ελπιζω να καταλαβουν οτι πιο ευκολο ειναι να κερδισεις την αεκ στο σεληνιακο τοπιο παρα στη τουμπα
Αδερφέ φέτος την κυρα-κούλα την πήρες στην κανονική διάρκεια και έπρεπε να της έχεις βάλει άλλα δύο γκολ. Άμα θέλουν, μπορούν τα καμάρια μας.
Γενικά παίζουμε χάλια, αλλά μην κάνουμε πάλι την ΑΕ λεωφόρων ηρακλείου-δεκελείας ομαδάρα, για τον πούτσο είναι. Αρκεί να μην τους αναστήσουμε πάλι.
Ένα ματς είναι, μπείτε δυνατά και προσεκτικά και πάρτε επιτέλους το διπλό να τελειώνουμε. Αφού δεν το παίξατε στο κύπελλο αυτό το καλό ματς, παίξτε το τώρα, το χρωστάτε σε όλους.
Εγώ έλεγα πριν λίγο καιρό ότι δεν έχουμε ούτε μία πιθανότητα για πρωτιά, εγώ πάλι λέω τώρα ότι μπορούμε έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα (φαντάσου, μέχρι κι εγώ έχω αρχίσει να το πιστεύω). Με διπλό την Κυριακή, ακόμα και με Χ στην Τούμπα με κυρά-κούλα και ένα τρίποντο με μπέο, έχεις περάσει. Είναι και ψυχολογικό, γιατί η κυράτσα αν την πάρουμε την Κυριακή, το παρατάει.
Τις κωλοφαρδίες της κυρα-φρόσως και τις μαλακίες όλες τις ακούω βερεσέ και αυτό πάει κυρίως σε εμάς τους οπαδούς.
Γαμήστε τους και τέλος.