Author Topic: Θα υπάρξει προπονητής μετά τον Δερμιτζάκη; (Οκτώβιος 2010)  (Read 23987 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Με αφορμή τους χειρισμούς στο θέμα προπονητή, είναι απορίας άξιο πως γίνεται να συμπεριφέρεται η διοίκηση σαν να έχει χαθεί η χρονιά από Οκτώβριο μήνα.
Με τρεις νίκες στα επόμενα τρία ματς επιστρέφεις στο μοναδικό αποδεκτό σου στόχο, το πρωταθλητισμό.
Παρόλα αυτά είναι πασιφανές ότι το ενδιαφέρον της αγωνιστικής σεζόν 2010-2011 περιορίζεται σε 4 (max) παιχνίδια κυπέλλου. Εκ των οποίων το πρώτο με το μεγαθήριο της β' εθνικής, γιάννενο.
Και κάνουμε το σταυρό μας μπας και μας κάτσει καμιά πρόκριση στην Ευρώπη. Σαν το σκουλήκι δηλαδή ένα πράγμα...
Ρε πως έχει ανέβει ο πήχης έτσι τελευταία?

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Σε ολους τους στοχους μεσα ειμαστε.. τι να κανουμε το σταυρο να μας κατσει καμια προκριση δεν το καταλαβα? Εμεις οριζουμε την μοιρα μας.. 2/2 να κανεις εντος και περασες. Στο πρωταθλημα μαλακιζομαστε αλλα ειμαστε στο -7 και η επομενη 3αδα αγωνων με Καβαλα-αεκ-γαυρο θα δειξει πολλα για το που παμε.. με ενδεχομενες 3 νικες σε αυτα τα ματς τα παντα αλαζουν..και φυσικα το κυπελλο ειναι ο μεγαλος στοχος για φετος.. οκ η ομαδα δεν ειναι στα καλυτερα της αλλα δεν μπορει να σερνονται ολη τη χρονια!

Ειτε λεγεται Χαβος ειτε Πελεγκρινι ειτε οπως θελει καμια χρονια δεν ειναι χαμενη απο Νοεμβρη μηνα!

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Να είναι χαμένη η χρονιά από Νοέμβρη μήνα, Απόδοση: 31.00

:'( :'( :'(
ΑΡχίΔια

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Μάκη χάβο να το ξέρεις το πρωτάθλημα εσύ θα μας το φέρεις
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline T.manos4

• Αλλαγή
υπαρχει περιπτωση να μην γκρινιαζουμε πριν απο συμαντικο παιχνιδι?

ακουω προτασεις για αποδοση
1926 ισως
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline cure

• Αλλαγή
Κακοί ΠΑΟΚτσήδες πάψτε τη γκρίνια. Φέρνει αρνητική ενέργεια στην ομάδα και αποτρέπει μεγάλα ονόματα προπονητών από το να έρθουν στην ομάδα.

Άντε να δώσω κι εγώ μία απόδοση.
Να μην έψαξε ποτέ προπονητή ο ΠΑΟΚ φέτος: 1,05 (σε λίγο θα φράξει κιόλας)
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Suicidal

• Βασικός
 :D κάθαρμα cure....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
Ôá êñéôÞñéá ãéá ôïí ðñïðïíçôÞ

Ï ÌÜêçò ×Üâïò ðáñáìÝíåé óôïí ðÜãêï ôïõ ÐÁÏÊ áöïý ç áíáæÞôçóç ôçò ÐÁÅ åîáêïëïõèåß íá åßíáé äýóêïëç. Ôé ðñïðïíçôÞ áëÞèåéá øÜ÷íåé ï ÐÁÏÊ...

Ôá êñéôÞñéá ðïõ Ý÷åé âÜëåé ï Èüäùñïò ÆáãïñÜêçò óå óõíåñãáóßá ìå ôïí ÐáíôåëÞ Êùíóôáíôéíßäç åßíáé óõãêåêñéìÝíá. Óôü÷ïò íá âñåèåß ï êáôáëëçëüôåñïò ðñïðïíçôÞò ãéá ôïí ÐÁÏÊ, óå ìßá åðéëïãÞ ðïõ ìåôÜ ôá ëÜèç ôá ïðïßá Ýãéíáí, èá Ý÷åé ôï ìéêñüôåñï äõíáôü ñßóêï.

Ðïéá åßíáé ôá âáóéêÜ êñéôÞñéá åðéëïãÞò;

1) Ï ÐÁÏÊ øÜ÷íåé ðñïðïíçôÞ ï ïðïßïò èá Ý÷åé åìðåéñßá óôïí ðñùôáèëçôéóìü. Íá áíôÝ÷åé óôçí ôåñÜóôéá ðßåóç äçëáäÞ ðïõ áóêåßôáé åíôüò êáé åêôüò óå ìßá ìåãÜëç ïìÜäá.

2) Ï ÐÁÏÊ øÜ÷íåé ôçí ðñïóùðéêüôçôá åêåßíç ðïõ èá ìðïñÝóåé íá åðéâëçèåß áðüëõôá êáé ìå ôçí ìßá óôá äýóêïëá áðïäõôÞñéá ôçò ïìÜäáò.

3) Ï ÐÁÏÊ áíáæçôÜ ðñïðïíçôÞ ðïõ èá Ý÷åé ðáñáóôÜóåéò áðü üóï ôï äõíáôü ðåñéóóüôåñåò ðïäïóöáéñéêÝò ó÷ïëÝò.

¼ëá áõôÜ óçìáßíïõí üôé ï ÐÁÏÊ øÜ÷íåé: ¸íáí Ýìðåéñï Åõñùðáßï ðñïðïíçôÞ, ìßá ìåãÜëç ðñïóùðéêüôçôá, Ýíáí Üíèñùðï ðïõ ìå ôçí ðáñïõóßá ôïõ èá Ý÷åé êáé ï ðñüåäñïò ôçò ÐÁÅ Þóõ÷ï ôï êåöÜëé ôïõ ãéá ôçí ëåéôïõñãßá ôçò ïìÜäáò. Ôáõôü÷ñïíá ï ÄéêÝöáëïò ôïõ ÂïññÜ øÜ÷íåé ðñïðïíçôÞ ãéá ìßá ôñéåôßá. ¼ëá áõôÜ âÝâáéá óçìáßíïõí üôé ç ÐÁÅ ÐÁÏÊ øÜ÷íåé êáé ãéá Ýíáí áêñéâü ðñïðïíçôÞ.

Ï Ãêñïò êÜëõðôå ôïí Èüäùñï ÆáãïñÜêç êáé ôéò áðáéôÞóåéò ôïõ, Þôáí üìùò áðñüóéôïò ïéêïíïìéêÜ. ¼ðùò ëÝãåôáé óôïí ÐÁÏÊ Ý÷ïõí åíôïðßóåé êáé Üëëïõò óáí ôïí Ãêñïò. Êáé áõôïß üìùò åßíáé ðáíÜêñéâïé. Ãé’ áõôü êáé ðåñéìÝíïõí –üðùò ëÝíå- áí èá ãßíåé ç åðÝíäõóç óôçí ÐÁÅ Ýôóé þóôå íá Ý÷ïõí ôçí Üíåóç íá äéáðñáãìáôåõôïýí ìå ôÝôïéïõ åßäïõò ðñïðïíçôÝò.

Áí äåí èá Ý÷ïõí ôéò ïéêïíïìéêÝò äõíáôüôçôåò, èá åßíáé áíáãêáóìÝíïé íá óôñáöïýí óå ðñïðïíçôÝò ôçò äåýôåñçò ÅõñùðáúêÞò ôá÷ýôçôáò...

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=3555

baron

• Guest
3) Ο ΠΑΟΚ αναζητά προπονητή που θα έχει παραστάσεις από όσο το δυνατό περισσότερες ποδοσφαιρικές σχολές.

Τι μας λένε εδώ πάλι ρε γαμώ τον πάτο της κούλας, της πόρνης από τα καμίνια, που αυτοϊκανοποιούνταν βλέποντας να βαράνε τον βασσάρα, από το μπαλκόνι της όπου είχε βγει για να πάρει λίγο φρέσκο αέρα αφού εξυπηρέτησε καμια δεκαρια παιδιά από πλοία του 6 ου στόλου... πουτάνες γαύροι...

Τι ψάχνουμε δηλαδή- η μάλλον βρέθηκε κιόλας ο διάδοχος και μας προετοιμάζουν σιγά και μαλακα ώστε το όνομα που θα σκάσει να μην μας οδηγήσει σε ανακοπή?

Να έχει παραστάσεις από πολλές ποδοσφαιρικές σχολες σημαίνει στην δικη μου αντίληψη -"περιηγητής".
Δεν θέλω στον ΠΑΟΚ προπονητή που να έχει οργώσει την ευρώπη. 8έλω ένα παλικάρι που να έχει κάνει και να ξέρει από πρωταθλητισμό σε ένα, άντε δυο πρωταθλήματα δύσκολα.
Ισπανία, Ιταλία, γερμανία, ENGLAND και αίντε και γαλλία.

Και αφήστε κατά μέρος το ψήσιμο δημοσιοβλαχα.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
baron
αυτό θέλεις εσύ..
εγώ θέλω κάτι άλλο...
ο cure κάτι άλλο..
ο suicidal κάτι άλλο...
κτλ...
κτλ...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline cure

• Αλλαγή
spinos δεν πα να θέλουμε όλοι κάτι διαφορετικό. Οπαδοί είμαστε και λέμε τα θέλω μας ή αν προτιμάς τη μαλακία μας. Μη δαιμονοποιούμε τα πάντα ρε παιδιά. Δεν έγινε κάτι τρομαχτικό που ο καθένας έχει άλλα στο μυαλό του. Το σίγουρο είναι πως κι εγώ κι εσύ κι ο baron κι ο suicidal θέλουμε έναν αληθινό-κανονικό-μεγάλο όσο ο ΠΑΟΚ τουλάχιστον προπονητή στην ομάδα μας. Και το αληθινά τρομαχτικό είναι πως εδώ και ένα εξάμηνο έχουν βάλει σκοπό στον ΠΑΟΚ να φέρουν όλους τους άμαθους και κολλητούς. Αυτά τα δύο μόνο ψάχνουν. Γνωστός και πρωτάρης ζητείται για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Γι' αυτό και το παραπάνω "ρεπορτάζ" της γλίτσας του κατσαρή είναι μέσα στην μπουρδολογία και έχει δείκτη IQ μικρότερο από θερμοκρασία στη Σουηδία αυτή την εποχή
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline spinos_4

• Αλλαγή
δεν ήθελα να πω αυτό cure..
απλά ο baron κράζει γιατί δεν παίρνουμε κάποιον με τα χαρακτηριστικά που θέλει..
εγώ το ίδιο
εσύ το ίδιο κτλ
μου την έχει σπάσει απίστευτα που κράζουμε τα πάντα για τα πάντα...
είτε έχουμε δίκιο είτε άδικο...
κράξιμο παντού μονο κράξιμο..
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Suicidal

• Βασικός
Το σίγουρο είναι πως κι εγώ κι εσύ κι ο baron κι ο suicidal θέλουμε έναν αληθινό-κανονικό-μεγάλο όσο ο ΠΑΟΚ τουλάχιστον προπονητή στην ομάδα μας
αρχίδια το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλω εναν τέτοιον, αδερφέ μου κιούρ.
Εγω απλά θέλω αυτόν που θέλει κι ο μακπτολ, έτσι να μην είναι μόνος του ρε....

υγ: πάω να ρίξω εκεινο το στοίχημα κιούρ, πλησιάζει πολυέξοδος (πλέον) μήνας δεκέμβριος ;D

Offline babis36

• Αλλαγή
Συμφωνω spinos-4 απολυτως.Οσοι πιστευουν εν πασει περιπτωση οτι εχουν IQ υψηλοτερο απο τους υπολοιπους και αδικουνται σε αυτοι την ατιμη κοινωνια που δεν τους το αναγνωριζει καταρχην ας το μετρησουν σε εταιριες τυπου Mεnsa και στην συνεχεια ας απαιτησουν τα αναλογα καταρχην απο τον εργοδοτη τους και τον περιγυρό τους ρε αδερφε... ;D. Αν βεβαια δεν τους βγει το νουμερο και βγαλουν ενα απλο average  IQ δεν εχω την απαιτηση να τους δω να το δηλωνουν αλλα τουλαχιστον να τα βρουν με τον εαυτο τους και να μην τα βγαζουν στην ομαδα με τον "βλακα" προεδρο.Παντως το θεαμα στο forum εχει γινει αποκρουστικο.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

baron

• Guest
δεν ήθελα να πω αυτό cure..
απλά ο baron κράζει γιατί δεν παίρνουμε κάποιον με τα χαρακτηριστικά που θέλει..
εγώ το ίδιο
εσύ το ίδιο κτλ
μου την έχει σπάσει απίστευτα που κράζουμε τα πάντα για τα πάντα...
είτε έχουμε δίκιο είτε άδικο...
κράξιμο παντού μονο κράξιμο..

Ρε mlk σπίνο , κράξιμο εναντίον ρίου?

Εναντίον αυτού:  http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=3555
                         03 Νοε 2010 11:32, Από Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Εσύ φυσικά και οι συνήθεις ύποπτοι (λεγε μέ μπάμπη) ανακαλύψατε συνομωσία και κράξιμο εναντίον του ΠΡΟΕΔΡΟΥ...

ΠΑΟΚ ΓΑΜΑ ΤΗΝ VILLA ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
πάλι δεν έγινα κατανοητός..
εγώ απλά λέω ότι μου την σπάει γενικά αυτό που έχει δημιουργηθεί στο forum από το καλοκαίρι
ΜΟΝΟ ΚΡΑΞΙΜΟ
εμενα μου την σπάει αυτό και στην περίπτωση του προπονητή ταιριάζει γκάντι...
όπως ακόμα και στην περίπτωση τώρα με τους άραβες...
ο καθένας χωρίς να έχει ιδέα από τίποτα λέει ότι του κατεβει στο κεφάλι... και συνεχίζουμε...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Suicidal

• Βασικός
ΠΑΟΚ ΓΑΜΑ ΤΗΝ VILLA ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ

τελικά με ποιόν παίζουμε ρε πστ μου?  :D

εμενα μου την σπάει αυτό και στην περίπτωση του προπονητή ταιριάζει γκάντι...

ταιριάζει ταιριάζει  :D

λίγη-πλακίτσα-γιατί-το-έχουμε-χάσει-γενικώς-4

Offline spinos_4

• Αλλαγή
xaxaxaxa μετατροπέας σου λέει μετά...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Η ονομασία του τόπικ άλλαξε για να είμαστε μέσα σε όλες τις εξελίξεις...
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline scouser4

• Αλλαγή
Ο Μάκης Χάβος τι είναι ?  ;D

σπαστικός -4-