Οαση τα ποστς των Bane, alexisv και θεμη...
Club δεν μπορω να καταλαβω την βαση της διαφωνιας μας. Το οτι η ομαδα σερνοταν 85 λεπτα δεν το αμφισβητει κανεις. Αλλα τι σχεση εχει αυτο με την μπουκα και ποιο το οφελος της μπουκας ακομα δεν μπορω να το καταλαβω. Και αν ειναι να μιλαμε με υποθεσεις, που ξερω εγω οτι δεν θα εκανα 2 γκολ σε 10 λεπτα...; Δεν το λεω αυτο σαν επιχειρημα, αφου ειναι υποθεση, αλλα και παλι ποτε δεν ξερεις και ποτε δεν θα μαθεις.
Εχω ακομα μια απορια... γιατι καποιοι δικαιολογειτε την μπουκα; Ηταν η επισημη γραμμη των συνδεσμων; Της θυρας 4; Αν οχι, που προφανως και η απαντηση ειναι οχι, τοτε ποιανου ακριβως την θεση παιρνετε; Ουτε της ΠΑΕ, ουτε του ανοργανωτου κοσμου, ουτε του οργανωμενου...
Η αποφαση εχει παρθει για να παραιτηθει ολο το Δ.Σ. Αποτυχαμε να κανουμε καλυτερο τον Ζαγορακη, οποτε τωρα διωχτηκε. Εχω τεραστια περιεργεια για το ποιος θα αναλαβει, αφου ακομα και αν γινει προσπαθεια Ζηση δεν θα μπορεσει ποτε να φυγει η υποψια του κοσμου οτι ολα ηταν στημενα. Αν αναλαβει οποιοσδηποτε αλλος; Τοτε καλως επιστρεψαμε στην εποχη των 5000 διαρκειας.
Αλλα ακομα και για αυτο εχουν επιχειρημα καποιοι: "Καλυτερα να μεινουμε εμεις που αγαπαμε πραγματικα τον ΠΑΟΚ" ... και τα ΠΑΟΚομετρα να βαρανε κοκκινο.
Και το χειροτερο ισως που εκανε η μπουκα δεν ειναι η τιμωρια που θα φαμε αλλα ο αποπροσανατολισμος του κοσμου απο το πραγματικο προβλημα που ειναι το αγωνιστικο τμημα.
Good night and good luck στον επομενο xy Γουμενο. Αλλα αυτο το επιχειρημα κανει τσιζ... Μεχρι τελικα να ψαχουμε που πηγαν τα 500.000 ευρω απο την πωληση του xy παικτη.
Οπως για καποιους που δεν το πιστευανε περισυ οτι θα αναπολουν τον Σαντος, ετσι θα αναπολουν και τον Ζαγορακη, με τα στραβα του και τα καλα του. Κυριως ομως θα αναπολουν την χαμενη ευκαιρια να τον κανουμε ακομα καλυτερο. Θα αναπολουν την συσπειρωση που προσεφερε.