Author Topic: χανούμι- ΠΑΟΚ 3-0 (3η αγων. Play off ) Κυριακή 15/05/2011 ώρα 18:15 novasports2  (Read 2942 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

opws_mathame

• Guest
Πολύς κόσμος εδώ μέσα και δεν αναφέρομαι μόνο σε σένα opws_mathame ούτε και έχω κάτι μαζί σου προς θεού, αλλά επειδή όλοι αυτές τις μέρες είμαστε τρελλαμένοι θα παρακαλέσω λίγο αυτούς τους χαρακτηρισμούς να τους προσέξουμε.
Ξεκαθαρίζω ότι ποτέ δε μου άρεζε αυτός ο χαρακτηρισμός για έναν συνοπαδό μου χωρίς να αναιρώ το γεγονός καθεαυτό.
Απλά τουλάχιστον μεταξύ μας ας είμαστε λίγο ποιό κόσμιοι, ιστορικά ο ΠΑΟΚτσής τρώγεται μεταξύ του πρώτα και μετά ξανά προς τη δόξα τραβά και επειδή αυτή τη στιγμή δε μας παίρνει καθόλου να φαγωθούμε μεταξύ μας, σε συνδυασμό με το ματσάκι που έρχεται και θα κρίνει 2 χρονιές ας προσέξουμε λίγο.
Μετά θα τον μαζέψουμε το λογαριασμό και πιστεύω ότι δε θα ξαναζήσουμε χρονιά σαν τη φετεινή.
ουτε εγω εχω κατι μαζι σου αδερφε αλλα κανουμε τουμπεκι 2 χρονια συνεχεια στ ονομα καποιου αγωνιστικου στοχου κ εχουν μαζευτει πολλα μαζεμενα με σκοπο να εχει διαταραχτει η ψυχικη υγεια πολλων συνοπαδων μας με οσα διαβαζουν απο εφημεριδες και ακουν απο μετριοπαθεις συνοπαδους.ΕΜΑΣ Ο ΠΑΟΚ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΛΟΔΕΡΝΕΙ ΠΟΝΑΜΕ.ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΠΗΧΥ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ.ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΔΗΛ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ Κ ΟΧΙ 35 ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕ Κ ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Κ ΧΩΡΙΣ 25000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

Offline toy

• Αλλαγή
Εγώ άλλο λέω όμως, όχι χαρακτηρισμούς και τον λογαριασμό θα τον μαζέψουμε στο τέλος που καλώς ή κακώς πλησιάζει.
Το καλό του ΠΑΟΚ δεν θέλουν μόνο αυτοί που αποκαλούν τους άλλους φυτά,υπάρχουν πολλοί που κρατάνε τα πράγματα μέσα τους και περιμένουν να έρθει η ώρα για να μιλήσουν.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...