Author Topic: Θα υπάρξει προπονητής μετά τον Δερμιτζάκη; (Οκτώβιος 2010)  (Read 24017 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsag

• Αλλαγή
Ασπρα μπούτια και ο κώλος σου χοντρός,
Γιαννάκη δεν μας είπες τον πούτσο πως τον τρως

(και για να είμαστε και ον τοπικ, όποιος και να έρθει θα τον  δούμε πρώτα και μετά θα τον κρίνουμε. εδώ κάναμε υπομονή με τον μάκη χάβο!!!!)
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
Τα καλά του Γιάννη θέμε και το Γιάννη δεν τον θέμε.
ΑΣ ΕΛΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΙΣΣΥΦΟ

apostolos

• Guest
Super LeagueΕπιστροφή στη σελίδα Super League
Ο Σορλέν θεωρεί ότι η επιλογή του Μπόλονι (φωτ.) ταιριάζει γάντι στον ΠΑΟΚ
«Εξαιρετικός για τον ΠΑΟΚ»
Δευτέρα 30/05/11

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ολιβιέ Σορλέν μίλησε στην «Εξέδρα» λίγες ώρες μετά την άνοδο της ομάδας του, Εβιάν, στη Λιγκ 1, στο γαλλικό πρωτάθλημα για τον Λάζλο Μπόλονι.

Ο Σορλέν είχε συνεργαστεί μαζί του στη Ρεν και έχει γνώση των ικανοτήτων του. Αλλά και των χαρακτηριστικών του. «Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, που γνωρίζει τι θέλει να κάνει σε μία ομάδα και ξέρει πώς να το πετύχει. Εχει βαρύ βιογραφικό. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στο ποδόσφαιρο», τόνισε αρχικά ο Γάλλος μέσος.

Οσον αφορά τα στοιχεία που του έχουν κάνει εντύπωση, ο Σορλέν στάθηκε στο επίπεδο της δουλειάς του Ρουμάνου τεχνικού. «Το επίπεδό του είναι υψηλό, ξέρει να δουλεύει πάνω στην ψυχολογία της ομάδας, του αρέσει να δημιουργεί ποδοσφαιριστές που μπορούν να σταθούν σε κορυφαία πρωταθλήματα. Επίσης, δεν δουλεύει έναν τρόπο παιχνιδιού, αλλά δίνει περισσότερες από μία επιλογές στην ομάδα του».

Ο Γάλλος «προειδοποίησε» τους πρώην συμπαίκτες του. «Η αλήθεια είναι πως η προπόνησή του είναι εξοντωτική. Ουδέποτε είχαμε πρόβλημα φυσικής κατάστασης όσο τον είχα προπονητή. Επειδή έκανα προετοιμασία με τον Φερνάντο Σάντος, μπορώ να πω πως αυτές του κ. Μπόλονι έχουν ακόμη μεγαλύτερη ένταση».

Ο Ολιβιέ Σορλέν στάθηκε και στο όνομα που έχει φτιάξει στη Γαλλία ο Λάζλο Μπόλονι. «Στη χώρα μου έχει χτίσει ένα πάρα πολύ καλό όνομα, όλοι τον σέβονται, θεωρώ πως πλέον δύσκολα θα τον προσλάμβανε μια μεγάλη ομάδα της χώρας μου, αλλά εκτιμώ πως για τον ΠΑΟΚ είναι μία εξαιρετική επιλογή. Πιστεύω πως ταιριάζει στον ΠΑΟΚ».

Ο Γάλλος μέσος μίλησε για τη σχέση που είχε μαζί του στη Ρεν. «Εγώ ήμουν πολύ καλά μαζί του, γιατί δούλευα πολύ στις προπονήσεις. Ως ομάδα, λειτουργούσαμε σωστά και αυτοί που ήταν δυσαρεστημένοι ήταν αυτοί που δεν είχαν διάθεση να δουλέψουν. Οποιος δεν πήγαινε καλά στις προπονήσεις δεν έπαιζε, και αυτός νομίζω πως είναι ένας απαράβατος κανόνας του κ. Μπόλονι».

Ο Ολιβιέ Σορλέν θα συνεχίσει και στην επόμενη σεζόν στη γαλλική Εβιάν, αφού η διοίκηση της ομάδας ανανέωσε μονομερώς το συμβόλαιό του. Ενδεχόμενο επιστροφής του στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει, αν και στο συμβόλαιό του προβλέπεται επιστροφή αν ο ίδιος το θελήσει ύστερα από πρόταση της παλιάς του ομάδας.
http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=113135&scid=874%2c874&team=paok

Ώχ θα έχουμε στραβώματα και δυσφορίες από τους δεν βγαίνω από την ενδεκάδα ποτέ, έλα Μπολόνι και μη μασάς τίποτα, όσοι μπορούν, όσοι δεν μπορούν τσαγάκι...

kostas4

• Guest
αποστολε βλεπω οτι "δειχνεις"¨τον γκαρσια με αυτο που λες. ασε τον γκαρσια λοιπον και δες τι κανουν τα αιωνια ταλεντα μας που βαριουνται να δουλεψουν και με ενα συμβολαιο πανε και αγοραζουν Χ6. βλεπω εναν μαλεζα να ειναι εδω και μια τριετια στην ιδια σταθερη μετριοτατη κατασταση χωρις να εχει γυμναστει καθολου. ο κλαους ανεβηκε φετος που πηρε συμμετοχες αλλα ειναι τελειως αγυμναστος.
αυτοι πρεπει να δουλεψουν και ευχομαι να τους ξεσκισει στην προπονηση οποιος και αν ειναι ο νεος προπονητης.
το τσιρκο μπερετα δεν μπορουσε να κερδισει τον σεβασμο των παιχτων και για αυτο τους εχασε απο νωρις.

υγ. δηλαδη τωρα περιμενουμε να παει ο σβουρας στην γαλλια να διαπραγματευτει για το μελλον του ΠΑΟΚ?

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Γιατι τοση ειρωνια για τον Παντελη ρε μαγκες? Ποιον περιμενετε να παει στην Γαλλια να διαπραγματευτει? Πηξαμε τοσα χρονια στους τεχνικους διευθυντες που γαμανε και δερνουν και τα βαζουμε τωρα με τον Σβουρα.. εκτος και αν μετα τον Βρυζα το χαος..

kostas4

• Guest
γιατι biv απεδειξε οτι δεν μπορει και οτι δεν κανει για αυτη την θεση. οι παιχτες μιας ομαδας πρεπει να σεβονται εξισου τον προπονητη και τον τεχνικο διευθυντη. οταν εχεις παιχτες "ονοματα" με μεγαλο βιογραφικο πρεπει να εχεις και αναλογους ανθρωπους που θα μιλουν μαζι τους. αλλιως τα αποτελεσματα τα ειδαμε φετος
ας πηγαινε ο ζαγορακης να μιλησει με τον μπολονι

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
o Ζαγοράκης φίλε μέχρι να μιλάει με κανένα μπαλόνι είναι...

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Το ξέρω ότι με αυτό που θα πω όλοι θα πέσετε πάνω μου σαν τα κοράκια και θα με βρίζετε νυχθημερόν , αλλά είναι άποψη μου και θέλω να την πω. Αν θέλετε προπονητή που να βγάζει πιτσιρίκια από τις ακαδημίες και να εκμεταλευτεί εις το έπακρο , έχει έναν προπονητή εδώ κοντά στο Μπαξέ που θα σας βγει πολύ πιο φτηνός από τον κάθε Μπολόνι (όχι πως έχω κανένα πρόβλημα με τον άνθρωπο, είπα και πιο πάνω ότι δν ξέρω καθόλου την δουλειά του) και θα ενδιαφέρεται και περισσότερο για την ομάδα . Και επίσης θα καθαρίσει και τα αποδυτήρια στο πι και φι. Αυτά και συγγνώμη αν πείραξα κανεναν με την άποψη μου.
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
Γιατι τοση ειρωνια για τον Παντελη ρε μαγκες? Ποιον περιμενετε να παει στην Γαλλια να διαπραγματευτει? Πηξαμε τοσα χρονια στους τεχνικους διευθυντες που γαμανε και δερνουν και τα βαζουμε τωρα με τον Σβουρα.. εκτος και αν μετα τον Βρυζα το χαος..

πεστα χρυσοστομε, ο παντελος φταιει με 10 ευρω θελετε να φατε αστακο μερικοι κανα πιτογυρο και πολυ μας ειναι

Offline Suicidal

• Βασικός
mikro, πραγματικά δεν κατάλαβα ποιον λες.
αν ειχες την καλοσυνη λοιπον, περιμένω.
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
mikro, πραγματικά δεν κατάλαβα ποιον λες.
αν ειχες την καλοσυνη λοιπον, περιμένω.

άγγελος αναστασιάδης, αν και έχω την εντύπωση ότι με κοροϊδέυεις  :) :)

Offline Suicidal

• Βασικός
ΔΕΝ σε κορόιδευα !
αλλα δεν βλέπω να το γλιτώνεις το νυχθημερόν βρίσιμο, ούτε κι από μένα  ;D
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
sorry που παρεμβαινω αλλα ποιον πιτσιρικα ανεδειξε;

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Καλά ρε Sui, είπαμε μία καψούρα έχουμε και εμείς , ένα λάθος κάνουμε μη μας το χτυπάτε όλοι πια... ωχουυυυυυυυυυυυυ .

Αν είναι να γεμίσει το inbox με βρισίες σβήστο Sui , άσε μην βρούμε και τον μπελά μας   ;D ;D ;D ;D

baron

• Guest
αποστολε βλεπω οτι "δειχνεις"¨τον γκαρσια με αυτο που λες. ασε τον γκαρσια λοιπον και δες τι κανουν τα αιωνια ταλεντα μας που βαριουνται να δουλεψουν και με ενα συμβολαιο πανε και αγοραζουν Χ6. βλεπω εναν μαλεζα να ειναι εδω και μια τριετια στην ιδια σταθερη μετριοτατη κατασταση χωρις να εχει γυμναστει καθολου. ο κλαους ανεβηκε φετος που πηρε συμμετοχες αλλα ειναι τελειως αγυμναστος.
αυτοι πρεπει να δουλεψουν και ευχομαι να τους ξεσκισει στην προπονηση οποιος και αν ειναι ο νεος προπονητης.
το τσιρκο μπερετα δεν μπορουσε να κερδισει τον σεβασμο των παιχτων και για αυτο τους εχασε απο νωρις.

υγ. δηλαδη τωρα περιμενουμε να παει ο σβουρας στην γαλλια να διαπραγματευτει για το μελλον του ΠΑΟΚ?

Μόνον αφορμή περνώ από το post σου και:

-- Ο προπονητής δεν είναι υπεύθυνος για την εκγύμναση των παικτών. Έχει επίβλεψη στην προπόνηση και προσπαθεί να διακρίνει ποιος δουλεύει και ποιος όχι ώστε να έχει άποψη όταν θα φτάσει η στιγμή να κρίνει γιατί πρέπει να προτίμηση έναν παίκτη a από έναν b που παίζουν στην ίδια θέση στο ίδιο σύστημα.
Οι γυμναστές δίνουν τον ρυθμό στην προπόνηση και οι βοηθοί προπονητού. Τουλάχιστον έτσι έπρεπε να είναι.
Για τον λόγο αυτό λεμέ και τον προπονητή σωστά τεχνικό.
Αυτός εμβολιάζει την ομάδα με το σύστημα-αυτός ελέγχει ποιος ανταποκρίνεται- αυτός φέρνει την ευθύνη.

Εάν ο κλάους και τα αλλα "ταλέντα" μας σέρνονται φταίνε άλλοι παράγοντες και όχι οι προπονητές.

Εγώ θα ξεκινούσα από την γενική φιλοσοφία του έλληνα - δε βαριέσαι - έως την προστασία από παράγοντες ΜΜΕ k.a.

Παίκτες σαν τον μπαλάφα μαλιούφα και τόσους άλλους... εάν ήμασταν σοβαρή ομάδα που θέλει να πάει ψιλά θα τους παρκάραμε κάπου στον κεραυνό μεγάρου και όχι στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Offline tsag

• Αλλαγή
Super LeagueΕπιστροφή στη σελίδα Super League
Ο Σορλέν θεωρεί ότι η επιλογή του Μπόλονι (φωτ.) ταιριάζει γάντι στον ΠΑΟΚ
«Εξαιρετικός για τον ΠΑΟΚ»
Δευτέρα 30/05/11

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ολιβιέ Σορλέν μίλησε στην «Εξέδρα» λίγες ώρες μετά την άνοδο της ομάδας του, Εβιάν, στη Λιγκ 1, στο γαλλικό πρωτάθλημα για τον Λάζλο Μπόλονι.

Ο Σορλέν είχε συνεργαστεί μαζί του στη Ρεν και έχει γνώση των ικανοτήτων του. Αλλά και των χαρακτηριστικών του. «Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, που γνωρίζει τι θέλει να κάνει σε μία ομάδα και ξέρει πώς να το πετύχει. Εχει βαρύ βιογραφικό. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στο ποδόσφαιρο», τόνισε αρχικά ο Γάλλος μέσος.

Οσον αφορά τα στοιχεία που του έχουν κάνει εντύπωση, ο Σορλέν στάθηκε στο επίπεδο της δουλειάς του Ρουμάνου τεχνικού. «Το επίπεδό του είναι υψηλό, ξέρει να δουλεύει πάνω στην ψυχολογία της ομάδας, του αρέσει να δημιουργεί ποδοσφαιριστές που μπορούν να σταθούν σε κορυφαία πρωταθλήματα. Επίσης, δεν δουλεύει έναν τρόπο παιχνιδιού, αλλά δίνει περισσότερες από μία επιλογές στην ομάδα του».

Ο Γάλλος «προειδοποίησε» τους πρώην συμπαίκτες του. «Η αλήθεια είναι πως η προπόνησή του είναι εξοντωτική. Ουδέποτε είχαμε πρόβλημα φυσικής κατάστασης όσο τον είχα προπονητή. Επειδή έκανα προετοιμασία με τον Φερνάντο Σάντος, μπορώ να πω πως αυτές του κ. Μπόλονι έχουν ακόμη μεγαλύτερη ένταση».

Ο Ολιβιέ Σορλέν στάθηκε και στο όνομα που έχει φτιάξει στη Γαλλία ο Λάζλο Μπόλονι. «Στη χώρα μου έχει χτίσει ένα πάρα πολύ καλό όνομα, όλοι τον σέβονται, θεωρώ πως πλέον δύσκολα θα τον προσλάμβανε μια μεγάλη ομάδα της χώρας μου, αλλά εκτιμώ πως για τον ΠΑΟΚ είναι μία εξαιρετική επιλογή. Πιστεύω πως ταιριάζει στον ΠΑΟΚ».

Ο Γάλλος μέσος μίλησε για τη σχέση που είχε μαζί του στη Ρεν. «Εγώ ήμουν πολύ καλά μαζί του, γιατί δούλευα πολύ στις προπονήσεις. Ως ομάδα, λειτουργούσαμε σωστά και αυτοί που ήταν δυσαρεστημένοι ήταν αυτοί που δεν είχαν διάθεση να δουλέψουν. Οποιος δεν πήγαινε καλά στις προπονήσεις δεν έπαιζε, και αυτός νομίζω πως είναι ένας απαράβατος κανόνας του κ. Μπόλονι».

Ο Ολιβιέ Σορλέν θα συνεχίσει και στην επόμενη σεζόν στη γαλλική Εβιάν, αφού η διοίκηση της ομάδας ανανέωσε μονομερώς το συμβόλαιό του. Ενδεχόμενο επιστροφής του στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει, αν και στο συμβόλαιό του προβλέπεται επιστροφή αν ο ίδιος το θελήσει ύστερα από πρόταση της παλιάς του ομάδας.
http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=113135&scid=874%2c874&team=paok

Ώχ θα έχουμε στραβώματα και δυσφορίες από τους δεν βγαίνω από την ενδεκάδα ποτέ, έλα Μπολόνι και μη μασάς τίποτα, όσοι μπορούν, όσοι δεν μπορούν τσαγάκι...

Ας έρθει να κάνει τη δουλειά του όπως την κάνει και όποιος ξενίσει ας πάρει τον πούλο είτε τον λένε Γκαρσία είτε τον λένε Μπαλάφα (τυχαία τα ονόματα). Κανείς δεν θα είναι πάνω από την ομάδα. Όποιος βαριέται ή δεν αντέχει σπίτι του. Δε θα μας γυρίσετε τα μυαλά ακόμη μια χρονιά... Κανονίστε να έχουμε τα ίδια με μπερέτα πάλι... Μαλακισμένα!!! Το κεφάλι κάτω και δουλειά!!!! Και θα λέτε και ευχαριστώ που δε θα σας βάζει να τρέχετε μέχρι την επόμενη μέρα. Για αυτό αμοίβεστε με εκατομμύρια...

Τα ίδια ισχύουν είτε έρθει αυτος είτε οποιοσδήποτε άλλος προπονητής φυσικά
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline Matador

• Αλλαγή
Αμην και ποτε με τα μπολταρισμενα στο ποστ του αποστολου. Να δω εναν ΠΑΟΚ να πιεζει σε ολα τα μηκη και πλατη του γηπεδου. Με μια πολυ καλα γυμνασμενη ομαδα και ενα αξιοπρεπες πασινγκ γκειμ, προσοχη στα στημενα, μπορεις να κανεις θαυματα στο αμπαλο ελληνικο πρωταθλημα!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Το ξέρω ότι με αυτό που θα πω όλοι θα πέσετε πάνω μου σαν τα κοράκια και θα με βρίζετε νυχθημερόν , αλλά είναι άποψη μου και θέλω να την πω. Αν θέλετε προπονητή που να βγάζει πιτσιρίκια από τις ακαδημίες και να εκμεταλευτεί εις το έπακρο , έχει έναν προπονητή εδώ κοντά στο Μπαξέ που θα σας βγει πολύ πιο φτηνός από τον κάθε Μπολόνι (όχι πως έχω κανένα πρόβλημα με τον άνθρωπο, είπα και πιο πάνω ότι δν ξέρω καθόλου την δουλειά του) και θα ενδιαφέρεται και περισσότερο για την ομάδα . Και επίσης θα καθαρίσει και τα αποδυτήρια στο πι και φι. Αυτά και συγγνώμη αν πείραξα κανεναν με την άποψη μου.

Έχει διαφορά να βγάζεις παίκτες νεαρούς, γυμνασμένους σωστά να ανταπεξέλθουν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, σωστούς τακτικά και με γνώση των δυνατοτήτων τους αλλά και των αδυναμιών τους και άλλο, να τους ρίχνεις σαν το παιδάκι που δεν ξέρει μπάνιο στα άπατα στην θάλασσα, να το λες κολύμπα και με την βοήθεια της Παναγιάς θα σωθείς.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

zagorakis

• Guest
Νέος υποψήφιος από Τσεχία

Ο Λάζλο Μπόλονι μπορεί να εξακολουθεί να είναι ο νούμερο 1 υποψήφιος για τον πάγκο του "Δικέφαλου", όμως, οι εναλλακτικές λύσεις δεν σταματούν να εξετάζονται. Ο Κωνσταντινίδης ετοιμάζεται για τετ α τετ στην Ευρώπη

Η αναζήτηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για τον προπονητή που θα αναλάβει την τύχη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν δεν σταματά στον Λάζλο Μπόλονι. Ο τελευταίος μπορεί να εξακολουθεί να "παίζει" δυνατά ως υποψηφιότητα, όμως, δεν είναι η μοναδική.

Συγκεκριμένα, στη σχετική λίστα που κρατούν οι "ασπρόμαυροι", μέχρι το πρωί της Δευτέρας (30/5) μαζί με το όνομα του Μπόλονι βρίσκονταν άλλα δύο -τουλάχιστον- ονόματα υποψηφίων τεχνικών. Σε αυτά, όμως, ήρθε να προστεθεί κι ενός τρίτου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν, πρόκειται για Τσέχο στην καταγωγή προπονητή, ο οποίος τη σεζόν που έφυγε εργάζονταν έξω από τα σύνορα της πατρίδας του, σε άλλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Οι υποχρεώσεις του στην ομάδα που κοουτσάριζε έχουν ολοκληρωθεί και αυτό το διάστημα βρίσκεται στην πατρίδα του για διακοπές.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τα στοιχεία που συγκεντρώνει έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των "ασπρόμαυρων" και η δική του υποψηφιότητα εξετάζεται με θέρμη. Αυτό, μάλιστα, δεν αποκλείεται να κάνει τον Παντελή Κωνσταντινίδη να συναντηθεί μαζί του στο ευρωπαϊκό ταξίδι που ετοιμάζει εντός των ημερών -και μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

Μιας κι ο λόγος για το ευρωπαϊκό ταξίδι του Κωνσταντινίδη, αυτό εκτός από τη Γαλλία, για τον Μπόλονι, και πιθανώς την Τσεχία, για το νέο υποψήφιο, να περιλαμβάνει κι άλλον έναν ή δύο προορισμούς, πάντα για τον ίδιο σκοπό, δηλαδή, την εξεύρεση προπονητή. Οι όποιες εξελίξεις, πάντως, αναμένεται να μην αργήσουν.

http://olapaok.gr/podosfairo/Proponitis/neos_ypopshfios_apo_tsexia.1091605.html

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
"Αυτός είναι ο Μπόλονι"

Με γλαφυρό τρόπο περιέγραψε ο Δημήτρης Ναλιτζής τον υπ' αριθμό ένα στόχο του ΠΑΟΚ για τον πάγκο της ομάδας

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Ναλιτζής, έζησε τον Λάζλο Μπόλονι, στην κοινή τους θητεία στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας το 2002 και είναι από αυτούς που μπορούν να εκφέρουν άποψη. Ο βετεράνος στράικερ όταν του ζητήθηκε να σκιαγραφήσει το προφίλ του Μπόλονι... έσταζε μέλι για τον Ρουμάνο τεχνικό κάνοντας λόγο για ένα προπονητή που ξεχωρίζει το ταλέντο του ποδοσφαιριστή από μικρή ηλικία.

Αρχικά είπε στο "Αθλητικό Metropolis": "Είναι πάρα πολύ καλός προπονητής, έβγαλε τρεις πρωτοκλασάτους παίκτες από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ, τον Βιάνα, τον Κουαρέσμα και τον Ρονάλντο. Βλέπει και μπορεί να ξεχωρίσει το ταλέντο από μικρή ηλικία. Είναι γεγονός ότι ταιριάζει στο πλάνο του ΠΑΟΚ, άλλωστε πρέπει, πλέον, να πάμε σε μια φιλοσοφία να στηρίζουμε τα μικρά παιδιά και να δίνουμε ευκαιρίες, αλλά πρωτίστως θέλει τους κατάλληλους ανθρώπους να ασχοληθούν με τα παιδιά. Εντάξει οι καλοί παίκτες, όμως, για μένα κατ' αρχήν πρέπει να φέρνουμε καλούς προπονητές, εκεί πρέπει να επενδύσουν οι παράγοντες".

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: "Όλοι έχουμε τα περίεργα μας σαν χαρακτήρες, αλλά σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλός άνθρωπος, αν κάτσεις να συζητήσεις μαζί του θα σε δώσει να καταλάβεις γιατί έκανε μια επιλογή. Είναι πολύ δουλευταράς, για να καταλάβετε έπαιρνε τον Ζαρντέλ από το χέρι και τον έβαζε να τρέξει, τον έλεγε... "και άλλο γύρο, και άλλο γύρο". Πιστεύω ότι θα κάνει καλή δουλειά στον ΠΑΟΚ. Είναι δουλευταράς. Είναι πολύ έξυπνος και σαν άνθρωπος και σαν προπονητής. Βέβαια, είναι και θέμα υλικού και επιλογών που θα κάνει η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή. Εξαρτάται και από το υλικό, αλλά και σαν προπονητής και σαν άνθρωπος έχει πολλά συν. Πρέπει να είναι πρώτη επιλογή για τον ΠΑΟΚ".

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/aytos_einai_o_mpoloni.1091385.html