Author Topic: Μεταγραφές 11/12: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 48095 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zagorakis

• Guest
Μπόλονι και... σεισμοί ατού του ΠΑΟΚ για Καρλάο

Τι δηλώνει στο olaPAOK.gr ο ατζέντης του Βραζιλιάνου φορ, Ζορζ Μπάιντεκ, για τις προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ. Γιατί το όνομα του Ρουμάνου τεχνικού και οι συνθήκες ζωής στην Ιαπωνία παίζουν καταλυτικό ρόλο

Την σοβαρή προοπτική ο Βραζιλιάνος, Καρλάο, να ντυθεί στα "ασπρόμαυρα" επιβεβαιώνει με δηλώσεις του στο olaPAOK.gr ο ατζέντης του 25χρονου φορ, Ζορζ Μπάιντεκ. Το olaPAOK.gr τον εντόπισε στην Πορτογαλία και μέσω του συνεργάτη του, Γουίλιαμ, είχε μια ενδιαφέρουσα συνομιλία μαζί του.

"Είναι αλήθεια ότι ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ζωηρό ενδιαφέρον για να έρθει σε συμφωνία με τον Καρλάο. Έχουμε μιλήσει τόσο με τον Λάζλο Μπόλονι, όσο και με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Παντελή Κωνσταντινίδη, τους έχουμε αναλύσει τα οικονομικά δεδομένα, τους δώσαμε όλα τα στοιχεία για τον ποδοσφαιριστή και περιμένουμε, πλέον, να μας κατατεθεί επίσημη πρόταση", τόνισε αρχικά ο ατζέντης του Καρλάο και πρόσθεσε:

"Ο παίκτης έχει προτάσεις και από την Πορτογαλία και από δύο ομάδες της Μπουντεσλίγκα. Αν ο ΠΑΟΚ καλύψει τα θέλω μας μπορεί να έρθουμε σε συμφωνία. Ο Λάζλο Μπόλονι είναι φίλος μας, καταξιωμένος τεχνικός που έχει κερδίσει πρωτάθλημα με την Σπόρτινγκ στην Πορτογαλία και τον ξέρουμε πολύ καλά". Όσο για τον λόγο που ωθεί τον Καρλάο να φύγει από τους Κασίμα Αντλερς, επεσήμανε:

"Η ομάδα του είναι ίσως η πιο γνωστή ιαπωνική, ωστόσο, οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην Ιαπωνία τον κάνουν να θέλει να φύγει. Χθες έγινε πάλι σεισμός εκεί. Ο Καρλάο είναι παντρεμένος, έχει δύο παιδιά και η αλήθεια είναι ότι ανησυχεί με όλα αυτά που γίνονται, για αυτό και θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη".

Τέλος, ο κ. Μπάιντεκ ξεκαθάρισε ότι αν επιτευχθεί συμφωνία -κάτι πολύ πιθανό να γίνει την Δευτέρα (11/7) ο Καρλάο είναι έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει από την Ιαπωνία στην Λισαβόνα και από εκεί στην Ελλάδα (για τα διαδικαστικά) ή στην Ολλανδία (για να ενταχθεί άμεσα στην αποστολή του ΠΑΟΚ).

http://olapaok.gr/podosfairo/metagrafes/mpoloni_kai_seismoi_atou_toy_paok_gia_karlao.1181958.html

apostolos

• Guest
Η Κασίμα είναι μακράν η καλύτερη ομάδα στο Ιαπωνικό πρωτάθλημα, στα τελευταία 18-19 χρόνια που γίνεται επαγγελματικό πρωτάθλημα εκεί έχει κατακτήσει τον τίτλο 7 φορές. Επίσης βρίσκεται στην επαρχία Ibaraki που είναι ακριβώς δίπλα στην επαρχία που έγινε ο σεισμός. Ο τύπος έσκασε εκεί πέρα Ιανουάριο και μετά απο 1-1.5 μήνα έζησε σεισμό 9 ρίχτερ, ραδιενέργεια και πανικό, οπότε θα ήταν κωμικό να κριθεί από το πέρασμά του στην Ιαπωνία.
Τα υπόλοιπα στατιστικά του δείχνουν αρκετά καλά, ειδικά το σερί του στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα πριν φύγει για Ιαπωνία, όπου έκανε 9 γκολ σε δέκα αγώνες ή κάτι τέτοιο. Βάλε και τη σωματοδομή του, νομίζω οτι συνολικά τα 450 καθαρά είναι ένα λογικότατο ποσό. Τι θα βγει βέβαια τώρα, είναι μια άλλη ιστορία....

Offline Suicidal

• Βασικός
ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ (χαιδευτικά πάντα)

ΠΩΣ μιλάμε για μεταγραφές αυτη την στιγμή ;;;;
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

kostas4

• Guest
αφου ξερεις οτι μετα τους επενδυτες ειναι το αγαπημενο μας τοπικ!

με την λειρια ειχε 26 γκολ σε 54 αγωνες. ισως ο πρωτος επιθετικος που παμε να παρουμε και εχει πολλα γκολ

Name   Carlos Alexandre De Souza Silva
Nationality    Brazil
Born   1986-08-01 (24 years)
City of Birth    Duque de Caxias (RJ) -  Brazil
Position   Forward
Height   190 cm
Weight   78 kg

αν δεν κατσει φερνουμε τον χασομερη απο την επανωμη

DIMITRITCI

• Guest
για μένα πάντως ΚΑΤΑΝΤΙΑ είναι να κανεις μεταγραφεί τον παίχτη που έδιωξες γιατί δεν συμφώνησε αυτός μαζί σου για 50 χιλιάρικα , αντί από μονος του να δεχτεί την μείωση του συμβόλαιο του από την στιγμή που δεν θα μπορούσε με αυτά τα φράγκα να βρει ο ίδιος άλλη ομάδα και επίσης να παρακαλάς έναν vitolo να μείνει στην ομάδα σου και αυτός να σε φτύνει για να πάει σε μια άλλη ομάδα στην ίδια χωρα με την ίδια δυναμικότητα,εδώ εμενα κάτι με βρωμάει,κάτι συμβαίνει και επιμένει να φύγει τόσο πολύ

Offline blue_eyes

• Βασικός
μας κοψατε και την ορεξη ακομα και στο τοπικ των μεταγραφων ρε γαμωτο

Offline Conan4

• Αποστολή
  • **
θα θελα να μάθω, γιατί αυτοί οι φωστήρες της ΠΑΕ πρέπει να διοχετεύουν τα ονόματα προς τα έξω, πριν αυτά ακόμα υπογράψουν...

Offline bagos

• Αποστολή
  • **
για να θαψουν το θεμα βιτόλο
τουμπα ιραν καμποτζη βιετναμ

Offline savage republic

• Βασικός
Από το βίντεο που μπήκε προηγουμένως, βλέπει κανείς πως η Λεϊρία είναι ένα χωριό, που έπαιζε σύστημα καμινάδα. Οπότε, ο συγκεκριμένος είναι κανονιέρης για ομάδες που παίζουνε παθητικό ποδόσφαιρο. Καλός, πολύ καλός βέβαια, αλλά σε κλειστές άμυνες και χωρίς χώρους, είναι στοίχημα ο Καρλάο. Αλλά ένα μικρού ρίσκου στοίχημα. Σίγουρα όμως, καλύτερος απ' ότι περίμενα πως θα μας έρθει. Σε καμμία όμως περίπτωση δεν συμψηφίζεται με το κάζο Βιτόλο. Μείνει δεν μείνει ο παίκτης.

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
.............καζο Βιτολο............μπομπα Καρλαο..............
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline rabbitweed

• Αλλαγή

BATI νοιώσε ρε λιμό...

(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ)

zagorakis

• Guest

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
παλαιστίνιος είναι ρε!!!!   :'( :'( :'( :'( :'(
φέρτε τον με 10.000 ευρώ... μπορει και να πετύχει κανένα τέρμα με κανα σούτ! όχι σαν τον Σάλπιγίδη.

zagorakis

• Guest
"Δουλειά μου είναι να πετυχαίνω γκολ"

Ο Καρλάο μίλησε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, τόνισε την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Τούμπα, επεσήμανε ότι θέλουν να τον αποκτήσουν και άλλες ομάδες και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει άμεσα τον "Δικέφαλο"

Προτεραιότητα στον ΠΑΟΚ έδωσε ο Καρλάο μέσω συνέντευξης που παραχώρησε σε αθλητική εφημερίδα. Ο Βραζιλιάνος στράικερ μίλησε, ακόμη, για ενδιαφέρον και άλλων ομάδων να τον αποκτήσουν, τόνισε ότι δουλειά του είναι πετυχαίνει γκολ σε όποιο σύλλογο και αν αγωνίζεται, αναφέρθηκε στα κίνητρα που τον κάνουν να θέλει να έρθει στην Θεσσαλονίκη και δήλωσε έτοιμος να ενταχθεί άμεσα στο πρόγραμμα της ομάδας.
Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε στην "Sportday":
-Μπορούμε να σου ευχηθούμε καλορίζικος;
"Όχι, όχι. Ο ατζέντης μου με ενημέρωσε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, αλλά δεν έχουμε συμφωνήσει ακόμα. Δεν σας κρύβω πάντως ότι χάρηκα πολύ όταν έμαθα ότι μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ θέλει να με αποκτήσει".
-Γνωρίζεις κάποια πράγματα για τον ΠΑΟΚ;
"Ξέρω ότι είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας".
-Ποια είναι η εικόνα που έχεις στο μυαλό σου;
"Είναι μία ομάδα που κάθε χρόνο βελτιώνεται και έχει ως στόχο της την κατάκτηση και των δύο τίτλων στην Ελλάδα".
-Μόλις έμαθες για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ επικοινώνησες με κάποιους φίλους σου που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα για να πάρεις περισσότερες πληροφορίες;
"Όχι, προς στιγμήν δεν το έχω κάνει. Παλιότερα, όμως, έχω μιλήσει με αρκετούς φίλους μου που πέρασαν από την Ελλάδα και όλοι μου έχουν πει καλά λόγια για το ποδόσφαιρο στη χώρα σας και για τον τρόπο ζωής".
-Η θέση του επιθετικού είναι πονεμένη ιστορία στον ΠΑΟΚ. Εδώ και χρόνια λείπει ένας κλασικός γκολτζής. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ μπορεί να στηρίζει τις ελπίδες του πάνω σου;
"Δεν θα ήθελα να πω περισσότερα πράγματα, μια και ακόμα τα πάντα είναι ρευστά. Δεν θέλω να δώσω υποσχέσεις στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Αυτό μπορώ να το κάνω όταν έρθει η ώρα. Πάντως, θέλω να ξέρουν ότι η δουλειά μου είναι να πετυχαίνω γκολ".
-Έχεις άλλες προτάσεις στα χέρια σου;
"Ναι, υπάρχουν προσφορές και ενδιαφέρον από ομάδες της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ρουμανίας και της Πορτογαλίας".
-Εσύ πού προτιμάς να συνεχίσεις την καριέρα σου;
"Μόλις ο ατζέντης μου μού μίλησε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, του είπα "πάγωσε όλα τα άλλα, θέλω να παίξω στον ΠΑΟΚ"".
-Για ποιο λόγο;
"Διότι είναι μία ομάδα που αγωνίζεται κάθε χρόνο για την κατάκτηση του τίτλου, συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αυτά είναι σοβαρά κίνητρα για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή".
-Σου έχουν μιλήσει για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και την καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργούν στην Τούμπα;
"Μου έχουν πει ότι είναι μια υπέροχη εμπειρία να παίζεις μπροστά σε αυτόν τον κόσμο. Μου τον περιέγραψαν σαν τον δωδέκατο παίκτη της ομάδας".
-Ξέρεις τους Λίνο και Βιεϊρίνια που έπαιζαν πριν από τον ΠΑΟΚ στην Πορτογαλία;
"Και οι δύο είναι πολύ καλοί παίκτες. Τους ξέρω ως ονόματα, δεν έχουμε κάποια φιλική σχέση".
-Είσαι έτοιμος από πλευρά φυσικής κατάστασης για να βοηθήσεις άμεσα τον ΠΑΟΚ, εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή;
"Ναι, βέβαια, είμαι πανέτοιμος. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει προετοιμασία".
-Πληροφορήθηκες ότι στο πρώτο φιλικό ηττήθηκε με 2-1;
"Όχι, δεν έχω ψάξει τέτοιες πληροφορίες στο Ίντερνετ. Είναι πάντως καλύτερο να χάνεις στα φιλικά πάρα στα επίσημα ματς. Τα φιλικά είναι για να βλέπει ο προπονητής τα λάθη και να τα διορθώνει".
-Φανταζόμαστε ότι έχεις ακούσει για την οικονομική κρίση που πλήττει την Ελλάδα. Αυτό δεν σε ανησυχεί;
"Όχι, δεν ανησυχώ. Πιστεύω ότι είναι μία κακή περίοδος και σύντομα θα κάνει τον κύκλο της και όλα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό".
-Τι πήγε στραβά και δεν κατάφερες να προσαρμοστείς στην Ιαπωνία;
"Δεν νομίζω ότι έφταιγε κάτι συγκεκριμένο. Πολλές καταστάσεις μαζί δημιούργησαν το πρόβλημα".

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/doyleia_moy_einai_na_petyxainw_gkol.1183622.html

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Παντού ακούω ότι ψάχνουμε να πάρουμε έναν ακραίο επιθετικό, ήδη ακούστηκε ότι αν αφήσει ελεύθερο τον εστογιαννοφ ο πανιώνιος θα κινηθούμε, έχουν και τον ίδιο μάνατζερ με βιτόλο. Αυτό θα είναι το ευχαριστώ μας σαν ΠΑΟΚ στους μάνατζερ του βιτόλο που θα τον πάρουν απο μας και θα τον στείλουν τζάμπα στον βάζελο???
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

zagorakis

• Guest
Αναμονή για Καρλάο

Το γεγονός ότι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των Κασίμα Άντλερς για τον αγώνα τους με την Ναγκόγια Γκράμπους το μεσημέρι της Τετάρτης (13/7) δημιουργεί μια μικρή καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ

Μικρή παράταση παίρνει η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Καρλάο στον ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των Κασίμα Άντλερς για τον αγώνα τους με την Ναγκόγια Γκράμπους το μεσημέρι της Τετάρτης (13/7) και αυτό δημιουργεί μία μικρή καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεών του με τον "Δικέφαλο".

Καθησυχαστικός ο ατζέντης του Βραζιλιάνου

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ατζέντης του Καρλάο ήρθε σε επικοινωνία με τον Ζήση Βρύζα, τον οποίο και διαβεβαίωσε πως τα πράγματα θα κυλήσουν όπως τα έχουν συμφωνήσει οι δύο πλευρές. Η συμμετοχή του παίκτη στην αποστολή των Κασίμα Άντλερς, σύμφωνα με τον ατζέντη του, δεν επηρεάζει τις διαπραγματεύσεις του με τον ΠΑΟΚ, στον οποίο έχει απαντήσει θετικά τις προηγούμενες μέρες.

http://olapaok.gr/podosfairo/metagrafes/anamonh_gia_karlao.1184838.html

Offline diegito4

• Αλλαγή
τι πλάκα έχει αυτό το τόπικ  :lalalalala:

CLUB LARISA

• Guest
Oé öÜðåò åßíáé êïíôÜ êáé ï ðÜôïò ôåëåéùìü äåí Ý÷åé.

http://transfernews.gr/news/greece/carlao-xamax.html

«Ðáãùôü» ï ÐÁÏÊ

Ï ÊáñëÜï Üöçóå óôÞëç Üëáôïò ôïõò áíèñþðïõò ôïõ ÐÁÏÊ ðïõ ôïí ðåñßìåíáí ìå ôá áåñïðïñéêÜ åéóéôÞñéá óôï ÷Ýñé ìéá êéá èá áãùíéóôåß ãéá Ýíá ÷ñüíï äáíåéêüò óôçí ÎáìÜî ôçò Åëâåôßáò.Åßíáé ðïõ ôïí åß÷áí «øÞóåé» êéüëáò êáé èá ôïõ Ýäéíáí êáé 400 êáôïóôÜñéêá…

Offline bagos

• Αποστολή
  • **
τουμπα ιραν καμποτζη βιετναμ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
revolution ΦΑΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΦΛΟΚΟ ΑΛΛΑ ΦΑΤΟΝ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΡΕΩΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ