Author Topic: PAOK FC- CSKA Moscow 0-1 Πέμπτη 17/02/2011 ώρα 22:05 ΑΝΤ1  (Read 4565 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

opws_mathame

• Guest
το μονο ευχαριστο απο τη χθεσινη μερα.αν εκει στην παε βλεπουν οτι δε βγαινουν να προτεινουν μειωσεις αποδοχων σε ορισμενους καλα αμοιβομενους υπαλληλους.ποδοσφαιριστες και μη.

senag2

• Guest
Λοιπον...
Σημερα ειδαμε την πληρη αποκαθηλωση του "προπονητη" Μακη Χαβου. Προσπαθω να τον συγκρινω με τον Σαντος σε διαφορα θεματα φιλοσοφιας και με πιανει πονοκεφαλος. Δεν ειναι δυνατον να μου βαζεις μεσα νταηλικη τον Χαλκια κ τελικα να ξοδευεις ολοκληρη αλλαγη για το αυτονοητο. Ο Κρεσιτς θεωρω οτι πρεπει να εχει κατεστραμμενη ψυχολογια. Δεν ειναι δυνατον να βαζεις μεσα τον Βιτολο με μια προπονηση σε 2 μηνες. Ο Αριας και ο Μπαλαφας ειναι ή δεν ειναι παικτες του ΠΑΟΚ; Στο 5χ5 κανω καλυτερα κοντρολ απο τον Σναουτσερ. Τσουκαλας δεν φταιει το παλικαρι που δεν επαιζε στη θεση του, αλλα και παλι ηταν τραγικος στο 1ο ημιχρονο. Τουλαχιστον να μην σου βγαινει το αριστερο τους μπακ σου ζητησαμε. Γκαρσια τραγικος, Ιβιτς με παθος αλλα τπτ. Δεν μας εφτασε η μλκια του Σαλπιγγιδη με τα οφσαιντ, εχουμε και τον Αθανασιαδη τωρα. Αν ειναι δυνατον, επιθετικος την σημερον ημεραν να βγαινει 10 οφσαιντ. Αυτα ουτε πριν 10 χρονια δεν γινοντουσαν. Ελ Ζαρ τι να πω... τραγελαφος η ευκαιρια που εχασε. Λινο...  :'(
Ανησυχω για μεγαλο διασυρμο στην Ρωσια αν φαμε γκολ νωρις.
Ειναι ξεφτιλα να αποκλειεσαι με 2 ηττες, ακομα και αν παιζεις με την Μπαρτσα. ΠΑΟΚ εισαι... 2 ηττες σημαινει οτι τυχαια εισαι εδω και ειναι κριμα. Φετος δεν επρεπε να χασουμε στην Τουμπα, περασαν τοσες καλες ομαδες και τελικα παλι η πικρα μενει. Τεσπα...τωρα ενας μονο στοχος και για εκει δεν αν δεν περασετε δεν θα εχει χειροκροτηματα στο τελος και Εμεις μαζι για μια ζωη. Αν τολμισετε και αποκλειστειτε απο το αεκακι δεν φευγετε απο την Τουμπα.

Και εγώ μες την ξενέρα ειμαι ρε παιδιά αλλα δείτε λίγο τα πράγματα όπως έχουν.

1. ΤΣΣΚΑ= 6 Παίχτες εθνική ρωσίας στην 11άδα και 2 που ήταν στον πάγκο 8.
2. ΤΣΣΚΑ= Νέσιντ βασικό σέντερ φόρ Τσεχίας, Τόσιτς Σερβία
3. ΠΑΟΚ= Μάκης Χάβος coach, Βιτόλο Χαλκιάς στην 11αδα, κουρασμένες ταλαιπωρίες Γκαρσία, Τσουκαλάς.
4. ΠΑΟΚ= Λίνο ανέτοιμος και τραγικός μαρκάρισμα πάνω σε παίχτες κλάσης τος έψαχνε σε όλο το μάτς.
5. ΤΣΣΚΑ= Σοβαρή ΚΑΙ ΥΠΕΡΔΙΑΒΑΣΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ εξουδετέρεσε πλήρως τα λίγα ατού που έχει ο ΠΑΟΚ.

Κάθισα και είδα τις φάσεις με τα οφσαιντ που αναφερεις και παρατήρησα το εξής: οι τύποι έπαιζαν το τεχνικό οφσαίντ λες και ήταν δεμενοι με σχοινί ΚΑΙ οι 4ρεις της άμυνας.

Η διαφορά κλάσης ήταν τεράστια, αυτή η ομάδα είναι φαβορί για τον τίτλο και θα με θυμηθείτε.

Ο ΠΑΟΚ τελμάτωσε, ότι είχαν να δώσουν αυτοί οι παίχτες το έδωσαν και τους ευχαριστώ με όλη μου την ψυχή, αλλά η ομάδα θέλει δυνατο ξεσκαρτάρισμα ξεκινώντας απο τον προπονητή και τον βοηθό του απο τον δενδροπόταμο.

Αυτά.

Offline tsag

• Αλλαγή
Δε θυμάμαι τίποτα από το ματς.  Ξέρω μονο ότι έφτυσα το λαρύγγι μου. Περίμενα τουλάχιστον το χ.  Συνεχίζουμε
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline tsag

• Αλλαγή
Επίσης τώρσ που το θυμήθηκα. Τον Αρίας για ποιον λόγο ακριβώς τον πείραμε;;;; Κάθε φορά πρέπει να πληρώνουμε τις εμπνεύσεις του κάθε πικραμένου!!! Σιχτίρια
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

mpougatsas

• Guest
δεν τράβηξε καθόλου η ομάδα σήμερα.
0-1 και πάλι καλά να λέμε, όπως κατεβήκαμε κι όπως παίξαμε..
απογοητετυικοι οι περισσότεροι παίκτες, και χωρίς πάθος
το χειρότερο παιχνίδι του Χάβου, που τα κανε ψιλομαντάρα
κι η cska απ την άλλη καλη ομάδα, σοβαροί, πειθαρχημένοι και με πλάνο
οτι δηλαδη δεν είχαμε εμείς σήμερα.. αλλά εντάξει μέχρι εκεί
αν παίζαμε τους είχαμε, δεν παίξαμε χασαμε.
άτυχους δε μας λες, περισσοτερο για 0-2 πήγαινε παρά για 1-1
τώρα θα ναι ακόμα πιο δύσκολά εκει πάνω,
ενα 5% μας έμεινε περίπου για πρόκριση
αλλά πρέπει να το διεκδικήσουμε και ποτέ δεν ξες
ΠΑΟΚ είσαι.. για τα δύσκολα

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Η διαφορά κλάσης ήταν τεράστια, αυτή η ομάδα είναι φαβορί για τον τίτλο και θα με θυμηθείτε.

Το οτι ειναι ενα απο τα φαβορι για τον τιτλο το ξεραμε απο την αρχη του Europa...Ομαδα champions league ειναι...Απλα τωρα το ειδαμε και στο χορταρι αυτο γιατι δεν ειχαμε γνωση της αγωνιστικης της καταστασης...Με τετοιους παικτες η περιοδος προετοιμασιας και οι λοιπες παπαριες δεν λενε τιποτα...

Παμε τωρα απλα στη Μοσχα για να κανουμε το θαυμα...Τιποτα αλλο...Η λογικη λεει οτι εκει μπορει να διασυρθεις, αλλα ΠΑΟΚ εισαι και ποτε δεν ξερεις...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline corrupt

• Αλλαγή
ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΟΥ ΜΕΣΑ.

Τίποτα δεν τέλειωσε ακόμα. Το πρώτο ημίχρονο έληξε απλά. Ο ΠΑΟΚ θα πάρει την πρόκριση πανηγυρικά μέσα στη Ρωσία με το έτσι θέλω και θα ετοιμάσουμε βαλίτσες για Ιβηρική μετά. Όσοι μιλάνε για αναμενόμενο αποτέλεσμα, διαφορά κλάσης των δύο ομάδων, μπάτζετ κλπ και απόψε ήταν σίγουροι ότι θα χάναμε απλά ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ.

Εγώ δεν ξεχνώ ποια ομάδα υποστηρίζω. Πάμε να τους γαμήσουμε μέσα εκεί στην αρκουδοφωλιά τους. Νεόπλουτα νεοτσαριά γαμώ το φυσικό αέριο και τις χαλασμένες βότκες σας και τις πουτάνες σας. Ερχόμαστε για γλέντι νταηλίκι.

Π.Α.Ο.Κ. ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ!!!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΝΙΑ ΘΥΜΙΖΑΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΠΑΟΚ ΣΗΜΕΡΑ!

ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ!

Offline babis36

• Αλλαγή
Κατι τετοιες ομαδες ερχονται για να σου δειξουν περιπου που βρισκεσαι, ποιος εισαι, τι παικτες εχεις, τι δουλεια εκανες με αυτους ολη τη χρονια, τι οργανωση ειχες, τι δουλεια κανει ο προπονητης σου.Ομαδα γυμναζμενη με ταχυτατη εναλαγη της μπαλας με στενα και συνεχη μαρκαρισματα απο γρηγορους παικτες και γενικα ομαδα ΑΛΛΟΥ επιπεδου.Σε τετοια παιχνιδια ο προπονητης δεν ξερω τι μπορει να κανει.Οι εναλλακτικες μειωνονται πολυ ενω και ο παγκος στον ΠΑΟΚ δεν υπαρχει.Προσωπικα παραπονο απο τον ΠΑΟΚ δεν εχω το παλεψαμε μεχρι εκει που μπορουσαμε.Η αληθεια καμια φορα ειναι σκληρη αλλα πρεπει να λεγεται.Οσον αφορα επι μερους αποδοσεις παικτων δεν νομιζω οτι μπορουσαν να εκαναν την διαφορα.

Υ.Γ. Κωμικος παικτης ο Ελ Ζαρ και δειγμα της ενδειας του παγκου των "σκαουτερ της ομαδας και των λαθων του τεχνικου διευθυντη.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline scouser4

• Αλλαγή

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
αυτό με την κούραση καλό... αλλά σταμάτησε να με ψήνει περίπου τον Αύγουστο. Τότε δεν ήταν που έγινε η κλήρωση στην οποία ξέραμε ότι μέχρι Χριστούγεννα θα παίζαμε σε 3 διοργανώσεις (με Europa); ήταν κάτι που έγινε πριν 5 μέρες ας πούμε; Ετοιμάστηκε αυτή η ομάδα που είδαμε για 3 διοργανώσεις φέτος; με τι; απάντηση στο γιατι έπαιξε ο Βιτόλο και όχι ο Αρίας θα δώσει κάποιος επίσημα; και οι δύο διμηνο απουσίας είχαν.. απλά ο ένας είχε και ένα μήνα προπονηση. γιατί πήρες Αρίας χειμώνα; μη χάσεις το κελεπούρι;

για το αν είναι μεγάλη η μικρή ομάδα η CSKA μπορούμε να γράφουμε κανα 3μηνο. ο ΠΑΟΚ είναι όμως μεγαλύτερη. και ο χθεσινός ΠΑΟΚ αν είχε ένα πλάνο στο γήπεδο μια χαρά έφευγε και με νίκη... δεν είχε καμια κατηφόρα χθες το γήπεδο προς την εστία μας, ούτε ο κάθε Τόσιτς και ο κάθε Νέσιντ κάναν τίποτα παπάδες και μας έφυγε η ούγια.. ΔΛΔ οκ.. μόλις χθες είχαμε και φρέσκο το Αρσεναλ - Μπάρτσα για να έχουμε και μέτρο σύγκρισης. Νταξ. κάναμε και την CSKA γαμίκουλα. καλη ομάδα αλλά έχουμε γαμήσει και καλύτερες. Θεωρώ Βίγια καλύτερη. Μια χαρά μπορούσαμε να σκοράρουμε αν παίζαμε με στόχο. Ο ΠΑΟΚ όμως εδώ και κάτι μήνες είτε παίζει με τις Σέρρες είτε για τους 32 του Europa το ίδιο πρόσωπο και πάθος εμφανίζει. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙ ΜΠΑΛΑ.

Μπορεί λοιπόν η CSKA να είναι λίγο πιο επαγγελματική στην "όψη" αλλά μη σκίσουμε και κανα καλσόν... ας κατέβαινες να παίξεις 90 λεπτά και θα σου έλεγα αν έπαιρνες αποτέλεσμα.
Προσέξτε την αγωνιστική συμπεριφορά της CSKA 20 λεπτα... περίμενε ένα αντίπαλο στο γήπεδο και ήταν κουμπωμένη. μόλις όμως είδε το Λίνο να παραπάτάει και το Σναου να κάνει κοντρόλ με το καλάμι σταμάτησε να τρώει και αυτή πατατάκια... έκανε τα αυτονόητα... ΕΡΙΞΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΛΙΜΑ ΜΑΣ. αλλά αυτή έχει προπονητή (οκ και παίκτες).

Και για να το πάω ένα βήμα παραπέρα ακόμα και μετά το τέλος του ματς είμαι στεναχωρημένος για την ήττα οκ ΑΛΛΑ πιο πολύ γιατί πιστεύω ότι το ματς και το αποτέλεσμα το είχαμε. Δε γίνεται ρε να χαρίζουμε τέτοια ματς ρε. ΑΔΥΝΑΤΟ να το χωνέψω. καλή η CSKA αλλά φανερά μακρυά από το 100% της. και εμείς πετάμε χαρταετό... γαμώ τα καραγκιοζηλήκια μας μέσα και τις εμπνεύσεις του κώλου. μια ζωή χωρίς λογική κινήσεις.

ΥΓ. τόσιτς και νέσιντ και ντιουμπια και ξύς τα @@ς... αυτός ο Ακινφέεφ πως σκατά τρώει γκολ; τι τερματάρα....

« Last Edit: February 18, 2011, 10:17:12 by rabbitweed »

Offline skyclad4

• Αλλαγή
http://www.youtube.com/watch?v=JbbvA-DHesY&feature=player_embedded

Μπραβο σε ολο τον κοσμο που ασχοληθηκε με τα πανια. Απ την τηλεοραση δε τα προσεξει ολα, τωρα τα ειδα στο βιντεακι και εφτιαξε η μερα μου.  :prosk:
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
Pregame.

http://www.youtube.com/watch?v=jbDVjL1VxSk (Embedding disabled, limit reached)

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Χθες στην 5 που πηρα φετος διαρκειας γαμω τον μυαλο μου παλι μαλωνα με ολους τους γυρω μου "για τα πρεζακια που αναψαν πυρσους". Ελεος ρε πουστη μου, μου τρυπανε τα μυαλα τα ζωα.
Εχουμε φαει τον προλογο των δημοσιογραφων και νομιζουμε οτι με εναν πυρσο θα πληρωσουμε 100.000 και 42 αγωνιστικες κεκλεισμενων... Χθες παλι Στην Πραγα διακοπηκε παιχνιδι για 15 λεπτα, στο champions league παλι ειχε διακοπει για μιση ωρα καπου (τον Οκτωμβριο-Νοεμβριο σε μια ανατολικη χωρα θυμαμαι), οι της Φενερ αναψαν καμια 20αρια πυρσους στην Τουμπα και φυσικα καμια καμπανα δεν επεσε. Υπαρχει αραγε τροπος να μαθουμε αυτες τις τιμωριες για να εχουμε τουλαχιστον τα πειστηρια;
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Χάσαμε από μια πολύ καλύτερη ομάδα. Τόσο απλά...
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

kostas4

• Guest
αρχισανε darklord απο σημερα... μεγαλο προστιμο για το πανο με το πολιτικο μηνυμα που οι αλητες δεν κατεβασαν και τους χιλιαδες παρανομους πυρσους...
ηδη υπολογιζουν πως η παε εχει μπει 2εκατ. ευρω μεσα απο το χθεσινο ματς... ρε αντε γαμηθειτε

υγ. το ματς το εχασε ο χαβος.- δεν φταιει αυτος ομως αλλα αυτοι που εφεραν προπονητη απο τον αγροτικο αστερα

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
1. Οι ρωσοι ηρθαν να παιξουν μπαλα και οχι για διακοπες (βλεπε σιτυ)

2. Οι ρωσοι δεν υποτιμησαν τον ΠΑΟΚ καθολου, σε σεβαστηκαν και επαιξαν σαν τσσκα και οχι σαν λειβαδια (βλεπε σιτυ).

3. Η σκεψη οτι μπορει οι ρωσοι να ειναι ανετοιμοι και με ελυψεις, μας γαμησε.. Γαμω τα μμε σας.

4. Οι εμπνευσεις του χαβου και ο i'am_ready_4 βιτολο μας γαμησαν επισης.

5. Οι αλλαγες, τα ιδια.. (που βαζεις τον κλαους ρε καραμητρο...)

6. Η μη προφυλαξη παιχτων (βλεπε γκαρσια) και η συνεχεις χρησιμοποιηση τους σε λιγκα, κυπελο και ευρωπη μας αποτελειωσε.

7. Παιξαμε τον αγιαξ στα ισια, κερδισαμε βιγιαρεαλ, περασαμε μεσα απο την πολη, κερδισαμε μεσα στην κροατια... 4 πραγματα που μεγαλωσαν το εγω μας και υποτιμησαμε μεσα μας το ονομα cska. Ας βαλουμε μυαλο και ας παιξουμε σαν ΠΑΟΚ την επομενη φορα.

8. Οι ρωσικες ομαδες τις ελληνικες τις εχουν για κολατσιο. Τα παραδειγματα πολλα. Ο ΠΑΟΚ τουλαχιστον για 20 λεπτα εδειξε οτι δεν μασαει απο αρκουδες και αρχιδια.

Ο ΠΑΟΚ ιστορικα ειναι ομαδα για επικινδυνες αποστολες.
Στην ρωσια θα εχει μια απο τις πιο δυσκολες της ιστοριας του, γιαυτο και θα δουμε αλλον ΠΑΟΚ.
Πιστη, συγκεντρωση και καταθεση ψυχης την τριτη.

2πλο μες την ρωσια ΠΑΟΚ ολε ολε.

ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΑΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΒΡΩΜΟΠΟΥΤΑΝΩΝ. ΚΑΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ.

CLUB LARISA

• Guest
Λίγα Λόγια για το ματς. Το ματς χάθηκε απο τους starting 11. Ο κόλκας μετά απο πολυήμερη αποχή σήμερα βάλθηκε να πείσει τα γνωστά (δυστυχώς πλειοψηφικά) φυτά οτι καλα έκανε κ άρχισε το ματς ο Βιτόλο. Γελάνε κ τα δέντρα. Σε τόσο υψηλό επίπεδο δεν αρχίζεις παίκτη που χει να κλοτσήσει ακόμα κ κουτάκι αναψυκτικού 2 μήνες. Κ αυτές οι πίπες οτι έπρεπε να ικανοποιήσει την επιθυμία του παίκτη που του ζητούσε διακαώς να παίξει επειδή ένιωθε, τις ακούω βερεσέ. Τον χρησιμοποίησε κ τον εξέθεσε ως ποδοσφαιριστή. Ανούσια τρεξίματα, πάσα ούτε στα 3 μέτρα, λάθος ντουμπλαρίσματα στις γωνίες, απογοήτευση και μάλιστα αναμενόμενη. 2 μήνες αποχή δεν παλεύεται όποιος κ να σαι. Μάλιστα ο κος Havet (ο οποίος άνθρωπος δεν μου χει κάνει τπτ ουτε του κρατάω κακιούλες, τόσο μπορεί, τόσο είναι) ρίσκαρε με τη χρησιμοποίηση του Ισπανού κάτι ακόμα χειρότερο : Την υποτροπή στον τραυματισμό στο γόνατο τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ παίζει όλη τη χρονιά τις 3 επόμενες βδομάδες.
Παίζεις με μια ομάδα τρομερά πειθαρχημένη τακτικά, σαφώς ποιοτικά ανώτερη και στο πρώτο 20΄την πατάς τ αρχίδια στο χορτάρι (γελάνε τα δέντρα, τα βρύα και οι λειχήνες με το χορτάρι που μοιάζει με συμπιεσμένο skunk ,θοδωρον συγχαρητήρια για την εικόνα, εύγε, ούτε το Καμπ Νου τέτοια συντήρηση), δεν περνάει ούτε τη σέντρα. Η ομάδα αυτή είναι μακράν η καλύτερη που αντιμετώπισες την τελευταία 10ετία, ήρθε σοβαρή με ταπεινές δηλώσεις, σε κάνει κατασκοπεία κοντά στον μήνα, έχει δει όλα τα ματς που δίνεις (εν αντιθέσει με τον δικό σου ρουφιάνικο περίγυρο που για να κατανοήσετε μυαλό κ επίπεδο συνιστά στον προπονητή του ΠΑΟΚ να πάει κρυφά να κλέψει συστήματα στις προπονήσεις της στη Σουρωτή, λες κ είμαστε ο Οδυσσέας Ιεράπετρας), έχει μια σουπιά προπονητή που καταλαβαίνοντας στο 20' οτι το γήπεδο γέρνει επικίνδυνα, σε συνδυασμό με το πέταλο που ξερνάει φωτιά, αλλάζει τα χαφ της γραμμής του  κ στέλνει το τρομερό Σερβάκι, πάνω στη Σερβιέτα των ράστα, τον άνθρωπο ανέκδοτο, τον πρώην ποδοσφαιριστή που ούτε σε ματς παλαιμάχων δε θα τον καλούσαν. Ο προπονητής (ο ποιός?) του ΠΑΟΚ δεν απαντά 70 λεπτά με αποτέλεσμα  όλοι εμείς να ξανακερδίζουμε με ευκολία μια θέση στην Κόλαση αφού έχουμε κατεβάσει κάτω ό, τι όσιο κ ιερό υπάρχει στην πλάση. Ο κακός Γκαρσία μένει χωρίς στηρίγματα, ο Βιερινια, φορτισμένος απο την πίεση των ματιών που του ζητάνε ΞΑΝΑ να βγάλει το φίδι απ την τρύπα δεν εμφανίζεται ποτέ ξανά στο γήπεδο μετά την κλοτσιά κ το 90λεπτο ντουμπλάρισμα, ο τιτανοτεράστιος που μάλιασε η γλώσσα μου να φωνάζω οτι δεν κάνει για υψηλό επίπεδο sexy σηκώνεται να  πιάσει πουλιά στο ζειμπέκικο του θανάτου, εκτός του οτι το μαύρο πιπέρι, τον έχει ζαλίσει  τα μυαλά σ όλο το ματς κ κάπως έτσι χάνονται τα αυγά και τα πασχάλια. Ο τσουκαλάς όταν περνάει στα 6άρια είναι πολύ καλύτερος του τσουκαλά της γραμμής, όμως η αλλαγή του συνεχιζόμενα κακού Ίβιτς σε αφαιρεί την υποτυπώδη κυκλοφορία κ σ αφήνει με τις 30αρες μπαλιές του Γκαρσία κ του Κοντρέρας που βρίσκουν τον αιώνια offside να κοιτάει την 4 με πλάτη στη μπάλα. Ακατονόητη η αλλαγή κ του μυρωδιά απ το Μαρόκο, ο οποίος χάνει τ αχαστο κ δεν αντιλαμβάνομαι για ποιό λόγο συνεχίζουν να του δίνουν συμμετοχές αφού θα τον πουλάρουν, ενώ ο τσιος τσιας τσιούλης, που είναι το ίδιο παλτό, θα τον τρώμε στην μάπα κ του χρόνου, οπότε δικαιούται να παίζει.
Επίσης αστεία κ συμφωνώ με rabbit (γιατρέ μου είμαι καλά?) είναι η δικαιολογία της κούρασης. Ρε πλάκα κάνετε? Ο αντίπαλος σου είναι απο προετοιμασία, με βάρη, πλήρως άρυθμος,  με χιλιόμετρα τρεξίματος κ πιασμένος, πολύ πιο κουρασμένος απο οιαδήποτε ομάδα που ρολάρει σε κανονική αγωνιστική δραστηριότητα.
Η ομάδα αυτή με λίγα λόγια θέλω να πω οτι είναι συνολικά καλύτερη απο σένα, αλλά αυτό που πονάει είναι οτι μπορούσες να την κοντράρεις και να πάρεις κάτι χθες.

Αλλά πως να την κοντράρεις οταν κάθε αναμέτρησή σου με σοβαρό αντίπαλο, προηγμένο, φανερώνει την ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ Κ ΣΤΙΓΜΗ. 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΑΙΚΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ FULL BACK, ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΥ. Κ αντί όλα αυτά να διορθώνονται στην πορεία , ο Θόδωρον πήρε ενα μπακ χωρίς δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη (καταδεικνύοντας πόσο πολύ πιστεύει στην πρόκριση στους 16) και έναν κόφτη απο άλλη Ηπειρο που ελλείψει άλλου, δεν είναι καν στις αποστολες!!!Ρε πλάκα μας κάνετε ρε μλκες? Εχετε κάψει 3 μονάδες που έχουμε ολες κ ολες, τους έχετε ξεζουμίσει φορτώνοντας τους 1000 ματς σε ηλικία δύσκολη, ως πότε?

Για τον κόσμο τα πα κ αλλού. Φοβερό πέταλο, ανύπαρκτοι υπόλοιποι λεζαντάκηδες πουθενάδες, υπέροχα πανια κ σε όσους δεν αρέσουν ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ .ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.

Κόψτε κ τα παλαμακια μαλακισμένα σε ήττες μέσα στο σπίτι μας. Παρατράβηξε το αστείο.

Απαιτούμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση στη Μόσχα, την πρόκριση, ει δυνατόν ΓΤ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, αλλά κυρίως ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Κ ΤΗ 2η ΘΕΣΗ ΣΤΟ γαμωπρωτάθλημά τους.

Έχει κ ξυραφάκια αμα αποτύχετε.

Ο

ΤΣΩΧΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ, ΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ44 για το Κύπελλο να σου γαμήσουμε ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.
« Last Edit: February 18, 2011, 12:52:50 by CLUB »

Offline sabbath

• Αλλαγή
ενταξει η ομαδα δεν ειναι καλη φετος....το καλοκαιρι χρειαζονται παρα πολλες αλλαγες....

αλλα το στοιχημα θα ναι να μην χαθει το κυπελλο....ειδικα μεσα στην αθηνα....

οσων αφορα τον επαναληπτικο....η μονη ελπιδα ειναι να θεωρησουν οι ρωσοι την προκριση τελειωμενη και να μπουνε χαλαρα....αλλα και παλι θα πρεπει να πιασουμε πολυ καλη αποδοση εμεις και να χουμε και λιγη τυχη....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
δε θα είμαστε πλέον και στους 3 στόχους να πάψει αυτή η καραμέλα.
επίσης άψυχοι ίβιτσ, λίνος, βιτόλο (εγώ αν είμαι 2 μήνες διακοπές - τραυματίας δε γυρίζω σε τέτοιο ματς, αλλά σε οικογενειακό διπλό με τους Κ20) βιερίνιας, γαρσιας, κλπ κλπ.
ξεχώρισαν κοντρέρας και τσιρίλος.

από ένα σχόλιο ειδικά για βιερίνια και γκαρσία:

βιερίνια: φάουλ στην αρχή και το εκτελεί απευθείας;  ΕΓΩΙΣΜΟΣ

γκαρσία: κόρνερ λίγο μετά το φάουλ του προηγούμενου και αυτή τη φορά ναι μεν δε το εκτελεί απευθείας αλλά μισό μέτρο προς την καρδιά της άμυνας. άλλος ένας ΕΓΩΙΣΤΗΣ.

κουράστηκα πια ρε μάγκες. άντε να βγει η χρονιά, να πάρουμε τουλάχιστον το κύπελλο και μετά ο ΜΠΟΥΛΟΣ είναι τεράστιος. κάθε μέρα στο Αεροδρόμιο θα είναι ο κλοκας να αποχαιρετά και από έναν.

καλοί χρυσοί οι 2 παραπάνω (ειδικά ο 2ος) αλλά για να ικανοποιήσει αυτός το ΕΓΩ του και να βάλει απευθείας κόρνερ δε θα γαμιέμαι εγώ και εσύ που με διαβάζεις στο ΠΑΟΚ ΟΛΕΟ όλη την ώρα για να τον εμψυχώνω.

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ.

Συγκρίσεις του στυλ ΤΣΣΚΑ ομάδα πολλών εκατομ. και ΠΑΟΚ ομάδα χαμηλού μπάτζετ δε με αγγίζουν. ίσα ίσα με αφήνουν παγερά αδιάφορο. όχι δε τα βάφω μαύρα με μία κακή εμφάνιση, αλλά φέτος δεν είναι η 1η. ίσα ίσα μέσα σε 5 μέρες έχεις 2. και αν μαζέψουμε όλη τη χρονιά σίγουρα 10.

ολ βόλου, ατρόμητος, κέρκυρα, ξάνθη, πανιώνιος, τσσκα, κλπ κλπ ...

ακόμα και να προκριθεί ο ΠΑΟΚ άποψη δεν αλλάζω. ΜΑΚΑΡΙ βέβαια αλλά η άποψη μου θα είναι πάλι η ίδια. Αν δεν προσπαθούν και δε παίζουν ομαδικά να πάνε γα γαμηθούνε όλοι.
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ