Η μόνη σοβαρή κίνηση (και συν τοις άλλοις και αυτονόητη - δε θα πανηγυρίζω, επειδή ο Ζαγοράκης αποφάσισε να μην πετάξει άλλη μια χρονιά στα μπαζα με το να μην παίρνει αυτονόητα προπονητή ) αδερφέ, είναι η επιλογή τεχνικού. Ο οποίος έχει καλό βιογραφικό, αλλά να περιμένουμε να τον δούμε πρώτα. Βέβαια και τον Αγκίρε να έπαιρνε, και τον Βιλα Μπόας και τον Βιλλαμπάχο, άμα τον δώσεις ρόστερ με 10 UN21, 5 πρωτοκλασσάτους άνω των 33 και 10 ΠΑΓΚΙΤΕΣ που δε θα παιζαν ούτε στην Προοδευτική, ε, ένα αρχίδι ομάδα θα σε κάνει.
Απο κει και πέρα, μόνο ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ και σταρχιδισμό βλέπω εγώ. Το αν είμαι κακοπροαίρετος φαίνεται στη στάση που κράτησα όταν βγήκαν οι συνομιλίες με τον αγαπούλα και τον υπόνομο του βόλου.
Αλλά θα στηλιτεύω και δεν θα χαρίζω κάστανο, όταν έχει μπει Ιούλιος και έχεις κάνει ΜΙΑ μεταγραφή και αυτή παίκτη Β' Εθνικής. Μας χόρτασε ο Ζαγοράκης και ο τεχνικός διευθυντής του περσινού καλοκαιριού (

??) απο μεταγραφές, γι αυτό είμαστε φειδωλοί φέτος.... Επίσης θα καυτηριάζω, όταν κάνεις με αποκλειστική δική σου υπαιτιότητα "λάθος" στην Α.Μ.Κ. αποθαρρύνοντας οιαδήποτε επένδυση. Εσύ, επαγγελματικά είσαι πιο κοντά στα χρηματο οικονομικά και ξέρεις καλύτερα οτι δεν μπορείς να ζητάς απο έναν άνθρωπο ο οποίος θέλει να επενδυσει (και όχι να πάρει την ΠΑΕ, όπως σκοπίμως διαρρέεται) να βάλει λεφτά αλλά όχι στην αύξηση, αλλά ως ταμειακή διευκόλυνση. Γιατί νομικά και πρακτικά δεν εξασφαλίζεις οτι παίρνει χρίσμα απο αυτή την κίνηση ή επενδύει ουσιαστικά πουθενά.
Δεν μπορώ να ακολουθήσω το ΑΣΤΕΙΟ επιχείρημα (και δεν μιλάω για σένα προσωπικά, το ακούω ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ) οτι κανεις δεν βάζει λεφτά. ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. Άλλωστε κ ο απογονος κάνει μεταγραφές κ ο ατρόμητας, ακόμα και το λίκι, έδωσε (ασχέτως του τι θα πάρει εντέλει, λέω τι λέει το συμβόλαιο) 1,2 στο μεξικανοπουτανάκι. Και συ , διαρρέεις επαφές με παίκτες της τάξης των 200 χιλιάδων ευρώ. Για Β' Εθνική δλδ. Σόρυ, αλλά ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΕΛΟΣ.
Άποψη σου οτι δεν είμαι καλοπροαίρετος. Δε συμφωνώ. ΤΥΦΛΟΣ/ΚΟΥΦΟΣ ΝΑΙ, δεν είμαι, αλλά κακοπροαίρετος δεν το δέχομαι. Μπήκε ο Ιούλιος και η μλκια πάει σύννεφο, με 12 χιλιάδες διαρκείας....
@@Απο σένα τουλάχιστον περιμένω να κτλβεις το ύφος μου και πως λέω τι ρε μαν και όχι να παρεξηγείς.....