Author Topic: χανούμι- ΠΑΟΚ 3-0 (3η αγων. Play off ) Κυριακή 15/05/2011 ώρα 18:15 novasports2  (Read 2918 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
Υπερτιμημένα παικτάκια της πούτσας. Μονο με στημένα έχει σκοράρει η αεκ φέτος σε εμάς. Ακόμα λύση δεν βρήκαμε. Και ας μου εξηγήσει κάποιος τι έπαιζε ο ΠΑΟΚ μέχρι την αλλαγή του λίνο.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ ΕΠΑΙΖΕ ΓΙΑΝΝΗ....
ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ....ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ, ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΛΑ ΣΑΣ.... ΧΑΒΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ....

Offline babis36

• Αλλαγή
Αυτοι ειναι οι παικτες μας, αυτες οι δυνατοτητες τους.Ας το παρουμε χαμπαρι για να μην περιμενουμε τιποτα παραπανω.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Vorious

• Αλλαγή
4 ματς (1 μεσα 3 εξω): 3 ηττες 1 Χ και γκολ 8-0

με τους πεθαμενους-απληρωτους-πεταμενους-συνταξιουχους

τελικα μαλλον χειροτεροι ειστε σε ολους τους τομεις
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
ρε μπαμπη δεν γίνεται να ξεφτιλίζουν αγιαξ, κωλότουρκους, βιγιαρεάλ και τσσκα και να μην ξεφτιλίζουν την κούλα.... δεν γίνεται.... απλά μάλλον διαλέγουν παιχνίδια. επίσης επιθετικά παίζουν χωρίς πλάνο.... φτάνουν μέχρι την μεγάλη περιοχή και τότε δεν ξέρουν τι να κάνουν με την μπάλλα.... δεν δουλε΄'υουν επίθεση στην προπόνηση; τι κάνουν οι γαμημένοι στην προπόνηση; δεν δουλεύουν την άμυνα στα στημένα; δεν δουλέυουν φάσεις στην επίθεση; δεν δουλεύουν επιθετικά στημένα; τι στο καλό κάνουν στην υποτιθέμενη προπόνηση; δεν γίνεται σε όλο το πρωφτάθλημα να μην υπάρχει επιθετικ΄'ο πλάνο. αν εχεις προσέξει, πάντα η μπάλλα φεύγει απο την άμυνα και ή προσπαθούν με βαθιά μπαλιά (γιόμα ποδοσφαίρου αλάνας) να βρουν κατευθείαν σ.φ. ή βιειρίνια, αλλιώς δίνεται η μπάλλα στον γκαρσία και αυτός προσπαθεί να την περάσει σε κάποιον παίκτη έξω απο την περιοχή. από εκεί και μετά τίποτα.... η απόλθυτη αναρχ'ία.... κανένα επιθετικό πλάνο.... αν δεν εχεις προπονητή δεν έχεις τίποτα. δώσε την μπαρτσελόνα στον χάβο και σου την κάνει δόξα κρανούλας με την πρώτη ευκαιρ΄'ια....

Offline t.b

• Αλλαγή
Οι καλύτερες πουτάνες του Τραιανού και του Ντιόπ

opws_mathame

• Guest
Αυτοι ειναι οι παικτες μας, αυτες οι δυνατοτητες τους.Ας το παρουμε χαμπαρι για να μην περιμενουμε τιποτα παραπανω.
ΔΗΛ οταν παιζαμε με κολομπουρδα και τασοπουλο επρπε να ειμασταν 8οι και να μην αποκλειαμε την αρσεναλ.οταν παιζαμε με γιασεμακη κ σπασιτσ και καπαγιαννιδη και παιρναμε κυπελλο να μη το δεχομασταν λογω μπατζετ.και σκεψου πως τοτε ειχαμε και κακοδιαχειριστες προεδρους.αφου δεν κανουν να σηκωθουν να φυγουν ολοι και να προετοιμασουν τη διαδοχη κατασταση η να αποποιηθουν τα συμβολαια τους αφου ειναι ανικανοι.δε γινεται να μικραινει αλλο η ομαδα κ οι απαιτησεις του κοσμου και να ακουγονται τετοιες ανακριβειες.αν κοιταξετε συγκριση ροστερ με αθηναικες ομαδες ποτε δεν υπερτερουσαμε σε υλικο μετα τα μεσα του 80.αυτες οι δικαιολογιες των σκυλιων του ζαγορακη πρεπει να κοπουν.παλκιοτερα λεγαμε μονο τις φανελες να πεταξεις μεσα 4οι θα βγουμε

Offline babis36

• Αλλαγή
Ρε Ελενη δεν ειναι δυνατον να τρως με τον ιδιο τροπο 6 γκολ απο κεφαλιες, και να μην μπορεις να βγαλεις μαρκαρισματα ποτε.Δεν μπορει να χρειαζεσαι την καθοδηγηση του Χαβου για να τρεξεις να παρεις τον παικτη σου.Αυτο συμβαινει με τον ιδο τροπο σε τρια ματς που εχουμε φαει 8 γκολ απο την κουλα.Ειναι και θεμα ικανοτητας τι να κανουμε.Ο Κοντρερας σημερα τρελαθηκε στις ζεμπεκιες ο Τσιριλο αυτος ειναι ο Μουσλι ειχε και παλι το μαρκαρισμα του Δελλα και παει λεγοντας.Ε δεν μπορει σε μερικα πραματα ΔΕΝ μπορουν.Αυτοι ειναι και νομιζω και στην Τουμπα παλι θα το αποδειξουν.

Offline babis36

• Αλλαγή
Δε λεω ρε παιδια οτι βασικα δεν τα εχει χαμενα ο ΧΑβος.Αυτο που λεω οτι και αυτοι οι παικτες ΔΕΝ μπορουν να δωσουν αλλα.Ερχεται και ο ΧΑβος ΒΑΣΙΚΑ και γινονται ολα μπουρδελο

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Μη σκύβετε το κέφαλι, τίποτε δεν τελείωσε-τίποτε δεν κρίθηκε, όσο είμαστε ακόμα μέσα στον τρίτο μεγάλο φετινό στόχο μας, να αποδείξουμε δηλαδή πόσο εύκολα μπορεί μια ομάδα να διαλυθεί μέσα σε μια χρονιά...

Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

opws_mathame

• Guest
ρε φιλε συγνωμη αλλα αν σ ελεγαν στην αρχη της χρονιας πως θα εχεις προπονητη το μακη χαβο πως θα παιζει μεσα ο τσουκαλας πως τα θωρηκτα ζουελα και μπουσαιντι θα εχουν φυγει οπως κ ο σορλεν πως η πιο ακριβοπληρωμενη μεταγραφη σου ειναι λιγο πιο αποδοτικος απο το σακη τον παπαζογλου το οτι το δεκεμβρη ενω εισαι μεσα σε ολους τους στοχους πηρες καποιιον ετο κ καπιιον αριας και οτι ενω τα οικονομικα που μας ζαλιζαν τ αρχιδια ηταν ανθηρα μετα την προκριση σε ομιλους και τα αρκετα διαρκειας που κοψαμε οτι ακομα και η αεκ και το σκουληκι ενισχυθηκαν πιο πολυ μεταγραφικα απο μας που αποδυναμωθηκαμε και μειναμε με παικτες γυρω στα 35 να παλευουν να γλιτωσουν το εμφραγμα ε αν για ολα αυτα συν ολη την αντιοπαδικη πολιτικη που ουτε ο βουλινος δεν τολμησε να κανει παρομοια αλλα παρ ολα αυτα οι διοικοουντες δε θα κυνηγιουνται οπως ο γουμενος εγω λογικα αλλα ομαδα ειχα γνωρισει οταν ημουν ΠΑΟΚ απο την παιδικη μου ηλικια

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
μπάμπη αν πρόσεξες στα στημένα οι παίκτες προσπαθούν να καλύψπουν χώρους και όχι να μαρκάρουν. έτσι έφαγες σήμερα το τρίμπαλο. και δεν έβαλες ούτε 1 της τιμής....

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Εχουμε κανει την πιο κομπλεξικη ομαδα να γελαει μαζι μας.
Τους κραταμε ζωντανους και τους βγαζουμε την σεζον τους επιτυχημενη.
Τον πουλο ολοι αχριστοι γαμω τα παντελονια που φορατε.
Και τον μαλακα τον χαβο μην ξεχασετε να τον ανανεωσετε και χασουμε τον γκουαρντιολα.
Πιο φτηνο γκουαρντιολα δεν βρισκεται ετσι και αλλιως.
Ζωα.

Offline bane

• Αλλαγή
επειδη ρε γαμωσπιτοι οσο περναει η μερα γινεται χειροτερο ,να ζεις στην αθηνα και να εχεις να αντιμετωπισεις ολα τα μουνια που χωρις να μιλανε σε κοιτανε και γελανε, ενω ειμαι ετοιμος να γαμησω τα παντα γυρω μου ,θεωρωντας σε γκομενα γαμω τα λεφτα που παιρνετε ,κανονιστε να μην τους ξεφτιλισετε την τεταρτη. εγω που εκραξα αυτους που κανανε το ντου στι κυπελλο ,τωρα τους δικαιολογω οχι απλως απολυτα αλλα αν γινει καμια στραβη και μεινει τιποτε ορθιο την τεταρτη θα ειμαστε μαλακες.απλως οι συνοπαδοι μου και να μου επιτεψουν να τους πω ετσι πλεον με κανανε ρομπα. πολυ λιγοι μπηκανε μεσα στο κυπελλο. μας εχετε βγαλει εξω απο τα ρουχα μας κολοπαικτακια  κλπ .εχουμε τεραστιο μισος για την γαμωομαδα με τα κιτρινα
και επειδη εφτασα στα προθυρα του επαγγελματικου αθλητισμου στα νιατα μου ενα εχω να πω. ψυχολογια εχουν οι loosers και αρχιδια οι winners
στον επαγγελματικο αθλητισμο δε νοειται παικτακια του κολου να εχετε ψυχολογια .δουλεια σας ειναι να δαγκωνετε το τοπι παλιοπουστες .μας βγαλατε τον καρκινο
στο χειροτερο πρωταθλημα απο καταβολης α εθνικης και λοιπης μαλακιας καταφερατε να μην διακριθειτε
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Català

• Αλλαγή
στο χειροτερο πρωταθλημα απο καταβολης α εθνικης και λοιπης μαλακιας καταφερατε να μην διακριθειτε

Και σε όλο το ποστ σου +άπειρο ρε παλαίουρα
Δεν ξέρω πώς θα αντικρύσω τους 8χρονους χανουμο-μαθητές μου σε λίγες ώρες
ΣΙΓΟΥΡΑ δεν έχει πιο κάτω όπως καταλαβαίνετε
Για καφέ ή μπύρα ούτε λόγος, αυτό τον καιρό έχουν προτεραιότητα οι φίλοι που δεν ασχολούνται με αθλητικά
Και όλα αυτά ούτε από τον γαύρο των 30πόσων πρωταθλημάτων και των δις ούτε από τον ζέλα, που τουλάχιστον το μπάτζετ του είναι κάμποσες φορές μεγαλύτερο από το δικό σου
ΟΛΑ ΑΥΤΑ από τους κλαψιάρηδες που πριν ένα μήνα κυνηγούσαν τους παίκτες τους σε όλο το λεκανοπέδιο να τους κράξουν για εξάμπαλα, για το απόλυτο μπουρδέλο που πήρε τίτλο χωρίς να λήξει ποτέ το ματς

Ας μου εξηγήσει ένας χριστιανός, μωαμεθανός, βουδιστής, ο,τιδήποτε, ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ το θέλουμε το τσουλού.
Να γελάνε και έξω; Δε φτάνει εδώ;

ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΑΣ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ
« Last Edit: May 16, 2011, 13:47:09 by Català »

opws_mathame

• Guest
θα σ εξηγησω εγω τι το θελουμε το τσ λ.να μπουνε λεφτα στα ταμεια γιατι επειδη δε μας ρυθμιζουν τα χρεη κινδυνευουμε με αφανισμο.βεβαια αν γινει κανα θαυμα και περασουμε σε ομιλο μη περιμενεις τπτ  μεταγραφες η ενισχυση της ομαδας.θα ασχοληθουμε παλι με τους πυρσους που θ αναψουν στο πρωτο εντος εδρας του τσ λ.

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
η ξεφτιλα να εχεις να κερδισεις στο οακα απο τοτε που πληρωναμε σε δραχμες...

να κανεις το δελλα κολοσσο...

να γελαει ο χατζηχριστος κ οι φυλλαδες..

να μας γινονται τα συκωτια κ τα @@ καρπουζια..

να νιωθεις τον καρκινο κ το εγκεφαλικο να ερχονται μαζι...

κ ολα αυτα γτ εισαι ΠΑΟΚ κ πρεπει να κανεις τα παντα για να τα καταφερνεις ολα αυτα.... λοιπον ξεφτιλες της χανουμισας δεν ξερω τι πρεπει να κανετε αλλα εχετε καψει την ηττα που ειχατε να κανετε με βαζελο... ομως για καλη σας τυχη.. και προκειται περι κωλοφαρδιας εχετε τη δυνατοτητα να ρεφαρετε μεσα σε λιγες μερες....  δε θελω να σκεφτομαι το αλλο σεναριο... και θελω να πιστευω οτι ουτε κ εσεις το σκεφτεστε... γτ αν δειξετε το αντιθετο στο γηπεδο βλεπω να μας βγαζουν στον τακο μια και καλη οι υπουργοι γραμματεις φαρισαιοι κ τα @@ μας κουνιουνται...

Offline Català

• Αλλαγή
θα σ εξηγησω εγω τι το θελουμε το τσ λ.να μπουνε λεφτα στα ταμεια γιατι επειδη δε μας ρυθμιζουν τα χρεη κινδυνευουμε με αφανισμο.βεβαια αν γινει κανα θαυμα και περασουμε σε ομιλο μη περιμενεις τπτ  μεταγραφες η ενισχυση της ομαδας.θα ασχοληθουμε παλι με τους πυρσους που θ αναψουν στο πρωτο εντος εδρας του τσ λ.

Καρντάσι, εξηγησέ μου κιόλας το κατά πόσο είναι εφικτό να προκριθείς με ομάδα που δεν θα έχουν ξηλωθεί τα πάντα το καλοκαίρι για να χτιστούν από την αρχή.
Και ξεκινώντας πάλι προετοιμασία από τον Ιούνιο με παίκτες (τρόπος του λέγειν) που έχουν παίξει (ξανά τρόπος του λέγειν) 55 ματς.
Άσε που αν περνούσαμε ομίλους θα μπαίναμε μέσα πιο πολύ, οι αυλικοί θα μας έπειθαν ότι έπρεπε να ξοδέψουμε μια περιουσία για καινούργια λαμπάκια στους προβολείς του γηπέδου. Βάλε και κανά πριμ στο καμάρι της Πολίχνης και δέσαμε, ετοιμάσου να ξηλωθείς για την επόμενη ΑΜΚ

opws_mathame

• Guest
ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι φιλε.υπαρχει ομως και η παραμετρος οτι θα βγαλουμε κ αυτη τη χρονια πετυχημενη καθως ποτε ο ΠΑΟΚ τερματισε συνεχομενες 3 φορες δευτερος??(ασχετα που επι της ουσιας θα παιζουμε παλι ουεφα) και το ανυπαρκτο πλανο θα εμπλουτιστει με νεο οραμα και λιπασμα για ποτισμα φυτων.

Offline toy

• Αλλαγή
Πολύς κόσμος εδώ μέσα και δεν αναφέρομαι μόνο σε σένα opws_mathame ούτε και έχω κάτι μαζί σου προς θεού, αλλά επειδή όλοι αυτές τις μέρες είμαστε τρελλαμένοι θα παρακαλέσω λίγο αυτούς τους χαρακτηρισμούς να τους προσέξουμε.
Ξεκαθαρίζω ότι ποτέ δε μου άρεζε αυτός ο χαρακτηρισμός για έναν συνοπαδό μου χωρίς να αναιρώ το γεγονός καθεαυτό.
Απλά τουλάχιστον μεταξύ μας ας είμαστε λίγο ποιό κόσμιοι, ιστορικά ο ΠΑΟΚτσής τρώγεται μεταξύ του πρώτα και μετά ξανά προς τη δόξα τραβά και επειδή αυτή τη στιγμή δε μας παίρνει καθόλου να φαγωθούμε μεταξύ μας, σε συνδυασμό με το ματσάκι που έρχεται και θα κρίνει 2 χρονιές ας προσέξουμε λίγο.
Μετά θα τον μαζέψουμε το λογαριασμό και πιστεύω ότι δε θα ξαναζήσουμε χρονιά σαν τη φετεινή.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline Matador

• Αλλαγή
επειδη ρε γαμωσπιτοι οσο περναει η μερα γινεται χειροτερο ,να ζεις στην αθηνα και να εχεις να αντιμετωπισεις ολα τα μουνια που χωρις να μιλανε σε κοιτανε και γελανε, ενω ειμαι ετοιμος να γαμησω τα παντα γυρω μου ,θεωρωντας σε γκομενα γαμω τα λεφτα που παιρνετε ,κανονιστε να μην τους ξεφτιλισετε την τεταρτη. εγω που εκραξα αυτους που κανανε το ντου στι κυπελλο ,τωρα τους δικαιολογω οχι απλως απολυτα αλλα αν γινει καμια στραβη και μεινει τιποτε ορθιο την τεταρτη θα ειμαστε μαλακες.απλως οι συνοπαδοι μου και να μου επιτεψουν να τους πω ετσι πλεον με κανανε ρομπα. πολυ λιγοι μπηκανε μεσα στο κυπελλο. μας εχετε βγαλει εξω απο τα ρουχα μας κολοπαικτακια  κλπ .εχουμε τεραστιο μισος για την γαμωομαδα με τα κιτρινα
και επειδη εφτασα στα προθυρα του επαγγελματικου αθλητισμου στα νιατα μου ενα εχω να πω. ψυχολογια εχουν οι loosers και αρχιδια οι winners
στον επαγγελματικο αθλητισμο δε νοειται παικτακια του κολου να εχετε ψυχολογια .δουλεια σας ειναι να δαγκωνετε το τοπι παλιοπουστες .μας βγαλατε τον καρκινο
+1926 Bane!
Αποκλεισαμε εμεις (Γ' εθνικη) ομαδα Α' εθνικης στο κυπελλο στην Σουηδια. 4 τους ριξαμε. Ψυχολογια και μαλακιες. Αν εισαι κομπλεξικος και λοοσερ, απλα χανεις με κατεβασμενα τα παντς!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»