Author Topic: αστέρας τρίπολης - ΠΑΟΚ 0-0 Σάββατο 11/9/10 ώρα 17:15 novasports  (Read 5265 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Matador

• Αλλαγή
Ειναι ολοι φιδια, σκυφτουληδες και ρουφιανοι αδερφε σπαρτιατη. Στο ιδιο εργο θεατες θα ειμαστε. Προβοκατσια στην προβοκατσια θα μας πανε ΚΑΙ φετος.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline Català

• Αλλαγή
Τσάμπα το συζητάμε μάγκες το θέμα. Όποιος νομίζει ότι υπάρχει περίπτωση να μην μπούμε, ας έρθει να μας σταματήσει αν είναι από τους άλλους, ή ας μην έρθει καθόλου στην Τρίπολη, αν είναι από εμάς. Προσωπικά, μόνο στο αιγάλεω πριν 6-7 χρόνια θυμάμαι σκηνικό με ταυτότητες και τέτοιες πίπες και πάλι μπήκαν πολλοί. Και το περσινό στο ντόρτι με το γιάννενο, που ήταν χαρντοκοριλίκι απ'τα λίγα. Αύριο θα πάμε ήσυχα και ωραία και θα μπούμε. Δεν νομίζω να θέλει κανείς σαββατιάτικα γυμναστική. Και θα κινήσουμε και την τοπική οικονομία. Τι άλλο θέλουν από τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ;
 :D :D :D :D :D

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
xxxx

Και πέρσυ Νέα Σμύρνη.
« Last Edit: September 12, 2010, 02:21:38 by Capricorn »

Offline avriloni

• Κερκίδα
  • *
παιδιά μήπως ξέρετε κανένα site για τον αγώνα για εμάς από την κίνα ???
ΠΑΟΚ..........ΠΑΟΚ........ΠΑΟΚ......ΠΑΟΚ....ΠΑΟΚ..ΠΑΟΚ

guest4

• Guest
μακράν το χειρότερο ματς. 
δυστυχώς δεν υπάρχει πειθαρχία στο παιχνίδι.

bagos1

• Guest
θριαμβος πειραμε το Χ δεν ειμαι ειρωνικος ειτανε οτι καλυτερο μπορουσαμε να παρουμε πιστευω το ειδαμε ολοι

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
ντροπη σας μαλακισμενα.κατεβηκατε και παιξατε σαν ντιβες.τι απιστευτη αδιαφορια ηταν αυτη στο β ημιχρονο!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
συγχαρητήρια στους οπαδους που πήγαν.

για το παιχνιδι μια ΑΗΔΙΑ και μισή πλην Γκαρσία και Κρέσιτς. ΑΗΔΙΑ ΟΛΟΙ με αποκορύφωμα τον ΑΗΔΙΑ κοντό θερμοσίφωνα, τον ΑΗΔΙΑ (του Α μέρους) Βιτόλο, τον ΑΗΔΙΑ Κουτσανικούλη. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΗΔΙΕΣ.

τι να πείς...ούτε Χ δεν αξίζαμε στους 10 της Τρίπολης...

ξυπνήστε και σβήστε τη με τα παράπονα με τα λεφτά μην έχουμε άλλα.
φέτος δεν επιτρέπονται αγγαρείες εμφανίσεις.

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
ναι πετουσε η ομαδα...ο σαλπιγιδις φταινει για ολα...δε βλεποταν σημερα ολη η ομαδα.μακαρι απλα μετα απο τον ευρωπαικο μαραθωνιο να ειναι μια γκελα-παρενθεση.συνεχιζουμε....ΠΕΜΠΤΗ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
Απ: αστέρας τρίπολης - ΠΑΟΚ 0-0 Σάββατο 11/9
« Reply #71 on: September 11, 2010, 19:18:14 »
η ομαδα απο το κεντρο και μπροστα μου θυμισε εκεινη την πρωτη αγωνιστικη με σαλμον βαγγελη στην ξανθη....

το μονο που δινω σαν ελαφρυντικο ειναι η διακοπη..

και επιγοντως επιστροφη μουσλι.. ας παιξει και με πατεριτσες....

αποψη μου οτι πεταχτηκαν 2 βαθμοι εκει που οι συνδιεκδικητες θα περασουν...

guest4

• Guest
Σο Β' ημιχρονο, μόνο μια ευκαιρία με ivic στο 63.

Η αλήθεια είναι ότι η αποβολή μας δύσκολεψε.
όσο έπαιζε επιθετικά ο αστερας, τόσο περισσότερες πιθανότητες
είχαμε για ευκαιρίες.

Είναι απαράδεκτο να ιδρώνει μόνο ο Γκαρσία.

chiltsid

• Guest
ΕΙΣΤΕ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΡΕΕΕ,αντε γαμηθειτε μαλακισμενα!
καθε τρεις και λιγο ζητατε λεφτα γαμω το σπιτι σας,ΠΑΝΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΡΕ,εκει ολοι στην ωρα τους πληρωνονται,ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ!
αντε να πουμε καθε τρεις και λιγο με τα κωλοοικονομικα,οποιος δεν γουσταρει να φυγει,αντε μαλακισμενα!

δεν ειναι οι 2 βαθμοι που χαθηκαν,αλλα αυτοι οι τραγικοι εμφανιση,αυτοι οι ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ απο μερικους που παιρνουν 600 χιλιαρικα πανω!
αντε μου στο διαλο!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
ναι πετουσε η ομαδα...ο σαλπιγιδις φταινει για ολα...δε βλεποταν σημερα ολη η ομαδα.μακαρι απλα μετα απο τον ευρωπαικο μαραθωνιο να ειναι μια γκελα-παρενθεση.συνεχιζουμε....ΠΕΜΠΤΗ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ
ναι ρε φιλε φταιει!!!!γιατι υποτιθεται οτι τα cf και μαλιστα τα ακριβοπληρωμενα πρεπει με μια ενεργεια να τελειωνουν τα παιχνιδια στα οποια θα τυχουν κακες εμφανισεις.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
απαραδεκτοι σημερα, πλην γκαρσια κρεσιτς

με ελ ζαρ, κριστιανο και μουσλι ισως καποιοι απο τους κοντους μπροστα να ξυπνησουν

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΛΑΟ

ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
βγαλτε ολοι χολη μεχρι την επομενη νικη

φεραμε χ, σκατα ολα ταγαρια αχρηστοι ντροπη να φορατε την φανελα του ΠΑΟΚ. τι λεμε τωρα, αυτοι που τα λενε τωρα και περσι ετσι λεγανε, και προπερσι και πριν απο δεκα χρονια. με μια μαλακια καταρεει το συμπαν, η ψυχολογια της μαζας ετσι ειναι και θα ειναι παντα, δεν αλλαζει και τωρα τζαμπα γραφω. δεν ασχολουμαι αλλο με τα τετριμενα. αιντε ΠΑΟΚαρα

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Tραγικοι ολοι πλην Γκαρσια Κρεσιτς οπως ειπε και ο rabbit.. εμφανιση που θυμισε 1η χρονια Σαντος στα χειροτερα της.. πεταξαμε 2 βαθμους σε γηπεδο που δεν θα σκονταψει ουτε η Λαρισα.. 2000 νοματαιοι στο γηπεδο και οι μισοι ηταν δικοι μας.. και απο ομαδα ενα ματσο ξυλοκοποι..

Αυτα τα ματς δινουν το πρωταθλημα κυριοι!

Πραγματικα μεγαλη αδιαφορια σημερα.. λες και γιναμε μπαρτσα και θα μπαιναμε απλα μεσα να το καναμε 0-3 χωρις προσπαθεια.

Τα νευρα μου γαμω.. δωρακι απο την 2η αγωνιστικη.. τι δωρακι παλι καλα να λεμε που πηραμε και τον βαθμο.. ουτε το Χ δεν αξιζαμε σημερα!

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
ΟΥΦ!
Παλι καλα,
στα κλασματα δευτερολεπτου, απο το κεφαλι του μαυρου στην αποκρουση του Κρεσιτς, περασαν καμια 30ρια εικονες απο το μυαλο μου, badtrip κι ετσι.
Τι εχουν δει τα ματακια μας...

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
ναι ρε φιλε φταιει!!!!γιατι υποτιθεται οτι τα cf και μαλιστα τα ακριβοπληρωμενα πρεπει με μια ενεργεια να τελειωνουν τα παιχνιδια στα οποια θα τυχουν κακες εμφανισεις.

νικολα επειδη ξερεις μαθηματικα 800 -40% εφορια σιγουρα δεν σε κανει ακριβοπληρωμενο.εχεις πολλους παικτες πιο καλα αμοιβομενους.εμενα αυτη η αδιαφορα η σημερινη μου θυμισε γιαννενα.ελπιζω σε καλυτερη συνεχεια