Author Topic: ΠΑΟΚ- gay 1-0 κύπελλο Ελλάδος Τετάρτη 2/2/11 ώρα 18:00 conn-x tv  (Read 9331 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bane

• Αλλαγή
δεν εχω επιθυμισει τιποτε αλλο στη ζωη μου τοσο πολυ οσο αυτη η προκριση .ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΗ
προκριση ή θανατος
ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΜΕΙΣ Η ΚΑΝΕΙΣ
« Last Edit: January 28, 2011, 17:17:22 by POYLEN-4- »
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

opws_mathame

• Guest

ακριβως ετσι αισθανομαι κ εγω αδερφε.ειχε αρκετο καιρο να χτυπησει ο ΠΑΟΚτσηδικος συναγερμος μεσα μου

northeagle_4

• Guest
ΛΑ ΛΑ ΛΑ
ΛΑ ΛΑ
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ.

;) ;) ;)

Offline maria-mtb

• Βασικός
τεταρτη δεν εχουμε δουλειες, δεν εχουμε εξεταστικες, δεν εχετε στρατους, δεν εχουμε γυναικες, αντρες γκομενες, μαναδες, πατεραδες, τεταρτη εχουμε τον ΠΑΟΚ και το καθηκον μας να ειμαστε στην Τουμπα .-

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
Από νωρίς την Τετάρτη..Απο νωρίς
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
ΛΑ ΛΑ ΛΑ
ΛΑ ΛΑ
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ.
\

Offline maria-mtb

• Βασικός
ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ. ΠΟΣΟ ΛΕΙΠΕΙΣ!

http://www.youtube.com/watch?v=sSasyO4KCrI (Embedding disabled, limit reached)

PAOK_VOLOS

• Guest
Από νωρίς την Τετάρτη..Απο νωρίς

http://www.youtube.com/watch?v=CvJ3hbSSV54 (Embedding disabled, limit reached)

Offline nik

• Αποστολή
  • **
ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑΤΑΑΑΑ

καριολια γ@μω το νιμου που σας πεταγε.

ΤΟ ΚΟΝΕΞ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΞΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ  ;) ;)
ΠΑΟΚ παντου!!!

bagos

• Guest
μην ξεχασετε τις τσαντες και τις σακουλες για την λαική

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
ειχε αρκετο καιρο να χτυπησει ο ΠΑΟΚτσηδικος συναγερμος μεσα μου
"ο ΠΑΟΚτσηδικος συναγερμος" οπως τον χαρακτηριζεις πολυ ευστοχα αδερφε νομιζω οτι τελευταια φορα χτυπησε μεσα μας περσι στο 2-1 με το βαζελο.μια τρελη συσπειρωση που οδηγησε σε ενα θριαμβο.αποτελεσμα: ενα ολοκληρο γηπεδο αγκαλιασμενο να πανηγυριζει μετα το ματς και να βλεπει μετα απο χρονια συγκινημενο τον ΠΑΟΚ και παλι μια ανασα πριν το πρωταθλημα.
ΟΜΩς το συγκεκριμενο συναισθημα το νιωσαμε και παλι τοσο εντονα στο παιχνιδι της Τουμπας με το gay ακριβως μετα τη σφαγη απο τον κουκουλακη.ειχαμε καρακαυλωσει με αυτο το κλιμα τρομοκρατιας που δημιουργηθηκε και τους περιμεναμε σαν τρελοι να τους γαμησουμε κυριως μες στο γηπεδο, ασχετα με τα φοβερα μπαχαλακια που γιναν εκεινη την ημερα σε ολες τις γειτονιες του ναου και μετα εναντιον των παιχτων τους.Στο αποτελεσμα ομως αποτυχαμε.φεραμε 0-0 και ξενερωσαμε ολοι.μια μεγαλη ηττα εκεινη την ημερα.προσωπικα θυμαμαι τον εαυτο μου απο τη τοση στεναχωρια μου να παθαινω για πρωτη φορα στη ζωη μου αλλεργικο σοκ και να πηγαινω στο νοσοκομειο γεματος εξανθηματα στη μουρη...απο τις μεγαλυτερες πικρες.
ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΜΕ!!!ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΓΑΜΩ ΤΗ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ!!!!!ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΦΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΕΛΕΟΣ!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
Τρταγουδάκι αφιερωμένο σε όσους πάνε λαϊκή
http://www.youtube.com/watch?v=XQNcO22pwhE (Embedding disabled, limit reached)

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Για σους ειναι στη λαικη την τεταρτη για ψωνια: Το νου μας ολοι, η δημοκρατια καραδοκει

http://www.youtube.com/watch?v=GEe9u_6F6KE&feature=related (Embedding disabled, limit reached)

Καληνυχτα και καλη λευτερια σε ολους
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline maman

• Αποστολή
  • **
Να σας δω σε αυτο το ματς και χωρις Κοντρερας πιθανοτατα.

Κοιταξτε να κανετε κανενα τετοιο παιχνιδακι αλα Πανσεραικος με το γαυρο για να παρουμε το 0-0...

Παιξτε με ψυχη,δωστε το ειναι σας,ξεριζωστε τα πλεμονια σας,δε με νοιαζει τι σκατα θα κανετε αλλα αυτο το ματς θα το παρετε για εμας,για τα αδερφια μας που ειναι στη φυλακη,για τα αδερφια που ειναι στον ουρανο,για τον Παμπλο και το πατερα του,για οτι σκατα κινητρο θελετε.Στην τελικη παρτε το ματς ρε γατια για να παρετε κανενα ...μπονους αν το σηκωσουμε στο ΟΑΚΑ.

Αντε γιατι τα μυαλα μας πονανε και εσεις μου το παιζετε πριμαντονες με ομαδα Β´ Εθνικης.Δωσατε στον Παπαναστασιακο ελπιδες παραμονης σημερα.
« Last Edit: January 30, 2011, 22:02:34 by maman »
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Αυτή η κωλομάδα έχει τα λεφτά, τους διαιτητές, τους δικαστες, τους υπουργούς, έχει και τον πούστη τον θεό να τους τα φέρνει όλα βολικά. Μεγάλη απώλεια ο κοντρέρας για το μεθαυριανό ματς. Το νέο έτος είναι ο καλύτερός μας παίκτης και θα παίξουμε το κρισιμότερο ματς χωρίς αυτόν. Γαμήθηκε ο δίας.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

northeagle_4

• Guest
κατσε να παιξουμε...

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
μεγάλη και απρόσμενη η απώλεια του κοντρέρας. τι άλλο στον πούτσο θα γίνει μέχρι την τετάρτη ;

χωρίς πλάκα πάντως, θα ήθελα να δω τον μουσλίμοβιτς σέντερ μπακ. ειλικρινά τον πιστεύω.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png

opws_mathame

• Guest
http://www.youtube.com/watch?v=pQzCXZo47vY&feature=related (Embedding disabled, limit reached) οποιος εχει αναπνευστικα προβληματα επειδη θα αντιμετωπισει 10πλασια δακρυγονα καλο θα ειναι να παρει τα μετρα του αν ειναι εξω απο το γηπεδο.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Μαλεζάς Τσιρίλο δίδυμο και Σαβίνι αριστερό μπακ γιατί ο Λίνο δεν. Δεν το αποκλείω καθόλου...

Όσοι πιστεύετε σε κάποιου είδους θεότητα κάντε μια προσευχούλα γιατί μάλλον θα τον ξαναχρειαστούμε το θεό εκεί στην άμυνα. Μακάρι να γράφω μαλακίες και να μην έχουμε κανένα πρόβλημα.

Πάμε λαϊκή :03: ; Θέλω να αγοράσω αβγά και ντομάτες, θα φτιάξω στραπατσάδα.   :wiggle2:
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά