Author Topic: ΠΑΟΚ-σκουλήκι 0-1 Κυριακή 03/10/2010 ώρα 20:30 novasports1  (Read 5156 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline diegito4

• Αλλαγή
με ΣΠΑΘΑ διαιτητή....
« Last Edit: September 28, 2010, 16:30:20 by tsakalaki »

Offline petrov

• Αλλαγή
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ................

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
με ΣΠΑΘΑ διαιτητή....

Σοβαρα? που ακουστηκε? Αυριο δεν βγαινουν τα κορακια?

ive4

• Guest
το όνομα του διαιτητή δε παίζει κανένα ρόλο. Όλοι το ίδιο σύστημα υπηρετούν. Δε τους είναι δύσκολο να βρούν νέους Σπανάθες. Αν και επειδή μείναμε πίσω οπότε μετά τη σφαγή στην Ξάνθη, δεν έχουν λόγο να μας κρατήσουν τώρα κιάλλο πίσω. Ελπίζω να μη μείνουμε και από μόνοι μας πίσω.

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
με ΣΠΑΘΑ διαιτητή....

Κοψε τον ζαγορα,σε χαλαει.Εκτος του οτι ειναι μαλακας,λεει και μαλακιες...
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
με ΣΠΑΘΑ διαιτητή....

Αν γινει αυτο το ματς δε ξεκιναει καν..
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
Την Κυριακή όλοι να τιμήσουμε τα αδέρφια μας που βρίσκονται στον Σ.Φ.ΠΑΟΚ παραδείσου...
Ξεκολιάστε τους για τα αθώα αδέρφια μας που βρίσκονται φυλακή...

Offline diegito4

• Αλλαγή
λέτε να φάγαμε παπά με τον σπάθα;
συγνώμη απ όλους,πεταχτά άκουσα συζήτηση.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Θα μαθουμε αυριο.. εγω σαν προβλεψη βλεπω τον γραφικο καραφλα να μας πρηζει τα αρχιδια την Κυριακη..

zagorakis

• Guest
Εγω βλεπω παμποριδη παντος

Offline t.b

• Αλλαγή
με ΣΠΑΘΑ διαιτητή....

μόνο μ αυτόν γουστάρουμε....

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Κανα ρε θεε να ειναι ο σπαθας..
Το γαμησι θα ειναι ατελειωτο.Το βρακακι του θα γινει καφε,πεναλτι απο το κεντρο θα δινει
Κι αν κανει καμια πουστια,εκει να δεις γλεντια..
ΠΑΟΚ G4Α

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Όποιος και να σε παίξει αν η ομάδα συνεχίσει με αυτό το στυλ παιχνιδιού....................
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Και με αυτο το στυλ παιχνιδιου δεν υπαρχει περιπτωση να απειληθεις απο τον Λαζαριδη τον Βαγγελι τον Μισελ τον Τοχα και τα λοιπα γατακια..

baron

• Guest
Πηγαίνω στο mats με το σκουλήκι:

1- Πριν το mats

- Καταναλώνω xxx, τρώω ένα pitta- γύρο ( "αλτερνατιβ": μια γκοφρέτα έως ένα βόδι... ανάλογα) για την καλή δύναμη, ρίχνω μερικά συνθήματα για ζέσταμα
- αφού συναντηθώ με μερικούς φίλους και συν - συνδεσμίτες μου ξανακάνουμε όλοι μαζί όλα τα παραπάνω ... Group dumamic κι έτσι
- θυμόμαστε που έχει σύνδεσμο του σκουληκιού στην περιοχή μας η στον δρόμο προς την τούμπα και περνάμε από εκεί να αφήσουμε ως δείγμα της εκτίμησης μας μια xxx. Μερικές φορες είμαστε τυχεροί και βρίσκονται σκουλήκια στην ευρύτερη περιοχή. Για να διατηρήσουμε την φυσική κατάσταση μας κυνηγάμε και .

- Το κυνηγητό άδειασε τις μπαταρίες μας. Έξω από το toumbley χρειαζόμαστε ξανάxxx2. Το mats

- ελέγχουμε ποιος κάθεται διπλα μας: Τον έχω ξαναδεί? Τον ξέρει κανεις? Γιατί οι δείκτες του ρολογιού του είναι κίτρινοι? . Σίγουρα είναι σίγουρα. Αυτά τα σκουλήκια εμφανίζονται παντού. Σαν σκουλήκια.
- Φωνάζω επί τρεις ώρες: 1,5 ώρα πριν το mats - 1,5 ώρα κατά την ώρα του mats.
- Μόλις τελειώσει ο αγώνας βγαίνω σφαίρα από την θύρα μου και κατευθύνομαι προς εκεί που ίσως έχει σκουλήκια, που έχουν μαζευτεί πολλοί μπάτσοι, όπου δω την υποψία κίτρινου.
- συμμετέχω σε οποιοδήποτε xxx
3. μετά το mats

-Ksekinaw για δυτικές συνοικίες. Καλού κακού πάω από μυστακίδου μέχρι τουλάχιστον στην πλαστήρα. Καμια φορα οι θεοί κάνουν φοβερή πλακα και πετυχαίνεις κάνα ξεχασμένο "αφεντικό της πόλης"

- Γιορτάζω την μεγάλη νίκη της ομάδας μου . Αλλα το όλο σκηνικό με έχει αδειάσει εντελώς. xxx
ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ. ΠΡΩΤΑ ΕΧΟΥΜΕ MATS ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ.
« Last Edit: September 28, 2010, 21:41:45 by toy »

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Γιατί ρε μπιβ? Επειδή ...ΠΑΟΚ είσαι?
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Εγω αυτο πιστευω αδερφε.. ουτε γιατι ΠΑΟΚ εισαι ουτε για τιποτα αλλο.. με εξαιρεση 2-3 μοναδες οι αλλοι εχουν ροστερ ισαξιο του Βολου και της Τριπολιτσας.. τις εκανες τις γκελες τελος.. ασε που πιστευω οτι επιτελους θα σκυλιασουν οι δικοι μας!
« Last Edit: September 28, 2010, 17:54:06 by biv »

Offline diegito4

• Αλλαγή
και εγώ της ίδιας αποψης είμαι.
30 % επάνω να παίξουμε δεν υπάρχει θέμα ποιότητας.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
έτσι, διώξε μου την πούστικη αρνητική διάθεση που έχω. μακάρι να λήξει εδώ το χάλι.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline bane

• Αλλαγή
μαλον πρεπει να ειμαστε σε εγρηγορση για αυτο το ματς. κανωντας μια βολτα σε σαιτ σημερα (gazzetta) βλεπω οτι αφησαν τα μεγαλα λογια τα λικια αλλα ευχονται και ψυχη  κλπ για νικη τους ωστε να διαλυσουμε λεει. πραγμα που πιστευω οτι παλι μπορει να στειλουν και κορακι ωστε να μας τελειωσουν .ειμαστε στο σημειο 0 με νικη παμε για νεα αρχη με ισοπαλια ή ηττα θα εχουμε αλλα.δεν ξερω πως θα γινει αυτο ξερω ομως οτι πρπει οι παικτες να πεθανουν μεσα στο γηπεδο. κανενας συμβιβασμος. πουτσα ατελειωτη και πολλα γκολ να εξαφανιστουνε απο την πολη.
στην τσιτα ολοι λεμε
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ