Πηγαίνω στο mats με το σκουλήκι:
1- Πριν το mats
- Καταναλώνω xxx, τρώω ένα pitta- γύρο ( "αλτερνατιβ": μια γκοφρέτα έως ένα βόδι... ανάλογα) για την καλή δύναμη, ρίχνω μερικά συνθήματα για ζέσταμα
- αφού συναντηθώ με μερικούς φίλους και συν - συνδεσμίτες μου ξανακάνουμε όλοι μαζί όλα τα παραπάνω ... Group dumamic κι έτσι
- θυμόμαστε που έχει σύνδεσμο του σκουληκιού στην περιοχή μας η στον δρόμο προς την τούμπα και περνάμε από εκεί να αφήσουμε ως δείγμα της εκτίμησης μας μια xxx. Μερικές φορες είμαστε τυχεροί και βρίσκονται σκουλήκια στην ευρύτερη περιοχή. Για να διατηρήσουμε την φυσική κατάσταση μας κυνηγάμε και .
- Το κυνηγητό άδειασε τις μπαταρίες μας. Έξω από το toumbley χρειαζόμαστε ξανάxxx2. Το mats
- ελέγχουμε ποιος κάθεται διπλα μας: Τον έχω ξαναδεί? Τον ξέρει κανεις? Γιατί οι δείκτες του ρολογιού του είναι κίτρινοι? . Σίγουρα είναι σίγουρα. Αυτά τα σκουλήκια εμφανίζονται παντού. Σαν σκουλήκια.
- Φωνάζω επί τρεις ώρες: 1,5 ώρα πριν το mats - 1,5 ώρα κατά την ώρα του mats.
- Μόλις τελειώσει ο αγώνας βγαίνω σφαίρα από την θύρα μου και κατευθύνομαι προς εκεί που ίσως έχει σκουλήκια, που έχουν μαζευτεί πολλοί μπάτσοι, όπου δω την υποψία κίτρινου.
- συμμετέχω σε οποιοδήποτε xxx
3. μετά το mats
-Ksekinaw για δυτικές συνοικίες. Καλού κακού πάω από μυστακίδου μέχρι τουλάχιστον στην πλαστήρα. Καμια φορα οι θεοί κάνουν φοβερή πλακα και πετυχαίνεις κάνα ξεχασμένο "αφεντικό της πόλης"
- Γιορτάζω την μεγάλη νίκη της ομάδας μου . Αλλα το όλο σκηνικό με έχει αδειάσει εντελώς. xxx
ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ. ΠΡΩΤΑ ΕΧΟΥΜΕ MATS ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ.