ENA MYNHMA AΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ (ΠΑΙΚΤΕΣ,ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ)
Κυριοι ποδοσφαιριστες του ΠΑΟΚ,πρεπει να μαθετε επιτελους οτι για να αντιπροσωπευεται και να παιζετε για τον ΠΑΟΚ,δεν χρειαζεται απλα να ξερετε να κλωτσατε την μπαλα,να κανετε διαγωνισμο για το ποιος θα κανει την καλυτερη και ψηλοτερη κεφαλια και ποιος θα κανει τα πιο εντυπωσιακα τσαλιμακια.Οχι!Αν θελω να δω κατι τετοιο παιζω και στο σπιτι μου pro και βγαινω και νικητης.
Αυτο που πρεπει να καταλαβετε ειναι οτι θελουμε να δουμε ΨΥΧΗ!Ξερετε τι θα πει ΨΥΧΗ?ΠΑΘΟς?Αμφιβαλω..Θα σας πω εγω τι σημαινει..
ΨΥΧΗ σημαινει ανεξαρτητα ποιος ειναι ο αντιπαλος σου,μεσα στον αγωνιστικο χωρο να μπαινεις μεσα και να εισαι ο κυριαρχος του παιχνιδιου..
ΨΥΧΗ σημαινει να σεβεσαι την φανελα που φορας και να ματωνεις γι αυτην με οποιο κοστος.Πρωτα σε ενα παιχνιδι βαζουμε την ψυχη και μετα παιζουμε το συστημα μας..
Δυστηχως εσεις δεν εχετε καταλαβει η μαλλον εχετε ΞΕΧΑΣΕΙ τι σημαινει να αντιπροσωπευεις αυτα τα 4 ιερα γραμματα.Την ιστορια αυτου του συλλογου πρεπει να την σεβεστε..
Δεν μπορω να καταλαβω τι πραγματικα φταιει και δεν παιζετε..
Και δεν θελω να ακουω για αγχος και τετοιες μαλακιες..
Αγχος εχω εγω που περνω 650ευρω και παω στην δουλεια,ανεχομαι τους παντες και τα παντα και χωρις να ξερω αν αυριο που θα ξημερωσει θα εξακολουθω να εχω δουλεια..
Κουραση?Ε μην τρελαθουμε.Μονο εσεις ειστε κουρασμενοι?Γιατι αν δεν απατωμαι και τα σκουλικια παιζαν ευρωπαικο αγωνα και μαλιστα εκτος..
Δεν μπορω να καταλαβω τι σας λειπει..Χιλαιδες παιδια παρακαλανε να ειχανε την ευκαιρια εστω και για μια μονο εμφανιση,να παιζανε και να φορουσαν την φανελα του ΠΑΟΚ.Και εσεις?
Μπαινετε στον αγωνιστικο χωρο και εχετε 30.000 χιλιαδες τρελαμενους ΠΑΟΚτσηδες που φωναζουν για σας,που σας λατρευουν χωρις υπερβολη,που σημαδευουν το κορμι τους για παρτυ σας,που στερουνται τα παντα για να ερθουν να σας δουν,που στερουν την ελευθερια τους μπαινοντας φυλακη για αυτο που ονομαζεται ΠΑΟΚ,που σκοτωνεται στους δρομους απο την λαχταρα να σας αποθεωσει και εσεις?
Παιζετε χωρις παθος,κλωτσατε το τοπι για να ειστε και καλα σε φορμα,περιμενωντας να περασει η ωρα να σφυριξει την ληξη ο διαιτητης και να βγειτε να κανετε δηλωσεις μονο και μονο για να μας χρυσωσετε το χαπι..
Προχτες μαγκες δεν επρεπε να παιξετε για μας..Για τους 30.000 τρελαμενους φιλαθλους του ΠΑΟΚ.Ουτε για σας..Επρεπε να μπειτε μεσα και να παιξετε ΜΟΝΟ για τα παιδια απο το Κορδελιο που αφησαν την τελευταια τους πνοη στο δρομο μονο και μονο για να ειναι διπλα στην ομαδα..Ουτε αυτα τα παιδια δεν σεβαστηκατε..
Δεν με νοιαζει αν δεν μας εδωσε ο Τσινιαρης το πεναλτι η οχι..Εσεις επρεπε να αφησετε τα κορμια σας εκει εξω.Ειναι δυνατον μεσα στην Τουμπα με τοση βοηθεια απο την κερκιδα αντι να παρω την νικη,να παρακαλαω εστω και για την ισοπαλια?Που να το πω και να με πιστεψουν..
Βαλτε τον κωλο σας κατω,αφηστε οποιες διαφορες και αν εχετε στην ακρη,ρωτηστε να σας θυμησουν ξανα σε ποια ομαδα παιζετε γιατι η ανοχη για καποιους εχει τελειωσει..
Οποιος δεν γουσταρει να παιζει στον ΠΑΟΚ,οποιος ειναι κουρασμενος να παει σπιτι του..Προσωπικα παικτες που δεν τους νοιαζει τιποτα δεν τους θελω στην ομαδα.
Εγω σαν φιλαθλος θα συνεχισω να στηριζω την ομαδα μου .Προχτες στο ματς η γιαγια μου ''εφυγε''.Κι ομως δεν πηγα να την αποχαιρετησω γιατι ημουν εκει να στηριξω την δικη σας προσπαθεια..Τελικα αξιζε?Με τιποτα.Και παλι ομως θα ειμαι οπως ολοι μας, εκει καθε Κυριακη.Δυστηχως για σας δεν ξερω...
Απο μενα (εκτος απο κανα δυο εξαιρεσεις),καμια εκτιμηση πλεον σε κανεναν σας.Θα πρεπει να δουλεψετε σκληρα για να μπορεσω προσωπικα εγω να σας ξαναδω οπως σας εβλεπα και να ξανακερδισετε την εκτιμηση μου.Δεν ζητω τιποτα το ακατορθωτο..Λιγη προσπαθεια θελω να βλεπω..
Οσο για σενα Τσιριλο τι να σε πω βρε αγορι μου..Τετοιες ενεργειες δεν αρμοζουν στην ομαδα..Βγαλε τον τσαμπουκα σου μεσα στο γηπεδο..Πας και πιανεις τον διαιτητη απο την μπλουζα?Την φυσουνα τι την εχω ρε φιλε?Μειναν 4 γαμημενα λεπτα πριν τελειωσει το ματς.Αστα να τα παιξω και μετα κανε οτι θες...
Δερμιτζακη λυπαμαι παρα πολυ αλλα προσωπικη μου αποψη ο Κουπερ σε εξαφανισε προχτες.Κινηθηκε πολυ πιο εξυπνα απο σενα και πηρε και την νικη.Κοιτα να επιβληθεις στους παικτες σου,κοιτα να αρχισεις να παιρνεις κανεναν βαθμο γιατι αν δεν σε ενδιαφερει η θεση σου,υπαρχουν πολλοι που θα εστηναν και κωλο για να ειναι προπονητες στον ΠΑΟΚ.
Εχασα ακομα 3 βαθμους.Ποσως με ενδιαφερει αν τους εχασα απο την Ξανθη η απο το σκουλικι.Η ουσια ειναι οτι δεν πηρα τιποτα..Και αυτο ποναει παρα πολυ..
Για την προχθεσινη ηττα δεν με φταιει ο αρης.Οχι.Ο ΠΑΟΚ με φταιει.Δυστηχως....
Οσο για σενα Ζαγορακη ελπιζω να εβαλες μυαλο και να βουτας λιγο την γλωσσα σου στο μυαλο σου πριν κανεις δηλωσεις για πρωταθλημα στον ΠΑΟΚ..Ειδες τι ασχημο ειναι να αναγκαζεσαι να αναιρεις ολα οσα πιστευεις?Επιβλησου και εσυ με την σειρα σου σε παικτες και προπονητη.Τον ΠΑΟΚ τον θελουμε και τον εχουμε πιο ψηλα απο ολους και απο ολα.Ουτε μετριο ουτε πιο κατω απο το μετριο..
Οσο για τις μανουρες που εγιναν μετα το ματς δεν ξερω ποιος εδωσε την εντολη για αλογιστη χρηση χημικων και δακρυγονων.
Αυτο που ξερω ειναι οτι πληρωνω απο το υστερημα μου 200 ευρω για το διαρκειας μου,περνω μετοχες για να βοηθησω την ομαδα μου,πληρωνω το 50ευρω μου για τους ευρωπαικους αγωνες,θα δωσω και αλλα τοσα για τα play off,και αν μη τι αλλο ΕΧΩ ΤΟ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να παω στα αποδυτηρια και να κραξω τους παικτες οταν δεν παιζουν καλα.Ειναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ και δεν μπορει κανενας πουστης μπατσος να μας το στερησει αυτο.
Τι φοβηθηκατε μηπως λιντσαρουμε τους παικτες?Αν το καλοσκεφτειτε ισως αυτο τους χρειαζεται μπας και την ακουσουνε.
Φτανει πια.Εχει καταντησει αηδια αυτη η καλοσυνη προς ολους Ζαγορακη.
Παμε στο Χαριλαου και τρωμε τραμπουκο απο μπατσους και φιλαθλους..Οχι μας σπανε το λεοφωρειο μας,οχι δεν μας αφηνουν να κανουμε ζεσταμα...Και ερχονται εδω και τους εχουμε στην πουδρα.Ειναι δυνατον?
Κλεινουν τον δρομο για να φυγει το αδειο σκουλικολεοφωρειο και χτυπανε τον κοσμακη?Ποιος θα πληρωσει το παλικαρι που εφαγε την γκλοπια στο προσωπο?Εσυ Ζαγορακη?
Ξερεις οτι η Τουμπα εχει το μεγαλυτερο ρεκορ σε ρηψεις δακρυγονων και χημικων?Τυχαιο?Δεν νομιζω..
Καποτε εμπαιναν μεσα στην Τουμπα κοσμος και ποδοσφαιριστες και εκανα καφε βρακι απο το χεσιμο και τωρα μπαινουν και κανουν χαβαλε..
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ επιτελους εκει στην ΠΑΕ..Ο ΠΑΟΚ ειναι ενας και μοναδικος.Δεν θα τον κανετε εσεις μικρο και ανυπαρκτο..
Πουστη Σκορδα γαμιολη,παρε την κωλοφυλαδα σου και βαλτην σε καμια τρυπα να βουλωσεις κανενα σφραγισμα δολοφονε των δοντιων..12 χρονια γκομενα σε ειχα μεσα στην Τουμπα και η ιστορια δεν αλλαζει.
Οσο και αν δεν το θες ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΗΜΟΥΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ,γαμημενε τουιτι...
Τελος!Για την απαραδεκτη εικονα που παρουσιασε αγωνιστικα ο ΠΑΟΚ,ευθυνη εχετε ολοι σας μηδενος εξαιρουμενου.
Παρτε τα μετρα σας πριν να ειναι πολυ αργα..
Ο κοσμος βλεπει,κρινει και σωστα φωναζει
Βαρια,Βαρια του ΠΑΟΚ η φανελα οποιος δεν μπορει να παει στα μπουρδελα..
Ο νοων νοειτω...