει κάποιες επιλογές για τον αμυντικό χαφ, θέση την οποία θεωρεί «κλειδί» για την αγωνιστική εξέλιξη της ομάδας.

Εξέλιξη αναμένεται άμεσα, ίσως και μέσα στις επόμενες ώρες, καθώς στον ΠΑΟΚ θέλουν να κλείσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα το θέμα του αμυντικού χαφ.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=10023

zagorakis

• Guest
Τη Δευτέρα οι υπογραφές

Μόνο το τυπικό κομμάτι απομένει για να ανακοινωθεί και επίσημα η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Γιώργο Γεωργιάδη.

Τα συμβόλαια βρίσκονται στα χέρια της πλευράς του παίκτη και τη Δευτέρα με την επιστροφή του ΠΑΟΚ από την Ολλανδία αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές για να ανακοινωθεί και επίσημα ο παίκτης.

Μάλιστα, τη Δευτέρα, ο Γεωργιάδης θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από όλα τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και έπειτα να περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=10025

Offline Vorious

• Αλλαγή
παλι υπερβαση καναμε ρε γαμωτο.....

ποιος ξερει τι ανοιγμα θα δημιουργσει η νεα υπερβαση στο τελος της χρονιας....
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Matador

• Αλλαγή
δεν τα εχω με τον παικτη αν και γενικά την άποψη μου για έλληνες παικτες την ξερετε. όλοι είναι λίγοι και για επίπεδο Β εθνικής.

+1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline agraf

• Αλλαγή

παντως θα προτιμουσα ενα πολυ καλο δεκαρι παρα σεντερ φορ γιατι αν η μπαλα δεν φτανει στον επιθετικο τοτε δεν θα μπορει να βαλει και τα γκολ.

10αρι και γρήγορα. Αμυντικά χαφ έχουμε μπόλικα (Γκαρσία, Αρίας, Φωτάκης, Μπαλάφας και ο Τσουκαλάς μπορεί να μαρκαρει).

Και μετά έναν κεντρικό αμυντικό (μακάρι ο Ντουγκλάο) και έναν επιθετικό.

SKAILS

• Guest
skails εγω βλεπω οτι ο βαζελος ειχε μονο την απωλεια του σισε που ειναι οντως μεγαλη αλλα εχει κρατησει κορμο για τριτη συνεχη χρονια και πολυ καλο προπονητη. το χανουμι θα φανει αλλα δεν το βλεπω πολυ χειροτερα απο εμας και επισης εχει κρατησει προπονητη.

kostas 4 σιγουρα ο βαζελος εχει κορμο κ καλο προπονητη οπως ειπες..αλλα περσυ μου εδινε την αισθηση πως χωρις τον σισε δεν κερδιζε κανεναν..μπορει να κανω λαθος,αλλα ετσι τον θυμαμαι...η αεκ εχασε σκοκο,μπλανκο,σαχα κ ειλικρινα αν εξαιρεσεις γκουντιονσεν που μαλλον πηρε οι αλλοι παικτες ειναι για τα πανηγυρια.Δε λεω οτι εμεις ειμαστε η ομαδαρα,αλλα πιστευω πως μπορουμε με τα τωρινα δεδομενα να περασουμε παλι το χανουμι κ να κοντραρουμε τον βαζελο..Παντως συμφωνω 100% πως χρειαζομαστε 10ρι

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Εκτός από τον σισέ από βάζελο έφυγε και ο ζιλμπέρτο σίλβα. Επίσης όταν μια ομάδα είναι χτισμένη και μαθημένη να παίζει πάνω σε έναν παίκτη δύσκολα ξαναμοντάρεται. Παντως το πόσο άμπαλοι είναι αυτοί φάνηκε με την μεταγραφή του βιτόλο, είχαν παίκτη εκεί τον σιμάο, ακριβώς ίδιος με βιτόλο, τρεχαλατζής κόφτης αλλά άμπαλος 0 γκολ 0 ασιστ και δώσαν 600 χιλιάρικα για ποιο λόγο??? από μαύρο τρεχαλατζή ψηλό άσκημο θα έχουν κοντό άσπρο.  Μόνο για επικοινωνιακούς λόγους. Για εμάς ήταν ότι έπρεπε ο βιτόλο αλλά..... ας όψεται η μαλακιά κάποιου ή κάποιων που τον χάσαν τζάμπα. Πάντως το περουκίνι από τότε που πήρε τα σέρρας μας έδωσε μελίση, αραμπατζή, γεωργιάδη, οι δύο πρωτοι παίξαν και βοήθησαν ο μελίσης έφερε και έναν σκασμό λεφτά από την μεταγραφή στον βάζελο. Αν φάμε και τον ανάκογλου από εκεί θα είναι πολύ ξηγημένος ο περούκας.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ