Author Topic: Θα υπάρξει προπονητής μετά τον Δερμιτζάκη; (Οκτώβιος 2010)  (Read 24749 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Θα υπάρξει προπονητής μετά τον Δερμιτζάκη; (Οκτώβιος 2010)

ποτέ....μια χαρά κάνει και αυτός ότι του λέμε.

bagos1

• Guest
δεν ειναι καιρος για σπαταλες, κρίση έχουμε

Offline Català

• Αλλαγή
bagos κρίση έχουμε, αλλά σε λίγο που θα είμαστε όλοι με υπογλώσσια, οι γιατροί θα μας κοστίζουν πιο πολύ από το να έρθει ο Αντσελότι με τον σερ μπέκρα και τον Βενγκέρ μαζί

bagos1

• Guest
αδερφε ειρωνικο ειναι το post μου

Offline Català

• Αλλαγή
Το κατάλαβα ρε bagos, για αυτό συμφωνώ με την ειρωνεία σου και επαυξάνω με τη δική μου, προς αυτούς που έχουν αφήσει την ομάδα χωρίς προπονητή από τις 16 Οκτωβρίου.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
μάλλον από πιό πριν
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

zagorakis

• Guest
×Üâïò ìÝ÷ñé ôÝëïò

¸íá áðü ôá ÷ñïíéêÜ óçìåßá ðïõ èá öáßíïíôáí ôï áí ï ÐÁÏÊ èá áëëÜîåé ôå÷íéêÞ çãåóßá óôç ôñÝ÷ïõóá óåæüí, Þôáí áõôü ôçò áëëáãÞò ôïõ ÷ñüíïõ. Êáé áð üôé öáßíåôáé ïõäåßò óôç ÐÁÅ Ý÷åé ôç äéÜèåóç íá ðñï÷ùñÞóåé óôçí áíôéêáôÜóôáóç ôïõ ÌÜêç ×Üâïõ.

¼ðùò üëá äåß÷íïõí, áðü ôéò óõæçôÞóåéò ðïõ ãßíïíôáé ãéá ôïí ðñïãñáììáôéóìü ôçò ïìÜäáò åíüøåé ôçò ìåôáãñáöéêÞò ðåñéüäïõ ôïõ Éáíïõáñßïõ, ï ÌÜêçò ×Üâïò óõììåôÝ÷åé åíåñãÜ, ðåñíÜåé êÜðïéåò áðü ôéò áðüøåéò ôïõ êáé æçôÜåé óõãêåêñéìÝíá ðñÜãìáôá.

Áõôü ìåôáöñÜæåôáé ùò åîÞò. Ï ÐÁÏÊ áí áëëÜîåé ðñïðïíçôÞ, èá ôï êÜíåé óôç ðåñßïäï ôïõ êáëïêáéñéïý, áó÷Ýôùò áí ôïí Ý÷åé åíôïðßóåé êáé êëåßóåé íùñßôåñá.

ÃåíéêÜ óôïí ÐÁÏÊ èåùñïýí ðùò ï ×Üâïò äéá÷åéñßóôçêå ðïëý êáëÜ ôïõò áãþíåò ðïõ Ýäùóå ç ïìÜäá, áí åîáéñåèåß ìßá êáêÞ ôïõ çìÝñá åíáíôßïí ôïõ ÁôñïìÞôïõ êáé ìßá ìÝôñéá óôç ÊÝñêõñá ðïõ åß÷å íá áíôéìåôùðßóåé êáé ôçí ìåãÜëç êïýñáóç ôùí ðáéêôþí ôïõ.

Áðü åêåß êáé ðÝñá Ý÷åé äéáôçñÞóåé ôçí ïìÜäá ôïõ ìÝóá óå ôñåéò óôü÷ïõò – ç ìïíáäéêÞ åëëçíéêÞ ïìÜäá – Ý÷åé öÝñåé ìå ôçí óôÞñéîç ôïõ ÐáíôåëÞ Êùíóôáíôéíßäç çñåìßá ìÝóá óôá áðïäõôÞñéá êáé Ý÷åé åíåñãïðïéÞóåé ôï ìåãáëýôåñï åñùôçìáôéêü ðïõ åß÷å ï êüóìïò ôïõ ÐÁÏÊ ôüóá ÷ñüíéá, ôïí ÓôÝöáíï ÁèáíáóéÜäç.

Åðßóçò, ï ×Üâïò öáßíåôáé íá åîõðçñåôåß ôçí äéÜèåóç ôïõ Êùíóôáíôéíßäç íá áíåâÜóåé ðáßêôåò áðü ôçí â´ïìÜäá êáé íá ôïõò äþóåé ÷ñüíï óõììåôï÷Þò, áöïý ï Ìáêåäüíáò ôå÷íéêüò äåí öïâÜôáé íá ôï êÜíåé.

Áðü åêåß êáé ðÝñá âÝâáéá, èá ðñÝðåé íá öáíåß êáé ôï ðþò óêÝöôïíôáé ïé ¢ñáâåò, áí åìðëáêïýí óôç ÐÁÅ. Ôüôå, ßóùò áëëÜîïõí ôá äåäïìÝíá áí êáé óôï áãùíéóôéêü, ôïí ðñþôï ëüãï èá ôïí Ý÷åé êáé ðÜëé ï ÈïäùñÞò ÆáãïñÜêçò.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=4826

legones

• Guest

kostas4

• Guest
τρια ανεκδοτα σε ενα αρθρο!

1. ουδείς στη ΠΑΕ έχει τη διάθεση να προχωρήσει στην αντικατάσταση του Μάκη Χάβου.
2. έχει φέρει με την στήριξη του Παντελή Κωνσταντινίδη ηρεμία μέσα στα αποδυτήρια
3. ίσως αλλάξουν τα δεδομένα αν και στο αγωνιστικό, τον πρώτο λόγο θα τον έχει και πάλι ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

PAOK_VOLOS

• Guest
Και ενα τεταρτο:

Η μοναδική ελληνική ομαδα που ειναι μεσα και στους 3 στοχους.

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
Μόνο που το τελευταίο παίζει.
Αν όπως είπε στην αρχή ο Ζαγόρ, ο στόχος πλέον δεν είναι το πρωτάθλημα αλλά ο πρωταθλητισμός (εποχή σάντος), τότε είμαστε μέσα και στους 3 στόχους.
Αν μιλάμε τώρα για τους στόχους που έχουμε εμείς για τον ΠΑΟΚ, με τα υπάρχοντα δεδομένα...με τον μουρίνιο στον πάγκο ίιιισως να ήμασταν μέσα στους στόχους ή τουλάχιστον κοντα.

Offline t.b

• Αλλαγή
δηλαδή κάνουμε πρωταθλητισμό;
ok τότε κάνει και το χανούμι, η καβάλα, η ξάνθη, το ερπετό και πάει λέγοντας. Για 3-4 βαθμούς διαφορά δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα

Offline savage republic

• Βασικός
Είμαστε εντός των ΔΥΟ στόχων μας. Τον έναν τον έχουμε πετύχει ήδη, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Τον άλλον τον χάσαμε ήδη, εκτός κι αν εθελοτυφλούμε. Στον τρίτο είμαστε μέσα και αδημονούμε. Μέτρια χρονιά, γλυκόπικρη μέχρι στιγμής.
Λείπει και η μεγάλη προσωπικότητα από τον πάγκο για να δώσει στον κόσμο την ελπίδα ανατροπής στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Ο Χάβος μπορεί να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των παικτών και των μάνατζερ, αλλά για τον κόσμο είναι απλά αναλώσιμος. Δυστυχώς για τον ίδιο, επέλεξε να κρατήσει ισορροπίες και να κάνει πολιτική, για να παραμείνει εκεί. Δεν μπορούσε να κάνει και αλλιώς, μπορεί να πει κανείς. Αυτό είναι το ανάστημά του προς το παρόν. Αυτό θα το πληρώσει νομοτελειακά η ομάδα με αγωνιστικές απώλειες, εκτός κι αν γίνει κάνα θαύμα τύπου 2004. Οπότε, ό,τι κερδίσουμε φέτος, θα είναι πάνω από τις δυνατότητες (οικονομικές και οργανωτικές) αυτής της διοίκησης. Και θα είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς του αγωνιστικού. Του ορφανού αγωνιστικού τμήματος. Εκτός κι αν έρθουν οι άραβες και κάνουν μεταγραφές σαν της μπεσίκτας. Αλλά με τα αν, δεν υπάρχει φως. Και το καράβι συνεχίζει να πλέει χωρίς φώτα. Πετώντας τους πλοηγούς στη θάλασσα τον έναν μετά τον άλλον, βαφτίζοντας μάγειρες για νέους πλοηγούς και το πλήρωμα να τα βλέπει όλ' αυτά και εύχεται το καράβι να μην πέσει σε ξέρα. Για το αν θα φτάσουμε στον προορισμό μας, το Μάη θα ξέρουμε. Το Μάη, θα είμαστε καλά;

ΠΑΟΚ ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ. ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΑΜΜΕΝΟΣ. ΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
... ο στόχος πλέον δεν είναι το πρωτάθλημα αλλά ο πρωταθλητισμός ...

Ορίστε ???

Η ουσία της κουβέντας κατά την άποψη μου από άλλο τόπικ:
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,7439.msg374772.html#msg374772

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
ο τιτλος ειναι ολα τα λεφτα  :D μερικες ακομα προτασεις:

θα ερθει κανονικος προπονητης; (νοεμβρης 2010)
μετα τον μακη τι;;; (νοεμβρης 2010)
θα κανει πρωτοχρονια ο χαβος;;; (δεκεμβρης 2010)
θα φαει λαγανα ο μακης στον ΠΑΟΚ;; (φεβρουαριος 2011)
και παει λεγοντας......
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
... ο στόχος πλέον δεν είναι το πρωτάθλημα αλλά ο πρωταθλητισμός ...

Ορίστε ???

Η ουσία της κουβέντας κατά την άποψη μου από άλλο τόπικ:
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,7439.msg374772.html#msg374772

Αυτό που λέω είναι ότι από την στιγμή που η διοίκηση είπε "τελικά στόχος ΔΕΝ είναι το πρωτάθλημα γιατί δεν μπορούμε", ο στόχος στο πρωτάθλημα άλλαξε και ο Χάβος που ανέλαβε την ομάδα μετά από αυτή την δήλωση, θεωρητικά είναι μέσα σε αυτόν. Νομίζω το έγραψα πολύ καθαρά από πάνω.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
1. "Κάνω πρωταθλητισμό" σημαίνει "έχω στόχο το πρωτάθλημα". Δε χρειάζεται να παίζουμε με λέξεις. Προφανώς δεν κάνει πρωταθλητισμό η ομάδα, ούτε είμαι αισιόδοξος ότι θα κάνει μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν αντιλαμβάνομαι τι εννοείς ότι θεωρητικά είμαστε μέσα σ' αυτόν το στόχο
2. Ο Χάβος είναι αυτός που είναι (μέτριος και μαθητευόμενος). Η κριτική δεν εστιάζεται στο Χάβο ούτως ή άλλως.
3. Οι στόχοι του ΠΑΟΚ δεν είναι δυνατόν να προσαρμοζόνται στις δηλώσεις Ζαγοράκη. Στον 4ο χρόνο παρουσίας της τωρινής διοίκησης έχω την απαίτηση πρωταθλητισμού. Οτιδήποτε άλλο είναι αποτυχία. Και με προβληματίζει ιδιαίτερα ότι η διοίκηση αποδέχτηκε ουσιαστικά την αποτυχία από Οκτώβριο μήνα.

ive4

• Guest
Αν συγκρίνουμε τα ποσοστά Βαλβέρδε - Νιομπλιοφερέιρα - Χιμένεθ με το ποσοστό νικών του Χάβου θα βγει ένα συμπέρασμα. Ότι με τον Χάβο πραγματικά κάνουμε πρωταθλητισμό. Αστείο θα ακουγόταν όταν πρωτοκαθόταν στον πάγκο μας ο Χάβος, αλλά είναι αληθινό.   

Offline Català

• Αλλαγή
:smack: :smack: :smack: :smack: :smack: :smack: :smack: :smack: :smack: :smack: :smack: :smack: :smack: :smack: :smack: :smack: :smack: :smack:

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ
ΕΛΕΟΣ
ΗΜΑΡΤΟΝ

Ορισμένα πράγματα αποφεύγω ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ να τα σχολιάσω, αλλά φτάνεις κάποια στιγμή στο αμήν

Με ήττες στα ποντικονήσια και στην Τούμπα από ακλόνητους, με μπάλα χειρότερη από τοπικό, αποδυτήρια μπουρδέλο, παίκτες που δεν μπορούν να κουνηθούν, κανένα πλάνο, γενικά Ο,ΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ

Πρωταθλητισμός με τον μάκη
Κλείσε τα μάτια και θα το δεις

ΥΓ: δεν ήρθε ο καιρός να το κλειδώσουμε; Λέω εγώ τώρα... Πριν αρχίσουμε πάλι με μπίλιτς κτλ
Την απάντηση την πήραμε για το αν θα υπάρξει προπονητής, άστε που ο οκτώβριος έχει περάσει προ πολλού, περνάει και το 2010 όπου νά'ναι, καταντάει γελοίο το θέμα σε λίγο