Author Topic: PAOK FC- CSKA Moscow 0-1 Πέμπτη 17/02/2011 ώρα 22:05 ΑΝΤ1  (Read 4570 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

baron

• Guest
Ας εμπαινε ενα γκολ  απο τις πρωτες ευκαιριες και θα βλεπαμε αλλο ματς τωρα

....εάν η γιαγιά μου είχε ρόδες θα ήταν τρόλλευ στην χαβούζα.      Παίξτε μπάλα ρε...

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Βιτολο ανυπαρκτος και αρνητικοτατος μεχρι στιγμης...Μετα απο 1,5 μηνα απουσιας τον βαζει μεσα σε τετοιο ματς..Για ποιον λογο δεν μπορω να καταλαβω...Και φυσικα λογικο ειναι να μην εχει καλη αποδοση...Εχουμε χασει το κεντρο για πλακα...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
ψιλομπάχαλο η ομάδα, χωρίς πρωτοβουλίες δημιουργικά αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά, ενώ ανασταλτικά δεν έχει σχέση με τον περσινό ΠΑΟΚ. Ο vierinha κυρίως από την κλωτσιά που έφαγε και μετά δεν συμμετέχει, πάει για αλλαγή απότι φαίνεται. Ο κοντός είναι εκνευριστικός. Οι ρώσοι, με απλές και γρήγορες κινήσεις απλώνονται ωραία στο γήπεδο και maas παίζουνε άνετα χωρίς να φορτσάρουνε και πολύ.

Να δούμε τι θα κάνει ο Χάβος στο ημίχρονο...

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
το μαθαμε το δυαδικο...

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Στην Μόσχα ΠΡΕΠΕΙ να ματώσετε στο γήπεδο!!! Μην τολμήσετε να είστε στα ίδια χάλια ή να πείτε πως όλα έχουν τελειώσει γιατί αυτό δείξατε με την σημερινή σας εμφάνιση..

ΜΑΛΑΚΕΣ...
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline euris4

• Αποστολή
  • **

Offline T.manos4

• Αλλαγή
απογοητευση πληρης :cwm23:

μετα απο πολλα χρονια εβρισα τα θεια και ολα τα ευαγγελια
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
χειροκροτήστε την ομάδα... μια ήττα είναι εξαλλου στην Τούμπα.

για το ματς ότι και να γράψεις λίγο... (ή Λίνο).
όταν κάνεις επιθέσεις με Τσουκαλά και Σνάου, με ΤΡΑΓΙΚΟΥΣ Λίνο (άλλο ένα Oscar), Ίβιτς, Γκαρσία (πραγματικά απαράδεκτος), Βιτόλο (σοβαρά ανέτοιμος! τι όνειρο είδε ο Χάβος), Βιερίνια (θα βοηθήσεις ρε μικρέ;), Ελ Ζαρ, Σαλπιγγίδη, ΚΑΚΟΥΣ  Τσιρίλο (μια φάση ρε πστ!) και Αθανασιάδη, ΣΕ ΚΑΚΙΣΤΗ ΜΕΡΑ το Χάβο...ε καλά τυχεροί να είμαστε με το 0-1.

επιθετικά μια τρικυμία η ομάδα. ΤΡΙΚΥΜΙΑ λέμε. καμία επιλογή που να δείχνει ότι είναι ομάδα με στόχο (τον όποιο στόχο). 15 φορές offside τα CF μας. Πλάκα μας κάναν. με τις υγείες. χειροκροτήστε... εγώ δε θα πάρω. πίστευα ότι ένα γκολ τουλάχιστον το  είχαμε, η ομάδα δεν το ήθελε και πολύ.

Offline nickzark

• Αποστολή
  • **
Ας εμπαινε ενα γκολ  απο τις πρωτες ευκαιριες και θα βλεπαμε αλλο ματς τωρα

....εάν η γιαγιά μου είχε ρόδες θα ήταν τρόλλευ στην χαβούζα.      Παίξτε μπάλα ρε...
 :D  η αν ειχε τρυπα στη κοιλια θα ηταν κουμπαρας. ;D ;D (καλα και μπαλα δεν επαιξαν, αλλα ρε πουστη μου και με τα χαλια αυτα ενα γκολακι στην αρχη να εμπαινε κατι θα γινοταν.)

Offline spartiatis

• Αλλαγή
πρεπει να αποφυγουμε τις επιπολαιότητες. πιστευω πως οι ρώσοι τη τριτη δε θα ειναι καλυτεροι απ ότι σημερα.
οπότε
με καθαρο μυαλό, ψυχή, υπερπροσπαθεια και προπαντώς χωρίς προδότη στην 11δα παμε στη μόσχα για το 1-2 και προκρησή._

Offline sabbath

• Αλλαγή
ενταξει....καλυτεροι παικτες οι ρωσοι και κυριως πολυ δεμενη ομαδα....τι να κανουμε.....ποιο πολυ με χαλασε η ηττα απο τον πανιωνιο το σαββατο.....

θα πρεπει να ανασυνταχθει η ομαδα για να μην χαθει η ευκαιρια του κυπελλου....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline spartiatis

• Αλλαγή
εντάξει δε μπορουμε να πουμε πως ήταν περισσότερο επώδυνη η ήττα απο νιονιο...
τλσπαντων.
εγω πιστευω πως τιποτα δε χάθηκε

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Σήμερα η ομάδα έπαιξε με 3 ανέτοιμους παίκτες, χαλκιάς ίβιτς και βιτόλο δεν μπορούσαν και όμως ξεκίνησαν και βγήκαν και οι τρεις. Η ομάδα ψιλοντεφορμέ μου φάνηκε, δηλαδή σκασμένη, χωρίς τρεξίματα χωρίς πάθος και φυσικά χωρίς πλάνο  έργο χάβου φυσικά. Γιατί ένα παιχνίδι μπορέι να στραβώσει, εκεί φαίνεται ο προπονητής και η ομάδα αν έχει πλάνο. Σήμερα είπαμε θα κατέβουμε μπετόν αρμέ να μην το φάμε και ότι βγει μπροστά, δεν είχαμε όμως ξεκάθαρα σχεδιάσει τι θα κάνουμε αν τρώγαμε ένα γκολ πρώτοι εμείς. Εντάξυ καλή ομάδα η τσσκα αλλά νομίζω η βιγιαρεάλ ήταν καλύτερη που κερδίσαμε. Αθανασιάδης σαλπιγγίδης οι καλύτεροι αμυντικοί των ρώσων σε κάθε επίθεση οφσάιτ. Γκαρσία παλαίμαχος, ίβιτς παλαίμαχος, βιερίνια ανύπαρκτος, τσουκαλάς εντάξυ, σνάουτσερ για γέλια, βιτόλο σαν να έπαιζε ένας που βάλαν που παίρναγε από την κλεάνθους εκτός ομάδας εντελώς. Τσιρίλο στο πρώτο κακός στο δεύτερο ανέβηκε, κοντρέρας ο κορυφαίος. Εμένα δεν με πείραξε η τυχόν κακή βραδυά που βρέθηκε η ομάδα, αλλά ότι ήταν ανέτοιμη ψυχολογικά για ένα τέτοιο παιχνίδι (έργο προπονητών αλλά και διοίκησης) και η έλλειψη πάθους των παικτών. Χρειάζεται η ομάδα προπονητή και 7-8 παίκτες οποσδήποτε. Τώρα ας φρεσκάρει ο χάβος τουλάχιστον λίγο την ομάδα με αρίας, ελ ζαρ, εττο, σακελαρίου, σαβίνι, μούσλι και ας αφήσει έξω κοντό, βιερίνια, γκαρσία, κοντρέρας, ίβιτς να είναι έτοιμοι αρχές του μήνα με άεκ τουλάχιστον να πάρουμε το κύπελο.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Το πρωτο ημιχρονο μετα το 20' που καναμε και φασεις, ηταν τραγικο...Μετα το γκολ ηρθε η ψιλοκαταρευση...Στο δευτερο ισσοροπησε καπως το πραγμα αλλα και παλι...Η διαφορα ποιοτητας ειναι τεραστια ενταξει μην λεμε ο,τι θελουμε...Οι Ρωσσοι ξερουν αριστα τα βασικα του ποδοσφαιρου καταρχην...Το τεχνητο οφσαιντ το ειχαν για πλακα και μεις πεφταμε συνεχως στην παγιδα τους και με τον κοντο αλλα ειδικα με τον Αθανασιαδη...Καμια 10αρια οφσαιντ...

Παντως μετα την αλλαγη του Βιτολο το κεντρο ηταν σαφως καλυτερο και αν ειναι δυνατον ρε πουστη μου να τον ξεκιναει και να πηγαινει στραφι το πρωτο ημιχρονο και να κανουν παρτυ οι Ρωσσοι στο κεντρο...

Τσιριλο ειναι ευθυνη του το γκολ που τρωμε, στο δευτερο ηταν καλος σχετικα...Γενικα η ομαδα υστερησε σε ολους τους τομεις...Εδειξε οτι δεν μπορουσε και επισης κουρασμενοι σε σχεση με του ρωσσους...

Τεσπα παει κι αυτο...Παμε για το θαυμα στη Μοσχα και ο,τι γινει...Απλα εκει πρεπει να δωσουν το 200% για να υπαρχει ελπιδα...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

apostolos

• Guest
Ομαδάρα οι Ρώσοι, κάθε αγωνιστική σύγκριση είναι περιττή, λίγο πάθος ζητήσαμε, δεν βγήκε. Η κερκίδα (από την τηλεόραση πάντα) μοιρολόι και υπνηλία. Οι πάντες γενικά κατώτεροι των περιστάσεων, αλλά τελικά η αγωνιστική διαφορά είναι τόσο μεγάλη που δεν σηκώνει και πολύ κράξιμο το πράγμα.

Offline mentoras4

• Κερκίδα
  • *
πρεπει να αποφυγουμε τις επιπολαιότητες. πιστευω πως οι ρώσοι τη τριτη δε θα ειναι καλυτεροι απ ότι σημερα.
οπότε
με καθαρο μυαλό, ψυχή, υπερπροσπαθεια και προπαντώς χωρίς προδότη στην 11δα παμε στη μόσχα για το 1-2 και προκρησή._
Απο που την αντλεις ρε αδερφε τετοια αισιοδοξια μετα απο τετοια τραγικη εμφανιση?Μπραβο σου παντως!Εγω παλι γιατι πιστευω πως αρχες Μαρτη θα εχουμε ακομα πιο ομορφες καταστασεις με την κουλα!Με τετοιες εμφανισεις η ομαδα δεν πειθει καθολου !
ΑΘΗΝΑ  ΓΑΜΗΜΕΝΗ  Ο  ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

Offline sabbath

• Αλλαγή
εντάξει δε μπορουμε να πουμε πως ήταν περισσότερο επώδυνη η ήττα απο νιονιο...
τλσπαντων.
εγω πιστευω πως τιποτα δε χάθηκε

εγω φιλε με παικτες των 300 και 400 χιλιαδων ευρω (τσιριλο,σναουτσερ,τσουκαλας κ.λ.π.)δεν εχω την απαιτηση να αποκλεισω ομαδες σαν την τσσκα.....προσωπικα στον πουτσο μου για σημερα....

αλλα στις ηττες απο μπουρδελα του ελληνικου πρωταθληματος εκει ειναι που με τρελαινουν....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
στ'ΑΡΧΙΔΙΑ μας η ελλαδα αδερφε

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
ομάδα παλαιμάχων καλύτερα θα έπαιζε. για κάποιους παίκτες έχει τελειώσει το ποδόσφαιρο, απλά δεν το ξέρουν...
αλήθεια, αυτόν τον αρίας γιατί τον φέρανε ; μήπως για να βγει το χειμερινό χαρτζηλικάκι ορισμένων ;
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
Όποιος βγάλει χολή για σήμερα είναι το λιγότερο αστείος. Η ρωσική ομάδα απλά δεν μας υποτίμησε σε ούτε ενα σημείο του αγώνα και φάνηκε η διαφορά κλάσης των παικτών. Επίσης μπήκε 100% διαβασμένη σβίνοντας τον παίκτη που κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟΚ-Βιερίνια. Και μη ξεχνάμε ότι ο μέσος όρος ηλικίας τους είναι 25 και όχι 30 όπως στον ΠΑΟΚ. Το πάλεψε η ομάδα μέχρι το 20 και μετά κλάταρε λόγω ψυχολογίας γιατί στην 1η φάση τους βάλανε γκολ. Μακάρι η τύχη να μας ευνοήσει στην Ρωσία.