Επιμένουν οι Ρουμάνοι για Μπόλονι και εθνική
Η ρουμανική ιστοσελίδα «Prosport.ro» η οποία αποκάλυψε το ενδιαφέρον της εθνικής Ρουμανίας για τον Λάζλο Μπόλονι, σήμερα έχει νέο δημοσίευμα για το συγκεκριμένο ενδιαφέρον.
Στο κείμενο που υπάρχει, γίνεται λόγος για δύο συζητήσεις του Μπόλονι με τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Μιρτσέα Σαντού και όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά το παιχνίδι της εθνικής Ρουμανίας με τη Βοσνία.
Συνεχίζοντας, στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται, ότι ο Σαντού τηλεφώνησε στον Μπόλονι την περασμένη Κυριακή, πριν το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν για τη Λανς και οι δύο τους είχαν νέα συνομιλία την Τετάρτη, στην οποία μπήκαν σε λεπτομέρειες για τη συνεργασία, με τον Μπόλονι να θέλει να αναδιοργανώσει την εθνική, αφού κατά 90% θα είναι ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα...
Παντως, στις δηλώσεις του που φιλοξενούνται στο δημοσίευμα, ο Μπόλονι επιβεβαίωσε την επικοινωνία, αλλά δεν έκανε και κάτι ανάλογο για όσα λέγονται περί εθνικής Ρουμανίας... «Δε μπορώ να πω ψέματα γιατί δε μου το επιτρέπει ο χαρακτήρας μου. Είχα ένα τηλεφώνημα από τον Σαντού την Κυριακή, πριν το τελευταίο μου παιχνίδι με τη Λανς. Μιλήσαμε μόλις για δέκα δευτερόλεπτα, οπότε δε μπορώ να πω κάτι για αυτό», είπε ο Μπόλονι.
Στο κείμενο γίνεται αναφορά για τη σχέση του Μπόλονι με τον Σαντού, από την πρώτη του θητεία στην εθνική, όταν μετά από 13 παιχνίδια, είχε επιλέξει τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, καθώς και στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, όπου αναφέρει: «Ο Μπόλονι έχει μία ενδιαφέρουσα προσφορά από την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ. Οι Ελληνες εξασφαλίζουν οικονομικά τον Μπόλονι, αλλά έχουν κάποια άλλα μειονεκτήματα που κάνουν τον Σαντού να ελπίζει. Η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα συν τις συχνές αλλαγές που γίνονται στους πάγκους είναι κάτι που σκέφτεται ο Μπόλονι», αναφέρει το δημοσίευμα...
Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα η οποία αποκάλυψε το θέμα, συνεχίζει σήμερα δίνοντας νέα στοιχεία για το ενδιαφέρον της εθνικής Ρουμανίας για τον Μπόλονι. Οπως φαίνεται πάντως και από τις «λακωνικές» δηλώσεις του, ο Ρουμάνος δε θέλει να αναφέρεται σε αυτό, ενώ σήμερα ο Παντελής Κωνσταντινίδης με την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται να εισηγηθεί την πρόσληψή του στον Θοδωρή Ζαγοράκη.
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=8806