Author Topic: ΠΑΟΚ- ξαδέρφη44 0-1 Kύπελλο Ελλάδος Τετάρτη 16/03/2011 ώρα 21:00 conn-x tv  (Read 7534 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Συνήθως όταν σε αγώνα του ΠΑΟΚ υπήρχαν επεισόδια, υπήρχε και αιτία. Χθες δεν υπήρχε ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ. Εκτός αν υποστηρίζετε άλλη ομάδα και τρελαίνεστε όταν δεν σηκώνει κούπες η ομάδα σας. Εγώ δεν έγινα ΠΑΟΚ για καμία κούπα!

Εμένα δεν με πειράζουν ποτέ τα επεισόδια σε έναν αγώνα. Αρκεί να υπάρχει λόγος για την αντίδραση. Τα χθεσινά επεισόδια είναι ντροπή για τον σύλλογο. Δεν έχουν καμία σχέση με την ιστορία του. Καταφέρατε μία ομάδα και έναν λαό με νόημα και ουσία σε ότι κάνει, έναν λαό μοντέλο για όλους τους άλλους, να τον κάνετε μπουρδέλο!

Μπουρδέλο από το πρώτο λεπτό!

Το μεγάλο όπλο του ΠΑΟΚ χθες θα ήταν υποτίθεται η ατμόσφαιρα και η ώθηση που θα δύναμαι στην ομάδα ιδικά στο πρώτο 20λεπτο. Στο πρώτο 20λεπτο όμως ο χειρότερος παίχτης ήταν ο 12ος ! με συνεχείς διακοπές δεν άφησε να παιχτεί πάνω από 4 λεπτά μπάλα σ εκείνο το διάστημα!

Τρώμε στην συνέχεια το γκολ και ενώ έχουμε 40 + λεπτά για να αντιδράσουμε, ο 12ος κάνει πάλι τα μαγικά του. Καταφέρνει με συνεχείς ρίψη πιρσών ΕΝΤΟΣ αγωνιστικού χώρου να σπάσει τον ρυθμό μας (όποιος και αν ήταν αυτός) και να παίξει το παιχνίδι της αεκ που πλέον γούσταρε τα όσα έβλεπε να συμβαίνουν.

Το κερασάκι ήταν η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο που μας κατέστρεψε σε όλα τα επίπεδα και το χειρότερο; Έκανε μάγκες τα χανούμια που σήμερα μιλάνε (δικαίως) για ιστορική πρόκριση μέσα στην «ζούγκλα».

Καθρέφτες υπάρχουν παντού. Όποιος φοράει παντελόνια ας κοιταχτεί σε έναν και ας μας πει τελικά αν ο ΠΑΟΚ δεν πηγαίνει μπροστά μόνο λόγο του Ζαγοράκη, του κοντού, του Χάβου, της Μπουτικ, του Μαρκετινγκ, του ΠΟΚ, του Ίβιτς και του Γκαγκάτση.

Φαντάζομαι πως φταίνε ΟΛΟΙ αυτοί οι παράγοντες εκτός από έναν που δεν έχω αναφέρει ακόμα. Σωστά ; ; ;  

+απειρο

Περιμενω καποιον να μου πει ποτε εγινε ξανα τετοια μπουκα, χωρις ουσιαστικο λογο παρα μονο αγωνιστικο..Γιατι ξερουμε καλα οτι ο ζαγορακης δεν ειναι το προβλημα,με ενα τηλεφωνακι εχει φυγει σε 1 ωριτσα..Δεν χρειαζεται μπουκες για να το κανεις αυτο..
Το ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ χθες ηταν οτι τα επεισοδια ηταν ΣΤΗΜΕΝΑ και ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ..Ηδη απο το 60 με φωτοβολιδες στην εστια που 1 βρηκε στον σαχα και 1 εκαψε τα διχτυα,τοτε που ειχες αλλα 40λεπτα για μπαλα..
ΚΑΤΑΝΤΙΑ...Αυτος δεν ειναι ο ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ G4Α

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
-Oλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν.
-Τίποτα δεν έχει αλλάξει και τίποτα δεν είναι όπως παλιά.

Καμιά άλλη καλύτερη ιδέα;
Ισως το "ο ΠΑΟΚ θέλει πρόεδρο μ'αρχίδια;"
(Σε τσάκωσα! Αυτό ήθελες να πεις).

Καθάρματα και αντιΠΑΟΚτσήδες αναφέρει ο υπέρ-τιτλος
Θα μπορούσες να το προσπεράσεις, αλήτης-ρουφιάνος των "Σπορτουβορρά" τον διατύπωσε.

Σκόπιμα αναπαράγω το πρωτοσέλιδο από ένα ματς-γιορτή όπως το ΠΑΟΚ-Νάπολι του '88 με τις 50,000 λαού
και όχι π.χ. το αντίστοιχο από την (διαφαινόμενη) τραγωδία με την Παρί Σεν Ζερμαίν του '92.

Τι κέρδισε , τι έχασε ο ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια ακόμα το αναζητώ.

Αναζητώ επίσης, εδώ και μήνες,
τον καριόλη που πέταξε την κροτίδα-βόμβα στον επόπτη του ΠΑΟΚ-Βιγιαρεάλ
και ενώ η ομάδα (για τα στάνταρ της) κεντούσε.
Καμιά άποψη περί των κινήτρων του αλανιού έχουμε;

Συμφωνώ απόλυτα με το τρίπτυχο που διατύπωσε ο Θέμης.

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
ΟΛΟι εσεις που λετε για στημενα επεισοδεια θα μας πειτε με ονοματα ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ποιοι ειναι αυτοι;;;;;

Αλλιως καντε μας τη χαρη και πατε να γαμηθειτε.....

Δειτε σημεςρα το εξωφυλλα απο τα σκουλικιστικα Αθλητικα Νεα και μετα πες μου αν αυτο το εβγαζαν και το εδεισχναν στο 85 αλλοι ποσοι θα μπαινανε μεσα...

ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕ
ΠΟΣΟ ΜΑΛΑ- ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ;;;;

ΑΝΤΕ συνεχιστε τα συνθηματα σας.... Μαλακες

Offline babis36

• Αλλαγή
CLUB,
Φυσικα φταινε αυτα που ειπες.Οσα απο αυτα ισχυουν βεβαια.
Αν ομως πηγαινες και στην εποχη που ησουν 13 χρονων και θυμοσουν την ΠΣΖ και τις συνεπειες της, θα εβλεπες οτι ουσιαστικα με την μπουκα βαλανε ακομα ενα καρφι στο φερετρο.

Και τι καρφί!! Προκα 40cm.Εκεινη η τιμωρια πηγε τον ΠΑΟΚ πολλα χρονια πισω. Απο πλευρας εσοδων, παραστασεων της ομαδας, των οπαδων της, βαθμολογιας της ητανε πραγματικη καταστροφη. Ευχομαι να μην ξαναζήσουμε τετοια καταστροφή.Αλλα βλεπεις τα τσακαλακια την ψαχνουν για τετοιες μανουρες....
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Οαση τα ποστς των Bane, alexisv και θεμη...
Club δεν μπορω να καταλαβω την βαση της διαφωνιας μας. Το οτι η ομαδα σερνοταν 85 λεπτα δεν το αμφισβητει κανεις. Αλλα τι σχεση εχει αυτο με την μπουκα και ποιο το οφελος της μπουκας ακομα δεν μπορω να το καταλαβω. Και αν ειναι να μιλαμε με υποθεσεις, που ξερω εγω οτι δεν θα εκανα 2 γκολ σε 10 λεπτα...; Δεν το λεω αυτο σαν επιχειρημα, αφου ειναι υποθεση, αλλα και παλι ποτε δεν ξερεις και ποτε δεν θα μαθεις.
Εχω ακομα μια απορια... γιατι καποιοι δικαιολογειτε την μπουκα; Ηταν η επισημη γραμμη των συνδεσμων; Της θυρας 4; Αν οχι, που προφανως και η απαντηση ειναι οχι, τοτε ποιανου ακριβως την θεση παιρνετε; Ουτε της ΠΑΕ, ουτε του ανοργανωτου κοσμου, ουτε του οργανωμενου...

Η αποφαση εχει παρθει για να παραιτηθει ολο το Δ.Σ. Αποτυχαμε να κανουμε καλυτερο τον Ζαγορακη, οποτε τωρα διωχτηκε. Εχω τεραστια περιεργεια για το ποιος θα αναλαβει, αφου ακομα και αν γινει προσπαθεια Ζηση δεν θα μπορεσει ποτε να φυγει η υποψια του κοσμου οτι ολα ηταν στημενα. Αν αναλαβει οποιοσδηποτε αλλος; Τοτε καλως επιστρεψαμε στην εποχη των 5000 διαρκειας.

Αλλα ακομα και για αυτο εχουν επιχειρημα καποιοι: "Καλυτερα να μεινουμε εμεις που αγαπαμε πραγματικα τον ΠΑΟΚ" ... και τα ΠΑΟΚομετρα να βαρανε κοκκινο.

Και το χειροτερο ισως που εκανε η μπουκα δεν ειναι η τιμωρια που θα φαμε αλλα ο αποπροσανατολισμος του κοσμου απο το πραγματικο προβλημα που ειναι το αγωνιστικο τμημα.

Good night and good luck στον επομενο xy Γουμενο. Αλλα αυτο το επιχειρημα κανει τσιζ... Μεχρι τελικα να ψαχουμε που πηγαν τα 500.000 ευρω απο την πωληση του xy παικτη.

Οπως για καποιους που δεν το πιστευανε περισυ οτι θα αναπολουν τον Σαντος, ετσι θα αναπολουν και τον Ζαγορακη, με τα στραβα του και τα καλα του. Κυριως ομως θα αναπολουν την χαμενη ευκαιρια να τον κανουμε ακομα καλυτερο. Θα αναπολουν την συσπειρωση που προσεφερε.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Συνήθως όταν σε αγώνα του ΠΑΟΚ υπήρχαν επεισόδια, υπήρχε και αιτία. Χθες δεν υπήρχε ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ. Εκτός αν υποστηρίζετε άλλη ομάδα και τρελαίνεστε όταν δεν σηκώνει κούπες η ομάδα σας. Εγώ δεν έγινα ΠΑΟΚ για καμία κούπα!

Εμένα δεν με πειράζουν ποτέ τα επεισόδια σε έναν αγώνα. Αρκεί να υπάρχει λόγος για την αντίδραση. Τα χθεσινά επεισόδια είναι ντροπή για τον σύλλογο. Δεν έχουν καμία σχέση με την ιστορία του. Καταφέρατε μία ομάδα και έναν λαό με νόημα και ουσία σε ότι κάνει, έναν λαό μοντέλο για όλους τους άλλους, να τον κάνετε μπουρδέλο!

Μπουρδέλο από το πρώτο λεπτό!

Το μεγάλο όπλο του ΠΑΟΚ χθες θα ήταν υποτίθεται η ατμόσφαιρα και η ώθηση που θα δύναμαι στην ομάδα ιδικά στο πρώτο 20λεπτο. Στο πρώτο 20λεπτο όμως ο χειρότερος παίχτης ήταν ο 12ος ! με συνεχείς διακοπές δεν άφησε να παιχτεί πάνω από 4 λεπτά μπάλα σ εκείνο το διάστημα!

Τρώμε στην συνέχεια το γκολ και ενώ έχουμε 40 + λεπτά για να αντιδράσουμε, ο 12ος κάνει πάλι τα μαγικά του. Καταφέρνει με συνεχείς ρίψη πιρσών ΕΝΤΟΣ αγωνιστικού χώρου να σπάσει τον ρυθμό μας (όποιος και αν ήταν αυτός) και να παίξει το παιχνίδι της αεκ που πλέον γούσταρε τα όσα έβλεπε να συμβαίνουν.

Το κερασάκι ήταν η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο που μας κατέστρεψε σε όλα τα επίπεδα και το χειρότερο; Έκανε μάγκες τα χανούμια που σήμερα μιλάνε (δικαίως) για ιστορική πρόκριση μέσα στην «ζούγκλα».

Καθρέφτες υπάρχουν παντού. Όποιος φοράει παντελόνια ας κοιταχτεί σε έναν και ας μας πει τελικά αν ο ΠΑΟΚ δεν πηγαίνει μπροστά μόνο λόγο του Ζαγοράκη, του κοντού, του Χάβου, της Μπουτικ, του Μαρκετινγκ, του ΠΟΚ, του Ίβιτς και του Γκαγκάτση.

Φαντάζομαι πως φταίνε ΟΛΟΙ αυτοί οι παράγοντες εκτός από έναν που δεν έχω αναφέρει ακόμα. Σωστά ; ; ;  

αυτοι βεβαια που αποφασισανε να τα γαμησουνε την μανα ελπιζω να εχουν και την λυση στην επομενη μερα .αυτοι που αποφασισανε να διαλυσουν τον ΠΑΟΚ διοικητικα αγωνιστικα οικονομικα .γιατι οταν λετε οτι εμεις πληρωνουμε φανταζομαι βαζετε και τα ΄φυτα΄μεσα σε αυτους .γιατι δεν πληρωνει μονο το οργανωμενο κομματι. πληρωνει 'κυριως' το ανοργανωτο.επισης ελπιζω να μπορεσετε να εξηγησετε σε αυτους που αγκαλιαζετε την κυριακη τι αλλαξε μεσα σε 3 μερες και τους βριζετε.γιατι αυτοι ειναι που σε ανεβασανε επιπεδο.ελπιζω να μου εξηγησετε την αυτοκαταστροφικη μανια που εχει διαχρονικα ο συλλογος και μια 3ετια παει καλα και μια 7ετια χανεται .αυτο που δεν καταλαβα καλα χθες ειναι αν πειραξε ο αποκλεισμος ή η εκδρομη που δεν θα γινει ποτε.
οταν οι λιγοι αποφασιζουνε για τους πολλους δεν ειναι δημοκρατια.οταν κοβετε τον ΠΑΟΚ στους πολλους που θελουν να τον βλεπουν.
ο ζαγορακης φερεται να ειπε οτι θα μιλησει σε 1 εβδομαδα. οσοι λοιπον εχουν στοιχεια για οικονομικες ατασθαλιες ,για κακοδιαχειριση και οτι αλλο θελουν να του προσαψουν ας πανε στην συνεντευξη τυπου να τα καταθεσουν .μετοχοι ειναι εξαλλου.και ας βγουν ολα στη φορα .αν δεν το πραξουν αυτοι ειναι για μενα οι προδοτες ακι οι καταστροφεις της ομαδος
περιμενω με ανηπομονησια τις θεσεις των συνδεσμων για τους αγνωστους προς αυτους λιγους που κανουνε αυτα. η υποκρισια σε ολο της το μεγαλειο.

υ.γ οσο για θεματα ρουφιανιας καποια στιγμη θα αποδειξω και εδω μεσα τι γινεται .ρουφιανοι υπαρχουν παντου αναμεσα μας. εξηγησεις δεν θα δωσω οχι ασκομα τουλαχιστον .μην ρωτησει κανεις λεπτομερειες ολα στην ωρα τους

+ 1926

+ 1000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000

Ειμαι εντελως χαλια, ποτε στην ζωη μου δεν εχω νιωσει ετσι. Στα αρχιδια μου και η ΑΕΚ και ο τελικος.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
ΟΛΟι εσεις που λετε για στημενα επεισοδεια θα μας πειτε με ονοματα ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ποιοι ειναι αυτοι;;;;;

Δειτε σημεςρα το εξωφυλλα απο τα σκουλικιστικα Αθλητικα Νεα και μετα πες μου αν αυτο το εβγαζαν και το εδεισχναν στο 85 αλλοι ποσοι θα μπαινανε μεσα...

ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕ

Δεν χρειαζεται να ξερεις ονοματα για να καταλαβεις οτι ηταν κατι στημενο..Φαινοταν καθαρα απο πριν.. Οσο για το ιντερνετικο βρισιμο,δεν γαμεις ουτε το πρωτο ειναι ουτε το τελευταιο..
Δεν ξερω αν ησουν στο γηπεδο,αν ησουν ισως να ειχες διαφορετικη γνωμη τελικα
ΠΑΟΚ G4Α

Offline 8emhs

• Αλλαγή

ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕ

Δηλαδη εσυ βασιζεις την αντιδραση σου στο τι γραφουν τα σκουληκονεα????!!!!!!!!!!!!!!!! Τι αλλο θα ακουσουμε?

Offline babis36

• Αλλαγή
Ειναι εντυπωσιακο οτι σε δημοσιο forum καποιοι άγνωστοι μεταξύ μας ζητάνε ονόματα άλλων συνοπαδών μας!!! Μπορεί ο καθένας βέβαια να υποθέσει το οτιδήποτε!!!
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

northeagle_4

• Guest
Dark  η ουσια της διαφωνιας ειναι οτι μπουκες εχουν γινει και στο παρελθον παντου και θα ξαναγινουν αλλα αυτο δεν ειναι το προβλημα του ΠΑΟΚ.μπορεις να συμφωνεις ή να διαφωνεις,να το θεωρεις λαθος.Δικαιωμα σου αλλα σημερα αυτο ειναι το μικροτερο προβλημα γιατι χτες βγηκαν στην φορα ολα τα λαθη εδω και 2 χρονια,οτι κρυβοταν κατω απο το χαλακι σε ολα τα επιπεδα το φαγας στην μαπα.
  Οταν βλεπεις εναν τετοιο ΠΑΟΚ που βαραει διαλυση δεν μπορεις να εχεις πρωτο θεμα την μπουκα και να την χρησιμοποιεις σαν αλλοθι,χτες μπηκαμε σε περιοδο και επισημα ληψης αποφασεων και χρειαζομαστε ατομα (σε ολα τα επιπεδα) που να εχουν κακαλα να παρουν ευθηνες για να ξεριζωθουν ολα τα λαθη στην ομαδα και να χτιστει η ομαδα απο την αρχη σε βασεις γερες.Οπως ειπα και πριν δεν με νοιαζουν τα προσωπα,με νοιαζει να αλλαξουν ολα προς το καλυτερο.
  το καλοκαιρι που θα φυγει ο Ζαγορ κατι που θεωρω υποχρεωτικο να γινει (εκτος αν εχουμε αλυσιδωτες ανατροπες) προσωπικα δεν θα τον βρισω,ουτε λαμογιο και κλεφτη θα τον πω οπως κανουν οι ανωνημοι μοδατοι πλεον στα φορουμ κτλ.Για μενα απλα ηταν λιγος για να διοικησει αυτην την τεραστια ομαδα,λιγος σε μυαλο και καρδια.Ευχαριστουμε πολυ ,καλη ξεκουραση....

tilemachos

• Guest
μαγκες αυτο που κανουμε τωρα δεν εχει κανενα νοημα. απο τη στιγμη που οι περισσοτεροι εμπιστευομαστε τον τεο, ας τα βαλουμε ολα στην ακρη. περασμενα, ξεχασμενα και απο του χρονου παλι ολοι μαζι για τη Μεγαλη ΠΑΟΚΑΡΑ. δε γινεται αλλιως, ειναι τροπος ζωης, ας τον κανουμε οσο καλυτερο μπορουμε, γιατι μονο εμεις και μονοι μας μπορουμε να το καταφερουμε αυτο. συσπειρωση και προσπαθεια και ολα θα γινουν.

θυμηθειτε που ειμασταν. δεν ερχοτανε παικτης να παιξει στον ΠΑΟΚ. με τα ψεματα και τα παρακαλια φεραμε μεγαλα ονοματα για την τοτε κατασταση μας και να γινουμε σημερα μια υπερδυναμη. τη συνταγη την ξερουμε, ας την εκτελεσουμε. ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕΕΕ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
προφανώς πριν την μπούκα όλα ήτανε καλά
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
Η ομάδα δυστυχώς αποδείχθηκε ΛΙΓΗ. ΕΛΑΧΙΣΤΗ. 88 λεπτά (έστω κι ας είναι 40καθαρά) ΜΙΑ ευκαιρία με τον Βλάνταν που ήρθε απο έμπνευση Γκαρσία και ΟΧΙ απο ομαδική δουλειά.

Ομάδα που θέλει να διεκδικήσει πρόκριση μέσα στο ΧΟΡΤΑΡΙ φαίνεται (όπως φάνηκε και στη Μόσχα, στην Τουρκία). Ομάδα όμως που δεν καίγεται να διεκδικήσει πρόκριση επίσης φαίνεται.
Και εγώ δεν είδα καμιά ομάδα του ΠΑΟΚ να προσπαθεί.

Δεκτό οτι η μπούκα έγινε ΧΩΡΙΣ λόγο. Ο ΠΑΟΚ όμως ήταν ανύπαρτκος επίσης ΧΩΡΙΣ λόγο.
Γιατι τόση γιόμα?
Γιατι όλοι οι μεσοεπιθετικοι μας με ΠΛΑΤΗ στην αντίπαλη περιοχή?
Γιατι ΜΟΝΟ 2 επιθετικοί στην 18άδα (και μάλιστα ΚΑΙ οι 2 στην 11άδα? Με 0-0 ο ΠΑΟΚ αποκλείονταν??

Όσο για τη μπούκα. Συμφωνώ 100% οτι ζημίωσε την ομάδα. Κανείς δεν το αμφισβηστεί. Δεν είναι όμως καταστροφή.
Αν η μπούκα γίνονταν στο 2-0 πώς θα λέγονταν? ΠΑΛΙ καταστροφή?
Αν η μπούκα γίνονταν στο 10' ΠΑΛΙ καταστροφη θα λέγονταν?
Το πιο αρνητικό της μπούκας είναι ο μινι-εμφύλιος μεταξύ κόσμου που βρίσκεται στη 4.

Τα αρνητικά της μπούκας είναι ΠΟΛΥ λιγότερα απο τα θετικά που χάσαμε μας σε περίπτωση πρόκρισης στον ΤΕΛΙΚΟ. και εμένα αυτό με πειράζει.

Άντε να έρθει πάλι ο γαμημένος ο Άυγουστος.

Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

Offline Suicidal

• Βασικός
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΗΓΗ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΛΑΧΑΝΟΥ ΡΑΔΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΣΟΥ !
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΑΡΚΕΤΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΟ PAOKWORLD !

Η ''μπούκα'' σας μάρανε γαμω την χλωροφύλλη σας μερικοι μερικοι.
Οποιος το πάρει προσωπικά, ε σ'αυτόν απευθύνομαι κιόλας !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
Για τον εμφύλιο που λένε όλοι ότι ξεκίνησε τώρα η δικιά μου γνώμη είναι ότι από την αρχή της χρονιάς όλοι το περίμεναν ότι κάποια στιγμή θα γινόταν αυτό...τα πρεζάκια και οι υγιείς φίλαθλοι ή οι ρετσινοπνίχτες και οι ΠΑΟΚάρχες και πάει λέγοντας...σε αυτό ο μοναδικός που φταίει για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο είναι ο ίδιος που μας ένωσε και οι μπάσταρδοι δημοσιοβλάχοι που προκαλούν πάντα!

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
αγωνιστικά κατι αδερφες με μαυρα χθες δεν μπορεσαν ουτε σε μια στιγμη να μας δωσουν πιστη για την προκριση απο'κει και περα για τις μανουρες μαλλον πιο πολυ φταει το οτι τοσο καιρο ολοι με κατι την πνιγουνε και στο τελος μαζευτηκανε παρα πολλα σε σημειο σκασμου,καλη ή κακη η αντιδραση ας κρινει ο καθενας οπως νομιζει το μονο που με ξενιζει ειναι οτι σημερα ολοι μιλανε για αυτα και οχι για τους ανυπαρκτους ποδοσφαιριστες μας που πετουσαν αετο οση ωρα παιζοτανε το ματς.
τοσο καιρο πηγαινες να πεις κατι,ελα ρε μαλακα τι φταει αυτος αλλος τον εφερε,ελεγες για καποιον αλλον.ελα ρε μαλακα κι αυτον αλλος τον εφερε,χθες μαλλον θα θελανε να τα πουνε σε αυτον που τους εφερε ολους αυτους ο καθενας με τον δικο του τροπο.
αν φταει καποιος για την κατασταση που ειμαστε τωρα αυτος ειναι αποκλειστικα και μονο ο ζαγορακης που εν γνωση του σπαταλησε το μεγαλυτερο οπλο του μεγαλου ΠΑΟΚ κι αυτο δεν ειναι αλλο απο την ομονοια στον κοσμο του.
ενταξει οι πιο πολλοι δε χρειαζεται να σκεφτείτε και πολλα θα το κανουν τα ραδιοφωνα για εσας.
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline lik4

• Αλλαγή
Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥΣΤΟΦΥΤΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ 20-30

Offline sabbath

• Αλλαγή
ρε αχρηστοι ενα ματς ητανε....γιατι τοση πικρα?????

10 λεπτα πριν αρχισει το ματς να σχεδιαζω με τα φιλαρακια μου για την εκδρομη που θα γινοταν στην αθηνα και μετα απο λιγο να μπαινει μεσα μια ομαδα που απ τα πρωτα 5 λεπτα καταλαβαινες οτι θα αποκλειστεις....ξεφτιλισμενοι.....στεναχωρησατε τοσο κοσμο....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline zouvalos

• Αλλαγή
και εγω ΠΑΟΚ εγινα απο τον λαο....

ΟΜΩΣ χθες αυτο που εγινε ητανε ντροπη απο πολλες μεριες...

Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ...και η ΤΟΥΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΟΣ....

δεν νοητο να χανεις δικαια μεσα στο χορτο και να μπαινεις να κυνηγισεις τους αντιπαλους....αυτο ειναι αποκρουστικο για τον ΠΑΟΚΤΣΗ...ετσι τουλαχιστον νιωθω εγω...

εχεις προβλημα απο τοτε που εφυγε ΒΡΥΖΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝΤΟΣ...εμεινε ο ζαγορακης και τα εκανε μπουρδελο...η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ (το καταλαβα μετα το ματς της Τουμπας μετα την ΤΣΣΚα)...

3 χρονια παικτες μαζι δημιουργησαν ενα κλιμα της φασης ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΕΞΗ και χθες πολυ απλα αυτη ηταν η ψυχολογια των παικτων-προπονητων αλλα δυστυχως βρεθηκαν απεναντι σε μια ομαδα ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ που σου εκλεισε τα ατου και σε πηρε το ματς στα ισια....

Τωρα, ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΕΕΕΕΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ....ειναι ντροπη....!

PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline alexisv

• Αλλαγή
Μάθαμε τελικά σ αυτό το τοπικ και κάτι που ποτέ δεν ξέραμε ως αντίδοτο στις κακές εμφανίσεις του ΠΑΟΚ. Όταν δεν παίζει καλά η ομάδα. . . .ΜΠΟΥΚΑ !

Για το καλό του ΠΑΟΚ τίποτα! Καμία αναφορά!

Στα @@ μου αν έπαιζαν καλά ή όχι. Στα @@ μου και η εκδρομή που την ονειρευόμουν κ εγώ μήνες τώρα (και την συζητούσα και πριν τον αγώνα). Στα @@ μου και ο Ζαγοράκης.

Για το κέρδος του ΠΑΟΚ απ όλα αυτά που έγιναν θα μου πει κανείς ; ; ;

** Πέρσι ο αποκλεισμός από Γιάννενα ή πρόπερσι από τον Θρασύβουλο, χειρότερα δεν ήταν; Τελικά κοιτάμε το καλό του ΠΑΟΚ ή την πάρτι μας ; (βλέπε εκδρομή που χάθηκε)
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!