Σήμερα η ομάδα έπαιξε με 3 ανέτοιμους παίκτες, χαλκιάς ίβιτς και βιτόλο δεν μπορούσαν και όμως ξεκίνησαν και βγήκαν και οι τρεις. Η ομάδα ψιλοντεφορμέ μου φάνηκε, δηλαδή σκασμένη, χωρίς τρεξίματα χωρίς πάθος και φυσικά χωρίς πλάνο έργο χάβου φυσικά. Γιατί ένα παιχνίδι μπορέι να στραβώσει, εκεί φαίνεται ο προπονητής και η ομάδα αν έχει πλάνο. Σήμερα είπαμε θα κατέβουμε μπετόν αρμέ να μην το φάμε και ότι βγει μπροστά, δεν είχαμε όμως ξεκάθαρα σχεδιάσει τι θα κάνουμε αν τρώγαμε ένα γκολ πρώτοι εμείς. Εντάξυ καλή ομάδα η τσσκα αλλά νομίζω η βιγιαρεάλ ήταν καλύτερη που κερδίσαμε. Αθανασιάδης σαλπιγγίδης οι καλύτεροι αμυντικοί των ρώσων σε κάθε επίθεση οφσάιτ. Γκαρσία παλαίμαχος, ίβιτς παλαίμαχος, βιερίνια ανύπαρκτος, τσουκαλάς εντάξυ, σνάουτσερ για γέλια, βιτόλο σαν να έπαιζε ένας που βάλαν που παίρναγε από την κλεάνθους εκτός ομάδας εντελώς. Τσιρίλο στο πρώτο κακός στο δεύτερο ανέβηκε, κοντρέρας ο κορυφαίος. Εμένα δεν με πείραξε η τυχόν κακή βραδυά που βρέθηκε η ομάδα, αλλά ότι ήταν ανέτοιμη ψυχολογικά για ένα τέτοιο παιχνίδι (έργο προπονητών αλλά και διοίκησης) και η έλλειψη πάθους των παικτών. Χρειάζεται η ομάδα προπονητή και 7-8 παίκτες οποσδήποτε. Τώρα ας φρεσκάρει ο χάβος τουλάχιστον λίγο την ομάδα με αρίας, ελ ζαρ, εττο, σακελαρίου, σαβίνι, μούσλι και ας αφήσει έξω κοντό, βιερίνια, γκαρσία, κοντρέρας, ίβιτς να είναι έτοιμοι αρχές του μήνα με άεκ τουλάχιστον να πάρουμε το κύπελο.