Author Topic: ΠΑΟΚ- ξαδέρφη44 0-1 Kύπελλο Ελλάδος Τετάρτη 16/03/2011 ώρα 21:00 conn-x tv  (Read 7646 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
áí äåí öôáóåéò óôá ïñéá ößëå äõóôç÷ùò äåí áëëÜæåé ôßðïôá...ðÜíôá ðñÝðåé íá öôÜóåéò óå Ýíá óçìåßï íá ôá êÜíåéò ïëá ôáíáðïõ ãéá íá ìðïñÝóåé ç äéïßêçóç íá êÜíåé êÜðïéåò áëëáãÝò!Áëëéþò üëá êõëÜí ùñáßá,ìÝóá óå 3 óôü÷ïõò Þìáóôáí Ýôóé äåí åßíáé...üôáí öùíÜæáìå ãéá ðñïðïíçôÞ êáé ðáßêôåò ïé êïìðëåîÜñåò Þìáóôáí ôüôå! Äåí ôï ëÝù åðåéäÞ âãÞêá äéêáéùìÝíïò åðåéäÞ ôá Ýëåãá áëëÜ åöüóïí îÝñåéò ìðÜëá ñå ðñüåäñå åóý ìðïñåßò íá ðñïëÜâåéò ðïëëÝò êáôáóôÜóåéò!

Õ.Ã.Ìçí ìáò âëÝðåéò ìüíï ãéá €!

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
Δεν εχω την δύναμη να διαβάσω όλα τα ποστ.η πίκρα είναι μεγάλη..ειρωνία:δεν με πολύένοιαζε το κύπελλο.και δεν το λέω κατόπιν εορτής.απλά δέκα χρόνια μετά την φιλαδέλφεια περίμενα να δω κάπου αλλού την ομάδα μας.

Θα την πω την αμαρτία μου.μαλακία ότι έγινε χθες.δεν είμαι της άποψης ότι η οργή πρέπει να μπαίνει ρε καλούπια.αυτα τα κάνουν οι γερμανοί και τους κοροϊδεύουμε.απλά ρε πουστη μου πάει τόση ώρα και δεν ακούω κάτι πέρα από τα επεισόδια.ο μουσλιμοβιτς είπε είναι απλήρωτος 7 μήνες.ναι ξέρω κάντε αποχή εσείς τα εκατομύρια και τα σχετικά.αλλά είναι 7 μήνες απλήρωτος πως να το κάνουμε με το ζόρι να κλείσουμε τα μάτια;

Η ομάδα είναι 23 βαθμούς πίσω απ'τον πρώτο.δεν σε λέω να πας να το πάρεις αλλά διεκδίκησε το ρε πουστη μου.

Όλα αυτα στην σκιά των επεισοδίων.μου θυμίζει την διαδήλωση που κάηκε η μαρφιν.η μεγαλύτερη διαδήλωση μετά την μεταπολίτευση(ξερναω)και δεν το ξέρει κανείς.δεν θα το θυμάται κανείς εις τους αιώνες των αιώνων.

Ριξε μια γιουχα και φύγε.να φανεί η γύμνια τους.μην τους δίνεις πάτηματα ρε φίλε.

Σόρρυ αν στην γενικότερη ζάλη λέω μαλακίες.
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

CLUB LARISA

• Guest
Δεν πρόκειται να ξαναποστάρω στο thread. Ειλικρινά, λόγω τιμής, ΜΕ ΑΗΔΙΑΣΑΝ ΟΙ 9/10. Τοποθετήσεις του κώλου , αστείοι συνειρμοί και αποτέλεσμα μηδέν. Εχουμε αρρωστήσει, δεν μας έχει μείνει τρίχα που να μην γκρίζαρε, μπαίνουμε εδώ μέσα μηπως κ ακούσουμε κάτι που θα μας παρηγορήσει απο αδελφούς κ γινόμαστε χειρότερα.

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΙ ΕΧΑΣΕ Ο Π.Α.Ο.Κ. ΧΘΕΣ, ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΑΣΕ , ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ,   ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ 1937463202023843-2 ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ"  και την μπουκα δευτερόλεπτα πριν μπούμε στις καθυστερήσεις ενός αγώνα που κατέβηκε να δώσει ΜΟΝΟΝ μια ομάδα και τα ξαναλέμε, θα ικανοποιηθούν και τα ράδια κ οι κονδυλοφόροι απο την απίστευτη ωριμότητά σας. Το  μόττο "όλα κάτω απο το χαλάκι" μια χαρά δουλεύει, ζει κ βασιλεύει. Εδώ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΣΤΟ 90' ......

Τιμή κ δόξα σε ο, τι έχει απομείνει όρθιο στον Σύλλογο (βασικά τραγικά λίγα έχουν απομείνει), εν αναμονή με zewasoft για άλλη μια ηρωική έξοδο μετά απο την τιτάνια έξοδο του πρώην μαλλιά που πήδηξε απο το πλοίο....

Offline katz

• Αποστολή
  • **

Ριξε μια γιουχα και φύγε.να φανεί η γύμνια τους.μην τους δίνεις πάτηματα ρε φίλε.

Μπραβο ρε αδερφε..
Ασχολουνται ολοι σημερα με την μπουκα αντι να ασχοληθουν με την τραγικοτατη εμφανιση
Εστω και τελειωνε κανονικα το ματς,ξερετε τι γιουχα ειχε να ακουστει,και ποσος κοσμος θα ηταν απ εξω?Καμια σχεση με τους 100 που ηταν χθες..
Μεγαλη μαλακια,και στην τελικη μια χαρα λαδι βγηκαν οι παικτες, μετα την ηττα απο τα σκουλικια πιο πολυ την ειχαν ακουσει..
ΠΑΟΚ G4Α

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
γαρντασια" ειλικρινά δεν "καταλαβενο τι" γίνετε...δηλαδή σχολιάζουμε τα τελευταία 5 λεπτά και όχι τα 85?μπούκα xempoyka δείτε τι κάναμε 85 ολόκληρα λεπτά..αν δεν γινόταν η μπούκα τι θα γράφαμε σήμερα? "opos γράψανε και πολλά "γkαρντασια" πιο πάνω ήταν πολύ φανερό ότι κάποτε θα γινόταν αυτό..δεν μπορεί να έχεις 5 ήττες εντός και να χειροκροτάς συνεχεια...και τι ittes.na πω ότι έπαιξες μπαλίτσα και έχασες ok...αλλα όταν απογοητεύεις τους πάντες ..όταν έχεις μόνιμος δυο πρόσωπα e τότε κάποτε θα γίνει και αυτό που έγινε ..

γαρντασια" μην το παρατραβάτε το σχοινί ούτε από τι μια ούτε από την άλλη...ο σύλλογος τώρα μας χρειάζεται όλους...και τους μπούκες και τους xempoykes...για αυτό μην προσπαθείτε να βγάλει ο ένας το μάτι του αλλου..άσχετος απόψεως όλοι ΠΑΟΚ είμαστε και όλοι την ίδια τρελα κουβαλάμε...

ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΩΡΩΝΕΙΣ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Με λιγο καθαροτερο μυαλο απο χτες αλλα με περισσοτερη οργη και πονο να πω και γω την αποψη μου.. η ομαδα χτες μπηκε για να μην προκριθει.. φανηκε απο τα πρωτα λεπτα..εγω το χοντραινω και λεω οτι πλην Γκαρσια που ηταν ο μονος που ματωσε ολοι οι αλλοι ηταν ΣΤΗΜΕΝΟΙ χτες. Δεν υπηρχε κανενας ΠΑΟΚ στο γηπεδο.. μας εκαναν πλακα και μας πουλουσαν και τσαμπουκα κατι τσουτσεκια τυπου Μακου, Δελλα, Λυμπεροπουλου, Γκερειρο και σια..

Το αν η αεκ ειναι καλυτερη ομαδα, εχει ισαξιο ροστερ κτλ δεν με ενδιαφερει.. μας ξεφτυλισαν 2 φορες μεσα σε 10 μερες και το χειροτερο  δειξαν και ανωτεροτητα(Σαχα σηκωθηκε ενω μπορουσε να το παιξει νεκρος και η ομαδα ξαναβγηκε για να ληξει το ματς) Επισης να τονισω για τον μεσιε Μουσλιμοβιτς οτι αν οι δικοι μας ειναι τοσο καιρο απληρωτοι τι να πουν αυτοι της αεκ που τους πετανε εξω απο τα σπιτι επειδη δεν πληρωνουν ουτα τα ενοικια των παιχτων..αλλα εκει δεν ειδαμε καμια αποχη και καμια γκρινια να βγαινει προς τα εξω.

Να ερθω στο θεμα της μπουκας.. καταρχας δεν νοητε μπουκα με 20-30 ατομα.. μπουκα θα ηταν αμα σπαγαν τα πορτακια και μπαιναν 500-1000 ατομα να τα κανουν πουτανα.. 20-30 ατομα να σουλατσαρουν θυμαμαι και σε πολλα αλλα παιχνιδια. Η μεγαλυτερη μαλακια ειναι οτι σημερα ξεχναμε την ντροπη απο το αγωνιστικο καζο και ασχολουμαστε με αυτο το πραγμα.. επισης αφου μπηκανε που μπηκανε προτιμοτερο θα ηταν να αφηναν να ληξει το ματς και να κυνηγησουν τους δικους μας παιχτες που ειχαν και το θρασος να στηθουν στο κεντρο του γηπεδου και να χειροκροτησουν κιολας και το χειροτερο καποιοι απ τις κερκιδες ανταπεδωσαν και το χειροκροτημα. Γενικα δεν την πολυκαταλαβα την διαθεση αυτων που μπηκαν αλλα δεν πιστευω οτι αυτο ειναι το προβλημα μας.

Η 4η χρονια της θητειας Ζαγορακη αμα δεν ειχει 2-3 σπουδαιες ευρωπαικες βραδιες θα εκλεινε χειροτερα και απο την 1η.. και το χειροτερο οτι περυσι ολοι νομιζαμε οτι αλλαξαμε επιπεδο δυστυχως ομως οσο αποτομη ηταν η απογειωση προς την κορυφη αλλο τοσο αποτομη ειναι και η προσγειωση στην πραγματικοτητα του κλασικου ΠΑΟΚ. Φυσικα και ο ΠΑΟΚ θα υπαρχει μετα τον Ζαγορακη αλλα ποιος ΠΑΟΚ ειναι το θεμα.. ο ΠΑΟΚ ο γραφικος 4ος-5ος με 5000 κοσμο στο γηπεδο και καμια 25αρια οταν παιζουμε με γαυρο και αρη? ο ΠΑΟΚ που θα φωναζει για την γαμιολα την Αθηνα που μας τα στερησε ολα? Η καποιος αλλος ΠΑΟΚ καλυτερος?

Δεν ξερουμε μενει να το δουμε μετα το καλοκαιρι.. αλλα οπως και να λεγεται ο επομενος οι αυλικοι συν τους ΑΡΔ το ξερουν καλυτερα το παιχνιδι.. την ιδια μοιρα με τον Ζαγορακη θα εχει.. εκτος αν θελουμε κανα Ψωμιαδη η Μπεο να χουμε αλλα κολπα..

Offline gianniwths4

• Αλλαγή

Μπραβο ρε αδερφε..
Ασχολουνται ολοι σημερα με την μπουκα αντι να ασχοληθουν με την τραγικοτατη εμφανιση
Εστω και τελειωνε κανονικα το ματς,ξερετε τι γιουχα ειχε να ακουστει,και ποσος κοσμος θα ηταν απ εξω?Καμια σχεση με τους 100 που ηταν χθες..
Μεγαλη μαλακια,και στην τελικη μια χαρα λαδι βγηκαν οι παικτες, μετα την ηττα απο τα σκουλικια πιο πολυ την ειχαν ακουσει..

σιγα τα αιματα...θα τον διαλυανε με 10 χημικα οι τσος που φυγανε απο την τουμπα με την ελευση του ζαγορακη...

πραγματικα οσοι εχετε στοιχεια για σχεδιασμενη μπουκα που ηθελε να γαμησει την πιο γαμηστερη διοικηση της 85ετιας που ηταν η πιο ΠΑΟΚ απο ολες

πραγματικα εγω θαθελα να τα ακουσω δημοσια.εφοσον τα λετε δημοσια...παντως προσωπικα αν ηθελα να παιξω σουτια με καποιον δεν θα το διατυμπανιζα σε ενα φορουμ.θα πηγαινα να τον εβρισκα...

Offline alexisv

• Αλλαγή
Αναρωτιέστε πολλοί το γιατί μιλάμε για την μπούκα στο 85 και τα 5 λεπτά που χάθηκαν και δεν συζητάμε για τα υπόλοιπα. Το έγραψα και σε προηγούμενο ποστ αλλά λίγοι μάλλον το κατάλαβαν. Το πρόβλημα με τους πυρσούς, τα κόρνερ και την μπούκα στο τέλος κόστισαν στην ομάδα ΜΑΣ πάνω από 30 αγωνιστικά λεπτά αν κάτσετε και τα υπολογίσετε!

Μόνο στην αρχή του αγώνα χάθηκε τουλάχιστον ένα τέταρτο χωρίς να αναπληρωθεί (έδωσαν στο Α ημίχρονο 2 λεπτά καθυστερήσεων). Βάλε ένα 5λεπτο το καμένο δίχτυ, βάλε τα τελευταία 5 συν τις καθυστερήσεις, βάλε τον πυρσό στον Σάχα, βάλε τις διακοπές για άλλους πυρσούς και αντικείμενα που έπεφταν συνέχεια.

Το θέμα του ρυθμού που χάνει ένας ποδοσφαιριστής όταν διακόπτετε συνέχεια ο αγώνας δεν θα το αναφέρω γιατί λίγοι θα το καταλάβουν.

Σε ποια 85 αναφέρεστε λοιπόν; Θα μας τρελάνετε ; 50 και αυτά με σπασμένο ρυθμό!

Δικαίως λοιπόν μιλάμε για την μπούκα αν και το θέμα θα έπρεπε να είναι η γενικότερη συμπεριφορά.

ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΑΣΕ ΜΟΝΟ Η ΟΜΑΔΑ !

Και αυτό είναι χειρότερο από τον να το έχαναν αυτοί. Θα το άντεχα. Το να φταίει μερίδα του κόσμου που πάντα στήριζα, δεν το αντέχω. Μάλλον είμαι και εγώ λίγος στην ψυχή. . .

Τελευταίο ποστ και από εμένα σ αυτό το τοπικ γιατί η πίκρα είναι μεγάλη και ήρθε από εκεί που δεν την περίμενα.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
καλα κρασια αδερφε....

ΡΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝΕ ΡΕ.ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΒΑΖΑΝ ΠΟΙΟΣ ΡΥΘΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΔΙΧΤΥΑ;

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
λαθος επικεντρωνουμε μονο στη "μπουκα"

εχθες η ομαδα αγωνιστικα ηταν σσσσκατα, ιδιως στο 1ο ημιχρονο. Στο 2ο περιμενα αλλαγη -οπως σε πολλα ματς φετος- ηρθε νωρις το γκολ και αναμενομενα αντιο ζωη.
ο προπονητης φοβηθηκε αλλα δεν περιμενα απ'αυτον σε παιχνιδι τετοιας σημασιας να παρει περισσοτερο ρισκο. Αυτον εχουμε κ αυτους τους παικτες εχουμε.
ο αγωνιστικος χωρος ειναι οφθαλμοφανεστατα σε αθλια κατασταση και δε βοηθαει ουτε τα κοντρολ ουτε το στρωτο ποδοσφαιρο -το μονο που θα μπορουσε να παιξει ο ΠΑΟΚ εχθες...
η ομαδα επεσε στην ψυχολογικη παγιδα του 0-0 του πρωτου αγωνα, οπου στον 2ο το αγχος παει στο γηπεδουχο να κυνηγησει το γκολ, πιστευω πχ. οτι με σαντος θα το παιρναμε με κλεφτοπολεμο στην παραταση.

ΑΛΛΑ εχθες καποιοι απο την κερκιδα βοηθησαν το αεκ -δε μιλαω για προβοκατσιες κ μαλακιες- να παρει αυτο που θελει, η αληθεια ειναι ΑΥΤΗ -και λυπαμαι για τα κεφαλαια- ειτε μας αρεσει, ειτε οχι.
Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ μαλακια με τα "τρομοκορνερ" μπροστα στην 4 (χθες και απο τις 2 πλευρες), που το μονο που καταφερνουν ειναι να γυριζουν μπουμερανγκ καθε φορα κ να αποσυντονιζουν κοσμο και ομαδα -εστω σε αλλους αγωνες που ειναι καλυτερη- και να ευνοουν τον αντιπαλο που ξερει οτι για να παρει αποτελεσμα στην Τουμπα φτανει να κανει λιγη ανωδυνη καθυστερηση σε ενα κορνερ μπροστα στην α. Μπορει καποιος να εξηγησει αυτο που συμβαινει στα κορνερ της Τουμπας;;; Συμβαινει στα πλαισια της ...τρομοκρατιας;;; Η απαντηση σε αποσπασματα στα γιουτουμπ...
Η επισης υπερτατη ΜΑΛΑΚΙΑ της φωτοβολιδας στον σαχα, χωρις περισσοτερα σχολια για το χρονικο σημειο...
Και ολες οι μικροδιακοπες απο την αρχη του αγωνα που το μονο που πετυχαινουν ηταν να φορτωνουν με αγχος τους παντες κ να μας επαναφερουν ως συλλογο στη σχεση μας με την αυτοκαταστροφη.
Εχθες δεν διαλυθηκε ο ΠΑΟΚ του ζαγορακη, αλλα εφαγε κλωτσια στ'αρχιδια ο ΠΑΟΚ 20-30000 ενεργων μελων ή χρηματοδοτών. Πολλους απο τους οποιους μπορει να αποκαλουμε φυτα αλλα τους υπολογιζουμε στις σουμες. Γιατι αν μεγαλωναμε με εναν ΠΑΟΚ 500 η 3000 οπαδων τωρα θα συζητουσαμε για εντελως διαφορετικα ζητηματα η πιθανοτερα να μη συζητουσαμε καν.
Εχθες καπελωθηκαν οι 30000 απο τον παρορμητισμο(;)50-100
ευθυνες εχουμε ΟΛΟΙ

Offline KATISI4

• Αλλαγή

Αντι να ασχοληθειτε ολοι για το χαμενο ''Κυπελλο'' και την ανυπαρκτη ομαδα ασχολειστε ολοι με τους 20 που μπηκαν μεσα...

Ενα παιχνιδι ηταν ολο και ολο..Ενα γαμημενο παιχνιδι 90λεπτα...Για μας χτες ηταν ο τελικος Κυπελλου..Χτες!
Καλυτερα να μην κατεβαινατε να παιξετε...
Ντροπη δεν ειναι οι 20-30 που μπηκαν μεσα..Ντροπη ειναι η ιδιοι οι παικτες σου,που στο μονο που ειναι καλοι ειναι να κανουν δηλωσεις για νικη,και αποχες γιατι δεν τους πληρωσαν...Μονο σ αυτο..
Αποκλειστηκες στην Ευρωπη...Πικρα.Εχεις εναν στοχο ακομη το κυπελλο και τα γαματε την μανα..
Τρεξτε τωρα να μπειτε στα play-off..Στα ευρωπαικα πως γινετε να σκυλιαζετε και να παιζετε και χτες δεν μπορεσατε εστω αυτο το παθος να το βγαλετε στο ημισι.
Ουτε η ιδια η αεκ δεν το πιστευε χτες οτι την καναμε τετοιο δωρο..
Ανυπαρκτοι για μια φορα ακομα...Αλλα οχι σ αυτο το ματς ρε γαμωτο..Δεν φτανει την κουπα να στην χρωσταει μονο ο Θεος...Πρεπει και εσυ να την θελεις..Και απο οτι φανηκε χτες απο τους παικτες,δεν το θελαν οσο και εμεις..

Ζαγορακη απο την μερα που ηρθες ολοι σ αγκαλιασαμε και σε στηριξαμε...Εκανες πολλα λαθη και παλι λεγαμε δεν πειραζει δεν ξερεις,αλλα θα μαθεις..Το ενα λαθος διαδεχοταν το αλλο..Και παλι το χασπι εμεις...Ως ποτε ομως ρε αδελφε?Και η υπομονη εχει τα ορια της!
Ενταξει δεν λεω καλυτερο προεδρο απο σενα δεν ειχα (εκτος Παντελακη),και παλι θα σε στηριξω αλλα πρεπει να μαθεις οτι το πολυ το Κυριε Ελεησον το βαριεται και ο παπας..

Βγαινεις στην αρχη λες ο ΠΑΟΚ παει για πρωταθλημα φετος...Μεγα μαλακια...
Φευγεις,ξαναερχεσαι,ουτε βγαινεις να πεις τι και πως στον κοσμο..Φευγει ο Βρυζας παλι τιποτα..Σε στηνουν τα επεισοδεια στον Βολο ξανα τιποτα..Τρωμε  τα δακρυγονα εξω απο την Τουμπα γιατι παμε να διαμαρτυρηθουμε στους παικτες μετα την ηττα απο το σκουλικι,τουμπεκι παλι..
Θα ρθουν δεν θα ρθουν οι Αραβες...Ιδου η απορια...Σε σφαζουν οι διατητες,τιποτα ακρου του ταφου σιωπη..
Κανουν αποχη οι παικτες γιατι δεν πληρωνονται..
Βγες και πες ρε ζαγορακη..Πες ναι χρωσταω δεν εχω να πληρωσω..Πες αληθειες..Θα σε βαλουμε το χερι στο λαιμο γιατι δεν εχεις να πληρωσεις?Ειναι δυνατον?Μονο οταν θες λεφτα για τις μετοχες ξερεις να μιλας?

Ολα αυτα για σας  που κραζετε αβερτα ειναι αποτελεσμα ολων οσων εγιναν χτες βραδυ στην Τουμπα..Το κλιμα δεν το δημιουργησαμε μονοι μας..Οι ανυπαρκτοι παικτες μας,μας αναγκασαν...Αλυσιδα ειναι ολα αυτα..

Και για να μην παρεξηγηθω ουτε εγω ειμαι υπερ της βιας ,αλλα τουλαιχιστον για τα χτεσινα δεν μπορω να κατηγορησω τα παιδια που ενεργησαν ετσι..
Η αγανακτηση δεν περιγραφεται οταν χανεις απο τα χερια σου ενα Κυπελλο που θα αλλαζε ολη σου την ζωη...
Και να ειστε σιγουροι οτι κανενας δεν θα εμπαινε μεσα αν εβλεπαν οτι οι παικτες παιζουν,προσπαθουν,δινουν ψυχη αλλα η πουτανα μπαλα δεν μας κανει το χατηρι...

Γι αυτο και δεν μπορω να κατσω να κραξω κανεναν που μπηκε μεσα...Γιατι πανω απο ολα επειδη ειμαι ΠΑΟΚ καταλαβαινω πως ενιωθαν αυτα τα παιδια χτες,ειτε μεσα στον αγωνιστικο χωρο,ειτε στην κερκιδα..

Αν και για μενα δεν με φταιει κανεις παικτης της αεκ...Οι δικοι μου παικτες με φταινε και αυτους επρεπε να κυνηγησω χτες...

Οσο για τα επισημα εκει ναι θα πω μπραβο στα παιδια που πηγαν να τα βαλουν με τους φιλαθλους των επισημων..Δεν γινεται να γιουχαρει ολο το γηπεδο τους παικτες που σε αυτους εχτισες ολες τις ελπιδες σου,και τα επισημα να τους χειροκροτουν...Απλα δεν γινεται...
Οπως δεν μπορω να τους συγχωρησω οταν ο κοντος ηταν ακομα στον βαζελο και ολοι φωναζαν ''σαλπιγγιδης οεο οεο οεο οε'',οταν σε αγωνες του ΠΑΟΚ μας βγαινει η πιστη καθε φορα να τους ξεσηκωσουμε για να φωναξουν ενα απλο ''ΠΑΟΚ ΟΛΕ''...

Το ματς τελειωσε,η πικρα και η στεναχωρια δεν ξεπερνιουνται,ας παιξει αυτη η ομαδα κεκλεισμενων των θυρων,μιας και οταν ειναι κεκλεισμενων πιο καλα τα καταφερνουν απο οτι εχει φανει,και το καλοκαιρι ας παρουν ολοι τον μπουλο αφου δεν πληρωνονται και ας βαλουν τους μικρους να παιξουν που ειναι και πιο καυλωμενοι απο αυτους...

Περαστικα μας.....

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Πολλά ειπώθηκαν κι εδώ και αλλού. Θα πω μόνο τη χαζομάρα μου και δε θα θίξω άλλο το θέμα:

Αν ξανανοίξω τόπικ εδώ μέσα, να μου κοπεί το χέρι.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
ΟΛΟι εσεις που λετε για στημενα επεισοδεια θα μας πειτε με ονοματα ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ποιοι ειναι αυτοι;;;;;

Αλλιως καντε μας τη χαρη και πατε να γαμηθειτε.....

Δειτε σημεςρα το εξωφυλλα απο τα σκουλικιστικα Αθλητικα Νεα και μετα πες μου αν αυτο το εβγαζαν και το εδεισχναν στο 85 αλλοι ποσοι θα μπαινανε μεσα...

ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕ
ΠΟΣΟ ΜΑΛΑ- ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ;;;;

ΑΝΤΕ συνεχιστε τα συνθηματα σας.... Μαλακες

Δεν χρειαζεται να ξερεις ονοματα για να καταλαβεις οτι ηταν κατι στημενο..Φαινοταν καθαρα απο πριν.. Οσο για το ιντερνετικο βρισιμο,δεν γαμεις ουτε το πρωτο ειναι ουτε το τελευταιο..
Δεν ξερω αν ησουν στο γηπεδο,αν ησουν ισως να ειχες διαφορετικη γνωμη τελικα

ΟΛΟι εσεις που λετε για στημενα επεισοδεια θα μας πειτε με ονοματα ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ποιοι ειναι αυτοι;;;;;

Αλλιως καντε μας τη χαρη και πατε να γαμηθειτε.....

Δειτε σημεςρα το εξωφυλλα απο τα σκουλικιστικα Αθλητικα Νεα και μετα πες μου αν αυτο το εβγαζαν και το εδεισχναν στο 85 αλλοι ποσοι θα μπαινανε μεσα...

ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕ
ΠΟΣΟ ΜΑΛΑ- ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ;;;;

ΑΝΤΕ συνεχιστε τα συνθηματα σας.... Μαλακες

Δηλαδη εσυ βασιζεις την αντιδραση σου στο τι γραφουν τα σκουληκονεα????!!!!!!!!!!!!!!!! Τι αλλο θα ακουσουμε?

Μπορεις πολυ έξυπνα να "φωτογραφήσεις" τους υπαίτιους. Γιατι εγω μπορει να υποθεσω οτι εννοεις και χανουμια...Μου την δινει να αναγνωσκω εδω καποιοιυς λες και ειναι ραδιοΦΟΝ(Ο)ατζήδες....

@babis λαθος μαλλον καταλαβες αλλα δεν πειραζει...Τι σου ειναι η παρεξηγηση μπροστά στον χρόνιο διακαη ποθο καθε Παοκτση (ιδιως του πιτσιρικα που δεν το εκανε ποτε μεχρι τωρα) για αποβαση στη χαβουζα....

Offline dimcyp

• Αποστολή
  • **

Αντι να ασχοληθειτε ολοι για το χαμενο ''Κυπελλο'' και την ανυπαρκτη ομαδα ασχολειστε ολοι με τους 20 που μπηκαν μεσα...

Ενα παιχνιδι ηταν ολο και ολο..Ενα γαμημενο παιχνιδι 90λεπτα...Για μας χτες ηταν ο τελικος Κυπελλου..Χτες!
Καλυτερα να μην κατεβαινατε να παιξετε...
Ντροπη δεν ειναι οι 20-30 που μπηκαν μεσα..Ντροπη ειναι η ιδιοι οι παικτες σου,που στο μονο που ειναι καλοι ειναι να κανουν δηλωσεις για νικη,και αποχες γιατι δεν τους πληρωσαν...Μονο σ αυτο..
Αποκλειστηκες στην Ευρωπη...Πικρα.Εχεις εναν στοχο ακομη το κυπελλο και τα γαματε την μανα..
Τρεξτε τωρα να μπειτε στα play-off..Στα ευρωπαικα πως γινετε να σκυλιαζετε και να παιζετε και χτες δεν μπορεσατε εστω αυτο το παθος να το βγαλετε στο ημισι.
Ουτε η ιδια η αεκ δεν το πιστευε χτες οτι την καναμε τετοιο δωρο..
Ανυπαρκτοι για μια φορα ακομα...Αλλα οχι σ αυτο το ματς ρε γαμωτο..Δεν φτανει την κουπα να στην χρωσταει μονο ο Θεος...Πρεπει και εσυ να την θελεις..Και απο οτι φανηκε χτες απο τους παικτες,δεν το θελαν οσο και εμεις..

Ζαγορακη απο την μερα που ηρθες ολοι σ αγκαλιασαμε και σε στηριξαμε...Εκανες πολλα λαθη και παλι λεγαμε δεν πειραζει δεν ξερεις,αλλα θα μαθεις..Το ενα λαθος διαδεχοταν το αλλο..Και παλι το χασπι εμεις...Ως ποτε ομως ρε αδελφε?Και η υπομονη εχει τα ορια της!
Ενταξει δεν λεω καλυτερο προεδρο απο σενα δεν ειχα (εκτος Παντελακη),και παλι θα σε στηριξω αλλα πρεπει να μαθεις οτι το πολυ το Κυριε Ελεησον το βαριεται και ο παπας..

Βγαινεις στην αρχη λες ο ΠΑΟΚ παει για πρωταθλημα φετος...Μεγα μαλακια...
Φευγεις,ξαναερχεσαι,ουτε βγαινεις να πεις τι και πως στον κοσμο..Φευγει ο Βρυζας παλι τιποτα..Σε στηνουν τα επεισοδεια στον Βολο ξανα τιποτα..Τρωμε  τα δακρυγονα εξω απο την Τουμπα γιατι παμε να διαμαρτυρηθουμε στους παικτες μετα την ηττα απο το σκουλικι,τουμπεκι παλι..
Θα ρθουν δεν θα ρθουν οι Αραβες...Ιδου η απορια...Σε σφαζουν οι διατητες,τιποτα ακρου του ταφου σιωπη..
Κανουν αποχη οι παικτες γιατι δεν πληρωνονται..
Βγες και πες ρε ζαγορακη..Πες ναι χρωσταω δεν εχω να πληρωσω..Πες αληθειες..Θα σε βαλουμε το χερι στο λαιμο γιατι δεν εχεις να πληρωσεις?Ειναι δυνατον?Μονο οταν θες λεφτα για τις μετοχες ξερεις να μιλας?

Ολα αυτα για σας  που κραζετε αβερτα ειναι αποτελεσμα ολων οσων εγιναν χτες βραδυ στην Τουμπα..Το κλιμα δεν το δημιουργησαμε μονοι μας..Οι ανυπαρκτοι παικτες μας,μας αναγκασαν...Αλυσιδα ειναι ολα αυτα..

Και για να μην παρεξηγηθω ουτε εγω ειμαι υπερ της βιας ,αλλα τουλαιχιστον για τα χτεσινα δεν μπορω να κατηγορησω τα παιδια που ενεργησαν ετσι..
Η αγανακτηση δεν περιγραφεται οταν χανεις απο τα χερια σου ενα Κυπελλο που θα αλλαζε ολη σου την ζωη...
Και να ειστε σιγουροι οτι κανενας δεν θα εμπαινε μεσα αν εβλεπαν οτι οι παικτες παιζουν,προσπαθουν,δινουν ψυχη αλλα η πουτανα μπαλα δεν μας κανει το χατηρι...

Γι αυτο και δεν μπορω να κατσω να κραξω κανεναν που μπηκε μεσα...Γιατι πανω απο ολα επειδη ειμαι ΠΑΟΚ καταλαβαινω πως ενιωθαν αυτα τα παιδια χτες,ειτε μεσα στον αγωνιστικο χωρο,ειτε στην κερκιδα..

Αν και για μενα δεν με φταιει κανεις παικτης της αεκ...Οι δικοι μου παικτες με φταινε και αυτους επρεπε να κυνηγησω χτες...

Οσο για τα επισημα εκει ναι θα πω μπραβο στα παιδια που πηγαν να τα βαλουν με τους φιλαθλους των επισημων..Δεν γινεται να γιουχαρει ολο το γηπεδο τους παικτες που σε αυτους εχτισες ολες τις ελπιδες σου,και τα επισημα να τους χειροκροτουν...Απλα δεν γινεται...
Οπως δεν μπορω να τους συγχωρησω οταν ο κοντος ηταν ακομα στον βαζελο και ολοι φωναζαν ''σαλπιγγιδης οεο οεο οεο οε'',οταν σε αγωνες του ΠΑΟΚ μας βγαινει η πιστη καθε φορα να τους ξεσηκωσουμε για να φωναξουν ενα απλο ''ΠΑΟΚ ΟΛΕ''...

Το ματς τελειωσε,η πικρα και η στεναχωρια δεν ξεπερνιουνται,ας παιξει αυτη η ομαδα κεκλεισμενων των θυρων,μιας και οταν ειναι κεκλεισμενων πιο καλα τα καταφερνουν απο οτι εχει φανει,και το καλοκαιρι ας παρουν ολοι τον μπουλο αφου δεν πληρωνονται και ας βαλουν τους μικρους να παιξουν που ειναι και πιο καυλωμενοι απο αυτους...

Περαστικα μας.....

+1926

Offline bozik

• Αλλαγή
χαλια μπαλα.χαλια ομαδα και τελος...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline iroko

• Αποστολή
  • **
εμένα που με χάλασαν και οι 20-30 που τα εκαναν πουτάνα αλλά και τα κακομαθημένα πουστράκια ποδοσφαιριστές που με εχουν τρελλάνει στον πρόλογο 3 χρόνια για περήφανους καλύτερους λαούς κλπ παπαριές και με πάνε από πίπα σε πίπα με λίγες εξαιρέσεις που ανήκω ρε παιδιά; βγάλτε μια κατηγορία και για μας που δεν χειροκροτήσαμε χθες κανέναν, ούτε τους απλήρωτους εργαζομένους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά ούτε και αυτούς που χθες στο όνομα της τρομοκρατίας της ΤΟΥΜΠΑΣ αφήσανε να παιχθεί 30 με 40 λεπτά συνολίκά μπάλα (λέμε τώρα) και στο τέλος αποφασίσανε να γίνει η μπούκα επειδή δεν θα γίνει φέτος η μεγαλύτερη κάθοδος στην χαβούζα και δεν θα δείξουμε ποιοί είμαστε, γιατί μάλλον αυτό πείραξε από ότι καταλαβαίνω πιο πολύ,πιο κύπελλο και μαλακίες.

Εσείς που συμφωνείτε με την μπούκα γιατί δεν μπήκατε μέσα μαζί με τους 20 να γίνετε 100 200 4000, σας κρατούσε κανείς;

Offline dave

• Αλλαγή
ψυχραιμο ποστ απο κατισι, συμφωνω σχεδον σε ολα κ κυριως για την αντιδραση των οπαδων

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
iroko δν κάναν ντου γιατί έκαναν αποχή για τον κοντό  ;D
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Quote from: bane
λιακο
εγω την γουσταρω την ευρωπη αν εσυ δεν την θες δικαιωμα σου.δεν μπορεις ομως να μου την κοψεις με το ετσι θελω.κανεις αρδ δεν μπορει να μου ριξει σταχτη στα ματια αν δεν τα ανοιξω εγω.φτυσαμε αιμα να δουμε τον ΠΑΟΚ παλι ευρωπη να μαζεψουμε κανα γαμημενο ποντο και μονοι μας πηγαμε να τον πεταξουμε απ εξω.καταντια ναι αλαλ τωρα που τα εκανες πουτανα αλαλξαν τα παντα ?δε νομιζω

Ρε μπανε κι εγώ γούσταρα τις βραδιές ουεφα, όπως φαντάζομαι θα γούσταραν και τα ερπετά που κατάφεραν τα ίδια με εμάς.
Εγώ σου λέω ότι κατανοώ τη συσσωρευμένη αγανάκτηση που ένιωθαν όσοι μπούκαραν, γιατί τη νιώθω κι εγώ. Εσύ τη νιώθεις ή όλα πηγαίνουν καλά;
Εγώ κάθε μέρα τον τελευταίο χρόνο αισθάνομαι πιο απαισιόδοξος για το μέλλον του ΠΑΟΚ με την παρούσα διοίκηση. Και η απαισιοδοξία μου δεν πηγάζει από τους 20 που μπούκαραν μέσα. Εσύ μέχρι χθες δήλωνες αισιόδοξος;

Το ερώτημα δεν μπορεί να είναι "γουστάρεις να παίζεις ευρώπη ή όχι;". Ειλικρινά εγώ αισθανόμουν πρόπερσι πολύ πιο καλά ως οπαδός, χωρίς να παίζω ευρώπη παρά φέτος που έπαιζα.

Και η αντίδραση μιας μερίδας του κόσμου δεν έχει σκοπό να "αλλάξει τα πάντα" όπως ρωτάς. Είναι απλά μια αντίδραση. Το θέμα είναι αν κατανοείς τι την προκάλεσε. Κακώς το κέντρο της συζήτησης είναι αποκλειστικά το χθεσινό ματς και όχι η μηδενική προοπτική που εμπνέει πλέον η παρούσα διοίκηση. Και φυσικά πολύ κακώς έχουμε επικεντρωθεί σε όσους μπούκαραν

ive4

• Guest
Μ αρέσει που μερικοί (και μέσα από τη διοίκηση) το παίζουν έκπληκτοι για αυτό που έγινε χθες.
Για μένα ήταν το πιο αναμενόμενο πράγμα στον κόσμο να διακοπεί το χθεσινό ματς σε περίπτωση που χάναμε.
Ήδη μετά το 60 που φαινόταν ότι δε πρόκειται να βάζαμε γκολ, έβλεπα μπροστά μου το σκηνικό. Ανοικτή πόρτα στην 4 και ντου. Και λίγοι μπήκαν.

Μήπως δε ξέραμε ότι κάποιοι ετοίμαζαν το τέλος του Ζαγοράκη από το καλοκαίρι για μη αγωνιστικούς λόγους ;
Μήπως δε ξέραμε ότι επενδύσαμε όλη τη χρονιά σε ένα κύπελλο και αν το χάναμε (ακόμα και στον τελικό) θα γινόταν πανικός ; Πως θα το άντεχε ο κόσμος ;
Μήπως δε ξέραμε ότι και όσοι δε βρίζανε τον Σαλπιγγίδη ή ακόμα και όσοι φωνάζαν το ονομά του δεν πείστηκαν ποτέ ότι άξιζε να ξαναφορέσει την φανέλα ;
Μήπως δε ξέραμε ότι ακόμα και αυτοί κάνανε τους μαλάκες, για να φτάσει ο ΠΑΟΚ όσο πιο μακρυά γίνεται στις 3 διοργανώσεις ;
Μήπως δε ξέραμε ότι το όνομα Γκαγκάτσης προκαλέι αηδία ;
Μήπως δε ξέραμε ότι αγωνιστικά η ομάδα θα καεί μετά από τόσα παιχνίδια ; (Αλλά ζητάγαμε να φτάσει και Δουβλίνο...)
Μήπως δε ξέραμε ότι το ρδελομπου του Μπερέτα και του Δερμιτζάκη θα κατέρρεε ; (και για μένα είναι θαύμα ότι ο Χάβος μας έφτασε μέχρι εδώ)
Μήπως δε ξέραμε ότι αγωνιστικά μετά από 3 χρόνια Σάντος θα περνούσε μεταβατική χρονιά ; (Αν δε το ξέραμε ας το καταλάβουμε τώρα).

Μήπως δε βλέπαμε ότι στην Τούμπα δεν υπάρχουν πανώ που να γράφουν ΠΑΟΚ, παρά μόνο σε πόσα ντου πατήσαμε χανούμια και πόσο μίσος έχουμε για όλους ; Μήπως αυτό δείχνει ότι μας ένοιαζε πρώτα να κρατήσουμε την οπαδική φήμη του ΠΑΟΚ αγνοώντας όμως το αγωνιστικό κομμάτι ; Γιατί καλώς ή κακώς οι παίκτες μας παίζουν για τον ΠΑΟΚ και όχι για τα ντου των οπαδών. Άλλο ένα ντου λοιπόν και άλλα 30 άτομα θα λένε μεταξύ τους ότι <<εγώ μπήκα μέσα>>, και φυσικά θα διαμαρτύρονται και για το ότι η ομάδα δε φέρνει μεγάλο προπονητή. Να σκεφτώ τον Γκουαρντιόλα από την εκκλησία του Νου Καμπ να κάθεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ ; Πολιτισμικό σοκ...

Όταν θες να διοικήσεις τον ΠΑΟΚ πρέπει να τα ξέρεις όλα αυτά. Λές και γίνονται πρώτη φορά. Να ξέρεις πως την άλλη βδομάδα που θα πάρεις το Τσάμπιονς Λίγκ αν τύχει και χάσεις 2-1 από την Καβάλα θα σε πουν άχρηστο.
Όταν θες να δεις τον ΠΑΟΚ μεγάλο στην Ευρώπη (γιατί στην Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη ομάδα), πρέπει να σκεφτούμε τι πετύχαμε όλα αυτά τα χρόνια με τα ντου, για τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο για τη μαγκιά μας.

Όταν όμως τα ξέρουμε όλα αυτά δε μπορούμε να λέμε και χουλιγκάνια όσους μπήκαν μέσα. Όλοι μαζί πάμε τον ΠΑΟΚ ψηλότερα και όπως είπε και ένας αδερφός πριν, όλοι φταίμε.

(Με έντονα γράμματα οι μεγάλες μαλακίες μας)