Author Topic: Μεταγραφές 11/12: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 47997 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kostas4

• Guest
ο τσιριλο ειναι επιλογη του σβουρα ή του ζηση? ετσι για να ξερουμε...

λογικα καταλαβαν οτι με μαξιμουμ 200Κ δεν βρισκεις αμυντικο

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
.............ελεος.......................

........οχι αλλο  καρβουνο.............................

...................το ματι του Ζηση............................και η προεργασια του σβουρα..................

...............ελεος..............ολοκληρος κοσμος και δεν μπορειτε να βρειτε ενα σεντερ μπακ.............
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
Ε Ι Σ Τ Ε    Γ Ι Α    Τ Ο Ν    Π Ο Υ Τ Σ Ο

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Λενε οτι παιρνουμε ενα Μπρουνο Τσιριλο. Τον ξερετε, ειναι καλος;
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline gagas

• Αλλαγή
δεν ξερω εαν ευθυνεται που εχω γινει εγω πολυ ρεαλιστης..αλλα πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσο ευκολα με την πρωτη ευκαιρια πρεπει να βριζουμε και να κατηγορουμε αυτους τους ανθρωπους που εχουν διοικητικα ποστα..και σε αυτο εδω το τοπικ κ σε αλλα το πανηγυρι συνεχιζεται...και θα συνεχιστει.. καποιος μιλησε για μιζερια στα μμε ως αναφορα τον ΠΑΟΚ..σορρυ κιολας αλλα εγω που τα γραφω στα αρχιδια μου τα επισημα μμε, μονο στα φορουμ μας συναντω μιζερια με αποτελεσμα να απομακρυνθω απο συζητησεις και ανταλλαγες αποψεων..

η μεταγραφικη περιοδος συνδεεται με συνεχη επικοινωνιακη τακτικη ομαδων και μανταζερ ωστε ο καθενας να πετυχει το καλυτερο απο την πλευρα του.. δεν χρειαζεται να καθομαστε και να χαλιομαστε μετα απο καθε δημοσιευμα..προς το παρον εαν κλεισουμε τσιριλο φαινεται οτι με την τακτικη αυτη γλιτωνουμε ενα 50ρικο..σεβαστο ποσο οταν υπαρχει ανοιγμα στην παε..
οποιος περιμενε κανεναν κοντρερας βου ή κανεναν ξενο που θα μας τον πασαραν τα μμε για κοντρερας βου σιγουρα θα πεσει απο τα συννεφα..

giannis80

• Guest
Απαγορεύεται να λες ''δεν παίρνω τον Ρόζεναλ επειδή ζητάει 450'' κσι να έχεις παίκτη που παίρνει 800 και μάλλον θα κάθεται πάγκο....

Offline manosg4

• Αποστολή
  • **
δεν ξερω εαν ευθυνεται που εχω γινει εγω πολυ ρεαλιστης..αλλα πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσο ευκολα με την πρωτη ευκαιρια πρεπει να βριζουμε και να κατηγορουμε αυτους τους ανθρωπους που εχουν διοικητικα ποστα..και σε αυτο εδω το τοπικ κ σε αλλα το πανηγυρι συνεχιζεται...και θα συνεχιστει.. καποιος μιλησε για μιζερια στα μμε ως αναφορα τον ΠΑΟΚ..σορρυ κιολας αλλα εγω που τα γραφω στα αρχιδια μου τα επισημα μμε, μονο στα φορουμ μας συναντω μιζερια με αποτελεσμα να απομακρυνθω απο συζητησεις και ανταλλαγες αποψεων..

η μεταγραφικη περιοδος συνδεεται με συνεχη επικοινωνιακη τακτικη ομαδων και μανταζερ ωστε ο καθενας να πετυχει το καλυτερο απο την πλευρα του.. δεν χρειαζεται να καθομαστε και να χαλιομαστε μετα απο καθε δημοσιευμα..προς το παρον εαν κλεισουμε τσιριλο φαινεται οτι με την τακτικη αυτη γλιτωνουμε ενα 50ρικο..σεβαστο ποσο οταν υπαρχει ανοιγμα στην παε..
οποιος περιμενε κανεναν κοντρερας βου ή κανεναν ξενο που θα μας τον πασαραν τα μμε για κοντρερας βου σιγουρα θα πεσει απο τα συννεφα..

+1926

Offline gianniwths4

• Αλλαγή

εγω εγραψα για μιζερια δεν ειμαι καποιος και οι κινησεις της παε επιβεβαιωνουν αυτο που γραφουν τα μεσα μαζικης εξαπατησης(και αποχαυνωσης)

και ναι αν θες να κανεις καλυτερη ομαδα παιρνεις παιχτη καλυτερο του κοντρερας.οσοι θελουν να δουνε τον ΠΑΟΚ ψηλα ονειρευονται.κακο πραγμα τα ονειρα ζητω ο ρεαλισμος(γαμω τον σαντος στην τελικη που εμαθε κοσμο να σκεφτεται ετσι)

αμα δεν υπαρχουν φραγκα δεν πετας 225 χιλιαρικα σε καποιον 34χρονο που η αξια του ειναι γνωστη.για πανω απο ατρομητο δεν κανει(αν τον θελει ο ατρομητος).αν ο χ πιτσιρικος που ειναι απο πισω δεν αξιζει για ΠΑΟΚ ποσως με ενδιαφερει.τον προτιμω 50 χιλιαδες φορες απο καποιον 34χρονο και το κυριοτερο δεν κοστιζει(εφοσον η φαση ειναι τα λεφτα)

στην τελικη ειτε παιζεις με τσιριλο ειτε με ιντζιδη και μπαλαφα το ταβανι σου θα ειναι το ιδιο...

εντιτ το τελευταιο που γραφω δεν ειναι μιζερια αλλα ρεαλισμος....

α και κατι ακομα.το προηγουμενο συμβολαιο του τσιριλο ητανε με μειωμενη εφορια.αυτο θα ειναι με αυξημενη.εισαι σιγουρος οτι βγαινουμε κερδισμενοι;
« Last Edit: July 03, 2011, 21:02:25 by gianniwths4 »

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή

συγνωμη ρε φιλε γιατι θα μας τρελανεις δηλαδη εσυ πιστευεις πως στοχος μας εξαρχης ηταν ο τσιριλο κ με την τακτικη μας καταφεραμε κ τον κρατησαμε ? δηλαδη υπαρχει ανθρωπος που να πιστευει κατι τετοιο ? εδω μιλαμε για πληρη ανικανοτητα για προγραμματισμο που δεν γινεται ουτε στα ερασιτεχνικα ψαχνουνε ενα μηνα σ.μπακ μας λενε ποσο καιρο τψρα πως ειναι κοντα κ μπλα μπλα απο το πρωι βγαζουν οτι εχει σχεδον συμφωνησει κ ξαφνικα το απογευμα σκαει τσιριλο με 225 χιλιαρικα κ ρωταω εγω ο αφελης ο βλακας που θελει συνεχεια να κραζει ειναι δυνατον να εχεις γλιτωσει πανω απο 1 μυριο σχεδον απο μουσλι φιλομενο να εχεις 12 χιλιαδες διαρκειας ηδη κ να μη μπορεις εδω κ ενα μηνα να κλεισεις σ.μπακ που να τον προοριζεις κ για βασικο ? δηλαδη δν μπορεις να δψσεις 300 κ να παρεις ενα μπακ της προκοπης την στιγμη που εχεις παιχτη που περνει 800 κ ειναι ποιο αμπαλος κ απο τον τοργκελε ? ουτε στην επανομη κ τον βυζα μεγαρων τετοιος προγραμματισμος κ εις ανωτερα
και κατι ακομα ειστε χαρουμενοι με τον παικτη τσιριλο που η μονη προταση που εχει μεχρι στιγμης ειναι απο ατρομητο(?) απο κει φαινεται κ το επιπεδο το δικο μας σαν οπαδοι να παρακαλαμε τσιριλο να πεσει στα 225 που δεν μπορει να βρει ομαδα την 34χρονη μπρουνα την μπρουνα την ναζιαρα αρε κακομηρη ΠΑΟΚ

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
Προφανως ο sexy bruno ειναι ενα απο τα δωρακια των νεων επενδυτων... :smiley4:
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Εγω ψηνομαι με αυτη τη νεα τακτικη.. μετα τον Τσιριλο βλεπω να ακολουθει ο Ζλαταν..  :smiley4: :smiley4:

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
........οχι αλλο  καρβουνο.............................

:kapnos:

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Μέχρι και ο makptol κράζει στο μάνια για το θέμα τσιρίλο  :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4:
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline agraf

• Αλλαγή
Θα πέσει πολύ κράξιμο άν τελικά έρθει ο Τσιρίλο πίσω, αυτό θα είναι για τα ρεκόρ Γκίνες.
Πριν 2 χρόνια τον πήραμε μέσα από τα χέρια του ΠΑΣ Γιάννενα, τώρα θα τον κλέψουμε από τον Πανιώνιο. Ξεφτίλα, έλεος.

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Απαγορεύεται να λες ''δεν παίρνω τον Ρόζεναλ επειδή ζητάει 450'' κσι να έχεις παίκτη που παίρνει 800 και μάλλον θα κάθεται πάγκο....

Σιγά μην κάθεται στο πάγκο, στον ΠΑΟΚ όλοι κρίνονται εκτός του Δημητράκη.

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **

Πολλά + φίλε @gaga..
Προσωπική μου τακτική είναι να αφήνω τον σχεδιασμό της ομάδας στους υπεύθυνους κι εγώ από μεριάς μου να κάνω το πρώτο ταμείο πριν τον πρώτο αγώνα της σεζόν και το δεύτερο τον επόμενο Μάιο..
Αυτός πιστεύω ότι είναι και ο ρόλος του οπαδού..
Και μια και μου έδωσες και την ασίστ..
Ας ευθυμήσουμε και λιγάκι..

Πρόεδρε σε κράζω, Σβούρα σε χλευάζω, φέρτε παίχτες τώρα μία καραβιά..
Ίβιτς γερασμένος, Πάμπλο σκοτωμένος μέχρι κι ο Γιασέρ δεν τρέχει γρήγορα..
Άχρηστε Μπολόνι φέρε For κανόνι έχουμε το δέντρο που γεννάει λεφτά..

Γκρίνια μου γκρίνια μου μέσα στο φόρουμ είσαι ανυπόφορη..
Γκρίνια μου γκρίνια μου τον ΠΑΟΚ αγαπάω μέχρι τη στραβή..
Γκρίνια μου γκρίνια μου τον ΠΑΟΚ να διοικώ θέλω μονάχα εγώ..
Γκρίνια μου γκρίνια μου πρώτος βγαίνω πάντα στο Master League του Pro..

ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα μα όταν έρθει η ώρα στήριξη σημαίνει κλάψα και μπλα μπλα..
Τώρα στα στημένα άκου φίλε εμένα ξέρω θα'ρθει και του Τέο η σειρά..
Είναι σιγουράκι το'πε φιλαράκι που απ'τα μπατζάκια τρέχει η μαγκιά..

Γκρίνια μου γκρίνια μου μέσα στο φόρουμ είσαι ανυπόφορη..
Γκρίνια μου γκρίνια μου τον ΠΑΟΚ αγαπάω μέχρι τη στραβή..
Γκρίνια μου γκρίνια μου τον ΠΑΟΚ να διοικώ θέλω μονάχα εγώ..
Γκρίνια μου γκρίνια μου πρώτος βγαίνω πάντα στο Master League του Pro..

Wannabe-Δούκας-4

opws_mathame

• Guest
εφοσον καποιοι ειναι παντα ετοιμη να απλωσουν ασπιδα προστασιας σε μια που ενω εχει πρωτοφανη στιριξη φαινεται πως δεν εμπνεει κανεναν οφειλουν τουλαχιστον μια ειλικρινη συγνωμη σε προηγουμενους διοικουντες.επισης οφειλουν να αγορασουν διαρκειας σε αλλα τμηματα καθως με το 1/3 της στηριξης που εχουν οι αρπα κολα τεχνοκρατες τα υπολοιπα τμηματα θα μεσουρανουσαν

chiltsid

• Guest
Gew προσκυνώ,απλά!

:prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk:

ΥΓ:εισαι νεοΠΑΟΚτσης εσυ,δε ξες,στο πα και στο live! 8) 8) :P :P

CLUB LARISA

• Guest

εγω εγραψα για μιζερια δεν ειμαι καποιος και οι κινησεις της παε επιβεβαιωνουν αυτο που γραφουν τα μεσα μαζικης εξαπατησης(και αποχαυνωσης)

και ναι αν θες να κανεις καλυτερη ομαδα παιρνεις παιχτη καλυτερο του κοντρερας.οσοι θελουν να δουνε τον ΠΑΟΚ ψηλα ονειρευονται.κακο πραγμα τα ονειρα ζητω ο ρεαλισμος(γαμω τον σαντος στην τελικη που εμαθε κοσμο να σκεφτεται ετσι)

αμα δεν υπαρχουν φραγκα δεν πετας 225 χιλιαρικα σε καποιον 34χρονο που η αξια του ειναι γνωστη.για πανω απο ατρομητο δεν κανει(αν τον θελει ο ατρομητος).αν ο χ πιτσιρικος που ειναι απο πισω δεν αξιζει για ΠΑΟΚ ποσως με ενδιαφερει.τον προτιμω 50 χιλιαδες φορες απο καποιον 34χρονο και το κυριοτερο δεν κοστιζει(εφοσον η φαση ειναι τα λεφτα)

στην τελικη ειτε παιζεις με τσιριλο ειτε με ιντζιδη και μπαλαφα το ταβανι σου θα ειναι το ιδιο...

εντιτ το τελευταιο που γραφω δεν ειναι μιζερια αλλα ρεαλισμος....

α και κατι ακομα.το προηγουμενο συμβολαιο του τσιριλο ητανε με μειωμενη εφορια.αυτο θα ειναι με αυξημενη.εισαι σιγουρος οτι βγαινουμε κερδισμενοι;

Gianniwtis έλα ρε μίζερε, έχετε καταστρέψει το φόρουμ και έχετε απομακρύνει τους φωστήρες απο τα θεικά γραπτά ιδεογραφήματα - μεγαλείο για τον ΠΑΟΚ ΤΟΥ 2011-'12.
Κράζετε τη διοίκηση που ναι επανδρωμένη με ανθρώπους πρωτοπόρους σε όλα τα πόστα (αποδεδειγμένα, ιδίως στις μεταγραφές : Μπουσαιντί, Ελ ζαρ, Σακελαρίου) που 3 Ιουλίου έχει πάρει μόνο τον Ζαν Πωλ Πελμοντό και παρακαλάει τη βελτιωμένη έκδοση απο το Ηλίθιος και πανηλίθιος να φορέσει ξανά τ ασπρόμαυρα και ν απορρίψει το βασικό ανταγωνιστή Α.Ε. Παραλιμνίου. Αφού υπάρχει άνοιγμα (έγινε απο την εξαντλητική υπερπροσπάθεια αποπληρωμής των sic προστιμάτων των μπερδεμένων), γλυτώνουμε και το 50ρικο, το παίζετε άπλες, επί γούμενου, ψήναμε το σκατό μας και το κάναμε παξιμάδι , τουλάχιστον τώρα είμαστε καθαροί (τι είναι 5 εκ άνοιγμα? για τον πούτσο) , άσε που το 2079 με την επιστροφή των Ελ, ο ζαγόρ θα εγκαινιάσει και τη Μεσήμβρια.
Μίζεροι άμα δε σας αρέσει πάρτε δρόμο να γίνουμε παοκμάνια, να μαστε χρηστοί και αρεστοί και στα δικά μας τα παιδιά, παρόλες των α.ρ.δ. που κανονικά έπρεπε να τους γράφουμε στ αρχίδια μας (όπως έκανε και η ΠΑΕ που προσέλαβε τον δούκα για ν απαντάει στον Μπραουδάκη).
Έχετε πίστη, απο πέρσυ τον Ιούλιο όλο γκρίνια γκρίνια και είδατε οτι όλα έγιναν. Και μεταγραφές ουσίας και πιάσιμο στόχων, Κύπελλο ελλάδος κτλπ....Ε τι άλλο να κάνει πια ο Ζαγόρ ρε μίζεροι, μπήκε Ιούλιος, τραβάτε σε καμιά παραλία με πετσέτα ΠΑΟΚ (θα τη βρείτε στην μπουτικ της Πούμα, έξω απο το ναό, μέχρι ν ανοίξει η καινούργια μπουτικ το 2025) να ρίξετε κανα μουνάκι, χαλαρώστε λίγο

Offline spartiatis

• Αλλαγή
θα σαι τελείως μαλακας τσιριλο αν τη μισή και παραπάνω χρονιά δε τη βγάλεις τραυματίας + τιμωρημένος και την υπόλοιπη μισή παντελώς αδιάφορος.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ....

συνέλθετε και φτιάξτε την ομάδα! γυρίσαν τ' αντερα μου με αυτά που διάβασα