2 μερες εχουν περασει κι ακομα νιωθω το ιδιο πικραμενος και πονεμενος οπως και μετα τη ληξη του καταραμενου αυτου αγωνα. ειδικα ειναι κατι στιγμες που ερχεται στο μυαλο μου η αντιδραση μου την ωρα που σκοραρει ο δελλας κι οπως πολυ ευστοχα ειχε πει καποτε ο νορθ, νιωθω ενα κομπο στο στομαχι...
προσωπικα ειναι η μεγαλυτερη πικρα που εχω παρει απο τον ΠΑΟΚ. δεν ενιωσα ετσι οταν βγηκα 9ος πριν 3 χρονια, οταν εφαγα 4 απο θρασυβουλο και γιαννενα, οταν αποκλειστηκα απο τη χερενφειν, οταν ο σαλπιγγιδης δε σκοραρε στη μοσχα. επιασα τον εαυτο μου να σκεφτεται οτι ακομα και την οικογενεια μου θα πουλουσα για να κερδιζαμε αυτο το ματς.
αλλα οταν σκεφτομαι οτι αποτυχαμε σ αυτο το γαμημενο παιχνιδι που κρινοταν ενας τιτλος και η ιστορικοτερη εκδρομη, μεσα στο ιδιο μας το σπιτι, πραγματικα τρελενομαι. γκρεμιστηκανε ολα τα ονειρα μας. προσωπικα αν περναγαμε τελικο ειχα στο μυαλο μου να κανω μια ωραια τρελα. να ανέβαινα θεσσαλονίκη να κατεβαινα με ενα πουλμαν απο τα χιλιαδες που θα εκαναν αυτη τη φανταστικη εκδρομη, να ξαναανεβαινα μετα το τελος του ματς και να κατεληγα στα πανηγυρια στο λευκο πυργο. πικρα ρε γμτ πικρα, αβασταχτος πονος αυτο το ματς.
ενδεχομενως οι θεσσαλονικεις να μην καταλαβαινετε ακριβως τη σημασια αυτης της εκδρομης κι ενος τιτλου μεσα στην αθηνα οσο εμεις εδω κατω. για μας ηταν μια οαση, η πιο περιτρανη αποδειξη οτι ο λαος του ΠΑΟΚ ειναι ενα τεραστιο οπαδικο και μη κινημα. εμεις εδω περα που σε καθημερινη βαση ακουμε τις μαλακιες τους ζουσαμε κι αναπνεαμε χρονια τωρα για τη στιγμη που θα γινοτανε πραγματικος σεισμος απο τα αδερφια μας σ αυτη την πουτανα πολη.θα το βουλωνανε ολοι μια και καλη.
παντως ειμαι καθετος στην αποψη οτι οσοι ασχολουνται με τα επεισοδια που εγιναν στο τελος, ειναι η χαμηλου νοητικου επιπεδου η προσπαθουν να καλυψουν την πικρα τους πισω απο ενα αλλοθι η το κανουν επιτηδες.
δεν ειναι δυνατον να μη νιωθει κανεις ποσο μικρυνε η τιμημενη φανελα και ποσο ντροπιαστηκε ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, η ενδοξη ιστορια του ΠΑΟΚ μας. δεν ειναι δυνατον να μη βλεπει καποιος οτι ο ΠΑΟΚ εκανε αυτο για τον οποιο τον κατηγορουν οι εχθροι του, οτι δλδ παντα στα κρισιμα σημεια της ιστοριας που του δοθηκε η ευκαιρια να κανει το βημα να γινει ακομα μεγαλυτερος, επαιξε σαν κομπλεξικος looser.
το χειροτερο ομως δεν ειναι αυτο. πρωτη φορα στη ζωη μου βλεπω τοσους πολλους ΠΑΟΚτσηδες να ξενερωνουν οριστικα μαγκες μου. ποτε δεν περιμενα απο ενα γνωστο μου μαχιμο οπαδο να μου λεει "κουραστηκα ρε νικο, δεν εχω αλλες δυναμεις". επιασα κι εγω τον ιδιο μου τον εαυτο να σκεφτεται σα μορφη αντιδρασης η να μη ξαναδω τον ποδοσφαιρικο ΠΑΟΚ για φετος η να μπαινω στο τσαμπε μεσα στο ναο μας οποτε ξαναανεβω. ουτε ξερω τι θα κανω.
καθομαι και σκεφτομαι οτι οσα αδερφια και οσες παλιες ποδοσφαιρικες δοξες του ΠΑΟΚ φυγανε απο κοντα μας και δε βρισκονται πια στη ζωη, θα τριζουν τα κοκκαλα τους. θα λενε κοιτα που καταντησανε καποιοι τον ΠΑΟΚ. να χανει την ευκαιρια να γραψει ιστορια μεσα στο ιδιο μας το σπιτι.
αυτα απο εμενα αδερφια. sorry που σας κουρασα αλλα αυτες τις δυο μερες ειμαι στα προθυρα της καταθλιψης...