Author Topic: ΠΑΟΚ- ξαδέρφη44 0-1 Kύπελλο Ελλάδος Τετάρτη 16/03/2011 ώρα 21:00 conn-x tv  (Read 7535 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Σιγά με τα μελοδράματα ρε Κουβεντίδη, δακρύσαμε.
Ο ΠΑΟΚ υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει. Όλοι τριγύρω, μέσα, έξω είναι αναλώσιμοι και έχουν ημερομηνία λήξης.
Και δε καταλαβα ποιο είναι το δηλητήριο που μπαίνει σιγά σιγά και ποια είναι η υγεία στην οποία αναφέρεται. Λογικό είναι να αντιδράσει και να γκρινιάζει ο κόσμος όταν βλέπει την ομάδα να ξεφτιλίζεται (δε μιλάω για τις καφρίλες φυσικά). Υγεία τι θα ήταν; Τι ακριβώς θα ήταν υγεία Κουβεντίδη; Να γίνει ο ΠΑΟΚ ''μια από τις τρεις ομάδες της Θεσσαλονίκης'';

Ο Ζαγοράκης έχει παρατήσει την ομάδα στη μοίρα της εδώ και καιρό. Θέλει να σηκωθεί να φύγει εδώ και καιρό.
Τον ευχαριστούμε και στο καλό λοιπόν, αφού έτσι αποφάσισε και η απόφαση του είναι ''μη αναστρέψιμη''.

ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΑ 20 ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ.....

Δε ξέρω αν το γράφεις ειρωνικά ή απλά πήρες αφορμή από αυτό που έγραψα για να πεις αυτό που θέλεις... δεν έχει και σημασία βασικά.
Εμένα ούτε τα 20 μπερδεμένα με ενδιαφέρουν, ούτε τα 40 ανακατεμένα, ούτε τίποτε από όλα αυτά που συζητιούνται σήμερα. Μακάρι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ σήμερα να ήταν αυτοί οι 20 (ή όσοι ήταν). Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι πολύ πιο βαθύ και δύσκολο να επιλυθεί έτσι σκατά όπως τα έκαναν οι διοικούντες.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline blue_eyes

• Βασικός
αυτοι βεβαια που αποφασισανε να τα γαμησουνε την μανα ελπιζω να εχουν και την λυση στην επομενη μερα .αυτοι που αποφασισανε να διαλυσουν τον ΠΑΟΚ διοικητικα αγωνιστικα οικονομικα .γιατι οταν λετε οτι εμεις πληρωνουμε φανταζομαι βαζετε και τα ΄φυτα΄μεσα σε αυτους .γιατι δεν πληρωνει μονο το οργανωμενο κομματι. πληρωνει 'κυριως' το ανοργανωτο.επισης ελπιζω να μπορεσετε να εξηγησετε σε αυτους που αγκαλιαζετε την κυριακη τι αλλαξε μεσα σε 3 μερες και τους βριζετε.γιατι αυτοι ειναι που σε ανεβασανε επιπεδο.ελπιζω να μου εξηγησετε την αυτοκαταστροφικη μανια που εχει διαχρονικα ο συλλογος και μια 3ετια παει καλα και μια 7ετια χανεται .αυτο που δεν καταλαβα καλα χθες ειναι αν πειραξε ο αποκλεισμος ή η εκδρομη που δεν θα γινει ποτε.
οταν οι λιγοι αποφασιζουνε για τους πολλους δεν ειναι δημοκρατια.οταν κοβετε τον ΠΑΟΚ στους πολλους που θελουν να τον βλεπουν.
ο ζαγορακης φερεται να ειπε οτι θα μιλησει σε 1 εβδομαδα. οσοι λοιπον εχουν στοιχεια για οικονομικες ατασθαλιες ,για κακοδιαχειριση και οτι αλλο θελουν να του προσαψουν ας πανε στην συνεντευξη τυπου να τα καταθεσουν .μετοχοι ειναι εξαλλου.και ας βγουν ολα στη φορα .αν δεν το πραξουν αυτοι ειναι για μενα οι προδοτες ακι οι καταστροφεις της ομαδος
περιμενω με ανηπομονησια τις θεσεις των συνδεσμων για τους αγνωστους προς αυτους λιγους που κανουνε αυτα. η υποκρισια σε ολο της το μεγαλειο.
+10000

CLUB LARISA

• Guest
Μπορεί κάποιος απ αυτούς που έχουν μια ενδιαφέρουσα αλλιώτικη άποψη απο την πραγματικοτητα , όπου πραγματικότητα το γεγονός ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1' ΩΣ ΤΟ 85' ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, να μας εξηγήσει ποια καταστροφή έφεραν οι 20 μπερδεμένοι που μπούκαραν μέσα? Πως φταίνε αυτοί που χθες μας διέλυσε μια ομαδούλα γειτονιάς, ποιόν έχουν έτοιμο αυτοί οι μπάσταρδοι κακοί για την μετά θόδωρον εποχή να μάθουμε κ μεις, πως έγιναν αιφνης αυτοί η ταμπακιέρα για την οποία μιλάνε όλοι οι υγιείς δημοσιοκάφροι κ "φιλήσυχοι" φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και όχι Η ΞΕΥΤΙΛΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ?

Να μας εξηγήσει ένας παρακαλώ πολύ γτ δεν έχω καταλαβει κ γτ δεν μπορώ να αντιληφθώ τι σχέση έχει το γεγονός στο 85' στο οτι χθες ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ 3ΕΤΙΑΣ μια ομάδούλα του κώλου και σε έσπρωξε στην αφάνεια.
Θέλω να μάθω  όποιος δεήσει θα του είμαι ευγνώμων. Να μάθουμε κ μεις οι αδαείς ποιός είναι ο αιτιώδης σύνδεσμος της χθεσινής αγωνιστικής ντροπής (απόρροια της διοικητικής ανυπαρξίας) και της μπούκας.

tilemachos

• Guest
γραφω, σβηνω, γραφω, σβηνω, γραφω, σβηνω, τελικα δε θα βρισω... δεν υπαρχουν λεξεις να περιγραψω αυτο που νιωθω. ας εξηγησει καποιος σε αυτα τα παιδακια οτι μαγκια ειναι να συγκρατεισαι και παντα να ενεργεις προς το συμφερον αυτου που αγαπας ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟΣ στις εκαστοτε συνθηκες. δεν γινεται να μπαινουμε μεσα και να τα κανουμε ολα πουτ-αν... δε γινεται να επιβαλλουμε δικους μας νομους. αλλη ειναι η διοργανωτρια αρχη και οι δικοι της νομοι θα επιβληθουν. δεν μπορουμε να γινομαστε επαναστατες στις πλατες του ΠΑΟΚ.

ειλικρινα σας παρακαλω πολυ... καταλαβετε το!

Offline bane

• Αλλαγή
αν η ερωτηση απευθυνεται σε μενα να πω οτι πραγματικοτητα δεν ειναι οτι κατεβηκε να παιξει χωρις να προσπαθησει ,αλλωστε και εγω τα εχω με το αγωνιστικο ,αλλα ολα οσα εγιναν .νομιζω ειμαι ξεκαθαρος σε οτι εγραψα. πολυς κοσμος ματωσε για να φερει την ομαδα σε ενα επιπεδο και πολλοι λιγοι την πηγανε εκει απο οπου ξεκινησε.τις οποιες διαφωνιες εχουμε με το διοικητικο απλα δεν λυνονται ετσι. με την καταστροφη .ακομη και αν σε αγνοει η παε κανεις αλλα .εμενα με χαλασε το οτι λιγοι αποφασισανε πιο ειναι το καλο της ομαδος. φαινεται τελικα οτι καλο ητανε που τα κανανε μπουρδελο. οπως ειπε και ο τσιριλο.οσο για το ομαδουλα του κολου κλαμπ για το χανουμι διαφωνω καθετα . αγωνιστικα ο φετινος ΠΑΟΚ ειναι στο ιδιο επιπεδο με αυτους.ντροπη δεν ειναι να χανεις .ντροπη ειναι ολα οσα εγιναν .αν δεν το καταλαβαμε τεινουμε να γινουμε αλλαο σωματειο με οσα κανουμε. ουτε να το γραψω δε θελω. για το αγωνιστικο λοιπον αυτους που εχεις αποθεωσει πολλακις στο παρελθον ακομα και την κυριακη τους λοιδωρεις τωρα.
οπως φανηκε ητανε προετοιμασμενοι να κανουν οσα εκαναν αν το παιχνιδι στραβωνε. επαναλαμβανω οτι πειραξε πιο πολυ η μη οργανωση της εκδρομης παρα το ιδιο το κυπελλο. σε μενα βασικα πειραξε το κυπελλο
οι περισσοτεροι εδω μεσα ουτως η αλλως κυπελακι το ανεβαζετε μαστραπα το κατεβαζετε .δεν σας ενδιεφερε.τωρα τι φωναζετε
αν το προβλημα ειναι το διοικητικο εχουμε ολη την καλη διαθεση να παρευρεθουμε στην συνεντευξη τυπου που ειπε για την αλλη εβδομαδα ο ζαγορακης?
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Ο Bane τα ειπε σχεδον ολα και για μενα. Εχω βαρεθει τα ιδια και τα ιδια καθε φορα. Την αυτοκαταστροφη, το να τα διαλυουμε και να τα ισοπεδωνουμε ολα μετα απο μια αποτυχια. Αυτος ο μηδενισμος που δεν εχει να προτεινει τιποτα το δημιουργικο. Ζησαμε χθες εικονες Παρι Σεν Ζερμεν, ναι εκεινα τα "ηρωικα" επεισοδια, τα οποια πολλοι εχουν δηλωσει οτι θαυμαζουν, αλλα κανενας ποτε δε μου εξηγησε σε τι ωφελησαν τον ΠΑΟΚ, ο οποιος και εκτος Ευρωπης εμεινε για χρονια και το Βουλινο δεν μπορεσε να διωξει για μερικα χρονια ακομη. Τα ειπα και αλλη φορα, αλλα προς Θεου, δεν κανει να κατηγορουμε τον "ηρωικο λαο του ΠΑΟΚ". Αλιμονο! Εδω ο Βιερινια στραβομουτσουνιασε με τα επεισοδια χθες και για πολλους εγινε ηδη "προδοτης". Για πεστε μου ρε μαγκες. Σε τι βοηθαει να καιτε τα διχτυα και να διακοπτεται το ματς για 3-4 λεπτα στο 55'? Σε τι βοηθαει (και ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ  ???) να βαζετε φωτια στον αντιπαλο τερματοφυλακα? ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ αν το κανουν και οι γαυροι και οποιος σκατα αλλος μαγκας της πλακας. Εγω ειμαι ΠΑΟΚ και μας κρινω σαν ΠΑΟΚ οχι σαν τον καθε κουραδομαγκα.

Και για να παμε στο αγωνιστικο, οι ιδιοι που σημερα θελετε να διωξετε ολους τους "μισθοφορους" (πολυ μου "αρεσει" αυτος ο χαρακτηρισμος που θυμομαστε οταν μας βολευει, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ειναι γαμω την πουτανα μου το ποδοσφαιρο, υποστηριξτε τη Δοξα Κακοτοπιας αν δεν μπορειτε να συμβιβαστειτε) γιατι ηταν κατωτεροι των περιστασεων, ειστε οι ιδιοι που γραφατε ολοκληρους διθυρμαβους για το ποσο καλυτεροι ειναι απο τα "γατακια" των αλλων ομαδων. Τα γραπτα ευτυχως μενουν. Πατε και δειτε τι γραφατε για τους "παικταραδες" μας και τους "ανυπαρκτους" των αλλων (μερικες φορες νομιζα οτι υποστηριζα την Μπαρτσα αντι για τον ΠΑΟΚ). Και φυσικα η αληθεια βρισκεται καπου στη μεση. Οι παικτες μας ειναι ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟΙ, αλλα ΟΧΙ ΟΣΟ ΚΑΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ για να μας πανε εκει που θελουμε. Οταν ομως ερχεσαι απο χρονια ΜΙΖΕΡΙΑΣ και ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ, οταν στην Ευρωπη εχεις πιο χαμηλη βαθμολογια και απο τον Πανιωνιο τοτε τα πραγματα δεν ειναι ευκολα. Τα βηματα που εγιναν ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ οσο και αν αρνειστε να το δειτε. Αυτο που εκανε ο ΠΑΟΚ περσι ηταν σχεδον αθλος. Και σε αυτο συνεβαλλαν κυριως οι επιλογες Ζαγορακη. Γιατι τον Σαντος αυτος τον εφερε. Και πολλοι που φετος παραπονιεστε για την ελλειψη προπονητη ειστε οι ιδιοι που σκιζατε τα ρουχα σας οτι επρεπε να διωξει τον Σαντος περσι (και παλι τα γραπτα μενουν...) Και τον Βρυζα αυτος τον εφερε. Φετος ειναι αλλη ιστορια. Εγιναν πολλα λαθη που ξεκινησαν περσι απο το θεμα προπονητη και Βρυζα και ολοκληρωθηκαν με τις κακες μεταγραφικες επιλογες. Αποδειχτηκε στην πραξη οτι η ομαδα ΔΕΝ μπορουσε λογω υλικου να ανταπεξελθει σε 3 διοργανωσεις. Περσι απο Ευρωπη μειναμε εξω πολυ νωρις και απο το κυπελλο επισης. Φετος προχωρησαμε αλλα μας κοστισε στο πρωταθλημα. Στην ουσια παιζαμε φετος με την ιδια ομαδα με περσι + τον Σαλπιγγιδη. ΔΕΝ φτανει. Και το ειχε πει ο Σαντος. Αλλα τοτε τον κραζατε οτι δειλιασε.

Η ουσια ειναι οτι ο ΠΑΟΚ ακομα και με τη συσπειρωση του κοσμου ΔΕΝ εχει μεγαλες οικονομικες δυνατοτητες. Τι να κανουμε? Στη Θεσσαλονικη ειμαστε, οχι στην Αθηνα. Που ειναι οι μεγαλοεπιχειρηματιες? Κατηγορειτε το Ζαγορακη οτι δεν εφερε επενδυσεις. Απο που? Ποιος να ερθει και να κανει τι? Δεν βλεπετε τη Λιβερπουλ? Αλλαξε το ποδοσφαιρο. Δεν μπορει να συναγωνιστει πλεον τα οικονομικα μεγεθη μιας Τσελσι. Αντι λοιπον να προσπαθουμε να κανουμε οτι καλυτερο μπορουμε, λετε να δωσουμε μια, να τα σπασουμε ολα και να ξαναρχισουμε απο το μηδεν. Δεν ανεχεστε την αποτυχια (ενω εμεις φαινεται γουσταρουμε την αποτυχια...), δεν ανεχεστε οτι "ελαφρυνε" η φανελα και οτι δεν χτυπαμε πια τιτλο συχνα. Μα ΑΛΛΑΞΕ το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, και οποιος δεν το βλεπει εθελοτυφλει. Ριξτε μια ματια στις ομαδες που κερδιζαν το πρωταθλητριων πριν 20 χρονια και τις ομαδες που το κερδιζουν τωρα. Μεχρι και η Στεάουα το κερδιζε παλια! Αυτο που πηγε να κανει ο ΠΑΟΚ περσι ηταν πολυ δυσκολο. Και εφτασε πολυ κοντα. Ηταν σχεδον σιγουρο οτι η φετινη χρονια θα ηταν ακομη πιο δυσκολη. Ναι, εγιναν πολλα λαθη που δεν βοηθησαν την κατασταση, αλλα για μενα αυτοι που θελουν να τα διαλυσουν ολα, ειναι αυτοι που ΔΕΙΛΙΑΖΟΥΝ. Ειναι ΕΥΚΟΛΟ να το παιζεις μια ζωη αδικημενος επαναστατης και να ξεκινας με μικρες προσδοκιες απο το μηδεν. Ας βαλουμε "11 ΠΑΟΚτσακια που να νιωθουν" μεσα του χρονου και ας παιζουμε με "ψυχη" για να κερδιζουμε τον Ατρομητο και τον Πανιωνιο. Κανενα προβλημα. Και καμια ηρωικη νικη με γαυρο και ολα ωραια. ΜΕΤΑ αρχιζουν τα δυσκολα, οταν θελεις να κανεις το βημα παραπανω.

Εκτος θεματος ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ισως, αλλα ηθελα να τα γραψω καπου, γιατι πολλα ακουμε για "φυτα" τελευταια και για ΠΑΟΚ της μοδας (30 χρονια και, κραταει πολυ αυτη η "μοδα") Εχω και δυο αποριες. Τελικα οι περισσοτεροι στεναχωρεθηκατε για το χαμενο κυπελλο ή για τη χαμενη εκδρομη στο ΟΑΚΑ? Και τελικα ειστε οπαδοι του ΠΑΟΚ ή "οπαδοι των οπαδων του ΠΑΟΚ"? Γιατι πολυ το ακουω αυτο τελευταια και δεν το "πιανω" ακριβως.

Offline blue_eyes

• Βασικός
κλαμπ ναι η αεκ σου εκανε μεγαλη κηδεια εχθες, ναι η ομαδα δεν προσπαθησε, ναι η διοικηση εχει κανει εγκληματα την φετινη χρονια και ειναι η αμεσα υπευθυνη για αυτο το χαλι

μπορεις μονος σου να απαντησεις στην ερωτηση σου αν αναρωτηθεις τι πετυχαν αυτοι οι 20 που μπηκαν μεσα; θα σου γραψω εγω τι πετυχαν:
- να κοψουν το εστω και 1% ελπιδες που ειχε ο ΠΑΟΚ να προκριθει τα τελευταια 7-8 λεπτα
- να προκαλεσουν και παλι εναν μινι- εμφυλιο
- να καταστρεψουν το οποιο κλιμα και ψυχολογια των παικτων ενοψει πλει-οφ
- να τιμωρηθει η εδρα μας και να φαμε ενα μεγαλο προστιμο
- να μας κανει την χαρη (αν ειναι δυνατον ρε πουστη) ο μανταλος και η αεκ να μπουν για λιγο και να τελειωσει το παιχνιδι για να γλυτωσουμε ακομα μεγαλυτερη τιμωρια

αυτα ειναι τα μονα που πετυχαν και για αυτο τους κραζουμε ολοι.. τωρα αν καποιος βλεπει κατι θετικο στην φωτοβολιδα στον σαχα και στο ντου των φιλαθλων ας το γραψει να το δουμε και εμεις

Offline bane

• Αλλαγή
α και κατι αλλο κλαμπ. (βασικα ελπιζω να μη το παρεις προσωπικα γιατι ξες ποσο σε παω) ,η μεγαλυτερη ξεφτιλα για μενα χθες ειναι οτι μας λυπηθηκανε ολοι. πρωτα το χανουμι που μπηκε μεσα να τελειωσει το ματς ωστε να μην εχεις και αφαιρεση βαθμων, δευτερον ο σαχα που ειχε τα κακαλα να σηκωθει να παιξει ,τριτο το κορακι που δεχτηκε να συνεχισει και τεταρτο ολη η παε χανουμι που επισης συναινεσε . θα μιλουσαμε για αλλα τωρα και ας μου πεις οτι στα αρχιδια μου και να γινοτανε ετσι. απλα δεν ειναι ετσι .σε σεβαστηκανε ολοι οι εκτος ΠΑΟΚ οταν εμεις οι ιδιοι δε σεβομαστε αυτο που αγαπαμε . αυτη ειναι η υπε\ρτατη ξεφτιλα για μενα και οχι το αγωνιστικο.το χανουμι σε εβγαλε ευρωπη ειτε θες να το πιστεψεις ειτε οχι

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Μπορεί κάποιος απ αυτούς που έχουν μια ενδιαφέρουσα αλλιώτικη άποψη απο την πραγματικοτητα , όπου πραγματικότητα το γεγονός ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1' ΩΣ ΤΟ 85' ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, να μας εξηγήσει ποια καταστροφή έφεραν οι 20 μπερδεμένοι που μπούκαραν μέσα? Πως φταίνε αυτοί που χθες μας διέλυσε μια ομαδούλα γειτονιάς, ποιόν έχουν έτοιμο αυτοί οι μπάσταρδοι κακοί για την μετά θόδωρον εποχή να μάθουμε κ μεις, πως έγιναν αιφνης αυτοί η ταμπακιέρα για την οποία μιλάνε όλοι οι υγιείς δημοσιοκάφροι κ "φιλήσυχοι" φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και όχι Η ΞΕΥΤΙΛΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ?

Να μας εξηγήσει ένας παρακαλώ πολύ γτ δεν έχω καταλαβει κ γτ δεν μπορώ να αντιληφθώ τι σχέση έχει το γεγονός στο 85' στο οτι χθες ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ 3ΕΤΙΑΣ μια ομάδούλα του κώλου και σε έσπρωξε στην αφάνεια.
Θέλω να μάθω  όποιος δεήσει θα του είμαι ευγνώμων. Να μάθουμε κ μεις οι αδαείς ποιός είναι ο αιτιώδης σύνδεσμος της χθεσινής αγωνιστικής ντροπής (απόρροια της διοικητικής ανυπαρξίας) και της μπούκας.

Θέλω να μάθω  όποιος δεήσει θα του είμαι ευγνώμων. Να μάθουμε κ μεις οι αδαείς ποιός είναι ο αιτιώδης σύνδεσμος της χθεσινής αγωνιστικής ντροπής (απόρροια της διοικητικής ανυπαρξίας) και της μπούκας.

Λοιπον, θα σου απαντησω χωρις καμια ειρωνικη διαθεση. ΔΙΑΦΩΝΩ στο οτι η ομαδα δεν προσπαθησε. Προσπαθησε, αλλα δεν ηξερε πως. Ηταν ΚΑΚΗ. Ηταν ο κλασσικος ΠΑΟΚ της φετινης χρονιας. Που τη μια ειναι ο ΠΑΟΚ της Φενερ ή ο ΠΑΟΚ της Μοσχας και την αλλη ειναι ο ΠΑΟΚ του ΟΑΚΑ ή ο ΠΑΟΚ με ΤΣΣΚΑ στην Τουμπα. Εχθες ηταν το δευτερο. Δυστυχως, αλλα ετσι ηταν και δεν μπορεις να πεις οτι ηταν και καμια φοβερη εκπληξη. Αλλωστε εσυ γραφεις οτι πηγαινουμε με "αυτοματο πιλοτο" εδω και καιρο και συμφωνω απολυτα μαζι σου.

Αντικειμενικα τωρα εαν το δεις, αν ξεχασουμε τη συναισθηματικη φορτιση τη δικη μας, δεν μπορω να καταλαβω απο που κι ως που ειναι η μεγαλυτερη ντροπη της 3ετιας αυτη η ηττα (μαλλον υερβολικα το λες υποθετω).Δεν μπορω να καταλαβω απο που κι ως που ειναι "ομαδα του κωλου" η ΑΕΚ. Μπλανκο θα ηθελες αντι για Μουσλι? Σκοκο αντι για Σαλπι? Εγω ναι. Οποτε, ας μην τους υποτιμουμε χωρις λογο. Οσο για το "ομαδα της γειτονιας" κακα τα ψεματα, αυτες ειναι οπαδικες εκφρασεις που λεμε μεταξυ μας για να φτιαχνομαστε. Μεγαλη ομαδα ειναι και η ΑΕΚ που μαλιστα εχει και 13 κυπελλα αν δεν κανω λαθος, πολυ περισσοτερα τελος παντων απο τα 4 δικα μας. Και αυτοι παιζανε με την ιδια φορτιση με μας, αφου και αυτοι ειναι σε δυσκολη κατασταση και εχουν να απρουν τιτλο ενα χρονο περισσοτερο απο εμας. Δεν καταλαβαινω την ισοπεδωση και την υποτιμηση.

Τωρα οσον αφορα στα επεισοδια. Εμενα με πειραξαν τα εξης.
1. Η διακοπη στο 55' οταν ακομη η ομαδα ΕΙΧΕ πιθανοτητες να ανατρεψει την κατασταση. Αρα δεν τους ενδιαφερει το καλο της ομαδας.
2. Η φωτοβολιδα στον Σαχα. Χωρις αλλα σχολια. Αποκρουστικο και αντιΠΑΟΚτσηδικο θεαμα. Δε νομιζω τοι χρειαζεται να απολογηθω γι'αυτο.
3. Η εισοδος στο τελος που ειχε ως εμφανη στοχο να διακοπει ο αγωνας που θα σημαινε καταστροφη για την ομαδα και μαλλον απωλεια καθε ελπιδας για εξοδο στην Ευρωπη του χρονου. Το οποιο ειναι φυσικα αυτοκτονια για το μελλον του ΠΑΟΚ. Το οποιο ελπιζω ενδιαφερει ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. Ανεξαρτητα απο το τι πιστευει καθενας για τη διοικηση Ζαγορακη και για την επομενη μερα, το σιγουρο ειναι οτι μια τετοια εξελιξη θα μας εφερνε σε θεση ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ απο τοτε που ανελαβε ο Ζαγορακης. Οικονομικα αλλα και αγωνιστικα (τοση προσπαθεια να ανεβει η βαθμολογια μας στην ΟΥΕΦΑ) θα ηταν πραγματικα καταστροφικο.

Offline babis36

• Αλλαγή
CLUB μεσα ησουνα.Η ηττα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ.Αυτοι οι τυποι με τα μαυρα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝΕ.Η απόδοση της ομαδας με τα μαυρα που ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΠΑΟΚ ΤΑ ΓΑΜΗΣΕ ΟΛΑ.Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ.Το πεταλο παρολα αυτα  μεχρι το 89 φωναζε.Οι υπόλοιποι το ειχανε σκασει.
Το παιχνιδι ειχε ήδη κριθεί.Οι τυποι που μπουκαρανε πισω απο την εστια του Σάχα κινήθηκαν εντελως ανεξαρτητα απο ολο το υπολοιπο πέταλο.Για μενα οργανωμένα και μιλημένα.Δεν μπορω να το αποδείξω αλλα θεωρώ οτι κινήθηκαν ανεξάρτητα από άλλους.Κινήθηκαν γιατι θελουνε να γκρεμισουν αυτο που υπαρχει και να φτιαξουν κατι αλλο.Και σιγουρα οργανωμενα και σε χρονο που ξερανε πως προφανως στο αποτελεσμα δεν αλλαζει τιποτα.Θελανε να γαμησουνε την ομαδα σε τιμωριες, χρηματα και αυτην την οποια διοικηση.Να στο πω αλλιως με κυπελλο γνωριζανε οτι η συγκεκριμενη διοικηση δεν πεφτει.Χωρις ειχε ερθει η ωρα της. Αν ισχυουν αυτα (και εν μερει μπορω καποια πραγματα να διαπυστωσω ο ιδιος στο άμεσο μέλλον) τοτε απλα ισχυει αυτο που εγραψα και αλλου. Ας προετοιμαστουν να φερουν οτι εχουν στο μυαλο τους αλλα να προετοιμαστουν τα τσακαλακια και για τα σουτια που θα πεσουν μεταξυ μας. Γιατι αυτα θα πεσουν μια και αποφασιζουν για μας χωρις εμας.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

CLUB LARISA

• Guest
1. αν η ερωτηση απευθυνεται σε μενα να πω οτι πραγματικοτητα δεν ειναι οτι κατεβηκε να παιξει χωρις να προσπαθησει ,αλλωστε και εγω τα εχω με το αγωνιστικο ,αλλα ολα οσα εγιναν .νομιζω ειμαι ξεκαθαρος σε οτι εγραψα. πολυς κοσμος ματωσε για να φερει την ομαδα σε ενα επιπεδο και πολλοι λιγοι την πηγανε εκει απο οπου ξεκινησε.

2.τις οποιες διαφωνιες εχουμε με το διοικητικο απλα δεν λυνονται ετσι. με την καταστροφη .ακομη και αν σε αγνοει η παε κανεις αλλα .εμενα με χαλασε το οτι λιγοι αποφασισανε πιο ειναι το καλο της ομαδος. φαινεται τελικα οτι καλο ητανε που τα κανανε μπουρδελο. οπως ειπε και ο τσιριλο.

3. οσο για το ομαδουλα του κολου κλαμπ για το χανουμι διαφωνω καθετα . αγωνιστικα ο φετινος ΠΑΟΚ ειναι στο ιδιο επιπεδο με αυτους.ντροπη δεν ειναι να χανεις .ντροπη ειναι ολα οσα εγιναν .αν δεν το καταλαβαμε τεινουμε να γινουμε αλλαο σωματειο με οσα κανουμε. ουτε να το γραψω δε θελω. για το αγωνιστικο λοιπον αυτους που εχεις αποθεωσει πολλακις στο παρελθον ακομα και την κυριακη τους λοιδωρεις τωρα.

4. οπως φανηκε ητανε προετοιμασμενοι να κανουν οσα εκαναν αν το παιχνιδι στραβωνε. επαναλαμβανω οτι πειραξε πιο πολυ η μη οργανωση της εκδρομης παρα το ιδιο το κυπελλο. σε μενα βασικα πειραξε το κυπελλο
οι περισσοτεροι εδω μεσα ουτως η αλλως κυπελακι το ανεβαζετε μαστραπα το κατεβαζετε .δεν σας ενδιεφερε.τωρα τι φωναζετε
αν το προβλημα ειναι το διοικητικο εχουμε ολη την καλη διαθεση να παρευρεθουμε στην συνεντευξη τυπου που ειπε για την αλλη εβδομαδα ο ζαγορακης?

Ξέρεις πόσο σε σέβομαι, ξέρεις αν κ τι νιώθω για την πάρτη σου, γνωριζόμαστε κ προσωπικά. Ναι απευθύνομαι και σε σενα (κ η ερώτηση δεν περιέχει ειρωνεία μέσα γιάννη, αν αυτό κατάλαβες) γτ είμαι ενα βήμα απ το εγκεφαλικό μ αυτά που γράφονται εδω μέσα, γτ δεν κοιμήθηκα ούτε πρόκειται , όπως κ συ. Ένα ενα να τα πάρουμε.

1. Ποιός κόσμος ΜΟΝΟ Μάτωσε για να καταλάβουμε δλδ. Αυτοί που έχουν είχαν κ θα έχουν λεφτάκια κ αγοράζουν διαρκείας για να μοστράρουν στα επίσημα μόνο ή και αυτοί που δεν πάνε διακοπές, μαζεύουν απ το υστέρημα κ απ το μεροκάματο για να σκάσουν 300 ευρώ τον Αύγουστο, ή και αυτοί που τους καλημεριζαν στα σπίτια τους ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ κάθε πρωί κατάληψης, για να φέρουν στον θρόνο τον Κο Ζαγοράκη? Ποιός διαχωρίζει κ κάνει διακρίσεις στο ποιός έφερε τον ΠΑΟΚ κ που?

2. Δεν είναι απλά θέμα "διαφωνίας στα διοικητικά". Εδώ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΛΥΕΤΑΙ, ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ, ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ, ΚΑΠΑΚΩΝΕΙ Κ ΤΗ ΧΥΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΟΥΜΕ. Να σου θυμήσω τους γκαγκάτσηδες,? να σου θυμήσω τους σαλπιγκιδηδες,? να σου θυμήσω την ψηφο στον Μαρινάκη,? να σου θυμήσω τα "σκέφτομαι να βάλω για πρόεδρος του συνεταιρισμού?" να σου θυμησω τον Μουν? τον δάρλα?, τον ελ ζαιρ?, το καλοκαίρι ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ?, το προπονητικο?, τους μπερέτες?, τους δερμιτζάκηδες? τους χάβους?, τουσ παντελες? το γήπεδο ΧΩΡΑΦΙ?, τη σιωπηλή συμμαχία με τον καταστροφέα του α.σ.? τους κυριάκους? Αδερφέ, όσο έχει δικαίωμα να ζητάει το λόγο αυτός που πληρώνει στην 1, άλλο τόσο έχει το δικαίωμα να εκρήγνυται αυτός που τον ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ. Αμα θες την άποψη μου γτ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΙΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ, εγώ άλλωστε τους ζητάω το λόγο που δεν άρχισαν να χώνουν στους πάτους των παικτώς της πλάκας τα καπνογόνα, για μένα ΑΝ μια διακοπή ήταν χαζή διακοπή ΚΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ, ήταν αυτή στην αρχή κ όχι αυτή του τέλους.

3. Δεν ήταν ομάδα του κώλου το αεκ φέτος? η ομάδα που την βλέπουν 3000 νοματαίοι δικοί της κ πάνε στο γήπεδο κ παίζουν τάβλι μέχρι να τελειώσει το ματς? Δεν είναι γειτονιά ο μάκος που ΧΘΕς ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΝΤΑΗΛΙΚΙΑ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ Κ ΤΑ ΓΑΤΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΚΙΟΤΕΥΑΝ, ο καράμπελας? ο δέλλας? ο πουρτουκάλας, ο Ματέο της μενεγάκη?ο ζορό της πούτσας που δεν ακούμπησε? οι τουρίστας νάτσο που μια παίζει κ 30 κάνει τουρισμό?

4. Σε τι συνίσταται οτι ηταν προετοιμασμένο το χθεσινό? απο τις ανακοινώσεις των σ.φ.? απ το οτι ο κοσμος ΕΦΑΓΕ Κ ΚΑΤΑΠΙΕ ΑΜΑΣΗΤΟ ΤΟ ΝΤΟΡΤΙ Κ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΒΗ? Που ακριβώς? Ένας κόσμος που εναν χρόνο ολόκληρο τον δουλεύουν κ κάνει το μλκα. Στημένο ήταν το ματς με την Παρί ΚΑΙ Η ΤΟΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ? ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Εξακολουθείς να μην απαντάς. Να εξηγήσεις ΠΩΣ Η ΜΠΟΥΚΑ ΣΤΟ 85' έφερε την ήττα? ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ ΚΑΝΑ 3-0 Κ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΜΕΣΑ Κ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΜΑΣ?

Όσο για τη συνέντευξη, τώρα είναι αργά αδερφέ. Ποιά συνέντευξη κ ποιός ζαγοράκης. Τελείωσε ο κύριος. Αντε θα χει κ πάτημα τώρα. Που ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ? ΠΟΥ ΗΤΑΝ? ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ? ΓΙΑ ΠΟΙΟΝΑ ΛΟΓΟ? ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΖΕΙ?

ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ? ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ. ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΥΖΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ, ΤΠΤ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ Ο ΛΙΓΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ.ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
« Last Edit: March 17, 2011, 12:09:23 by CLUB »

Offline spinos_4

• Αλλαγή
CLUB
θέλω να απαντήσω στο 2
θέλω να πω πως είδαν και αυτοί ότι έκαναν μαλακια και είπαν αστο στον αυτόματο πιλότο... ίσος δεν ήξεραν πως να επαναφέρουν την ομάδα ίσος δεν είχαν χρήματα, μαλακια σύμφωνο...
έχει χάσει ο ζαγοράκης πόλους υποστηριχτές... πιστεύω ότι η φετινή χρονια ήταν μεταβατική
αν το καλοκαίρι δούμε ανάλογη συνεχεια τότε θα χάσει άλλον ένα... αν και θέλω να πιστεύω ότι μαθαίνει από τα λάθη του και φέτος έκανε πολλά.. ελπίζω το καλοκαίρι να τα αποφύγει..

PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Και γιατί είναι τόσο σημαντικό να βγεις ευρώπη; Για να έχεις κάποια μεμονωμένα ματς να ελπίζεις ότι βρίσκεσαι σε άλλο επίπεδο από το πραγματικό σου; Για να μπορούν να σου ρίχνουν στάστη στα μάτια οι αρδ, ότι είσαι μέσα σε τρεις στόχους;
Γιατί μετά από 4 χρόνια της παρούσας διοίκησης είναι σαφές ότι σοβαρή προοπτική δεν έχεις. Και αυτή την άποψη δεν μπορεί να μου την αλλάξει με μια συνέντευξη τύπου ο ζαγοράκης. Αν και θα παρακολουθήσω με ενδιαφέρον τι θα πει.

Η κατάντια της ομάδας τον 4ο χρόνο της παρούσας διοίκησης φαινόταν πολύ πριν το χθεσινό. Δυστυχώς όσα συνέβησαν χθες είναι οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν όταν μεμονωμένα ματς ορίζουν την επιτυχία ή την αποτυχία μιας χρονιάς.
Είναι πραγματική ξεφτίλα να στηρίζεις μια διοίκηση που στον τέταρτο χρόνο της σε ξεφτιλίζει επανειλλημένως σε πρωτάθλημα και χθες σε κύπελλο. Αν είναι ικανή, ας βρει τη δύναμη μόνη της να αντιστρέψει το κλίμα. Η εμπιστοσυνή και η υπομονή έχουν αρθεί οριστικά

Offline alexisv

• Αλλαγή
Συνήθως όταν σε αγώνα του ΠΑΟΚ υπήρχαν επεισόδια, υπήρχε και αιτία. Χθες δεν υπήρχε ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ. Εκτός αν υποστηρίζετε άλλη ομάδα και τρελαίνεστε όταν δεν σηκώνει κούπες η ομάδα σας. Εγώ δεν έγινα ΠΑΟΚ για καμία κούπα!

Εμένα δεν με πειράζουν ποτέ τα επεισόδια σε έναν αγώνα. Αρκεί να υπάρχει λόγος για την αντίδραση. Τα χθεσινά επεισόδια είναι ντροπή για τον σύλλογο. Δεν έχουν καμία σχέση με την ιστορία του. Καταφέρατε μία ομάδα και έναν λαό με νόημα και ουσία σε ότι κάνει, έναν λαό μοντέλο για όλους τους άλλους, να τον κάνετε μπουρδέλο!

Μπουρδέλο από το πρώτο λεπτό!

Το μεγάλο όπλο του ΠΑΟΚ χθες θα ήταν υποτίθεται η ατμόσφαιρα και η ώθηση που θα δύναμαι στην ομάδα ιδικά στο πρώτο 20λεπτο. Στο πρώτο 20λεπτο όμως ο χειρότερος παίχτης ήταν ο 12ος ! με συνεχείς διακοπές δεν άφησε να παιχτεί πάνω από 4 λεπτά μπάλα σ εκείνο το διάστημα!

Τρώμε στην συνέχεια το γκολ και ενώ έχουμε 40 + λεπτά για να αντιδράσουμε, ο 12ος κάνει πάλι τα μαγικά του. Καταφέρνει με συνεχείς ρίψη πιρσών ΕΝΤΟΣ αγωνιστικού χώρου να σπάσει τον ρυθμό μας (όποιος και αν ήταν αυτός) και να παίξει το παιχνίδι της αεκ που πλέον γούσταρε τα όσα έβλεπε να συμβαίνουν.

Το κερασάκι ήταν η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο που μας κατέστρεψε σε όλα τα επίπεδα και το χειρότερο; Έκανε μάγκες τα χανούμια που σήμερα μιλάνε (δικαίως) για ιστορική πρόκριση μέσα στην «ζούγκλα».

Καθρέφτες υπάρχουν παντού. Όποιος φοράει παντελόνια ας κοιταχτεί σε έναν και ας μας πει τελικά αν ο ΠΑΟΚ δεν πηγαίνει μπροστά μόνο λόγο του Ζαγοράκη, του κοντού, του Χάβου, της Μπουτικ, του Μαρκετινγκ, του ΠΟΚ, του Ίβιτς και του Γκαγκάτση.

Φαντάζομαι πως φταίνε ΟΛΟΙ αυτοί οι παράγοντες εκτός από έναν που δεν έχω αναφέρει ακόμα. Σωστά ; ; ;  

αυτοι βεβαια που αποφασισανε να τα γαμησουνε την μανα ελπιζω να εχουν και την λυση στην επομενη μερα .αυτοι που αποφασισανε να διαλυσουν τον ΠΑΟΚ διοικητικα αγωνιστικα οικονομικα .γιατι οταν λετε οτι εμεις πληρωνουμε φανταζομαι βαζετε και τα ΄φυτα΄μεσα σε αυτους .γιατι δεν πληρωνει μονο το οργανωμενο κομματι. πληρωνει 'κυριως' το ανοργανωτο.επισης ελπιζω να μπορεσετε να εξηγησετε σε αυτους που αγκαλιαζετε την κυριακη τι αλλαξε μεσα σε 3 μερες και τους βριζετε.γιατι αυτοι ειναι που σε ανεβασανε επιπεδο.ελπιζω να μου εξηγησετε την αυτοκαταστροφικη μανια που εχει διαχρονικα ο συλλογος και μια 3ετια παει καλα και μια 7ετια χανεται .αυτο που δεν καταλαβα καλα χθες ειναι αν πειραξε ο αποκλεισμος ή η εκδρομη που δεν θα γινει ποτε.
οταν οι λιγοι αποφασιζουνε για τους πολλους δεν ειναι δημοκρατια.οταν κοβετε τον ΠΑΟΚ στους πολλους που θελουν να τον βλεπουν.
ο ζαγορακης φερεται να ειπε οτι θα μιλησει σε 1 εβδομαδα. οσοι λοιπον εχουν στοιχεια για οικονομικες ατασθαλιες ,για κακοδιαχειριση και οτι αλλο θελουν να του προσαψουν ας πανε στην συνεντευξη τυπου να τα καταθεσουν .μετοχοι ειναι εξαλλου.και ας βγουν ολα στη φορα .αν δεν το πραξουν αυτοι ειναι για μενα οι προδοτες ακι οι καταστροφεις της ομαδος
περιμενω με ανηπομονησια τις θεσεις των συνδεσμων για τους αγνωστους προς αυτους λιγους που κανουνε αυτα. η υποκρισια σε ολο της το μεγαλειο.

υ.γ οσο για θεματα ρουφιανιας καποια στιγμη θα αποδειξω και εδω μεσα τι γινεται .ρουφιανοι υπαρχουν παντου αναμεσα μας. εξηγησεις δεν θα δωσω οχι ασκομα τουλαχιστον .μην ρωτησει κανεις λεπτομερειες ολα στην ωρα τους

+ 1926

ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
α και κατι αλλο κλαμπ. (βασικα ελπιζω να μη το παρεις προσωπικα γιατι ξες ποσο σε παω) ,η μεγαλυτερη ξεφτιλα για μενα χθες ειναι οτι μας λυπηθηκανε ολοι. πρωτα το χανουμι που μπηκε μεσα να τελειωσει το ματς ωστε να μην εχεις και αφαιρεση βαθμων, δευτερον ο σαχα που ειχε τα κακαλα να σηκωθει να παιξει ,τριτο το κορακι που δεχτηκε να συνεχισει και τεταρτο ολη η παε χανουμι που επισης συναινεσε . θα μιλουσαμε για αλλα τωρα και ας μου πεις οτι στα αρχιδια μου και να γινοτανε ετσι. απλα δεν ειναι ετσι .σε σεβαστηκανε ολοι οι εκτος ΠΑΟΚ οταν εμεις οι ιδιοι δε σεβομαστε αυτο που αγαπαμε . αυτη ειναι η υπε\ρτατη ξεφτιλα για μενα και οχι το αγωνιστικο.το χανουμι σε εβγαλε ευρωπη ειτε θες να το πιστεψεις ειτε οχι

τρελαίνομαι και εγώ όπως όλοι από χτες.διαβάζω και δεν έχω την δύναμη να grapso.na γράψω ΤΙ ?ο καθένας με τα δικαια του...αυτό το post του αδερφού bane με πόνεσε πολύ..παρα πολύ..μπορώ να δεχτώ τα πάντα .τις διαφωνίες μας τα πάντα.ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕ LIPOYNTE.ke μάλιστα ποιος!!!!

γkαρντασια ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.λαός -διοίκηση-παίκτες. ο καθένας στο κομμάτι του.ειλικρινά ρε garntasiy δεν έχω ούτε την δύναμη να γράψω.. να skefto.exo χάσει πολλές φορες..αλλα να με λυπούνται?

ΓKΑΡΝΤΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΓΙΝΑΜΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ..μην το ξεχνάτε αυτό

Offline bane

• Αλλαγή
1)κλαμπ ,ολοι ματωσανε και ματωνουνε .απο τον πλουσιο μεχρι και τον φτωχο. αν το μοστραρουνε ας το πραττουν. εμενα με ενδιαφερει οτι βοηθανε οικονομικα.κανεις χαρακτηρας δεν ειναι ιδιος ολοι ειμαστε διαφορετικοι ,αλλ ολοι ειμαστε ΠΑΟΚ ,και ας τον αντιλαμβανομαστε αλλοιως..οπως κα ιεγω ειμαι στα προθυρα εγκεφαλικου ,και εχω και οικογενειακο ιστορικο με αυτο ,ετσι και εσυ ,συμφωνουμε διαφωνουμε αλλα αγαπαμε τον ΠΑΟΚ .μια ιδια κατασταση λοιπον
2) στο 2 συμφωνω μαζι σου. η διαφωνια ειναι στον τροπο που το εκδηλωνεις.οχι εσυ, σε αυτο που εργινε.δυστυχως απο οτι καταλαβα δεν ειναι χυτρα αυτο που εγινε χθες . πιο πολυ με τον μπαμπη παραπανω συμφωνω ,πιο πολυ σχεδιασμενα μου φανηκαν . αλαλ και ετσι να ειναι δεν γουσταρω να τα γαμανε ολοι μεσα στο γηπεδο. πανε γαμα τον ζαγορακη εξω ,ολη την παε δεν ξερω εγω. αλλα τι λεμε .εδω ο τζων γου πινει καφε αναμεσα μας
3)επιμενω να διαφωνω για το υλικο της αεκ .ουτε σκοκο εχεις ουτε μπλανκο ,ακομα πουτε και ντιοπ .αν αυτου εχεις ακομα σναου λινο κουτσια σαλπι και λοιπα γατια. λιγοι ειναι οι ποιοτικοι μας και σε εμας. σε καθε περιπτωση πιστευω οτι πανω κατω ειμαστε στο ιδιο επειπεδο. οσον αφορα τους 3000 νοματαιους εχουν και αυτοι τα διοικητικα τους. χασαμε το ματς γιατι γιναμε δυστυχως που το γραφω γαβροι στην θεση των γαβρων.αλλαζονεια και ειρωνεια. οπως τους γαμησαμε εμεις αυτους που δεν εχουμε καλυτερο υλικο ετσι εκανε και το χανουμι. εκτος κα ιαν τους πουμε να βαζουν ολοι κοκκινα γιατι τελικα μονο τοτε παιζουμε
4)λεω οτι φαινοτανε στημενο ,οχι ητανε αλλα ετσι οπως εγινε τελικα μου λες οτι αποφασισανε να διωξουνε τον ζαγορακγη με αυτο που εγινε.οτι αυτο θελανε.γιατι δεν μπορουν να βρουν αλλο τροπο να το κανουνε. γιατι μου γαμανε εμενα την ζωη ,την ντροπη που ενοιωσα και για αυτο (φυσικα ειναι ντροπη -σε προλαβαινω-και οτι εχει κανει η παε).εχεις σκεφτει οτι παρατησανε ολοι τον ζαγορακη γιατι δεν τους εδωσε μαρμητα .ειναι τυχαιο που ολα εγιναν την επομενη χρονια απο οταν εκανες πραγματικη ομαδα?
δυστυχως παραμενει η απολυτη ξεφτιλα οτι ευρωπη σε εβγαλαν το χανουμι και το κορακι

CLUB LARISA

• Guest
Βρε τους αλήτες του ΠΑΟΚ, μπήκαν μέσα κ δεν άφησαν την ομάδα να παίξει. 85 ΛΕΠΤΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, Η ΜΠΟΥΚΑ ΦΤΑΙΕΙ Κ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ. ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΟΥ Κ ΤΑ ΠΑΙΚΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΗΣ ΠΟΥ ΛΥΝΟΥΝ Κ ΔΕΝΟΥΝ, ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΥ ΝΤΑΗΛΙΚΙ Ο ΑΜΠΑΛΟΣ ΑΠ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΛΕΣ Κ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΙΚΟΒΙΤΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΕΛΑΦΡΟΜΥΑΛΟΙ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΝΕ ΣΤΟ 89 ΤΟΥΣ Π Ο Υ Θ Ε ΝΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ Κ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
συμφωνώ με τον Club.

εξιλαστήρια αλλού. μη τρώτε το παραμύθι ότι φταίει ο κόσμος.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
CLUB,
Φυσικα φταινε αυτα που ειπες.Οσα απο αυτα ισχυουν βεβαια.
Αν ομως πηγαινες και στην εποχη που ησουν 13 χρονων και θυμοσουν την ΠΣΖ και τις συνεπειες της, θα εβλεπες οτι ουσιαστικα με την μπουκα βαλανε ακομα ενα καρφι στο φερετρο.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline bane

• Αλλαγή
λιακο
εγω την γουσταρω την ευρωπη αν εσυ δεν την θες δικαιωμα σου.δεν μπορεις ομως να μου την κοψεις με το ετσι θελω.κανεις αρδ δεν μπορει να μου ριξει σταχτη στα ματια αν δεν τα ανοιξω εγω.φτυσαμε αιμα να δουμε τον ΠΑΟΚ παλι ευρωπη να μαζεψουμε κανα γαμημενο ποντο και μονοι μας πηγαμε να τον πεταξουμε απ εξω.καταντια ναι αλαλ τωρα που τα εκανες πουτανα αλαλξαν τα παντα ?δε νομιζω
ραμπιτ
ετσι ειναι αν ετσι πιστευεις .παντως η βλακεια ειναι ανικητη (και φυσικα δεν εννοω εσενα ετσι?)