0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
ζαγόρ επέλεξες τα σωστά άτομα αυτή τη φορά....α ρε και να χαμε αυτούς τους 50 τρελλαμένους πέρσυ στο χαριλάου....
Quote from: bristol on February 02, 2011, 20:36:19ζαγόρ επέλεξες τα σωστά άτομα αυτή τη φορά....α ρε και να χαμε αυτούς τους 50 τρελλαμένους πέρσυ στο χαριλάου....σε εχω κραξει απειρες φορες ζαγορακη...σημερα εκτος απο τους παικτες την επιτυχια της προκρισης την χρεωνεσαι κι εσυ για μενα.κανεις αλλος.εσυ και οι παικτεςξαναγινε αυτο που ησουν και εμεις θα μαστε απο πισω σουαν και δικαιουται πανηγυρι σημερα γιατι δεν ηταν απλα μια προκριση,ηταν ΠΑΟΚτσηδικη μαγκια το σημερινο,για μενα το πανηγυρι που ηδη φανταζομαι και μου τρεχουν τα σαλια ειναι στο οακα και στα περιχωρα...
Quote from: gianniwths4 on February 02, 2011, 20:51:35Quote from: bristol on February 02, 2011, 20:36:19ζαγόρ επέλεξες τα σωστά άτομα αυτή τη φορά....α ρε και να χαμε αυτούς τους 50 τρελλαμένους πέρσυ στο χαριλάου....σε εχω κραξει απειρες φορες ζαγορακη...σημερα εκτος απο τους παικτες την επιτυχια της προκρισης την χρεωνεσαι κι εσυ για μενα.κανεις αλλος.εσυ και οι παικτεςξαναγινε αυτο που ησουν και εμεις θα μαστε απο πισω σουαν και δικαιουται πανηγυρι σημερα γιατι δεν ηταν απλα μια προκριση,ηταν ΠΑΟΚτσηδικη μαγκια το σημερινο,για μενα το πανηγυρι που ηδη φανταζομαι και μου τρεχουν τα σαλια ειναι στο οακα και στα περιχωρα...+1926
Δεν διάλεξε κανένας Ζαγοράκης άτομα. πολύ απλά άφησε αυτούς που έπρεπε να διαλέξουν.
και με καλό σημάδι..!