1. αν η ερωτηση απευθυνεται σε μενα να πω οτι πραγματικοτητα δεν ειναι οτι κατεβηκε να παιξει χωρις να προσπαθησει ,αλλωστε και εγω τα εχω με το αγωνιστικο ,αλλα ολα οσα εγιναν .νομιζω ειμαι ξεκαθαρος σε οτι εγραψα. πολυς κοσμος ματωσε για να φερει την ομαδα σε ενα επιπεδο και πολλοι λιγοι την πηγανε εκει απο οπου ξεκινησε.
2.τις οποιες διαφωνιες εχουμε με το διοικητικο απλα δεν λυνονται ετσι. με την καταστροφη .ακομη και αν σε αγνοει η παε κανεις αλλα .εμενα με χαλασε το οτι λιγοι αποφασισανε πιο ειναι το καλο της ομαδος. φαινεται τελικα οτι καλο ητανε που τα κανανε μπουρδελο. οπως ειπε και ο τσιριλο.
3. οσο για το ομαδουλα του κολου κλαμπ για το χανουμι διαφωνω καθετα . αγωνιστικα ο φετινος ΠΑΟΚ ειναι στο ιδιο επιπεδο με αυτους.ντροπη δεν ειναι να χανεις .ντροπη ειναι ολα οσα εγιναν .αν δεν το καταλαβαμε τεινουμε να γινουμε αλλαο σωματειο με οσα κανουμε. ουτε να το γραψω δε θελω. για το αγωνιστικο λοιπον αυτους που εχεις αποθεωσει πολλακις στο παρελθον ακομα και την κυριακη τους λοιδωρεις τωρα.
4. οπως φανηκε ητανε προετοιμασμενοι να κανουν οσα εκαναν αν το παιχνιδι στραβωνε. επαναλαμβανω οτι πειραξε πιο πολυ η μη οργανωση της εκδρομης παρα το ιδιο το κυπελλο. σε μενα βασικα πειραξε το κυπελλο
οι περισσοτεροι εδω μεσα ουτως η αλλως κυπελακι το ανεβαζετε μαστραπα το κατεβαζετε .δεν σας ενδιεφερε.τωρα τι φωναζετε
αν το προβλημα ειναι το διοικητικο εχουμε ολη την καλη διαθεση να παρευρεθουμε στην συνεντευξη τυπου που ειπε για την αλλη εβδομαδα ο ζαγορακης?
Ξέρεις πόσο σε σέβομαι, ξέρεις αν κ τι νιώθω για την πάρτη σου, γνωριζόμαστε κ προσωπικά. Ναι απευθύνομαι και σε σενα (κ η ερώτηση δεν περιέχει ειρωνεία μέσα γιάννη, αν αυτό κατάλαβες) γτ είμαι ενα βήμα απ το εγκεφαλικό μ αυτά που γράφονται εδω μέσα, γτ δεν κοιμήθηκα ούτε πρόκειται , όπως κ συ. Ένα ενα να τα πάρουμε.
1. Ποιός κόσμος ΜΟΝΟ Μάτωσε για να καταλάβουμε δλδ. Αυτοί που έχουν είχαν κ θα έχουν λεφτάκια κ αγοράζουν διαρκείας για να μοστράρουν στα επίσημα
μόνο ή
και αυτοί που δεν πάνε διακοπές, μαζεύουν απ το υστέρημα κ απ το μεροκάματο για να σκάσουν 300 ευρώ τον Αύγουστο, ή
και αυτοί που τους καλημεριζαν στα σπίτια τους ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ κάθε πρωί κατάληψης, για να φέρουν στον θρόνο τον Κο Ζαγοράκη? Ποιός διαχωρίζει κ κάνει διακρίσεις στο ποιός έφερε τον ΠΑΟΚ κ που?
2. Δεν είναι απλά θέμα "διαφωνίας στα διοικητικά". Εδώ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΛΥΕΤΑΙ, ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ, ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ, ΚΑΠΑΚΩΝΕΙ Κ ΤΗ ΧΥΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΟΥΜΕ. Να σου θυμήσω τους γκαγκάτσηδες,? να σου θυμήσω τους σαλπιγκιδηδες,? να σου θυμήσω την ψηφο στον Μαρινάκη,? να σου θυμήσω τα "σκέφτομαι να βάλω για πρόεδρος του συνεταιρισμού?" να σου θυμησω τον Μουν? τον δάρλα?, τον ελ ζαιρ?, το καλοκαίρι ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ?, το προπονητικο?, τους μπερέτες?, τους δερμιτζάκηδες? τους χάβους?, τουσ παντελες? το γήπεδο ΧΩΡΑΦΙ?, τη σιωπηλή συμμαχία με τον καταστροφέα του α.σ.? τους κυριάκους? Αδερφέ, όσο έχει δικαίωμα να ζητάει το λόγο αυτός που πληρώνει στην 1, άλλο τόσο έχει το δικαίωμα να εκρήγνυται αυτός που τον ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ. Αμα θες την άποψη μου γτ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΙΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ, εγώ άλλωστε τους ζητάω το λόγο που δεν άρχισαν να χώνουν στους πάτους των παικτώς της πλάκας τα καπνογόνα, για μένα ΑΝ μια διακοπή ήταν χαζή διακοπή ΚΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ, ήταν αυτή στην αρχή κ όχι αυτή του τέλους.
3. Δεν ήταν ομάδα του κώλου το αεκ φέτος? η ομάδα που την βλέπουν 3000 νοματαίοι δικοί της κ πάνε στο γήπεδο κ παίζουν τάβλι μέχρι να τελειώσει το ματς? Δεν είναι γειτονιά ο μάκος που ΧΘΕς ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΝΤΑΗΛΙΚΙΑ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ Κ ΤΑ ΓΑΤΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΚΙΟΤΕΥΑΝ, ο καράμπελας? ο δέλλας? ο πουρτουκάλας, ο Ματέο της μενεγάκη?ο ζορό της πούτσας που δεν ακούμπησε? οι τουρίστας νάτσο που μια παίζει κ 30 κάνει τουρισμό?
4. Σε τι συνίσταται οτι ηταν προετοιμασμένο το χθεσινό? απο τις ανακοινώσεις των σ.φ.? απ το οτι ο κοσμος ΕΦΑΓΕ Κ ΚΑΤΑΠΙΕ ΑΜΑΣΗΤΟ ΤΟ ΝΤΟΡΤΙ Κ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΒΗ? Που ακριβώς? Ένας κόσμος που εναν χρόνο ολόκληρο τον δουλεύουν κ κάνει το μλκα. Στημένο ήταν το ματς με την Παρί ΚΑΙ Η ΤΟΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ? ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
Εξακολουθείς να μην απαντάς. Να εξηγήσεις ΠΩΣ Η ΜΠΟΥΚΑ ΣΤΟ 85' έφερε την ήττα? ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ ΚΑΝΑ 3-0 Κ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΜΕΣΑ Κ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΜΑΣ?
Όσο για τη συνέντευξη, τώρα είναι αργά αδερφέ. Ποιά συνέντευξη κ ποιός ζαγοράκης. Τελείωσε ο κύριος. Αντε θα χει κ πάτημα τώρα.
Που ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ? ΠΟΥ ΗΤΑΝ? ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ? ΓΙΑ ΠΟΙΟΝΑ ΛΟΓΟ? ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΖΕΙ?
ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ? ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ. ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΥΖΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ, ΤΠΤ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ Ο ΛΙΓΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ.ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ