Author Topic: ΠΑΟΚ- ξαδέρφη44 0-1 Kύπελλο Ελλάδος Τετάρτη 16/03/2011 ώρα 21:00 conn-x tv  (Read 7634 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Πάρα πολλές οι ενστάσεις μου σε αυτά που γράφεις persea. Δυο γρήγορες ερωτήσεις μόνο:
Βλέπεις κάποια διαδικασία μετάβασης εν εξελίξει και βαφτίζεις τη φετινή μεταβατική χρονιά; Ποιος είναι ο μεταβατικός σχεδιασμός;
Από που βγάζεις το συμπέρασμα "πως την άλλη βδομάδα που θα πάρεις το Τσάμπιονς Λίγκ αν τύχει και χάσεις 2-1 από την Καβάλα θα σε πουν άχρηστο" ? Εγώ φέτος το αντίθετο συμπέρασμα έβγαλα. Ότι ο κόσμος ήταν διατεθειμένος να καταπιεί πάρα πολλά για μια μικρή έστω ελπίδα (που για φέτος την έχασες οριστικά χθες)

ive4

• Guest
Καλά, ενστάσεις έχω κι εγώ για όσα γράφω!

Για την μεταβατική χρονιά : Έχω πει από την πρώτη μέρα που έφυγε ο Σάντος ότι η επόμενη χρονιά του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι ανανέωση και χτισιμο νέας ομάδας. Ότι κανένας προπονητής όσο μεγάλος και να ήταν δε θα διαδεχόταν έναν πετυχημένο που έφτασε (ένα σφύριγμα του Σπάθα) πριν από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με ανάλογη επιτυχία. Ότι η ομάδα έκλεινε έναν κύκλο λόγω κυρίως της ηλικίας του Γκαρσία και του Ίβιτς και του Χαλκιά. Τους ξεζουμίσαμε φέτος. Η μετάβαση, σε τέτοιες περιπτώσεις ποτέ δεν είναι ομαλή. Και αποδείχτηκε. Το πείραμα Μπερέτα - Δερμιτζάκη για αλλαγή φιλοσοφίας απέτυχε. Και ξαναγυρίσαμε στο συστημα Σάντος σαν ξαναζεσταμένο φαγητό. Όσο καλός και να ήταν ο μάγειρας ο Χάβος, δυστυχώς τα υλικά ήταν παλιά. Άρα λάθος του Ζαγοράκη να πει ότι πάμε για πρωτάθλημα, λάθος δικό μας που τον πιέζαμε να το πει.
Άρα έχεις δίκιο ότι κανείς δε το αντιλήφθηκε αυτό και άρα δεν έκανε μεταβατικό σχεδιασμό.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
iroko δν κάναν ντου γιατί έκαναν αποχή για τον κοντό  ;D

αδερφε δε βοηθουν οι ειρωνιες αυτη τη στιγμη.
υπαρχει κοσμος που εχει κοψει το γηπεδο λόγω κοντου . . . 
και το ξέρεις.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Εγώ απλά να υπενθυμίσω ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι τσιφλίκι κανενός προέδρου να τον παρατάει στη μοίρα του και να τον ξεφτιλίζει με τις επιλογές του, καμιάς κλίκας παικτών, κανενός δημοσιογράφου, κανενός συνδέσμου και καμιάς ομάδας 20 περίεργων που αποφάσισαν ότι πρέπει να τα σπάσουν όλα και να μη βγει η ομάδα ΟΥΕΦΑ επειδή....αγανάκτισαν
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

North_pole

• Guest
Δεν θυμάμαι σε κανένα άλλο παιχνίδι του ΠΑΟΚ φέτος να εμφανίστηκαν φωτοβολίδες που με κάποιον τρόπο (πιστόλια, στυλό, δεν ξέρω τι άλλο) εκτοξεύονταν μέχρι σχεδόν το κέντρο του γηπέδου. Και μάλιστα σχεδόν από την αρχή με αποκορύφωμα το χτύπημα στον Σάχα στο 60 και ενώ έμεναν 30 ολόκληρα αγωνιστικά λεπτά. Μάλλον κάποιοι ήδη είχαν προεξοφλήσει το αποτέλεσμα και ετοίμαζαν το τελειωτικό χτύπημα. Δεν ξέρω ποιανού όργανα είναι όλα αυτά τα μπερδεμένα που αποφάσισαν χθες να παραστήσουν τους τιμητές της αξιοπρέπειας μας. Πιστεύω όμως ότι όλα αυτά οργανώθηκαν από κάποιους και δεν ήταν καθόλου "οργή που ξεχείλισε" ή "σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι". Ήταν μεθόδευση, κι εγώ είμαι αντίθετος στις μεθοδεύσεις από όπου κι αν προέρχονται. Επειδή λοιπόν η όλη φάση βλάπτει σοβαρά την υγεία μου, έχω αποφασίσει να ξεκουραστώ λίγο και να μην συμμετέχω άλλο σε συζητήσεις για τον ΠΑΟΚ ακόμη και για τάβλι. Καλό κουράγιο σε όλους.

Offline cure

• Αλλαγή
Είναι βολικό και εύκολο να λέει κανείς ότι το ντου ήταν στημένο. Το πετάς και καθάρισες. Μήπως θα πρέπει να το αποδείξεις ποτέ;  Παράλληλα έχεις και έτοιμη την απάντηση για το φετινό άνοιγμα πως το έκαναν τα μαστούρια στη Λαμία και χθες. Τον φάγανε τον "ήρωα" τα μαστούρια και ηρέμησες. Για όλα λοιπόν φταίνε τα 100 μαστούρια. Όχι οι κλέφτες και οι προδότες μέσα μας. Όχι ρε! Τα 20χρονα ΠΑΟΚτσάκια φταίνε που έχουν διώξει όλους τους ευεργέτες μας. Τεμπέλικα μυαλά, αβίαστα συμπεράσματα...

Το ντου ήταν κάτι απόλυτα φυσιολογικό και κάτι που προκάλεσε 100% η σημερινή διοίκηση και ο πούστικος τρόπος που επέλεξε να ηγηθεί αυτού του τεράστιου σε όγκο και περήφανου (σε ικανό ποσοστό ακόμη) λαού. Η κοροϊδία που μαζεύεται φέρνει τέτοιες αντιδράσεις. Κανένας δεν ήταν στημένος. Σκασμένοι ήταν. Κακώς μιλάμε και για την Παρί. Έγιναν πάρα πολλά ντου στον ΠΑΟΚ και τα περισσότερα μας προφύλαξαν από το να είμαστε ηρακλάρης τώρα. Ας μη μένουμε στο ένα που ήταν λάθος. Όποιος αναρωτιέται σε τι βοήθησαν τα ντου, μάλλον δεν έχει καταλάβει ότι ακόμη με τον μπάτμαν θα είμασταν χωρίς τα ντου ή τον τζονγου ή τον βεζυρτζή ή τον ρεβολούσιον και του χρόνου... αλλά μάλλον αυτό το τελευταίο το βλέπουν θετικά πολλοί, οπότε ας μη το λέω. Μόνο να κοιτάξει πριν φύγει ο εκλεκτός σας να πάρει την αδειοδότηση για του χρόνου, αλλιώς θα μας απαλλάξει από το μαρτύριο να τον αναπολούν σε 10 χρόνια οι πιστοί του και να ακούμε παπαριές για το τίποτα που κατάφερε.

Μηδέν τίτλοι, μηδέν μείωση χρεών προς κράτος, μηδέν αντίσταση στο κωλοσύστημα, μηδέν ομάδα για το μέλλον, μηδέν εκμετάλευση της συσπείρωσης εμπορικά, μηδέν μηδέν μηδέν... Μόνο σε ένα πράγμα έχει συν. Στα χρέη προς τρίτους και προς ποδοσφαιριστές. Μόλις πουληθεί ο Αντελίνο θα πιάσουμε κι εκεί (ελπίζω) το πολυπόθητο μηδέν.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Cure ποιος ειναι ο δικος σου εκλεκτος (oνομαστικα);

Offline cure

• Αλλαγή
Ρε φίλε με βάζεις να ακυρώσω ό,τι πιστεύω επιλέγοντας ονομαστικά μία μαριονέτα; Έχει νόημα να έχω εκλεκτή μαριονέτα; Για μένα όχι.
Επίσης με την ερώτησή σου αυτή ακυρώνεις και ακόμη μία άποψή μου: ότι από σήμερα αρχίζει το ψάρεμα για να δούνε τι θα κάνουν. Αρα να με συγχωρείς, αλλά δεν έχω να απαντήσω κάτι.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Suicidal

• Βασικός
φλωράκι κιούρ ....  :P
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
δεν μπορω να το χωνεψω
η συγκεκριμενη ομαδα με τους συγκεκριμενους παιχτες (πλην γκαρσια) να εχει τετοια αποδοση σε τετοιο αγωνα

ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline Suicidal

• Βασικός
ΤΙ ΛΕΕΙ 2kefalos1 ? ? ?
ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΤ ? ? ?
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
2 μερες εχουν περασει κι ακομα νιωθω το ιδιο πικραμενος και πονεμενος οπως και μετα τη ληξη του καταραμενου αυτου αγωνα. ειδικα ειναι κατι στιγμες που ερχεται στο μυαλο μου η αντιδραση μου την ωρα που σκοραρει ο δελλας κι οπως πολυ ευστοχα ειχε πει καποτε ο νορθ, νιωθω ενα κομπο στο στομαχι...

προσωπικα ειναι η μεγαλυτερη πικρα που εχω παρει απο τον ΠΑΟΚ. δεν ενιωσα ετσι οταν βγηκα 9ος πριν 3 χρονια, οταν εφαγα 4 απο θρασυβουλο και γιαννενα, οταν αποκλειστηκα απο τη χερενφειν, οταν ο σαλπιγγιδης δε σκοραρε στη μοσχα. επιασα τον εαυτο μου να σκεφτεται οτι ακομα και την οικογενεια μου θα πουλουσα για να κερδιζαμε αυτο το ματς.

αλλα οταν σκεφτομαι οτι αποτυχαμε σ αυτο το γαμημενο παιχνιδι που κρινοταν ενας τιτλος και η ιστορικοτερη εκδρομη, μεσα στο ιδιο μας το σπιτι, πραγματικα τρελενομαι. γκρεμιστηκανε ολα τα ονειρα μας. προσωπικα αν περναγαμε τελικο ειχα στο μυαλο μου να κανω μια ωραια τρελα. να ανέβαινα θεσσαλονίκη να κατεβαινα με ενα πουλμαν απο τα χιλιαδες που θα εκαναν αυτη τη φανταστικη εκδρομη, να ξαναανεβαινα μετα το τελος του ματς και να κατεληγα στα πανηγυρια στο λευκο πυργο. πικρα ρε γμτ πικρα, αβασταχτος πονος αυτο το ματς.

ενδεχομενως οι θεσσαλονικεις να μην καταλαβαινετε ακριβως τη σημασια αυτης της εκδρομης κι ενος τιτλου μεσα στην αθηνα οσο εμεις εδω κατω. για μας ηταν μια οαση, η πιο περιτρανη αποδειξη οτι ο λαος του ΠΑΟΚ ειναι ενα τεραστιο οπαδικο και μη κινημα. εμεις εδω περα που σε καθημερινη βαση ακουμε τις μαλακιες τους ζουσαμε κι αναπνεαμε χρονια τωρα για τη στιγμη που θα γινοτανε πραγματικος σεισμος απο τα αδερφια μας σ αυτη την πουτανα πολη.θα το βουλωνανε ολοι μια και καλη.

παντως ειμαι καθετος στην αποψη οτι οσοι ασχολουνται με τα επεισοδια που εγιναν στο τελος, ειναι η χαμηλου νοητικου επιπεδου η προσπαθουν να καλυψουν την πικρα τους πισω απο ενα αλλοθι η το κανουν επιτηδες.

δεν ειναι δυνατον να μη νιωθει κανεις ποσο μικρυνε η τιμημενη φανελα και ποσο ντροπιαστηκε ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, η ενδοξη ιστορια του ΠΑΟΚ μας. δεν ειναι δυνατον να μη βλεπει καποιος οτι ο ΠΑΟΚ εκανε αυτο για τον οποιο τον κατηγορουν οι εχθροι του, οτι δλδ παντα στα κρισιμα σημεια της ιστοριας που του δοθηκε η ευκαιρια να κανει το βημα να γινει ακομα μεγαλυτερος, επαιξε σαν κομπλεξικος looser.

το χειροτερο ομως δεν ειναι αυτο. πρωτη φορα στη ζωη μου βλεπω τοσους πολλους ΠΑΟΚτσηδες να ξενερωνουν οριστικα μαγκες μου. ποτε δεν περιμενα απο ενα γνωστο μου μαχιμο οπαδο να μου λεει "κουραστηκα ρε νικο, δεν εχω αλλες δυναμεις". επιασα κι εγω τον ιδιο μου τον εαυτο να σκεφτεται σα μορφη αντιδρασης η να μη ξαναδω τον ποδοσφαιρικο ΠΑΟΚ για φετος η να μπαινω στο τσαμπε μεσα στο ναο μας οποτε ξαναανεβω. ουτε ξερω τι θα κανω.

καθομαι και σκεφτομαι οτι οσα αδερφια και οσες παλιες ποδοσφαιρικες δοξες του ΠΑΟΚ φυγανε απο κοντα μας και δε βρισκονται πια στη ζωη, θα τριζουν τα κοκκαλα τους. θα λενε κοιτα που καταντησανε καποιοι τον ΠΑΟΚ. να χανει την ευκαιρια να γραψει ιστορια μεσα στο ιδιο μας το σπιτι.

αυτα απο εμενα αδερφια. sorry που σας κουρασα αλλα αυτες τις δυο μερες ειμαι στα προθυρα της καταθλιψης...
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline sabbath

• Αλλαγή
φιλαρακι niko μην τρελαινεσαι τοσο πολυ δεν χρειαζεται....δες το λιγο ποιο χαλαρα το πραγμα....σκεψου ειμαι και 7 χρονια μεγαλυτερος σου εχω ζησει ακομα ποιο πολλες πικρες και λιγες χαρες....

και γω καιρο ειχα να φαω τοση πικρα απο ΠΑΟΚ αλλα δεν αξιζει τον κοπο ειλικρινα να γυρνας σπιτι αμιλητος κ.λ.π....τι καταθλιψη ρε πλακα μας κανεις?????

ΠΑΟΚ θα μαστε μια ζωη,αλλα δεν αξιζει να χαλιεσαι απο επαγγελματιες μαλακες....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
48 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ-ΤΡΥΠΗΜΑ(πλην Γκαρσια) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Ας συνεχισουμε να σχολιαζουμε την μπουκα και τις ανακοινωσεις των σφ(περιμενα-περιμενω εμμεσα η αμεσα μια αναφορα για την προκλητικα αδιαφορη παρουσια της ομαδας στο συγκεκριμενο παιχνιδι αλλα τιποτα ακομα..) και την Κυριακη ας στηριξουμε τα απληρωτα παλικαρια μας που δεν φταινε σε τιποτα.. αλλωστε μας εχει μεινει ακομα ενας στοχος.. να καταφερουμε να χασουμε και τα πλει οφ.. πιστευω οτι μπορουνε να τα καταφερουν!

Offline bane

• Αλλαγή
και δεν εισαι ο μονος στα προθυρα καταθλιψης. ειμαστε και αλλοι
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline agraf

• Αλλαγή

áõôá áðï åìåíá áäåñöéá. sorry ðïõ óáò êïõñáóá áëëá áõôåò ôéò äõï ìåñåò åéìáé óôá ðñïèõñá ôçò êáôáèëéøçò...

Ç ðéêñá åßíáé ôåñÜóôéá üìùò ï ÐÁÏÊ ìáò ÷ñåéÜæåôáé êïíôÜ ôïõ, ôþñá áêüìá ðåñéóóüôåñï ðïõ ðïëëïß äåí Ý÷ïõí êïõñÜãéï.

ÅìÝíá áõôü ðïõ ìå óôåíá÷ùñåß åßíáé üôé áó÷ïëïýìáóôå ìå ôá åðåéäüóüäéá êáé ü÷é ìå ôá ðñïâëÞìáôá ôïõ ÐÁÏÊ ðïõ åßíáé ôá ÷ñÝç óôï äçìüóéï 12.000.000€ êáé ôï äéïéêçôéêü. 

×ñüíéá ïëüêëçñá ôá öùíÜæïõìå, Ý÷ïõìå êáôáíôÞóåé ãñáöéêïß, êáé ïé ðåñéóóüôåñïé áó÷ïëïýíôáé ìå ôïí ×Üâï êáé ôïí Áñßáò.

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Εχοντας καθαρισει (οσο γινεται) το μυαλο μου απο τον πονο εχω να πω τα εξης...

Την πατησαμε ασχημα κανοντας ενα λαθος που διαχρονικα μας καταστρεφει σε κρισιμες φασεις...Υποτιμησαμε οσο δεν παει αυτη τη καταραμενη βρωμοομαδουλα ολοι μας...Οπαδοι, αρδ, προπονητες, παικτες τα παντα ολα...Θα μου πεις ποιος θα περιμενε σε εναν Γεωργεα, εναν βετερανο Δελλα που δεν μπορει να στριψει, εναν Καραμπελα να μην μπορεις να τους κανεις φαση, οντας πληρης και μεσα σε μια φλογισμενη και καυλωμενη Τουμπα...Ειναι οντως απο τα αγραφα...Αλλα οταν εσυ εισαι ανυπαρκτος-ανικανος μεσα στο σπιτι σου κανεις μαγκα τον οποιοδηποτε αντιπαλο...

Αποδειχτηκε για ακομα μια φορα οτι οταν υπαρχει αυτη η γαμημενη υπεραισιοδοξια και παμε με αερα φαβορι τρωμε τα μουτρα μας...Και αυτη η ομαδα δυστυχως μας εχει δειξει φετος οτι ειναι μετριοτατη αγωνιστικα και δεν μπορει να παρει τον ρολο του φαβορι με καμια ομαδα οπου κι αν παιζει...Δυστυχως παραπλανηθηκαμε ολοι απο 2-3 καλες εμφανισεις (με κορυφαια αυτη στη Μοσχα) και πιστευαμε οτι θα βγαλουν αυτο το γαμημενο παθος και την οποια ποιοτητα εχουν + τα μεγαλα λογια ορισμενων παικτων (που εν μερη μπορει να δικαιολογηθουν ως προς τον ψυχολογικο τομεα αλλα στην πραξη ξεφτυλιστηκαν και μας γαμησαν τα νευρα περισσοτερο) και θα περνουσαμε αερα...
Ελπιζω να μας εχει γινει γερο μαθημα αυτο και να μην επαναληφθει..

Ειναι οντως μεγιστη ντροπη να αποκλειεσαι απο αυτη τη συχαμενη ομαδα μεσα στην εδρα σου...Αλλα πιστευω οτι αυτο ηταν το κυκνειο ασμα της κουλας...Αυτη η ομαδα εχει απειρως μεγαλυτερα χρεη και προβληματα απο μας και πιστευω οτι θα συρικνωθει απιστευτα τα επομενα χρονια...Ηδη ολα τα τμηματα της ειναι η' οδευουν για Β εθνικες και Α2...

Το γαμωτο της ιστοριας ειναι οτι τους δωσαμε δυστυχως οξυγονο για να αντεξουν λιγο ακομα...

Αλλα μη μασατε αδερφια..Ο ΠΑΟΚ δεν τελειωνει με μια ηττα..Ο ΠΑΟΚ θα την κανει την εκδρομαρα στο ΟΑΚΑ και στη χαβουζα τα επομενα χρονια, αν οχι του χρονου..Δεν την γλυτωνουν..Αλλωστε ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙΣ δεν λεμε? Ε αυτο θα συνεχιστει μεχρι να πραγματοποιηθουν ολα μας τα ονειρα...

Το θεμα ειναι να γινουν οι σωστες κινησεις που πρεπει και οχι αυτα τα απανωτα φετινα λαθη...

ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
και δεν εισαι ο μονος στα προθυρα καταθλιψης. ειμαστε και αλλοι

Και θα περάσουν πολλές μέρες για να μας περάσει η κατάθλιψη , να το θυμάστε αυτό...
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline sabbath

• Αλλαγή
niko εσυ μαζι με μερικα ακομα παιδια απο δω μεσα ειστε απ τα ποιο αγνα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ!!!!
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline babis36

• Αλλαγή
2 μερες εχουν περασει κι ακομα νιωθω το ιδιο πικραμενος και πονεμενος οπως και μετα τη ληξη του καταραμενου αυτου αγωνα. ειδικα ειναι κατι στιγμες που ερχεται στο μυαλο μου η αντιδραση μου την ωρα που σκοραρει ο δελλας κι οπως πολυ ευστοχα ειχε πει καποτε ο νορθ, νιωθω ενα κομπο στο στομαχι...

προσωπικα ειναι η μεγαλυτερη πικρα που εχω παρει απο τον ΠΑΟΚ. δεν ενιωσα ετσι οταν βγηκα 9ος πριν 3 χρονια, οταν εφαγα 4 απο θρασυβουλο και γιαννενα, οταν αποκλειστηκα απο τη χερενφειν, οταν ο σαλπιγγιδης δε σκοραρε στη μοσχα. επιασα τον εαυτο μου να σκεφτεται οτι ακομα και την οικογενεια μου θα πουλουσα για να κερδιζαμε αυτο το ματς.

αλλα οταν σκεφτομαι οτι αποτυχαμε σ αυτο το γαμημενο παιχνιδι που κρινοταν ενας τιτλος και η ιστορικοτερη εκδρομη, μεσα στο ιδιο μας το σπιτι, πραγματικα τρελενομαι. γκρεμιστηκανε ολα τα ονειρα μας. προσωπικα αν περναγαμε τελικο ειχα στο μυαλο μου να κανω μια ωραια τρελα. να ανέβαινα θεσσαλονίκη να κατεβαινα με ενα πουλμαν απο τα χιλιαδες που θα εκαναν αυτη τη φανταστικη εκδρομη, να ξαναανεβαινα μετα το τελος του ματς και να κατεληγα στα πανηγυρια στο λευκο πυργο. πικρα ρε γμτ πικρα, αβασταχτος πονος αυτο το ματς.

ενδεχομενως οι θεσσαλονικεις να μην καταλαβαινετε ακριβως τη σημασια αυτης της εκδρομης κι ενος τιτλου μεσα στην αθηνα οσο εμεις εδω κατω. για μας ηταν μια οαση, η πιο περιτρανη αποδειξη οτι ο λαος του ΠΑΟΚ ειναι ενα τεραστιο οπαδικο και μη κινημα. εμεις εδω περα που σε καθημερινη βαση ακουμε τις μαλακιες τους ζουσαμε κι αναπνεαμε χρονια τωρα για τη στιγμη που θα γινοτανε πραγματικος σεισμος απο τα αδερφια μας σ αυτη την πουτανα πολη.θα το βουλωνανε ολοι μια και καλη.

παντως ειμαι καθετος στην αποψη οτι οσοι ασχολουνται με τα επεισοδια που εγιναν στο τελος, ειναι η χαμηλου νοητικου επιπεδου η προσπαθουν να καλυψουν την πικρα τους πισω απο ενα αλλοθι η το κανουν επιτηδες.

δεν ειναι δυνατον να μη νιωθει κανεις ποσο μικρυνε η τιμημενη φανελα και ποσο ντροπιαστηκε ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, η ενδοξη ιστορια του ΠΑΟΚ μας. δεν ειναι δυνατον να μη βλεπει καποιος οτι ο ΠΑΟΚ εκανε αυτο για τον οποιο τον κατηγορουν οι εχθροι του, οτι δλδ παντα στα κρισιμα σημεια της ιστοριας που του δοθηκε η ευκαιρια να κανει το βημα να γινει ακομα μεγαλυτερος, επαιξε σαν κομπλεξικος looser.

το χειροτερο ομως δεν ειναι αυτο. πρωτη φορα στη ζωη μου βλεπω τοσους πολλους ΠΑΟΚτσηδες να ξενερωνουν οριστικα μαγκες μου. ποτε δεν περιμενα απο ενα γνωστο μου μαχιμο οπαδο να μου λεει "κουραστηκα ρε νικο, δεν εχω αλλες δυναμεις". επιασα κι εγω τον ιδιο μου τον εαυτο να σκεφτεται σα μορφη αντιδρασης η να μη ξαναδω τον ποδοσφαιρικο ΠΑΟΚ για φετος η να μπαινω στο τσαμπε μεσα στο ναο μας οποτε ξαναανεβω. ουτε ξερω τι θα κανω.

καθομαι και σκεφτομαι οτι οσα αδερφια και οσες παλιες ποδοσφαιρικες δοξες του ΠΑΟΚ φυγανε απο κοντα μας και δε βρισκονται πια στη ζωη, θα τριζουν τα κοκκαλα τους. θα λενε κοιτα που καταντησανε καποιοι τον ΠΑΟΚ. να χανει την ευκαιρια να γραψει ιστορια μεσα στο ιδιο μας το σπιτι.

αυτα απο εμενα αδερφια. sorry που σας κουρασα αλλα αυτες τις δυο μερες ειμαι στα προθυρα της καταθλιψης...
Νικο για να αντεξεις τον ΠΑΟΚ θελει να βρεις ενα τροπο εκει που πας να εκραγεις να αφησεις τη βαλβιδα να βγαζει τον ατμο λιγο λιγο.Αυτα που πονανε πιο πολυ ειναι τα τρυπηματα απο μεσα.Εκει που δεν εχεις να τα ριξεις παρα μονο στο εαυτο σου.Αυτη ειναι μια τετοια στιγμη.Ο ΠΑΟΚ μας ΚΛΑΤΑΡΕ σε ολες του τις μορφες. ΚΑΙ ΜΙΚΡΥΝΕ ΞΑΝΑ. Αυτο δεν αλλαζει.Προσωπικα επειδη τετοιες στιγμες στον ΠΑΟΚ ειναι συχνες μικροτερος για καμια βδομαδα συνηθως εβγαινα εξω πλακωνα το βραδυ τα ξυδια μιλουσα μονο με μυδια και καθολου για μπαλα η΄μπασκετ αναλογα.Στην ηλικια σου (που μακαρει ναμουνα) αυτο θακανα.Χαλαρωσε για λιγο απομακρυνσου για λιγο και μη σε παιρνει απο κατω,Θα τους ξαναβρουμε θα τους ξαναγαμησουμε και θα τους ξαναδειξουμε ταρχιδια μας.Αυτο στο εγγυωμαι.Απλα αυτο που ξεραμε ως τωρα εκλεισε τον κυκλο του.Θα ανοιξει αλλος.Ο ΠΑΟΚ δε πεθαινει.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα