Author Topic: ΠΑΟΚ- gay 1-0 κύπελλο Ελλάδος Τετάρτη 2/2/11 ώρα 18:00 conn-x tv  (Read 9578 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lioste

• Αποστολή
  • **

υ.γ: η πόλη του Πειραία δεν φταίει σε κάτι που έχει πουτάνα ομάδα, ας μην επικεντρονόμαστε σε γεωγραφικού τύπου σχόλια...  ;D ;D ;D ;D
ΑΡχίΔια

Offline bristol

• Αποστολή
  • **
ζαγόρ επέλεξες τα σωστά άτομα αυτή τη φορά....α ρε και να χαμε αυτούς τους 50 τρελλαμένους πέρσυ στο χαριλάου....

opws_mathame

• Guest
30-4-11 μπραβο ρε αλανια σε ολους

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Σήμερα απέδειξες οτι με πάθος κάβλα και πίστη μπορείς να γαμήσεις το κατεστημένο..
Η νίκη η σημερινή ήταν τόσο μεγάλη που έφτασε μέχρι τις αμυγδαλές των γαύρων ;D ;D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
Μυθικο καροτο
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ζαγόρ επέλεξες τα σωστά άτομα αυτή τη φορά....α ρε και να χαμε αυτούς τους 50 τρελλαμένους πέρσυ στο χαριλάου....

σε εχω κραξει απειρες φορες ζαγορακη...σημερα εκτος απο τους παικτες την επιτυχια της προκρισης την χρεωνεσαι κι εσυ για μενα.κανεις αλλος.εσυ και οι παικτες

ξαναγινε αυτο που ησουν και εμεις θα μαστε απο πισω σου

αν και δικαιουται πανηγυρι σημερα γιατι δεν ηταν απλα μια προκριση,ηταν ΠΑΟΚτσηδικη μαγκια το σημερινο,για μενα το πανηγυρι που ηδη φανταζομαι και μου τρεχουν τα σαλια ειναι στο οακα και στα περιχωρα...

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
Σήμερα νίκησε η άλλη ελλάδα που υπάρχει στις τάξεις του απλού λαού.
Ο ΠΑΟΚ σήμερα νίκησε το κράτος των Αθηνών, αυτου που χρεοκόπησε σε ολα τα επίπεδα την ελλάδα.
Σημερα ο ΠΑΟΚ για ακόμη μια φορά φανέρωσε τον λόγο ίδρυσης και παρουσίας του στο πρωτάθλημα.
Μεγάλη μέρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ     vs    ΠΟΥΣΤΙΑ
      1                       0

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **

σε εχω κραξει απειρες φορες ζαγορακη...σημερα εκτος απο τους παικτες την επιτυχια της προκρισης την χρεωνεσαι κι εσυ για μενα.κανεις αλλος.εσυ και οι παικτες

αν και δικαιουται πανηγυρι σημερα γιατι δεν ηταν απλα μια προκριση,ηταν ΠΑΟΚτσηδικη μαγκια το σημερινο,για μενα το πανηγυρι που ηδη φανταζομαι και μου τρεχουν τα σαλια ειναι στο οακα και στα περιχωρα...

Εβαλε τα σωστα ατομα...
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline IRON

• Αποστολή
  • **

+1926
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
Απ: ΠΑΟΚ- gay Τετάρτη 02/02/2011 ώρα 18:00 conn-x tv
« Reply #211 on: February 02, 2011, 21:06:43 »

+1926

Μα πραγματικά ακουγόντουσαν λες και ήταν 2000. Προφανώς ήταν διαλεγμένα άτομα, που ήξερα την "δουλειά" τους καλά.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
και με καλό σημάδι..!
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
Δεν διάλεξε κανένας Ζαγοράκης άτομα. πολύ απλά άφησε αυτούς που έπρεπε να διαλέξουν.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
σκεψου ομως οτι πρωτον σε καναμε να ποσταρεις  :'( :'( :'(

δευτερον οτι παλιοτερα ουτε αυτο δεν εκανε.ειναι μια προοδος.οπως το βλεπει κανεις

Offline Vorious

• Αλλαγή
Δεν διάλεξε κανένας Ζαγοράκης άτομα. πολύ απλά άφησε αυτούς που έπρεπε να διαλέξουν.

δεν καταλαβαινω το σκοπο αυτου του σχολιου
τι θες να πεις δηλαδη?
και το οτι ΑΦΗΣΕ τα σωστα ατομα να επιλεξουν ΑΥΤΟΣ το εκανε

Η προκριση ανηκει σε ΟΛΟΥΣ
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
και με καλό σημάδι..!

ο μαρινακης το εριξε απο τα νευρα του στο  παλτο που φορτωθηκε προχθες.............φιλε capri  μη δημιουργεις εντυπωσεις........
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline maman

• Αποστολή
  • **
Χοντρε μπουχεσα δεν σου εφτανε η μπουγατσα με φλεβα που σε ταισαμε,ηθελες και Μαλαματινα ρε σαπιοκοιλια?
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
ναι ρε βοριους δεν τον κραζω τον ανθρωπο. Απλά κάτι φράσεις "επέλεξες" "έβαλες" κλπ μπορεί να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις.
τα άτομα που πήγαν διαλέχτηκαν από τον κόσμο και τέλος.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ, ΤΙΣ 2000 ΑΔΕΡΦΕΣ, ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ

Ευχαριστουμε ρε μαγκες...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...