Author Topic: Θα υπάρξει προπονητής μετά τον Δερμιτζάκη; (Οκτώβιος 2010)  (Read 24339 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Català

• Αλλαγή
καταλά
υπάρχει και η άλλη άποψη που λέει
ότι από την στιγμή που η ομάδα έχει μπει σε ένα δρόμο
οι παίχτες έχουν αποδεχτεί τον προπονητή, δεν υπάρχουν προβλήματα μέσα στην ομάδα
τότε γιατί να πάρεις άλλο στην μέση τις σεζόν?
περιμένεις το καλοκαίρι και κανεις την δουλειά σου

νεος προπονητης - ονομα τωρα σημαινει το τελειο αλλοθι γιαυτον αν στραβωσει η χρονια κατι πολυ φυσικο μεχρι να προσαρμοστει αυτος αλλα και οι παικτες ....
δες τε τι γινετε με χιμενεθ κραζει αγρια τους παικτες στους οποιους ριχνει ολες τις ευθυνες των στραβων αποτελεσματων και το κλιμα στην αεκ αρχισε ηδη να στραβωνει.....
αν ερθει ο ομως ο νεος τον μαιο με τριετες προγραμμα ολα θα ειναι πολυ καλλιτερα.....και δικαιολογιες δεν θα εχει για την νεα σαιζον......

Επιτέλους εμφανίστηκες!
Πρώτα απ'όλα χαίρομαι που είσαι καλά, γιατί μόλις προχτές αναρωτιόμουν στο τοπικ του αγαπημένου σου 20+ γκολ, πού έχεις εξαφανιστεί και αν σε απήγαγαν οι εξωγήινοι.
Λες ο άλλος αγαπημένος σου, ο πρόεδρος, να φέρει τώρα και προπονητή-όνομα;
Πάντως, εγώ μάγκες δεν γράφω πουθενά "φέρτε όνομα", απλώς έναν προπονητή θέλω. Δεν έχω απαίτηση από αυτή τη διοίκηση που δεν κάνει άλλα κι άλλα, να πείσει προπονητή-όνομα να έρθει να αναλάβει αυτό το μπουρδέλο όπου ο καθένας κάνει ό,τι θέλει, που θέλουμε τουλάχιστον 4 εντεκαδάτους παίκτες (και άρα λεφτά), που κουμάντο κάνει ο Κόλκα-γαμιέται-η-μάνα-σου και τα σπορ του μπλαμπλά, που που που....Έναν προπονητή θέλω απλό να συμμαζέψει το χάλι αυτό που βλέπουμε και μας πονάει και τα μάτια εκτός από τα μυαλά.
Τώρα, κάποιοι νομίζετε ότι πάμε καλά και μερικοί έχουμε θέμα και θέλουμε να κράζουμε, ότι είμαστε μέσα στους στόχους (!!!!) αφού είμαστε 3ο4οι που δεν ήμασταν τα προηγούμενα χρόνια (μάλλον αυτοί θυμούνται από το 2005 και μετά, αφού και πριν το 2005 πάλι 3ο4οι ήμασταν), περάσαμε στους ομίλους και κάνουμε πλάνα (όπως κάθε χρόνο) για τον τελικό του hellas online trophy. Και ότι ο ιωακείμ έχει μαζέψει την ομάδα, που δεν μπορεί (και το κυριότερο: ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ) να αλλάξει πάνω από 2 πάσες πριν τη χάσει.
Τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ: να έρθει τώρα, να έρθει λίγο πιο μετά, όχι, να έρθει τον μάιο, όχι κάτσε να δούμε από πότε και μετά θα μπορεί να ξεφουρνίσει τη δικαιολογία της προσαρμογής, να κάνουμε 3ετές πρόγραμμα (παααααλι 3ετή προγράμματα;;;;;;; ), όχι να κάνουμε πρόγραμμα για σκούρα και χρωματιστά, όχι να βάλουμε και πρόπλυση.
Το θέμα είναι ότι η ομάδα σώζεται ως τώρα από την ανυπαρξία των άλλων (δεν θα βαρεθώ να το γράφω), είναι άρρωστη και θέλει προπονητή. Οι άλλοι στρουθοκαμηλίστε όσο θέλετε.

Spinos, συνήθως έχουμε άλλον εδώ για τα ανέκδοτα, αλλά σήμερα μας το είπες εσύ. Ώστε δεν σου αρέσει που σε ειρωνεύτηκαν και δεν μπορείς να κάνεις συζήτηση έτσι, ε; Και πρέπει να δεχόμαστε και τη γνώμη του άλλου, σωστά; Μόλις προχτές έλεγες "είστε όλοι μαλάκες", εμένα μου το έχεις πει και πιο παλιά προσωπικά, (σε καμία περίπτωση από τις 2 δεν έφαγες καν σβήστρα), αλλά ξαφνικά θίχτηκες από την ειρωνεία. Θεός! Συνέχισε έτσι, και ΠΑΟΚ στον τρελογιατρό θα πάμε ένας-ένας...

Offline spinos_4

• Αλλαγή
íáé öéëå ìïõ áõôüò ðïõ ÷ùñßæåé ôïí ÐÁÏÊ óå "óôñáôïäåäá" üëïí ôïí åéäþí ãéá ìÝíá åßíáé ÌÁË’ÊÁÓ....
Ý÷ù ößëï ðïõ ðçãáßíåé ðáíôïý êáé ãïõóôÜñåé ôïí êïíôü êáé Ý÷ù êáé Üëëïí ðïõ äåí ðáôÜåé óôï ãÞðåäï êáé äåí èÝëåé íá ôïí âëÝðåé ïýôå áðü ôçí ôçëåüñáóç áõôüò óå ðéá êáôçãïñéá áíÞêåé...???
èåò íá ðåéò ôçí ãíþìç óïõ ãéá êÜôé?
ðåò ôçí ÷ùñßò ðïëëÜ ðïëëÜ... ôï íá êÜèåóáé íá åéñùíåýåóáé êôë äåí ÷ñåéÜæåôáé... õðÜñ÷ïõí êáé Üôïìá ðïõ êÜèïíôáé êáé êÜíïõí êñéôéêÞ ìÝóá áðü ôï forum üìïñöá êáé ùñáßá...
êáé ìðïñåßò íá ìÜèåéò êáé 5 ðñÜãìáôá áðü áõôïýò áí åßóáé ìáêñéÜ...
åßðá êáé ðñï÷ôÝò üôé ðëÝïí ôï íá âñßæåéò êáé íá ëåò ìáëáêßåò ðëÝïí èåùñåßôå ìáãéá êáé üôé åßóáé øáãìÝíïò êáé ìÝóá óôá "ðñáãìáñá"...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Català

• Αλλαγή
Νά'σαι καλά για την ανακεφαλαίωση όσων όμορφων έχεις πει αυτό τον καιρό, άρα επιβεβαιώνεις αυτά που λέω. Το πας και ένα βήμα παραπέρα: μόνο εσύ έχεις δικαίωμα να μπαίνεις και να λες μαλάκες για τους άλλους είτε με ειρωνείες είτε απευθείας με βρισιές, οι άλλοι δεν έχουν δικαίωμα ούτε στην ειρωνεία επειδή δεν σου αρέσει εσένα. Αφού οι μοντς δεν έχουν πρόβλημα με αυτά που γράφεις, το θέμα για μένα κλείνει εδώ.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
δεν ειρωνεύομαι κανένα...
όπως για σένα μαλάκας είναι ο Ζαγοράκης και δεν τρέχει τίποτα...
έτσι και για μένα οποιος χωρίζει τον κόσμο του ΠΑΟΚ σε στρατόπεδα είναι μαλάκας...

επίσης είπα ότι το να γραφεις κάτι απλά για να ειρωνευτείς δεν έχει κανένα λόγο... έινια μαλάκας Ζαγοράκης και ο καθένας? πες το με επιχειρήματα...  ίσος να με πείσεις και μένα και κάποιον άλλο ότι τελικά εξίες δίκιο και εγώ κάνω λάθος..
αλλα να προσπαθείς με ειρωνείες να περάσεις την άποψη σου αυτό φέρνει τα αντίθετα "αποτελεσμαντα"...

ps. δεν θυμάμαι να έχω ειρωνευτεί κανένα...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Català

• Αλλαγή
ίσος να με πείσεις και μένα
Και δεύτερο ανέκδοτο.

ps. δεν θυμάμαι να έχω ειρωνευτεί κανένα...
Και τρίτο ανέκδοτο

Και τέταρτο ποστ εκτός τόπικ, είπαμε έληξε, λήξτο κι εσύ. Με παραμύθια, μισές αλήθειες και συκοφαντίες δεν λήγει.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
Και τέταρτο ποστ εκτός τόπικ, είπαμε έληξε, λήξτο κι εσύ. Με παραμύθια, μισές αλήθειες και συκοφαντίες δεν λήγει.

στο μυαλό μου είσαι...

ps. εκτος από ανέκδοτα αν θες δείξε μου κάποιο και κάποιο topic η κάτι που να αποδεικνύει αυτό που λες... με pm
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
φαγωθηκατε αν θα ερθει καινουργιος προπονητης!!!

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/300638.html

Μέχρι την ερχόμενη Τρίτη (14/12) θα δηλωθεί ο Μάκης Χάβος στην ΕΠΟ ως πρώτος προπονητής του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για μια καθαρά τυπική διαδικασία, καθώς, τότε, βάσει των κείμενων διατάξεων, εκπνέει η σχετική προθεσμία.

Σημειώνουμε, ότι μια ομάδα διαθέτει συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο που μπορεί να μείνει χωρίς πρώτο προπονητή στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις και αυτό το χρονικό περιθώριο θα εξαντληθεί την ερχόμενη Τρίτη για τον ΠΑΟΚ, όταν και θα πρέπει να δηλωθεί και τυπικά ο αντικαταστάτης του Παύλου Δερμιτζάκη.
Επαναλαμβάνουμε, πως πρόκειται για μια τυπική διαδικασία που δεν αλλάζει τίποτα στο θέμα προπονητή και ούτε βάζει τη «στάμπα» του μόνιμου στον Χάβο. Εξάλλου, μόλις πέρασαν οι δυο πρώτες εβδομάδες, από την ημέρα που αντικατέστησε τον Δερμιτζάκη, ουσιαστικά θεωρείται ο πρώτος προπονητής της ομάδας, αφού κανείς δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται υπηρεσιακός προπονητής εις το διηνεκές...

Ο Χάβος, επειδή είναι νέος και στην ηλικία και στην προπονητική, δοκιμάζεται και κρίνεται από την πορεία του, όπως συμβαίνει σε όλο τον κόσμο σε ανάλογες περιπτώσεις νέων τεχνικών. Ουδείς μπορεί να προδιαγράψει το μέλλον του στον ΠΑΟΚ. Άλλωστε, εάν έρθουν οι Άραβες, ή οποιοσδήποτε άλλος επενδυτής, είναι λογικό ότι θα έχουν καθοριστική άποψη και στο θέμα της έλευσης νέου τεχνικού ή όχι.
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline Català

• Αλλαγή
Νά'σαι καλά πατριωτάκι που μου το θύμισες γιατί είχα ξεχαστεί σήμερα

ΠΑΡΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΩΡΑ

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
Πιθανή επιστροφή Μιχαηλίδη

Ο Μπάμπης Μιχαηλίδης είναι πολύ πιθανόν να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ ύστερα από απουσία τεσσάρων περίπου χρόνων.

Ο Μιχαηλίδης που ήταν επί σειρά ετών, άμεσος συνεργάτης αρκετών τεχνικών του Δικεφάλου συναντήθηκε με τον νυν προπονητή του ΠΑΟΚ Μάκη Χάβο και είχαν μία πρώτη συζήτηση για το ενδεχόμενο επιστροφής του.
O πρωήν βοηθός προπονητής αρκετών τεχνικών του Δικεφάλου που είναι και  καθηγητής στην σχολή Ελλήνων προπονητών και ο Μάκης Χάβος έχουν πολύ καλές σχέσεις και έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στον ΠΑΟΚ όταν ο νυν τεχνικός του Δικεφάλου ήταν ποδοσφαιριστής.

http://www.sportouvorra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=8396:2010-12-09-00-38-07&catid=151:paok&Itemid=121

Θέλετε και προπονητή γατάκια...χαχα

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
δλδ δεν ερχονται οι αραβες που με τα 6 μυρια θα χτιζανε προπονητικο θα φερνανε προπονητη και θα κανανε και μεταγραφες;

πουστη κολκα μας καρφωσες....

υ.γ ρε τον φουκαρα τον ΠΑΟΚ....

υ.γ2 αληθεια θελω να μου πει καποιος....σε τι διαφερει η φετινη χρονια απο μια κλασσικη χρονια της δεκαετιας μπατατουδη γουμενου;

τερμα λαθος οργανωση,3 προπονητες,τρυπημα,μπολικος παπας.......

σσσσσσσσσςςςςςςςς μην μιλατε κανετε κακο στον ΠΑΟΚ....ρε λετε να ξαναγυρισει ο δημητρακης να μας ξανακανει χειρονομια;

Offline toy

• Αλλαγή
Να σ πω έγω κάποιες διαφορές:
Δεν διαλέγουν οι 3 της αθήνας ποιούς παίκτες θα σε πάρουν
Δε διαλέγουν οι προπονητές σου ποιους παίκτες θα σε φέρουν
Δε σου χει έρθει παίκτης που να κοστολογήτε 3 μύρια και να κάνει 100 χιλιάδες παραγματικά
Εχω να ακούσω δικηγόρο να μιλάει στα ράδια καιρό
Εχω να ακούσω μάνατζερ να μιλάει στα ράδια καιρό
Εχω να ακούσω επενδυτή να μιλάει στα ράδια καιρό
Επίσεις δεν έχω δεί και φωτορεπορτάζ επενδυτή καιρό

Ισοπεδώστε γιατί χανόμαστε φίλε γιαννιώτη, αλλά με το μαλακό, στις μαλακίες που κάνανε με προπονητές και τον κοντό μαζί σου αλλά να δουλεύουμε και το φρένο λίγο μεν.

Και μην αρχίσεται όλοι τώρα εμείς και εσείς και οι προοδευτικοί και τα φυτά κλπ είπαμε λίγο φρενάκι δεν έβλάψε ποτέ κανέναν.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
για καποια που λες συμφωνω και παραδεχομαι την υπερβολη μου.δεν ειπα πουθενα ομως οτι ειναι ιδιοι με τους αλλους αν αυτο καταλαβες...

δυστυχως ομως εγω δεν αντεχω τον ΠΑΟΚ να ξανακατεβαινει σκαλοπατια...το να μην το λεω εστω και υπερβολικα ειναι λαθος μου ως οπαδος

το να το αποδεχομαι ειναι εγκλημα....

υ.γ μανατζερ δεν ακουσες σε ραδιο αλλα διαβαζες στους μπλογκερς για το παλτο απο την χιλη που πουλιοταν οσο οσο το καλοκαιρι.α ειναι κι ο σελουκ αναμεσα μας

υπερκοστολογηση;σε καποιες περιπτωσεις υπαρχει οχι σε τρελα νουμερα ομως...το θεμα ειναι  ποσο αντεχεις να πληρωνεις τζαμπα λεφτα στον χ φιλομενο επειδη δεν ειναι καλυτερος του κλαους...πχ...

Offline toy

• Αλλαγή
Μεν δεν έγραψες ότι είναι ιδιοι λες όμως να σε πουν σε τι διαφέρουν, τες πα
Οι μπλόκερς παντως 2 καλοκαίρια προσπαθούν να πουλήσουν τα παλτά από τη χιλή και την ουρογουάη ωστοσο δε τα καταφέρανε ακόμη αντίθετα νομίζω ότι έγινε και στους 2 χρονική αύξηση στα συμβόλαια.
Ας μη τα ισοπαιδόνουμε όλα εγώ αυτό θέλω μόνο και φυσικά σαν οπαδοί να κριτηκάρουμε κανονικά αλλά λογικά
Σε κανέναν δεν αρέσει το πισογύρισμα και ειδικά στη γενιά μας που έζησε τα σκατά που φάγαμε από το 80φεύγα ώς σήμερα, αλλά το φρενάκι να το δουλεύουμε πάντα...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline petrov

• Αλλαγή
Δε σου χει έρθει παίκτης που να κοστολογήτε 3 μύρια και να κάνει 100 χιλιάδες παραγματικά

Σαλπιγγίδης  8)

Offline cure

• Αλλαγή
@toy για να σε μπριζώσω λίγο και να βρούμε κι άλλες ομοιότητες και διαφορές και να προβληματιστούμε ;D
(εσύ με πιάνεις πώς τα λέω, αλλά μια επισήμανση πριν τις ψάξουμε για να μη πάθουν κάποιοι τίποτα ξαφνικό που θα θιχτεί η ιερή αγελάδα: θεωρητικά μιλάμε. άλλωστε έχω εκφράσει επανειλημμένα την άποψή μου ότι άλλο μαριονέτα άλλο κλέφτης και πού ακριβώς τοποθετώ τον καθένα)

Τα πρώτα 3 χρόνια ο μπάτμαν όχι απλά δεν πούλησε παίχτη στο ΠΟΚ αλλά τους πήρε και το Βρύζα. Τέλος 4ου χρόνου άνοιξε η πρώτη πόρτα και μπήκε λίγο φως για να μας φωτίσει το σκοτισμένο μας μυαλό, όταν πούλησε τον Βενετίδη στο γαύρο. Για τον Ζαγοράκη δεν ψιλιάστηκε κανείς μας πως τον πούλησε γιατί είχε μείνει ρέστος και για τον Βρύζα πανηγύριζαν κάποιοι. Οπότε αν το ερχόμενο καλοκαίρι δεν πουληθεί κανένας Βιερίνια ή Βιτόλο θα έχουμε χρονικό μέτρο σύγκρισης. Η παροιμία ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται δεν βγήκε τυχαία. Άντε βάλε τα 2-3 πρώτα χρόνια

Θυμάμαι και σε μπάτμαν και σε τζον γου τα κανόνια έσκασαν πολύ αργότερα. Στην αρχή ήταν και οι δυο σωτήρες. Τα πρώτα χρόνια ο μπάτμαν έτρωγε, αλώνιζε, χρέωνε με διαδοχικές αυξήσεις την ΠΑΕ, αλλά όλοι μας είμασταν υπνωτισμένοι με την ομάδα που ήταν όντως ομαδάρα. Μία ομαδάρα που ήταν για πρωτάθλημα, αλλά όλο γινόταν μπουρδέλο με κάποια αφορμή και μάλιστα με τρικλοποδιές από μέσα. Ο τζον γου απλά πούλησε τον παπά για δύο μόνο χρόνια, επειδή ήταν πιο βλάκας, πιο απελπισμένος, πιο μπατίρης, πιο απ' όλα γενικώς.

Σήμερα έχουμε και πάλι μία ομαδάρα να μας τυφλώνει, η οποία όμως τρώει και πάλι απίστευτες τρικλοποδιές από μέσα. Μία ομάδα που στην αρχή ήταν όλα μέλι γάλα οικονομικά. Τα δύο πρώτα χρόνια όπως και πριν. Πλέον άρχισαν πάλι τα... οικονομικά προβλήματα λόγω παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, λόγω πολέμου από το αθηνοκεντρικό κράτος μέσω ΟΠΑΠ και φυσικά λόγω γκαντεμιάς και γκρίνιας από το paokworld. Τότε πάλι το κακό αθηνοκεντρικό κράτος πολεμούσε την ψηφιακή πλατφόρμα του μπάτμαν και μέσω του χρηματιστηρίου τις εταιρίες του κι έτσι δεν άφηνε τον ΠΑΟΚ να τους... διαλύσει όλους.

Τότε θα βοηθούσε τη διοίκηση που καιγόταν για να κάνει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή ο Αγγελόπουλος από τη Ν. Αφρική που τον φώναξαν για να τον μαδήσουν στην ουσία και μόλις κατάλαβε τι παίζει στον ΠΑΟΚ ακόμη τρέχει, σήμερα θα "βοηθήσει" ο Άραβας, βάζοντας τα λεφτά του για να συνεχίσει να διοικεί έτσι υποδειγματικά σε όλα τα θέματα (μάρκετινγκ, χρέη, μεταγραφές κτλ) η διοίκησή μας.

Τότε περνούσε το κάθε τσουτσέκι και μας εγχείριζε στεγνά μέσα στη Τούμπα και δεν αντιδρούσαμε ποτέ εκεί κάτω ή καμιά φορά όταν έφτανε ο κόμπος στο χτένι μας εκπροσωπούσαν γελοίοι, χάνοντας το δίκιο μας στο τέλος, ενώ τώρα μας εγχειρίζουν στεγνά και δεν αντιδράμε πάλι, αλλά αυτή τη φορά από... άποψη.

Τότε ο Μπένι έλυνε κι έδενε στον ΠΑΟΚ με απίστευτες αβάντες από τον τύπο ότι βοηθάει και καλά τον ΠΑΟΚ, αργότερα ο Άκης έβγαινε στον αέρα της πόλης για να στηρίξει τον τζον γου στο τιμόνι του ΠΑΟΚ και σήμερα ακόμη μας κρατάνε από τ' αρχίδια οι ίδιοι και δεν κουνιέται φύλλο. Από άμεση αβάντα τότε, πήγαμε σε έμμεση αφού δεν τους ενοχλούμε. Ένα πράγμα έμεινε σταθερή αξία όμως. Η επίσκεψη όλων μαζί στον Μπένι για την "ευλογία" τη πρώτη χρονιά.

Θυμάμαι επίσης τότε που βγήκαμε προκριματικά τσου λου και μας έπιασε ξαφνικά η νοικοκυροσύνη και δεν τολμήσαμε ποτέ να διεκδικήσουμε το δικαίωμα στο όνειρο. Τώρα πάλι ζήσαμε την ίδια μιζέρια με τις ίδιες δικαιολογίες. Ας ελπίσουμε η τρίτη να είναι η φαρμακερή και να μη ξοδεύουμε ούτε μία χρονιά πριν, ούτε μία χρονιά μετά τρελά ποσά, αλλά να συγχρονιστούμε με το δικαίωμά μας να βγούμε από τη μιζέρια.

Άλλη ομοιότητα που βρήκα είναι οι συνεργασίες με γαύρους, τότε με τον κρυσταλλίδη, τώρα με τον γλου που όλο τελειώνει και όλο παρατείνεται από μόνη της. Διαφορά: η συνεργασία και με βάζελους. Διπλό ταμπλό πλέον. Εξέλιξη!

Τέλος μία ομοιότητα που βρήκα είναι οι υπάλληλοι, σαν τον τζέκη και τον κυριάκο. Ίδιοι τότε, ίδιοι τώρα, να παράγουν τεράστιο έργο σε καίρια πόστα όπως η επικοινωνία και το μάρκετινγκ.

Εγώ πάντως, για να το κλείσω, κατάλαβα τότε για πρώτη φορά ότι ο μπάτμαν μας τρώει λεφτά όταν έφερε το Βεζυρτζή, για να διώξουν τον Άγγελο και να φέρνουν Βαλέντσιες και άλλα παλτά. Άργησα αλλά το κατάλαβα.
Τώρα δαγκώθηκα πρώτη φορά όταν κατάλαβα ότι έχει βγήκε στον τάκο ο Βρύζας κι άρχισε με την επιστροφή του ασώτου η αντίστροφη μέτρηση για το διωγμό του. Η "δημιουργική λογιστική" των φερεφώνων απλά ενίσχυσε την αίσθηση deja vous στο ταλαιπωρημένο μου μυαλό.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline toy

• Αλλαγή
Λοιπόν άσε τις π@παρίες και τις 3.000 λέξεις και πάμε να πιούμε ένα ούζο να αναλύσουμε το θέμα διεξωδικά  :P
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline Català

• Αλλαγή
ΠΑΡΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΩΡΑ

Cure, σε διαβάζω και με πιάνει ένα σφίξιμο στο στομάχι με αυτά που γράφεις, μάλλον επειδή δεν τα είχα σκεφτεί όλα έτσι μαζεμένα. Απορώ πάντως που δεν έχει γίνει ακόμα πόλεμος με ό,τι έγραψες.
Λοιπόν, άντε πιες τα ούζα σου με τον toy, να πάω κι εγώ σε κάτι γιατρούς που επείγουν, και περιμένω όταν γυρίσω (αν είμαι καλά! χαχα) να γίνεται της πουτανάρας  :)

Offline cure

• Αλλαγή
Λοιπόν άσε τις π@παρίες και τις 3.000 λέξεις και πάμε να πιούμε ένα ούζο να αναλύσουμε το θέμα διεξωδικά  :P
Φίλε εγώ γουστάρω σαν τρελός, αλλά τώρα με πάει ο junior γαμιώντας. Θα το παλέψω πάντως να ξέρεις

Καταλανέ δεν υπάρχει λόγος για κανέναν πόλεμο, γιατί αυτά που έγραψα δεν είναι κατηγορίες ούτε καν από μένα που τα σκέφτομαι, είναι απλά συγκρίσεις με το παρελθόν και απορίες. Επειδή όμως υπάρχουν ομοιότητες, καλό είναι να κρατάμε πισινή και να αναρωτιόμαστε γιατί τα ίδια πράγματα τα βλέπαμε τότε έτσι και τώρα γκιουβέτσι. Εμπιστοσύνη λόγω Ζαγοράκη είναι μία εύκολη απάντηση, αλλά ο καιρός πέρασε και γίνανε πολλά. Πλέον η εμπιστοσύνη κερδίζεται και με έργα και δεν είναι αυτονόητη. Για μένα πάντα έτσι; Όχι αντικειμενικά. Ο καθένας όπως γουστάρει

Πολύ σύντομα θα δείξει πάντως, με ή χωρίς Άραβες. Αν έρθουν απλά θα αργήσει δύο χρόνια να μάθουμε όλη την αλήθεια κι αν δεν έρθουν κανένα εξάμηνο το πολύ. Για να μη μιλάω με γρίφους, εννοώ πως αν έρθουν σε 2 και κάτι χρόνια θα δούμε αν ήρθαν για να επενδύσουν ή να κλέψουν και θα κρίνουμε συνολικά το Ζαγοράκη. Γιατί αν μας παραδώσει σε κανένα λαόγιο και φύγει δεν θα την έχει βγάλει καθαρή. Αν δεν έρθει κανένας Άραβας, ο χρόνος θα αποκαλύψει αν και πόσο μέσα είμαστε και θα ξεγυμνώσει τον ερασιτεχνικό τρόπο διοίκησης της ομάδας, με τα αποτελέσματα να φαίνονται και στο γήπεδο και μετά σε όλα τα άλλα. Ή θα αποδείξει ότι όλα πάνε καλά και το τελευταίο διάστημα ήταν κακή παρένθεση.

Το μόνο σε όσα λέω παραπάνω που είναι θέση μου πάγια και αδιαμφισβήτητη μέσα στο μυαλό μου και δεν πρόκειται να ακούσω κανέναν ό,τι και να μου πει πάνω σε αυτό, είναι πως ο ΠΑΟΚ έχει την ίδια διοίκηση από το 1985, με διαφορετικούς μπροστάρηδες. Υπό αυτό το πρίσμα τα βλέπω όλα εγώ

(Sorry πάντως για το σφίξιμο στο στομάχι. Το έχω κι εγώ εδώ και ένα χρόνο και σε νιώθω  ;) )
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Matador

• Αλλαγή

Cure, σε διαβάζω και με πιάνει ένα σφίξιμο στο στομάχι με αυτά που γράφεις, μάλλον επειδή δεν τα είχα σκεφτεί όλα έτσι μαζεμένα. Απορώ πάντως που δεν έχει γίνει ακόμα πόλεμος με ό,τι έγραψες.
Το ιδιο και σε εμενα. Τεινει δε να γινει ολικη κραμπα. Ειμαι γ@μω το φελεκι μου πολυ διχασμενος!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline savage republic

• Βασικός