Author Topic: χανούμι- ΠΑΟΚ 3-0 (3η αγων. Play off ) Κυριακή 15/05/2011 ώρα 18:15 novasports2  (Read 2983 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Vorious

• Αλλαγή
ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ χανουμια θα φατε χοντρη ψωλια

ΠΑΟΚ νικη στο καταραμενο οακα

ΠΑΟΚ τρενο
« Last Edit: May 12, 2011, 23:59:22 by POYLEN-4- »
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Γαμηστε τους επιτελους...
Αν εχετε λιγο εγωισμο θα πρεπει την κυριακη να τους καταπιειτε..
Ποιο αεκ γαμω την τρελα μου...

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
ΚΟΥΛΑ ΚΟΥΛΑ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΟΥΛΑ
ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΩΣΙΤΗ

Γαμηστε αυτη την συχαμενη ομαδουλα επιτελους
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Γαμηστε τους επιτελους...
Αν εχετε λιγο εγωισμο θα πρεπει την κυριακη να τους καταπιειτε..
Ποιο αεκ γαμω την τρελα μου...

Απλα ρε παιδια... ελεος. Κερδιστε την ομαδουλα
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
πας κερδιζεις στο οακα και παιρνεις την πρωτη θεση στο χαλαρο μετα. (λογικα παντα). τπτ λιγοτερο τπτ περισσοτερο.
γαμιολες χανουμια ρωτησαμε και μαθαμε...
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline dave

• Αλλαγή
ελπιζω να καταλαβουν οτι πιο ευκολο ειναι να κερδισεις την αεκ στο σεληνιακο τοπιο παρα στη τουμπα

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
αντε να παίρνεις σειρά εσύ κυρα-κούλα.... αντε γιατίπολλά μας τα 'κανες φέτος....
Κι εσείς μαλακισμένα κοιτάξτε να παίξετε γιατί δεν ανεχόμαστε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης με κούλα....

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
καλα καλα...ασ κραταμε μικρο καλαθι....χαλια ημασταν και σημερα...ο αγιος σανκαρε, ο οσιος χαλκιας και ο πατερ βιερινια μας γλιτωσανε....για να μην αναφερθω στον οσιομαρτυρα μοναχο νεμεθ

Offline T.manos4

• Αλλαγή
αν παιξουμε ετσι λογικο δεν εχουμε ελπιδες για ουτε καν ισοπαλια με το αεκ
εκτος και αν παιξανε ετσι εχθες γιατι εχουν το μυαλο τους στο χανουμι
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline bagos

• Αποστολή
  • **
η ξεκωλιάρα η κουλα και χτες παραλίγο στο 90 φευγα να επερνε το ματσακι ειναι καρα κωλοφαρδη ομάδα τι να πώ καλου κακου ας εχει ο γιασερ τιποτα σκόρδα για το γούρι
τουμπα ιραν καμποτζη βιετναμ

PAOK_VOLOS

• Guest
Με διπλο στο χανουμι τους πεταμε εκτός τζαμπιολι και μενει μονο ο βαζελος πισω μας με 2 βαθμους διαφορα.Θα περασει ο βαζελος απ τον μπεο.

Offline Català

• Αλλαγή
ελπιζω να καταλαβουν οτι πιο ευκολο ειναι να κερδισεις την αεκ στο σεληνιακο τοπιο παρα στη τουμπα

Αδερφέ φέτος την κυρα-κούλα την πήρες στην κανονική διάρκεια και έπρεπε να της έχεις βάλει άλλα δύο γκολ. Άμα θέλουν, μπορούν τα καμάρια μας.

Γενικά παίζουμε χάλια, αλλά μην κάνουμε πάλι την ΑΕ λεωφόρων ηρακλείου-δεκελείας ομαδάρα, για τον πούτσο είναι. Αρκεί να μην τους αναστήσουμε πάλι.
Ένα ματς είναι, μπείτε δυνατά και προσεκτικά και πάρτε επιτέλους το διπλό να τελειώνουμε. Αφού δεν το παίξατε στο κύπελλο αυτό το καλό ματς, παίξτε το τώρα, το χρωστάτε σε όλους.
Εγώ έλεγα πριν λίγο καιρό ότι δεν έχουμε ούτε μία πιθανότητα για πρωτιά, εγώ πάλι λέω τώρα ότι μπορούμε έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα (φαντάσου, μέχρι κι εγώ έχω αρχίσει να το πιστεύω). Με διπλό την Κυριακή, ακόμα και με Χ στην Τούμπα με κυρά-κούλα και ένα τρίποντο με μπέο, έχεις περάσει. Είναι και ψυχολογικό, γιατί η κυράτσα αν την πάρουμε την Κυριακή, το παρατάει.
Τις κωλοφαρδίες της κυρα-φρόσως και τις μαλακίες όλες τις ακούω βερεσέ και αυτό πάει κυρίως σε εμάς τους οπαδούς.
Γαμήστε τους και τέλος.

Offline scouser4

• Αλλαγή

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
Αν έχουν τιμή και πείσμα πρέπει να κερδίσουν έστω και με μισό μηδέν που λένε....
Σε ξεφτύλισε εκεί μέσα... σου πήρε και το κύπελο μέσα στην έδρα σου...
Ε άντε γαμήστε τους επιτέλους!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline alexisv

• Αλλαγή
Όλα τα playoff από εδώ και πέρα είναι 2 παιχνίδια. Αυτά με την κούλα! Πάρτε τα και είστε πρώτοι!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

kostas4

• Guest
ετσι ακριβως αλεξη. παιρνεις κουλα μεσα-εξω και τελειωνεις απο νωρις. πας μετα στο οακα αδιαφορος με τον βαζελο και κανεις χαβαλε και κηδεια σε αυτη τη κωλοομαδα. θεωρω δεδομενο οτι οι παιχτες θα τα δωσουν ολα μεσα στο οακα για το διπλο και πιστευω οτι μπορουν να το παρουν.

Offline dave

• Αλλαγή

Αδερφέ φέτος την κυρα-κούλα την πήρες στην κανονική διάρκεια και έπρεπε να της έχεις βάλει άλλα δύο γκολ. Άμα θέλουν, μπορούν τα καμάρια μας.

Γενικά παίζουμε χάλια, αλλά μην κάνουμε πάλι την ΑΕ λεωφόρων ηρακλείου-δεκελείας ομαδάρα, για τον πούτσο είναι. Αρκεί να μην τους αναστήσουμε πάλι.
Ένα ματς είναι, μπείτε δυνατά και προσεκτικά και πάρτε επιτέλους το διπλό να τελειώνουμε. Αφού δεν το παίξατε στο κύπελλο αυτό το καλό ματς, παίξτε το τώρα, το χρωστάτε σε όλους.
Εγώ έλεγα πριν λίγο καιρό ότι δεν έχουμε ούτε μία πιθανότητα για πρωτιά, εγώ πάλι λέω τώρα ότι μπορούμε έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα (φαντάσου, μέχρι κι εγώ έχω αρχίσει να το πιστεύω). Με διπλό την Κυριακή, ακόμα και με Χ στην Τούμπα με κυρά-κούλα και ένα τρίποντο με μπέο, έχεις περάσει. Είναι και ψυχολογικό, γιατί η κυράτσα αν την πάρουμε την Κυριακή, το παρατάει.
Τις κωλοφαρδίες της κυρα-φρόσως και τις μαλακίες όλες τις ακούω βερεσέ και αυτό πάει κυρίως σε εμάς τους οπαδούς.
Γαμήστε τους και τέλος.

τη μια φορα που τη νικησες χρειαστηκε η γκολαρα του βιειρινια ενω η κουλα ηταν ανυπαρκτη. την αλλη σε πηρε για πλακα. περυσι κ προπερσι παλι τα ιδια. ενω στο οακα εχει χεφτυλιστει απο το καθε πικραμενο αυτο το κωλοχανειο, εκτος απο μας. γιατι ολοι πανε να την παιξουν στα ισα κ μεις κουβαλαμε ακομα τα παλια συνδρομα...
αγωνιστικα η αεκ παιζεται πιο ευκολα εκει, αυτο λεω

zagorakis

• Guest
Σφυρίζει ο Μάνταλος με ΑΕΚ

Ο διαιτητής του συνδέσμου Αθήνας ορίστηκε να διευθύνει τον εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με τους "κίτρινους"

Ο Σταύρος Μάνταλος του συνδέσμου Αθηνών θα είναι ο διαιτητής του αγώνα ΑΕΚ- ΠΑΟΚ, την Κυριακή (15/5), στο πλαίσιο της 3η αγωνιστικής των πλέι οφ. Βοηθοί του θα είναι ο Χρήστος Ακρίβος και ο Γιάννης Τουμπακάρης και οι δύο του συνδέσμου Αθηνών, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Μιχάλης Βοσκάκης από το Ρέθυμνο. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Δημήτρης Καλύβας από τη Βοιωτία.

http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/sfyrizei_o_mantalos_me_aek.860908.html

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Παπαρια μανταλος..

Offline 8emhs

• Αλλαγή
ετσι ακριβως αλεξη. παιρνεις κουλα μεσα-εξω και τελειωνεις απο νωρις. πας μετα στο οακα αδιαφορος με τον βαζελο και κανεις χαβαλε και κηδεια σε αυτη τη κωλοομαδα. θεωρω δεδομενο οτι οι παιχτες θα τα δωσουν ολα μεσα στο οακα για το διπλο και πιστευω οτι μπορουν να το παρουν.

Ολα αυτα ειναι βεβαια ακομη μακρινες υποθεσεις, αλλα μπορεις ακριβως να μου εξηγησεις πως "πας αδιαφορος με βαζελο στο ΟΑΚΑ" αν παρεις τα δυο ματς με κουλα? Γιατι εσυ θα εχεις 6+6=12 κι ο βαζελος θα εχει 4+6 (με δυο νικες με Βολο, καθολου απιθανο)=10. Αρα με νικη στο ΟΑΚΑ σε προσπερναει...

Τα πλει-οφ εχουν ΠΟΛΥ ψωμι ακομη. Κι ας μην ξεχναμε οτι και η κουλα το ιδιο λεει, "δυο νικες με ΠΑΟΚ και μετα ειμαι φαβορι".