Author Topic: Θα υπάρξει προπονητής μετά τον Δερμιτζάκη; (Οκτώβιος 2010)  (Read 24593 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dave

• Αλλαγή
τι τεριμ ρε μαγκες το τουρκο αγγελο θελετε?? :'( :'( :'(

μονο με σφαλιαρα κ παμε παλιακαρια προπονει αυτος, δλδ με παιχτες οπως τα πιτσιρικια τοτε της γαλατασαραι η με αμιγως τουρκους παιχτες να τους πορωνει...

baron

• Guest

Αν του δώσεις και διαμέρισμα στην Καλαμαριά, τον έχεις στο χέρι.

...κάντο μικρή bιλίτσα με πισινα στο panorama. Ευρωπαίοι είμαστε.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
αντιντς τεριμ κ μπολονι οι καλυτερες περιπτωσεις οχι πως με χαλαγε ο λε γκεν η ο γκρος αντε να δουμε..

legones

• Guest
Ελπίζω μόνο να μην κάνουν βιαστική κίνηση όπως το καλοκαίρι... Δεν χρειάζεται βιασύνη το θέμα... Θες προπονητή για τα επόμενα χρόνια... Για φέτος το πρωτάθλημα έχει χαθεί... Πρωταθλητισμό ίσως προλάβεις να κάνεις, αλλά το πρωτάθλημα με τις διαιτησίες φέτος δεν προλαβαίνεις να το χτυπήσεις... Οπότε πολύ προσοχή στον προπονητή που θα διαλέξουμε... Για το ματς στην Ισπανία ξέρουν και μόνοι τους να παίξουν με σύστημα Σάντος οι παίκτες για ενα ματς... Όχι βιαστικές κινήσεις... Να διαλέξουμε με προσοχή προπονητή...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
φατιχ τεριμ η ονιλ και για μενα οι καλυτερες περιπτωσεις.επιτελους σοβαρα ονοματα προπονητων που αξιζουν να καθονται στον παγκο του μεγαλου ΠΑΟΚ!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline t.b

• Αλλαγή
'Ηρθε η ώρα επιτέλους να πάρουμε προπονητή. Και όταν λέμε προπονητή, κανονικό προπονητή και όχι πειράματα.
Με υπομονή και σύνεση να διαλέξουν το καλύτερο για την ΠΑΟΚάρα όχι για σήμερα αλλά για το μέλλον γιατί δεν πιστέυω πως πρέπει να ανατρέξουμε πάλι σε λύσεις ανάγκης για να βγάλουμε την χρονιά και το καλοκαίρι βλέπουμε.

Σε ονοματολογία δεν μπαίνω αλλά διαφωνώ κάθετα σε επιστροφή στο παρελθόν και σε ανθρώπους κοντά στο αλτσχάιμερ.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
πηγαμε να τη βγαλουμε σπαρτιατικα και με λιγα φραγκα για προπονητη το καλοκαιρι και τωρα για να διορθωσουμε την μαλακια θα μας βγει σαν να πληρωσαμε προπονητη για 2 χρονια γιατι οπως και να'χει τωρα αναγκαστηκα θα δωσουμε λεφτα στον επομενο ισα ισα για να μη γιουμε τελειως ρεζιλι.
δυσκολο ητανε ρε πουστη να φερετε εναν καλο προπονητη απο το καλοκαιρι και να εχουμε ολοι το κεφαλι μας ησυχο??
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

giannis80

• Guest
Από τους 4 που γράφεται οτι καταλήξανε, θα πω λίγο τη γνώμη μου. Θεωρώ τον Άντιτς κορεσμένο λόγω ηλικίας και βιογραφικού (απο ατλετικο και πριμερα στην ελλάδα είναι λίγο ξενέρωμα), αλλά από την άλλη προσωπικότητα που μπορεί να επιβληθεί. Τον Λε Γκεν τον κόβω λίγο ακριβό, και έχω την αίσθηση οτι θα αργήσει να φανεί η δουλειά του. Ο Γκρος έχει κάνει τρομερή δουλειά στη Βασιλεία, έχει κύρος και εμπειρία να διαχειριστεί καταστάσεις. Ντοναντόνι...Τεράστιο όνομα σαν ποδοσφαιριστής, λίγα πράματα σαν προπονητής, νομίζω όμως οτι λόγω ηλικίας και δίψας να δείξει έργο είναι ο πιο προσιτός. Αν όντως δηλαδή καταλήξανε σε αυτούς τους 4, θεωρώ οτι κατα σειρά (έχοντας κατα νου λεφτά για το συμβόλαιο και προπονητική αξία) πάνε έτσι : Ντοναντόνι, Γκρος, Λε Γκεν, Άντιτς. Θεωρώ τους Λε Γκεν και Άντιτς λίγο απρόσιτους λόγω χρημάτων.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή

Offline dave

• Αλλαγή
για τους φαν του τεριμ, παρτε 2 βιντεακια που εχουν κανει θραυση στη τουρκια

http://www.youtube.com/watch?v=ccw8dQNAsmc&feature=related (Embedding disabled, limit reached)

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Eγώ επιμένω ότι αν δεν αλλάξει η νοοτροπία ορισμένων ποδοσφαιριστών όποιος και να έρθει θα αποτύχει, διότι στην προετοιμασία δεν πηγαίναμε καλά γιατί στα αποδυτήρια υπήρχε αναταρχή, με τζάνκι το ίδιο, καιρός είναι να στείλουν ή να συνετίσουν αυτούς που προκαλούν αναταραχή και τότε ίσως να έχει νόημα η πρόσληψη ενός καλού προπονητή
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
@dave, δε είμαι fan του Τεριμ (γιατί ΔΕΝ έχω ιδέα τι προπονητής είναι...δεν τον παρακολουθώ), αλλα αν στο video αναφέρεσαι στα αγγλικα του δεν τον θέλω για να κάνει μαθήματα αγγλικών στο Γκαρσία...

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
οτιναναι τοπικ, τεσπα.
giannis80 οτιναναι γραφεις και εσυ.
Ο αντιτς τελευταια φορα που προπονησε ομάδα ηταν το 2004 και ειναι και 60+ χρονων.
Την εθνική δεν την μετράω, 10-20 παιχνιδια εχει διευθυνει ολα κ ολα στην εθνικη σερβιας.

Ντονατονι, ο παρασχος της ιταλιας. Αστειος προπονητης σε αστεια χωρα. Αμα παρουμε ιταλο προπονητη καλα να παθουμε.

Εγω σκεφτόμουν νομιζω κατι λογικό.
Απτην στιγμή που έφυγε ο σαντος για να ανεβεις επίπεδο ηθελες καποιον καλυτερο απο σαντος. Δλδ διαλέγεις καποιον που δουλεψε σε μεγαλυτερες ομαδες ή πρωταθλημα απο μπενφικα , να έχει παραπάνω συμμετοχές σε europa και CL και να μην ειναι 70φευγα χρονων.

Ας πούμε άμα εφερνε μαρτιν ονιλ πουλούσε και αλλα χιλλια διαρκειας μεστον δεκεμβρη :P

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
LINEN...TA EXEI ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ
« Last Edit: October 17, 2010, 22:53:13 by Capricorn »

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
δεν ακουγεται απλα για χαβαλε και μονο 1 προπονητης μου κανε αισθηση φετος...

ο ταμπαρες της ουρουγουαης

τελος η γνωμη μου ειναι πως πρεπει να παρεις προπονητη που να μην ειναι παρωχημενος.το ποδοσφαιρο αλλαζει και αν εχετε παρατηρησει επαναφερεται σιγα σιγα το 4-4-2 κατι που ηθελε να παιξει και ο ιταλος που δεν ειδαμε ποτε

απο τα ονοματα που διαβαζω κανεναν δεν θεωρω μη παρωχημενο.ισως ο ντοναντονι αλλα δεν εχει δοκιμαστει πουθενα

η καλυτερη ολων των περιπτωσεων που γραφετε εδω μεσα ειναι ο ονιλ  κατα την γνωμη μου αλλα δεν παιζει με την καμια να ερθει τετοιο κασε στον ΠΑΟΚ

Offline tsag

• Αλλαγή
Δεν με νοιάζει πως θα τον λένε. Με ενδιαφέρει 1.) Να τους έχει σούζα εκεί μέσα και 2.) Να μπορεί να κοουτσάρει (αμήν!!!!). Ακόμα και ο χοντρός προπαγανδιστής είπε τα πράγματα με το όνομά τους. Φυσικά τον γράφω στα παπάρια μου τον συγκεκριμένο αλλά το βάζω για να τονίσω την αλήθεια του πράγματος όσον αφορά το τι χρειάζονται ομάδες σαν τον ΠΑΟΚ... ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΩ!!!

"Επίσης, μία πάγια θέση μου σε θέματα προπονητή, είναι πως Έλληνας προπονητής δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στον ΠΑΟΚ. Η εποχή Δερμιτζάκη απλά ενίσχυσε αυτή την πάγια θέση μου.

Είναι γεγονός πως το επίπεδο των ποδοσφαιριστών δεν μπορεί να είναι υψηλότερο από του προπονητή. Μόλις αυτό συμβεί, μετρά απλά αντίστροφα.

Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή, έχει ποδοσφαιριστές που πρέπει να τους κατευθύνει κάποιος που τον σέβονται και όχι κάποιος που δεν γνωρίζει πως θα τον σεβαστούν.
"

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

ive4

• Guest
θα θελα δίπλα στο όνομα του νέου μας προπονητή να μη γράφει μόνο την ομάδα που δούλεψε, αλλά και τον τίτλο που πήρε κάθε χρονιά.

Πιστεύω η διοίκηση να έχει πιάσει το νόημα ότι ο προπονητής είναι η μεγαλύτερη επένδυση σε μια ομάδα.

giannis80

• Guest
οτιναναι τοπικ, τεσπα.
giannis80 οτιναναι γραφεις και εσυ.
Ο αντιτς τελευταια φορα που προπονησε ομάδα ηταν το 2004 και ειναι και 60+ χρονων.
Την εθνική δεν την μετράω, 10-20 παιχνιδια εχει διευθυνει ολα κ ολα στην εθνικη σερβιας.

Ντονατονι, ο παρασχος της ιταλιας. Αστειος προπονητης σε αστεια χωρα. Αμα παρουμε ιταλο προπονητη καλα να παθουμε.

Εγω σκεφτόμουν νομιζω κατι λογικό.
Απτην στιγμή που έφυγε ο σαντος για να ανεβεις επίπεδο ηθελες καποιον καλυτερο απο σαντος. Δλδ διαλέγεις καποιον που δουλεψε σε μεγαλυτερες ομαδες ή πρωταθλημα απο μπενφικα , να έχει παραπάνω συμμετοχές σε europa και CL και να μην ειναι 70φευγα χρονων.

Ας πούμε άμα εφερνε μαρτιν ονιλ πουλούσε και αλλα χιλλια διαρκειας μεστον δεκεμβρη :P

'Εγραφα κυρίως απο πλευράς τιμής προσιτής. Αμα ο πρώην προπονητής της εθνικής ιταλίας είναι ο παράσχος της χώρας, ο Σάντος είναι ο...Μίχελς ο προπονητης του total football.Και επανέλαβα οτι αν καταλήξανε σε αυτούς όντως, θεώρησα μισθολογικά αυτήν τη σειρά.

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή

Πιστεύω η διοίκηση να έχει πιάσει το νόημα ότι ο προπονητής είναι η μεγαλύτερη επένδυση σε μια ομάδα.

+1926

apostolos

• Guest
Ένα σχόλιο μόνο επι του θέματος, δεν με νοιάζει ποιος θα είναι, από πού θα είναι, τι καπνό φουμάρει κλπ. Αλλά να είναι ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ προπονητής. Ούτε μαθητευόμενος, ούτε παιδάκι και ταλέντο, ούτε τίποτα. Να μη μασάει από αποδυτήρια, να ξέρει τι θέλει ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΓΩ ΕΣΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑΠΕΡΑ. Να έχει πλάνο με αρχή μέση και τέλος και να το εφαρμόσει με το στανιό και σε όποιον αρέσει. Και κάτι τελευταίο. Ποιό είναι το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα? Ο κοντός? Ας πούμε ο κόντος. Πόσα παίρνεις κοντέ? Πχ 700. Ωραία, ο νέος προπονητής θα παίρνει 700 χιλιάρικα και 1 ευρώ. Και σε όποιον αρέσει. Άντε γιατί παραμπουρδέλεψε η ομάδα.