δεν ξερω εαν ευθυνεται που εχω γινει εγω πολυ ρεαλιστης..αλλα πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσο ευκολα με την πρωτη ευκαιρια πρεπει να βριζουμε και να κατηγορουμε αυτους τους ανθρωπους που εχουν διοικητικα ποστα..και σε αυτο εδω το τοπικ κ σε αλλα το πανηγυρι συνεχιζεται...και θα συνεχιστει.. καποιος μιλησε για μιζερια στα μμε ως αναφορα τον ΠΑΟΚ..σορρυ κιολας αλλα εγω που τα γραφω στα αρχιδια μου τα επισημα μμε, μονο στα φορουμ μας συναντω μιζερια με αποτελεσμα να απομακρυνθω απο συζητησεις και ανταλλαγες αποψεων..
η μεταγραφικη περιοδος συνδεεται με συνεχη επικοινωνιακη τακτικη ομαδων και μανταζερ ωστε ο καθενας να πετυχει το καλυτερο απο την πλευρα του.. δεν χρειαζεται να καθομαστε και να χαλιομαστε μετα απο καθε δημοσιευμα..προς το παρον εαν κλεισουμε τσιριλο φαινεται οτι με την τακτικη αυτη γλιτωνουμε ενα 50ρικο..σεβαστο ποσο οταν υπαρχει ανοιγμα στην παε..
οποιος περιμενε κανεναν κοντρερας βου ή κανεναν ξενο που θα μας τον πασαραν τα μμε για κοντρερας βου σιγουρα θα πεσει απο τα συννεφα..
Πολλά + φίλε @gaga..
Προσωπική μου τακτική είναι να αφήνω τον σχεδιασμό της ομάδας στους υπεύθυνους κι εγώ από μεριάς μου να κάνω το πρώτο ταμείο πριν τον πρώτο αγώνα της σεζόν και το δεύτερο τον επόμενο Μάιο..
Αυτός πιστεύω ότι είναι και ο ρόλος του οπαδού..
Και μια και μου έδωσες και την ασίστ..
Ας ευθυμήσουμε και λιγάκι..
Πρόεδρε σε κράζω, Σβούρα σε χλευάζω, φέρτε παίχτες τώρα μία καραβιά..
Ίβιτς γερασμένος, Πάμπλο σκοτωμένος μέχρι κι ο Γιασέρ δεν τρέχει γρήγορα..
Άχρηστε Μπολόνι φέρε For κανόνι έχουμε το δέντρο που γεννάει λεφτά..
Γκρίνια μου γκρίνια μου μέσα στο φόρουμ είσαι ανυπόφορη..
Γκρίνια μου γκρίνια μου τον ΠΑΟΚ αγαπάω μέχρι τη στραβή..
Γκρίνια μου γκρίνια μου τον ΠΑΟΚ να διοικώ θέλω μονάχα εγώ..
Γκρίνια μου γκρίνια μου πρώτος βγαίνω πάντα στο Master League του Pro..
ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα μα όταν έρθει η ώρα στήριξη σημαίνει κλάψα και μπλα μπλα..
Τώρα στα στημένα άκου φίλε εμένα ξέρω θα'ρθει και του Τέο η σειρά..
Είναι σιγουράκι το'πε φιλαράκι που απ'τα μπατζάκια τρέχει η μαγκιά..
Γκρίνια μου γκρίνια μου μέσα στο φόρουμ είσαι ανυπόφορη..
Γκρίνια μου γκρίνια μου τον ΠΑΟΚ αγαπάω μέχρι τη στραβή..
Γκρίνια μου γκρίνια μου τον ΠΑΟΚ να διοικώ θέλω μονάχα εγώ..
Γκρίνια μου γκρίνια μου πρώτος βγαίνω πάντα στο Master League του Pro..
Wannabe-Δούκας-4