Author Topic: Θα υπάρξει προπονητής μετά τον Δερμιτζάκη; (Οκτώβιος 2010)  (Read 24584 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline babis36

• Αλλαγή
Οχι ρε Baron  και ο συνηθης υποπτος .Ποτε με ειδες να τη λεω προσωπικα σε καποιον για κατι που βλεπει στραβο ή αθλιο στον ΠΑΟΚ? Αυτο που με τρελαινει ομως  ειναι η σεναριολογια χωρις αποδειξεις.Δεν θα υπερασπιστω μαλακιες κανενος δεν ξερω κανενα Ζαγορακη και αν φυγει ειμαι σιγουρος οτι προφανως ο ΠΑΟΚ δε χανεται.Αλλα αν περιμενεις απο μενα εξυπναδες χωρις αποδειξεις να τις χειροκροτώ ξεχνα το.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline blue_eyes

• Βασικός
ο τιτλος ειναι ολα τα λεφτα  :D μερικες ακομα προτασεις:

θα ερθει κανονικος προπονητης; (νοεμβρης 2010)
μετα τον μακη τι;;; (νοεμβρης 2010)
θα κανει πρωτοχρονια ο χαβος;;; (δεκεμβρης 2010)
θα φαει λαγανα ο μακης στον ΠΑΟΚ;; (φεβρουαριος 2011)
και παει λεγοντας......

apostolos

• Guest
Θέλετε έναν μεγάλο κανονικό προπονητή 3ετίας. OK. Αλλα τον θέλετε εδώ και τώρα. Υπάρχει διαθέσιμος όμως? Αν υπάρχει ποσο κάνει? Θέλει να έρθει στην Ελλάδα αυτός ο διαθέσιμος? Όλα αυτά τα σκέφτεται κανένας η απλά πετάμε ένα που πας με Μάκη Χάβο και καθαρίσαμε? Εγώ δε λέω ότι η ΠΑΕ ψάχνει η δεν ψάχνει. Δεν το ξέρω. Κάνω thn υπόθεση ότι ψάχνει. Έστω και τόσο αργά μετά από 6 χαμένους μήνες ψάχνει. Ποσο εύκολο είναι να βρέι κάποιον που να του δώσει εν λευκώ την ομάδα για τα επόμενα 3 χρονια (ώστε να μπορεί να βγαίνει και να λέει όπως επί Santos αυτός είναι και σε οποιον αρέσει) τώρα Νοέμβρη μηνα? Πως να γίνει κάτι τέτοιο τόσο εύκολα? Και το χούμε ξαναπεί με τον Santos ήταν πανεύκολο γιατί του είχε απόλυτη εμπιστοσύνη ο Ζαγοράκης. Αρέσει δεν αρέσει αυτός τον εμπιστευότανε. Με όλους αυτούς τώρα, που Οκτώβρη Νομέβρη δεν έχουν δουλειά για τους x λόγους, μπορεί να το πει αυτό? Η νομίζετε ότι υπάρχει μια δεξαμενή με προπονητές που πας οποτε σου καυλώσει και διαλέγεις έναν και του δίνεις την ομάδα για 3 χρονια. Για μένα εάν ψάχνουν και εάν έχουν αποφασίσει ότι τώρα θέλουμε όντως κάποιον σοβαρό, καλο είναι να μην πάρουν κάποιον για να πουν εντάξει πήραμε μη μας πρήζετε άλλο. Ας αργήσουν μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος. Και γρήγορα και κατάλληλος και Οκτώβριο μηνα δεν γίνεται.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Αποστολε λογικα και κατανοητα αυτα που λες, αλλα προυποθετουν ενα παραγοντα: Οτι οι διοικουντες (ποιοι διοικουντες δηλαδη, ο ενας που εμεινε) οντως ψαχνουν για λυση στο θεμα προπονητη, και οντως εχουν σχεδια για το μελλον. Εμενα δυστυχως η ολη εικονα μου δειχνει το εντελως αντιθετο. Οτι δηλαδη ο προεδρος εχει χασει εντελως την μπαλα, την ψυχραιμια του, το καθαρο μυαλο, την ορεξη να δουλεψει για το μελλον, και βρισκεται με το ενα ποδι εκτος γραφειων. Μπορει να υπερβαλω, αλλα αυτα που βλεπω γυρω απο την ομαδα αυτο μου λενε. Τετοιο κωλοχανειο ειλικρινα ουτε ο μπατατουδης δεν ειχε. Και ολη αυτη η κατηφορα μεσα σε μερικους μηνες. Τι γινεται μεσα στο κεφαλι του Ζαγορακη μονο αυτος το ξερει, αλλα αυτη η κατασταση δε γινεται να συνεχισει. Ειναι ξεφτιλα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να εχει τοσο μεγαλη ελλειψη στελεχων και η ομαδα να ειναι 6 μηνες χωρις προπονητη. Λυσεις για προπονητη υπαρχουν και αρκετες και βιωσιμες. Το θεμα ειναι ποιος θα ασχοληθει.
Στον κοσμο αλλος κανενας

apostolos

• Guest
Δεν είναι υπερβολή να ανησυχείς και να λες οτι το πιο πιθανό είναι να μην ψάχνουν καθόλου. Ειδικά με την αμέλεια που δείξαν στο θέμα απο Μάρτιο μήνα κιόλας όταν ξέραν οτι ο Σάντος δεν συνεχίζει. Ο ίδιος ο Ζαγοράκης φταίει που έχει δημιουργήσει τέτοιες ανασφάλειες με τους ως τώρα χειρισμούς του. Και είναι φυσιολογικό ο κόσμος να μην έχει πια εμπιστοσύνη αφού στο θέμα προπονητή τα κάνανε ΣΚΑΤΑ κι ΑΠΟΣΚΑΤΑ ως τώρα.

Και κάτι ακόμα, για μένα το θέμα Μπερέτα είναι το κλειδί στην όλη ιστορία μέχρι τώρα, εκεί που ρίχνω την μεγαλύτερη ευθύνη στον Ζαγοράκη. Γιατί αν μη τι άλλο μεγάλος μπορεί να μην ήταν, ονοματάρα σίγουρα δεν ήταν αλλά είχε μια εμπειρία. Ήταν κανονικός τελοσπάντων. Ο μόνος κανονικός εώς τώρα στην μετά Σάντος κατάσταση. Είχε ένα πλάνο κλπ Κι ο Ζαγοράκης ενώ προφανέστατα δεν τον πίστεψε εξ αρχής το πρώτο λάθος ήταν οτι τον προσέλαβε (γιατί το κάνεις ενώ δεν τον πιστεύεις;) και το δεύτερο τον έδιωξε με έναν τρόπο που άδειασε και τον Βρύζα αλλά και έδωσε στους παίκτες τον άερα να μπουρδελέψουν τα αποδυτήρια, χωρίς να έχει γινει καν ένα επίσημο ματς. Όλα αυτά βέβαια συνέβησαν γιατί από τον Μάρτιο κωλοβαρούσαν όλοι μαζί παρέα με τον Σέρτζιο και έφτασε τέλη Ιουνίου για να προσλάβουν κακήν κακώς τον Μπερέτα, ως λύση ανάγκης.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
Ο Μάκης Χάβος τι είναι ?  ;D

σπαστικός -4-

ποιος ειναι ο μακης χαβος  ??? ??? ??? ???

ασχετος -4-

ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
El Xavon γαμα τους τη μανα αυριο.. παρτου και τα σωβρακα του φλωροπουστα του Γκαριδο!

ive4

• Guest
ας υποθέσουμε ότι η διοίκηση πραγματικά απευθύνθηκε στον Γκρός, στον Άντιτς, στον Λεγκαίν, κτλ.
Όλοι αυτοί θα βλέπουν 1 μήνα μετά ότι ο ΠΑΟΚ ακόμα δεν έχει καταλήξει σε προπονητή και θα μας θεωρούν πρότυπο οργάνωσης σίγουρα...
Έτσι σκατά που τα έκανε η ΠΑΕ στο θέμα προπονητή, ας ελπίσουμε να συνεχίσουν να είναι χάλια οι άλλες ομάδες, μπας και μπούμε 4άδα..

Offline savage republic

• Βασικός
Άντε και να θέλει να έρθει κάποιος απ' αυτούς στον ΠΑΟΚ και στην Ελλάδα γενικότερα. Με ποιο πλάνο να έρθει; Με αυτό που δεν έρχεται ο άραβας με τα πετροδόλλαρα ή με το άλλο που έρχεται και παίρνεις παίκτες β´ αυρωπαϊκής διαλογής; (τώρα έχουμε γ´)

Offline cure

• Αλλαγή
Άντε να απαντήσουμε κι εδώ εμείς οι "έξυπνοι" της Mensa με το υψηλό IQ που δεν βρέθηκε κανένας να το ανακαλύψει και να το εκμεταλλευτεί πληρώνοντας βέβαια το ανάλογα υψηλό τίμημα κι έχουμε γεμίσει συμπλέγματα. Και με αυτά τα συμπλέγματα τυραννάμε όλους τους συνοπαδούς μας χωρίς λόγο.

spinos_4 έγινες απόλυτα κατανοητός. Δεν γουστάρεις μίρλα και δεν βλέπεις λόγο να υπάρχει αυτή. Κι εσύ και πολλοί άλλοι. Ε και τι να κάνουμε ρε αδερφέ; Ούτε εγώ γουστάρω τη μίρλα αλλά εδώ έχουν κάνει τον ΠΑΟΚ κωλοχανείο κι αντί να σας ενοχλεί αυτό, σας ενοχλεί ο άλλος που τα λέει; Κι αν εσύ δεν βλέπεις κανένα κωλοχανείο και πάλι ρε αδερφέ τι να κάνουμε; Εγώ έτσι το βλέπω. Να το δω όπως εσύ γίνεται; Δεν γίνεται. Να κάνω ψυχοθεραπεία για να ανακαλύπτω το θετικό μέσα στα σκατά; Να μη μιλάω για ένα υποτιθέμενο καλό της ομάδας που φέρνει η σιωπή; Τι θέλετε επιτέλους ρε παιδιά όσοι "δεν αντέχετε τη μίρλα";

Εδώ μέσα είναι forum με 100 μέλη και 200 απόψεις. Έτσι υποτίθεται ότι έπρεπε να είναι. Εκ φύσεως ένα forum είναι τόπος ανταλλαγής προβληματισμών. Προβληματισμών όχι χαχανιτών. Ο προβληματισμός είναι εκ φύσεως δύσκολος και στενάχωρος. Και στο κάτω κάτω αν δεν γουστάρετε να προβληματίζεστε μη το κάνετε. Φέρτε μία νότα αισιοδοξίας εσείς με επιχειρήματα. Αν θεωρείτε επιχείρημα το ότι δεν ξέρουμε τι γίνεται με τους άραβες οπότε να μη μιλάμε, ε τότε τίποτα δεν ξέρουμε, οπότε να μη μιλάμε και για τίποτα.

Μια ζωή η ίδια μαλακία σιχάθηκα πια. Μιλάς για μπάλα πετάγεται ένας, "τι είστε προπονητές εδώ μέσα;" άντε να μη μιλάμε για μπάλα γιατί μόνο οι μύστες κατέχουν τη τέχνη. Μιλάς για τα διοικητικά-οργάνωση γραφείων "τι μιλάτε ρε, πάτε να διοικήσετε εσείς αν δεν γουστάρετε" άντε να κόψουμε και τα διοικητικά, γιατί δεν πήγαμε να διοικήσουμε. Μιλάμε για το οικονομικό έλλειμμα "μη μιλάτε ρε, οπαδοί είμαστε ή λογιστές;" μπλα μπλα μπλα "εμπιστοσύνη δεν έχετε στον Θόδωρο;" μπλα μπλα μπλα ε να το κόψουμε κι αυτό γιατί δεν είμασταν μπροστά στο αλισβερίσι με τις επιταγές του ΠΑΟΚ και τις καρτέλες.

Να τα κόψουμε όλα αυτά και να γίνουμε από οπαδικό forum η χαρά της λοβοτομής; Δεν το κόβετε καλύτερα εσείς το forum όσους σας χαλάει; Ή νομίζετε ότι δεν είναι μίρλα η δική σας, κάθε μέρα μπίρι μπίρι που τη λέτε σε όσους σας τη σπάνε. Η δική σας κι αν είναι μίρλα.
Αν ο makptol διαβάζει τον PAOK_VOLOS να κράζει τον Ζαγοράκη το θεωρεί μίρλα. Αν ο makptol όμως κράζει το συνοπαδό του που διαμαρτύρεται με τους "αχάριστους" που έχει μπλέξει αυτή η ομάδα ή ειρωνευτεί δεν είναι μίρλα; Αν εγώ κράξω τη διοίκηση για την αναβολή της ΓΣ είναι μίρλα. Αν ο babis36 με ειρωνευτεί στα καπάκια και αρχίσει τα ουφ δεν αντέχω να ακούω άλλες μαλακίες από εξυπνάκηδες δεν είναι μίρλα; Δεν είναι διαχωρισμός σε τάδε και δείνα οπαδούς; Ωραία λογική ρε! Οπότε μην βγάζετε την ουρά σας απέξω από το υποτίθεται "άρρωστο κλίμα" και τους διαχωρισμούς.

Θέλετε έναν μεγάλο κανονικό προπονητή 3ετίας. OK. Αλλα τον θέλετε εδώ και τώρα. Υπάρχει διαθέσιμος όμως? Αν υπάρχει ποσο κάνει? Θέλει να έρθει στην Ελλάδα αυτός ο διαθέσιμος? Όλα αυτά τα σκέφτεται κανένας η απλά πετάμε ένα που πας με Μάκη Χάβο και καθαρίσαμε?
Απόστολε δεν καταλαβαίνω τα ερωτήματά σου. Κυρίως δεν καταλαβαίνω γιατί τα θέτεις λες και είναι κάτι τρομερά δύσκολο να λυθούν. Φυσικά θέλουμε κανονικό προπονητή 3ετίας, εδώ και τώρα. Πότε να τον θέλαμε; Βασικά τον θέλαμε από τον Μάρτιο, αλλά ας μη τα πάω μακριά. Φυσικά υπάρχει όχι ένας, όχι δέκα, αλλά εκατοντάδες διαθέσιμοι σε όλο τον κόσμο και σε διάφορες τιμές. Αν δεν θέλουν να έρθουν οι 99 ο εκατοστός θα θέλει. Αν οι 99 είναι ακριβοί ο εκατοστός θα είναι προσιτός. Αρκεί να τους ψάξεις, να τους βρεις και να τους ρωτήσεις για το κασέ τους.
Εκατοντάδες χιλιάδες ομάδες σε όλη τη γη μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία κάθε χρόνο και όλες καταλήγουν να πάρουν ένα προπονητή στα μέτρα τους σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Το αν κάνουν πετύχουν στο τέλος οι ομάδες ή όχι στην επιλογή τους είναι κάτι που δεν εξασφαλίζεται με τίποτα στο τέλος. Απλά ψάχνεις όσο καλύτερα μπορείς και εύχεσαι να πετύχεις. Εμείς όμως επειδή δεν είμαστε σίγουροι για το αν θα μας βγει το στοίχημα, πάμε από μόνοι μας σε λίγους. Αηδία σκέτη.
Δηλαδή ειλικρινά ρε παιδιά έχουμε αναγάγει την εξεύρεση προπονητή σε κάτι απίστευτα δύσκολο, όταν υπάρχουν εκατοντάδες άνεργοι προπονητές σε όλο τον κόσμο που κάνουν κρα να δουλέψουν, εσύ ως ΠΑΟΚ δεν μπορείς να βρεις έναν που να σε καλύπτουν οι ικανότητές του, τα χρήματα που θέλει, οι φιλοδοξίες του και ό,τι άλλο; Ενώ του Δερμιτζάκη μας κάλυπταν; Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας ρε παιδιά;

Ο ΠΑΟΚ ή έψαξε για φθηνή αλλά επικοινωνιακή λύση ή δεν έχει γνώση της αγοράς και τώρα μαθαίνει ή δεν έψαξε καθόλου και προσευχόταν να κάνει καμιά νίκη ο Ελ Χάμπο. Τέλος.
Εγώ δεν θεωρώ ψάξιμο να πάρει τηλέφωνο ο Παντελής τον τέως προπονητή της Ρεάλ, τον άνθρωπο που έκανε τη Βιγιαρεάλ ομαδάρα και να τον ρωτήσει αν έρχεται στον ΠΑΟΚ, όταν ακόμη κι ο δεκάχρονος ανιψιός μου έχει τη νοημοσύνη να καταλάβει ότι αφού δεν έχεις χρήματα δεν συζητάς με τον Πελεγκρίνι μετά την αποτυχία με τη Ρεάλ, γιατί αυτός αν έρθει στο Ελλαδιστάν καταστράφηκε οριστικά το μεγάλο του όνομα. Αυτό το θεωρώ κοροϊδία και όποιος μου λέει πως είναι στόχος με κοροϊδεύει. Ούτε καν πιστεύω πως τόλμησε κάποιος να τον ρωτήσει.
Επίσης δεν θεωρώ ψάξιμο να ρωτήσεις έναν προπονητή όπως ο Μπρος που το κασέ του είναι γύρω στα 3 εκατομμύρια, αν έρχεται στον ΠΑΟΚ με το ένα τρίτο. Γιατί να το κάνει άραγε; Το θεωρώ κοροϊδία και όποιον μου το λέει θεωρώ πως με δουλεύει. Πιο πιθανό θεωρώ να μη ρώτησε καν ο ΠΑΟΚ ή να ρώτησε να άκουσε ποσό και απαιτήσεις και να πήγε παρακάτω.
Επίσης δε θεωρώ ψάξιμο να προσπαθείς να ψήσεις έναν να έρθει με λιγότερα χρήματα σε σένα και χωρίς υπόσχεση για ακριβή μεταγραφή δεκαριού, όταν λίγο καιρό πριν μία ανταγωνιστική σου ομάδα ψαχνόταν να τον κλείσει με περισσότερα και είχε συμφωνήσει κιόλας στο υψηλότερο συμβόλαιο. Το θεωρώ κοροϊδία και πιθανότερο θεωρώ να με δουλεύουν κανονικά.

Κι αν πείτε πάλι με δουλεύουν οι δημοσιογράφοι από μόνοι τους, θα σας πω ότι θα περίμενα να απαντήσει η ΠΑΕ με έργα. Όταν όμως βλέπω τον Ελ Χάμπο να παραμένει λάου λάου τότε λέω πως με δουλεύουν ψιλό γαζί οι δικοί μου

Απάντηση λοιπόν στο τίτλο του topic. Ας ελπίσουμε να υπάρξει και αν υπάρξει να μην είναι επικοινωνιακός αλλά πραγματικός προπονητής
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline spinos_4

• Αλλαγή
spinos_4 έγινες απόλυτα κατανοητός. Δεν γουστάρεις μίρλα και δεν βλέπεις λόγο να υπάρχει αυτή. Κι εσύ και πολλοί άλλοι. Ε και τι να κάνουμε ρε αδερφέ; Ούτε εγώ γουστάρω τη μίρλα αλλά εδώ έχουν κάνει τον ΠΑΟΚ κωλοχανείο κι αντί να σας ενοχλεί αυτό, σας ενοχλεί ο άλλος που τα λέει; Κι αν εσύ δεν βλέπεις κανένα κωλοχανείο και πάλι ρε αδερφέ τι να κάνουμε; Εγώ έτσι το βλέπω. Να το δω όπως εσύ γίνεται; Δεν γίνεται. Να κάνω ψυχοθεραπεία για να ανακαλύπτω το θετικό μέσα στα σκατά; Να μη μιλάω για ένα υποτιθέμενο καλό της ομάδας που φέρνει η σιωπή; Τι θέλετε επιτέλους ρε παιδιά όσοι "δεν αντέχετε τη μίρλα";
Απάντηση λοιπόν στο τίτλο του topic. Ας ελπίσουμε να υπάρξει και αν υπάρξει να μην είναι επικοινωνιακός αλλά πραγματικός προπονητής

το πρόβλημα μου είναι στο ότι ότι και να γίνει βγάζουμε μίρλα...
για ένα θέμα θα υπάρχουν 20 διαφορετικές απόψεις και θα κράζουν όλοι
δεν θα δεις ένα επιχείρημα μια τεκμηριωμένη άποψη.. μονο κράξιμο..
στο θέμα πχ του προπονητή ναι είναι ΜΑΛΑΚΙΑ που δεν έχουμε πάρει ακόμα κάποιον...
αλλα εγώ προσωπικά δεν ξέρω τι κινήσεις κάνει η διοίκηση, τι προβλήματα αντιμετωπίζει με αυτό το θέμα τι λεφτά τις ζητάνε οι προπονητές τι διασφαλίσεις θέλουν, και γενικά τι απαιτούν.. πως να κάτσω να κράξω, αφού δεν ξέρω τι συμβαίνει... ο καλός ο coach θα σου πει θέλω τόσο batzet στην άλλη μεταγραφική περίοδο, εσύ τα έχεις να του τα δόσεις..?? θα σου πει ότι θέλω αυτούς του συνεργάτες.. θα σε ρωτήσει που κανεις προπόνηση, τι θα του πεις στην σουρωτή..???
αλλα αυτά δεν τα σκέφτεται κανεις.. εμείς λέμε κοίτα τον μαλακα δεν έχει πάρει ακόμα προπονητή...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline spinos_4

• Αλλαγή
η διοίκηση που έχουμε είναι πρωτοδικείου δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση να κάνει πλέον άλλο άνοιγμα οικονομικό και για μένα είναι καλο αυτό... όσο για τους 100 προπονητές που λες ότι υπάρχουν σύμφωνο μαζί σου, αλλα αυτήν την στιγμή άμα δεν φέρουν ένα όνομα που είναι παγκόσμιος γνωστό, στην πρώτη στραβή είμαι σίγουρος ότι θα γίνει τις πουτάνας...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Català

• Αλλαγή
Πέμπτη μέρα χωρίς ποστ, μωρέ μπράβο!
Α ρε γαμημένη αγωνιστική επιτυχία, όλα τα σβήνεις...
Για κλείδωμα το βλέπω σε λίγο
 ::)

Offline t.b

• Αλλαγή
αρχιζω να πιστεύω ότι ούτε ζωή θα υπάρξει μετά τον Μάκη!

Offline savage republic

• Βασικός
"Ήμασταν παιδιά, κάναμε εγγόνια, προπονητή δεν είδαμε σε τόσα χρόνια"

έγκοϊστ σε σαράντα έτη.

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Αυτο το topic έχει πιάσει πλέον μεταφυσικό ύφος "θα υπάρξει προπονητής μετά τον Δερμιτζάκη ? " Πως λέμε "υπάρχει Θεός ? " υπάρχει μεταθάνατον ζωή" πολύ γέλιο λεμέεεεεεε.....
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **

tilemachos

• Guest
πρεπει να σπασει η καταρα!

καντε voodoo καντε voodoo
βαλτε κονε τον ιβιτς
προπονητης στον ΠΑΟΚ μας
φερτε τον Slaven Bilic