Author Topic: αστέρας τρίπολης - ΠΑΟΚ 0-0 Σάββατο 11/9/10 ώρα 17:15 novasports  (Read 5255 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline T.manos4

• Αλλαγή
 η κερκιδα ηταν μουφα κατα διαστηματα και καταλαβα τα παιδια κατω που φωναζαν
μηπως ανεβουμε αλλα οντος ηταν ξενερα και δεν μιλαω μονο για τις γκομενες που ητανε εκει
εχθες πιστευω οτι ηταν και παιδια που δεν ξερουν τα συνθηματα εκτος απο κανα ''οοο ΠΑΟΚΑΡΑ''
διπλα μου ηταν ενα παλικαρι που οταν ηταν να πιαστουμε τραβιοταν κιολας και δεν τον ακουσα
ουτε μια φορα να πει συνθημα..
τι θελω να πω με αυτο?
εμασταν πολλοι τετοιοι εχθες και βαζω και τον εαυτο μου μεσα για να μην φανω ξερολας
κι ασ με ρωτουσαν σημερα τι εγινε δεν παιξατε τιποτα και να τους λεω οτι δεν ειδα παιχνιδι

το σημαντικοτερο απο ολα ειναι οτι ανεβοκατεβηκα στην κερκιδα οπως κοιτας το γηπεδο
απο την αριστερη πλευρα

ορκιζομαι σ οτι εχω ιερο οτι δεν ειδα που ηταν το κουτι για την ενησχιση τον αδερφων
ας μου πει καποιος που ηταν

και στο δρομο γυρνωντας αναρωτιωμουν γιατι ειχε πει μια κουβεντα ο CLUB
πως και δεν εγινε αυτο
« Last Edit: September 12, 2010, 20:14:31 by T.manos4 »
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

apostolos

• Guest
Κάθισα και είδα το ματς, τρομερό συνοθύλευμα, οι γραμμές μεταξύ τους σε κάτι απίθανες αποστάσεις και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο μιλάμε για παιδική χαρά. Άλλος πίσω με τον τερματοφύλακα, κάτι αλλοι σκόρπιοι στο κέντρο κάτι άλλοι ξεκομμένοι στην περιοχή του αστέρα. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν να είχε κερδίσει ο αστέρας, δυστυχώς και πολύς μας είναι ο πόντος που πήραμε και πάλι καλά. Ειλικρινά ελπίζω να ήταν θέμα διάθεσης και τίποτα άλλο, διότι αν πραγματικά θέλανε αλλά δεν μπορούσανε τότε μιλάμε οτι θα πέσει χοντρή φάπα παρακάτω. Τα κέντρο χαμένο από το πρώτο λεπτό, επίθεση για γέλια, κέντρο άμυνας αλλού για αλλού. Μόνο Μπουσαϊντί-Λίνο παλεύανε. Στο δεύτερο τραγωδία όλοι. ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ. Ο Δέρμι το πάλεψε με τις αλλαγές, ήταν κινητικός, αλλά έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι τι πλάνο έχει ακριβώς για την επίθεση που υποτίθεται οτι είναι και το ατού του. Γιατί πλάνο προχθές δεν υπήρχε. Κανένα απολύτως. Ειδικά με δέκα οι άλλοι όταν μείνανε φάνηκε οτι η ομάδα δεν είχε κανένα πλάνο να βγάλει μια οργανωμένη επίθεση της προκοπής. Ίσα ίσα που χειροτέρεψε το πράγμα, στο πρώτο ημίχρονο κάτι ψιλογινότανε.... Τέλοσπάντων. Δεν θέλω καν να φανταστώ οτι τα ευρωπαϊκά ματς ήταν απλή συγκυρία και πάθος και όλα μαζί και οτι απλά μας βγήκανε και οτι η πραγματική εικόνα είναι αυτή που είδαμε προχθές. Κάτι επίσης που με ανησυχεί είναι τι είδους προετοιμασία τους έκανε ο Μπερέτα και κατά πόσο και μεχρι πού θα αντέξουν ειδικά οι χαφ και ακόμη ειδικότερα οι Γκαρσία Ίβιτς.

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
Απέξω έγινε ο έρανος Τ.manos4. Μαζεύτηκαν κάποια χρήματα και δώθηκαν μαζί με ενα ποσό απο τον Πανελλήνιο κατευθείαν σε υπεύθυνο απο Θεσσαλονίκη.
Πάντως δεν ήταν χθες η μόνη ευκαιρία για οικονομική βοήθεια για όποιον θέλει να βοηθήσει. Θα χρειαστούν πολλά χρήματα για τον νομικό αγώνα των αδελφών μας και πρέπει όλοι να βοηθήσουμε αγοράζοντας τα μπλουζάκια που θα βγουν γι αυτό το σκοπό τις επόμενες μέρες.

CLUB LARISA

• Guest

το σημαντικοτερο απο ολα ειναι οτι ανεβοκατεβηκα στην κερκιδα οπως κοιτας το γηπεδο
απο την αριστερη πλευρα

ορκιζομαι σ οτι εχω ιερο οτι δεν ειδα που ηταν το κουτι για την ενησχιση τον αδερφων

πως και δεν εγινε αυτο

Aν μιλάς για τα πανιά, δεν έγινε και κάτι διαφορετικό. Δεν έπαιξε διαφορετικό πανί στο γήπεδο. Και αν υπήρξε (σιγουρα δεν υπήρχε κρεμασμένο), να σαι σίγουρος οτι ήταν μλκια κανενός ξεκάρφωτου γτ οι Σ.Φ. που έπρεπε, είχαν ήδη συνεννοηθεί

Όσο για το κουτί, αυτό βγήκε στην είσοδο ακριβώς έξω απο τη θύρα μιση ώρα πριν τη σέντρα και έμεινε εκεί μέχρι που μπήκαμε μέσα, κανά 10λεπτο αφού είχε ξεκινήσει το ματς . Λεφτά μάζευε κ ο Πανελλήνιος, αφού έβγαλε εκδρομή με καπέλο ανα κεφάλι και είχε ήδη ενημερώσει οτι θα μάζευε λεφτά. Το λεοφορείο άλλωστε ήταν φάτσα κάρτα έξω απο το γήπεδο μετά το ματς και επειδή ήταν και το μόνο, έκανε μπαμ.
« Last Edit: September 13, 2010, 00:56:50 by CLUB »

ikaria_g4

• Guest
ο ΠΑΟΚ φέτος κατά την γνώμη μου είναι σαν μια βαριά, επικίνδυνη και δυνατή πολεμική μηχανή...
αλλά ακόμα δεν είναι σε θέση να λειτουργήσει 100%
μερικά γραναζακια εδώ κι εκεί δεν είναι ακριβώς στη θέση τους...(δεν εννοώ πως οι παίχτες παίζουν σε λάθος θέσεις)
το ψάχνει ο Πάμπλο και ελπίζω να βρεθεί σύντομα η συνταγή...έχουμε σχεδόν την ίδια άμυνα και πολύ καλύτερο κέντρο και επίθεση από πέρσι...σε ματς όπως με τον αγιαξ και την φενέρ η μηχανή δούλεψε, προχθές δε δούλεψε.
Θέλω να πιστεύω πως είναι θέμα χρόνου να αρχίσουμε να πυροβολούμε...

Offline babis36

• Αλλαγή
Το ματς χάθηκε από τον πάγκο, ένα ολόκληρο ημίχρονο χάθηκε με τον φιλομένο έξω αριστερά, κάθε 20 λεπτά βιερίνια σαλπιγγίδης φιλομένο αλλάζανε θέσεις, οι γραμμές ήταν απελπιστικά μακρυά, κάποιοι παίκτες δεν ίδρωσαν καν  την φανέλα δεν κατάλαβα γιατί αλλάχτηκε ο ίβιτς, ο οποίος μετά το πρώτο 20λεπτο ήταν υποφερτός και πάντα από τον γιουγκοσλάβο μπορείς κάτι να περιμένεις, ενώ από κουτσιανικούλη τι??? Ο γκαρσία εμένα δεν με άρεσε στο δεύτερο ημίχρονο ιδίως πολύ περπάτημα, δεν κατάλαβα γιατί ο βιερίνια έπαιζε είτε μέσα αριστερά είτε μέσα δεξιά και ποτέ πάνω στην γραμμή που το έχει, τα μπακ δεν ανέβηκαν ποτέ και πιο πολύ με πείραξε η αδιαφορία, πάντα δεύτεροι στην μπάλα και στατικοί ήμασταν. Για μένα διακριθέντας μόνο ο κρέσιτς, όλοι οι άλλοι πάρτον έναν και χτύπα τον άλλον. Και επαναλαμβάνω και ο δερμιτζάκης ντεφορμέ, εντάξυ είπαμε κόουτς, αλλά όταν κάνεις και 10 εσωτερικές αλλαγές σε ένα ματς το μόνο που θα κάνεις είναι μπερδέψεις την ομάδα. 
:thumbok:
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline T.manos4

• Αλλαγή

απο την αριστερη πλευρα

πως και δεν εγινε αυτο

Aν μιλάς για τα πανιά, δεν έγινε και κάτι διαφορετικό. Δεν έπαιξε διαφορετικό πανί στο γήπεδο. Και αν υπήρξε (σιγουρα δεν υπήρχε κρεμασμένο), να σαι σίγουρος οτι ήταν μλκια κανενός ξεκάρφωτου γτ οι Σ.Φ. που έπρεπε, είχαν ήδη συνεννοηθεί

Όσο για το κουτί, αυτό βγήκε στην είσοδο ακριβώς έξω απο τη θύρα μιση ώρα πριν τη σέντρα και έμεινε εκεί μέχρι που μπήκαμε μέσα, κανά 10λεπτο αφού είχε ξεκινήσει το ματς . Λεφτά μάζευε κ ο Πανελλήνιος, αφού έβγαλε εκδρομή με καπέλο ανα κεφάλι και είχε ήδη ενημερώσει οτι θα μάζευε λεφτά. Το λεοφορείο άλλωστε ήταν φάτσα κάρτα έξω απο το γήπεδο μετά το ματς και επειδή ήταν και το μόνο, έκανε μπαμ.

οχι δεν λεω για τα πανια ουτε ηθελα να βαλω δικο μου ουτε ειχα κιολας
επηδη μπηκα νωρις στο γηπεδο γι αυτο δεν ειδα το κουτι
εφυγα και γρηγορα λογο δουλειας με τα τηλ να χτυπανε
τεσπα μονο και μονο για να βοηθησω οσο μπορουσα
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline bane

• Αλλαγή
να παω λιγο στο αγωνιστικο κομματι και αφηνω ολα τα αλλα εξω
περαν της αθλιας εμφανισης που δεν δικαιολογει τους 3 βαθμους ,η διαιτησια σου στελνει μηνυματα που δεν τα λαμβανεις
για μενα το γκολ ητανε κανονικο που ακυρωθηκε (με ολο τον χαμο που γινεται φανταστειτε να γινοτανε σε γαβροβαζελο η φαση) ,και η διαιτησια γενικα δεν ητανε καλη ειδικα του α΄ημιχρονου. επισης στο ματς με τις σερρες ητανε ακομη χειροτερη με τραγικα και εξωφθαλμα σφυριγματα εναντιον μας αλλα και εκει δεν μιλησε κανεις και ειδικα η παε. καλα τα παμε για πρωταθλημα αλλα σε σφαζουν και πεταμε αετο . αν δεν παρουμε το 40-60 (το 50-50 ειναι για γελια απλα) ξεχαστε το και φετος. ειδικα τωρα στην αρχη που οι ποκιτες δεν εχουν δειξει τιποτε το ιδιαιτερο και μπορεις να ξεφυγεις σε σφαζουν. η φαση μου θυμισε το περυσινο γκολ του κονσεισαο στο περιστερι.
γωναζουν οι αλλοι για να παρουν σφυριγματα για την συνεχεια και εμεις στον κοσμο μας.
υ.γ. το οτι δεν παιξαμε μπαλα δεν σημαινει οτι δεν μπορω να παρω αποτελεσμα, εγινε το ακριβως αντιθετο στο πρωτο ματς. φοβαμαι πολυ την συνεχεια με τον τροπο που παει το πραγμα.2 ματς 2 τραγικες διαιτησιες εις βαρος μας ,ελπιζω να μην δηλωνει αδυναμια παλι της παε η φαση
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Σωστος εισαι bane.. ;)

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
η ομάδα φέτος με έχει ψήσει περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, αλλά νομίζω ότι στερείται νοοτροπίας για να χτυπήσει το πρωτάθλημα.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline petran4

• Αλλαγή
Λαος οπως παντα παρων ομαδα απων.Απλα πραγματα!ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ!

ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!