Αντι να ασχοληθειτε ολοι για το χαμενο ''Κυπελλο'' και την ανυπαρκτη ομαδα ασχολειστε ολοι με τους 20 που μπηκαν μεσα...
Ενα παιχνιδι ηταν ολο και ολο..Ενα γαμημενο παιχνιδι 90λεπτα...Για μας χτες ηταν ο τελικος Κυπελλου..Χτες!
Καλυτερα να μην κατεβαινατε να παιξετε...
Ντροπη δεν ειναι οι 20-30 που μπηκαν μεσα..Ντροπη ειναι η ιδιοι οι παικτες σου,που στο μονο που ειναι καλοι ειναι να κανουν δηλωσεις για νικη,και αποχες γιατι δεν τους πληρωσαν...Μονο σ αυτο..
Αποκλειστηκες στην Ευρωπη...Πικρα.Εχεις εναν στοχο ακομη το κυπελλο και τα γαματε την μανα..
Τρεξτε τωρα να μπειτε στα play-off..Στα ευρωπαικα πως γινετε να σκυλιαζετε και να παιζετε και χτες δεν μπορεσατε εστω αυτο το παθος να το βγαλετε στο ημισι.
Ουτε η ιδια η αεκ δεν το πιστευε χτες οτι την καναμε τετοιο δωρο..
Ανυπαρκτοι για μια φορα ακομα...Αλλα οχι σ αυτο το ματς ρε γαμωτο..Δεν φτανει την κουπα να στην χρωσταει μονο ο Θεος...Πρεπει και εσυ να την θελεις..Και απο οτι φανηκε χτες απο τους παικτες,δεν το θελαν οσο και εμεις..
Ζαγορακη απο την μερα που ηρθες ολοι σ αγκαλιασαμε και σε στηριξαμε...Εκανες πολλα λαθη και παλι λεγαμε δεν πειραζει δεν ξερεις,αλλα θα μαθεις..Το ενα λαθος διαδεχοταν το αλλο..Και παλι το χασπι εμεις...Ως ποτε ομως ρε αδελφε?Και η υπομονη εχει τα ορια της!
Ενταξει δεν λεω καλυτερο προεδρο απο σενα δεν ειχα (εκτος Παντελακη),και παλι θα σε στηριξω αλλα πρεπει να μαθεις οτι το πολυ το Κυριε Ελεησον το βαριεται και ο παπας..
Βγαινεις στην αρχη λες ο ΠΑΟΚ παει για πρωταθλημα φετος...Μεγα μαλακια...
Φευγεις,ξαναερχεσαι,ουτε βγαινεις να πεις τι και πως στον κοσμο..Φευγει ο Βρυζας παλι τιποτα..Σε στηνουν τα επεισοδεια στον Βολο ξανα τιποτα..Τρωμε τα δακρυγονα εξω απο την Τουμπα γιατι παμε να διαμαρτυρηθουμε στους παικτες μετα την ηττα απο το σκουλικι,τουμπεκι παλι..
Θα ρθουν δεν θα ρθουν οι Αραβες...Ιδου η απορια...Σε σφαζουν οι διατητες,τιποτα ακρου του ταφου σιωπη..
Κανουν αποχη οι παικτες γιατι δεν πληρωνονται..
Βγες και πες ρε ζαγορακη..Πες ναι χρωσταω δεν εχω να πληρωσω..Πες αληθειες..Θα σε βαλουμε το χερι στο λαιμο γιατι δεν εχεις να πληρωσεις?Ειναι δυνατον?Μονο οταν θες λεφτα για τις μετοχες ξερεις να μιλας?
Ολα αυτα για σας που κραζετε αβερτα ειναι αποτελεσμα ολων οσων εγιναν χτες βραδυ στην Τουμπα..Το κλιμα δεν το δημιουργησαμε μονοι μας..Οι ανυπαρκτοι παικτες μας,μας αναγκασαν...Αλυσιδα ειναι ολα αυτα..
Και για να μην παρεξηγηθω ουτε εγω ειμαι υπερ της βιας ,αλλα τουλαιχιστον για τα χτεσινα δεν μπορω να κατηγορησω τα παιδια που ενεργησαν ετσι..
Η αγανακτηση δεν περιγραφεται οταν χανεις απο τα χερια σου ενα Κυπελλο που θα αλλαζε ολη σου την ζωη...
Και να ειστε σιγουροι οτι κανενας δεν θα εμπαινε μεσα αν εβλεπαν οτι οι παικτες παιζουν,προσπαθουν,δινουν ψυχη αλλα η πουτανα μπαλα δεν μας κανει το χατηρι...
Γι αυτο και δεν μπορω να κατσω να κραξω κανεναν που μπηκε μεσα...Γιατι πανω απο ολα επειδη ειμαι ΠΑΟΚ καταλαβαινω πως ενιωθαν αυτα τα παιδια χτες,ειτε μεσα στον αγωνιστικο χωρο,ειτε στην κερκιδα..
Αν και για μενα δεν με φταιει κανεις παικτης της αεκ...Οι δικοι μου παικτες με φταινε και αυτους επρεπε να κυνηγησω χτες...
Οσο για τα επισημα εκει ναι θα πω μπραβο στα παιδια που πηγαν να τα βαλουν με τους φιλαθλους των επισημων..Δεν γινεται να γιουχαρει ολο το γηπεδο τους παικτες που σε αυτους εχτισες ολες τις ελπιδες σου,και τα επισημα να τους χειροκροτουν...Απλα δεν γινεται...
Οπως δεν μπορω να τους συγχωρησω οταν ο κοντος ηταν ακομα στον βαζελο και ολοι φωναζαν ''σαλπιγγιδης οεο οεο οεο οε'',οταν σε αγωνες του ΠΑΟΚ μας βγαινει η πιστη καθε φορα να τους ξεσηκωσουμε για να φωναξουν ενα απλο ''ΠΑΟΚ ΟΛΕ''...
Το ματς τελειωσε,η πικρα και η στεναχωρια δεν ξεπερνιουνται,ας παιξει αυτη η ομαδα κεκλεισμενων των θυρων,μιας και οταν ειναι κεκλεισμενων πιο καλα τα καταφερνουν απο οτι εχει φανει,και το καλοκαιρι ας παρουν ολοι τον μπουλο αφου δεν πληρωνονται και ας βαλουν τους μικρους να παιξουν που ειναι και πιο καυλωμενοι απο αυτους...
Περαστικα μας.....