Author Topic: αστέρας τρίπολης - ΠΑΟΚ 0-0 Σάββατο 11/9/10 ώρα 17:15 novasports  (Read 5144 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
το χειροτερο σημερα ειναι οτι η ομαδα δεν ειχε ουτε παθος ουτε θεληση για να παρει το ματς.επειδη εχω δει τους ιδιους παιχτες να σκυλιαζουν σε εκτος εδρας ματς χτυπαει ασχημα η σημερινη αδιαφορια.
ακυρο το χειροκροτημα στο τελος

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
το προβλημα με τους απληρωτους αναρωτιεμαι αν γραφτηκε για να βρουμε εξιλαστηρια θυματα...πουστια καποιοι να παιζουνε φορωντας την φανελα αδιαφορα-φανελα για την οποια  πεθανε κοσμος-πουστια και να παιζουνε με τα λεφτα υπαλληλων οι διοικουντες...δικιο δεν εχει κανεις τους ομως.ο κοσμος  δεν φταιει σε τιποτα για να τα λουζετε αυτα

αλλου τετοια παιχνιδακια οχι στον ΠΑΟΚ

μπραβο σε οσους πηγανε

υ.γ για μενα ετσι για να κραξω κι εγω λιγο....μονο ενας με τρελανε σημερα με την αποδοση του...ο βιερινια επειδη εχουμε δει τι μπορει να κανει και ειδαμε και σημερα πως επαιξε....και δεν θα το γραφα καν.ειναι αδικια ομως να πεφτουν ολοι πανω στον ανικανο(πχ κουτσιανικουλης) και κανεις στον αδιαφορο...

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Εμενα σημερα περισσοτερο απο τη νωθροτητα (δε θα πω αδιαφορια, γιατι δεν ειμαι σιγουρος) με ανησυχησε η ελλειψη αγωνιστικου πλανου στο Β' ημιχρονο. Το παθος ξαναβρισκεται. Το αγωνιστικο σχεδιο και η αγωνιστικη πειθαρχια ειναι πιο περιπλοκα...

northeagle_4

• Guest
Καλες και κακες μερες εχουν ολες οι ομαδες,σημερα ηταν κακιστη και απο αποψη διαθεσης(που για μενα ειναι ο μονος λογος να κραξεις) και απο αποψη αποδοσης πραγμα που συμβαινει καμια φορα.Και ο Δερμι εκανε λαθη,συμβαινει και αυτο.
  Δεν χαθηκε τιποτα,στοχος ειναι το πρωταθλημα.Δεν εχω να κρινω τπτ αγωνιστικα για τα μπαζα ολοι πλην Κρεσιτς.
.Διπλο στο ΜΠΡΙΖ τωρα και συνεχιζουμε στους στοχους μας.

Στο κομματι του κοσμου.Η προσελευση και εισοδος εγινε oμαλα και ευκολα σχετικα ασχετα αν οι βλαχοι εκει εχουν ενα θεμα με τα ψαξιματα και σε πασπατευουν μεχρι και τα αρχιδια.Πανια υπηρχαν μονο για τα παιδια κατι που συμφωνηθηκε και απο πριν.Πρωτο ημιχρονο μπορω να πω καλη κερκιδα με φωνη ,παλμο και πολυ συνθημα για τα παιδια.Στο δευτερο τραγωδια.... καποιοι αγχωθηκαν με το ματς και δεν βγαζαν μιλια λες και ειναι δυσκολο να φωναζεις και να βελεπεις ταυτοχρονα.Μεγαλη ξεφτιλα να βλεπεις 18αρηδες ως 40 ρηδες να παρακαλανε τον κοσμο να φωναξει στο Β ημιχρονο και να μην υπαρχει φιλοτιμο τιποτα....προσωπικα ξενερωσα.Απο μαζα πρπει να ειμασταν 500+.

τα συνθηματα που ακουστηκαν για τα 5 αδερφια μας ειναι :

" ΛΕ  ΛΕ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ,ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ "

"Σημερα εγω ,αυριο εσυ
 κι αν μπουμε ολοι φυλακη
 θα τραγουδαμε στο κελι
 παοκ μαζι σου μια ζωη
 παοκ μαζι σου μια ζωη "

"ΛΑ ΛΑ ΛΑ -ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥΣΤΑΡΑ
  ΘΑ ΣΕ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ¨"

Offline tool4a

• Αλλαγή
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline blue_eyes

• Βασικός
δυστυχως με εμφανισεις οπως η χθεσινη και της 1ης αγωνιστικης δεν παιρνεις πρωταθλημα, ελπιζω να τις αφησουν πισω τους

το ματς οπως το ειδα εγω..
-κρεσιτς, συνεχισε τις καλες εμφανισεις
-λινο, στο 1ο ημιχρονο βοηθησε επιθετικα αλλα δεν απεφυγε μερικα λαθη στην αμυνα, στο 2ο επεσε πολυ ως συνηθως δειγμα για μενα του οτι δεν εχει προετοιμαστει σωστα
-μπουσαιντι, επισης στο 1ο ημιχρονο βοηθησε και μετα χαθηκε επιθετικα, αμυντικα καλος αλλα πολυ επιρρεπης στις καρτες
-κοντρερας, γενικα ηταν καλουτσικοςαλλα και δεν απεφυγε μερικα λαθακια
-μαλεζας, κακος και πολυ βαρυς, δεν ειναι ο αμυντικος που θα σου προσφερει σιγουρια
-βιτολο, στο 1ο ετρεξε πολυ και ζηταγε μπαλα συνεχως, ειχε παθος αλλα στο 2ο επεσε και αυτος με ολη την ομαδα.. εχουμε μαραθωνιο μπροστα μας και χρειαζεται βοηθειες και ανασες
-γκαρσια, δεν βλεπω γιατι γραφετε οτι διασωθηκε, στο 1ο ηταν καλος με δειγματα της αξιας του αλλα στο 2ο δεν ειχε καθολου δυναμεις και χαναμε μετρα αντι να πιεσουμε με παικτη παραπανω.. δυστυχως λογω ηλικιας δεν βγαζει την χρονια με ευρωπη-πρωταθλημα-κυπελλο, θα σκασει καποια στιγμη, μετα την φυγη σορλεν επρεπε να παρουμε και παικτη εκει.. επισης εχω την εντυπωση οτι ο δερμι ακομα και να μπουσουλαει δεν θα τον κανει αλλαγη
-ιβιτς, απεναντι σε εναν αστερα με πολλους στο κεντρο ειχε προβληματα καθως δεν ειχε χωρους και πεφταν γρηγορα παικτες πανω του, εαν δεν εβγαινε ισως βαζαμε και γκολ, η απουσια του κανει μπαμ στο κεντρο παρολα τα κουσουρια του
-φιλομενο, ανυπαρκτος.. η θεση του δεν ειναι ουτε αριστερα ουτε στην κορυφη στο συστημα που παιζουμε.. εχει αξια σαν παικτης αλλα δεν κολλαν τα χαρακτηριστικα του στις θεσεις που τον βαζουν, πιο πολυ παικτης για 2ος φορ ειναι
-σαλπι, σε κακη μερα και αυτος, μεγαλη ευκαιρια το τετατετ που χανει στο 1ο ημιχρονο να παρουμε το ματς, εδειξε να ποναει και να ειναι κουρασμενος ενω στο 2ο ηταν σχεδον ανυπρτκτος
-βιερινια, επισης σε κακη μερα.. το εχω γραψει πιο παλια οτι εχουμε εναν παικτη τετοιας αξιας και δεν τον εκμεταλλευομαστε οπως πρεπει
.......αλλαγες....
-παπαζογλου, σκετη απογοητευση δεν σχολιαζω
-κουτσια, σκετη απογοητευση νο2
-3η αλλαγη, γιατι δεν εγινε;;;;;

δερμιτζακης, σωστη η αλλαγη φιλομενο αλλα ο παπαζογλου δεν τον δικαιωσε, εντελως λαθος η αλλαγη ιβιτς και η εισοδος κουτσια μας στερησε τις οποοιες ελπιδες για γκολ.. γενικα πρεπει γρηγορα να βρει τις σωστες θεσεις των παικτων στην επιθεση για να αποκτησει ομοιογενεια η ομαδα και επιτελους να αξιοποιησει τον βιερινια σε μια στανταρ θεση και να χτισει πολλες επιθεσεις πανω του.. επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν εκανε τριτη αλλαγη ενω εβλεπε οτι απο το 75 και μετα δεν ειχαμε λυσεις (ο φωτακης θα μπορουσε να βοηθησει η ο κριστιανο για λιγο)

Offline gagas

• Αλλαγή
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΤΟ

Oμαδα δεν κατεβηκε σημερα,μονο δυο παικτες..

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Καλες και κακες μερες εχουν ολες οι ομαδες,σημερα ηταν κακιστη και απο αποψη διαθεσης(που για μενα ειναι ο μονος λογος να κραξεις) και απο αποψη αποδοσης πραγμα που συμβαινει καμια φορα.Και ο Δερμι εκανε λαθη,συμβαινει και αυτο.
  Δεν χαθηκε τιποτα,στοχος ειναι το πρωταθλημα.Δεν εχω να κρινω τπτ αγωνιστικα για τα μπαζα ολοι πλην Κρεσιτς.
.Διπλο στο ΜΠΡΙΖ τωρα και συνεχιζουμε στους στοχους μας.

Στο κομματι του κοσμου.Η προσελευση και εισοδος εγινε oμαλα και ευκολα σχετικα ασχετα αν οι βλαχοι εκει εχουν ενα θεμα με τα ψαξιματα και σε πασπατευουν μεχρι και τα αρχιδια.Πανια υπηρχαν μονο για τα παιδια κατι που συμφωνηθηκε και απο πριν.Πρωτο ημιχρονο μπορω να πω καλη κερκιδα με φωνη ,παλμο και πολυ συνθημα για τα παιδια.Στο δευτερο τραγωδια.... καποιοι αγχωθηκαν με το ματς και δεν βγαζαν μιλια λες και ειναι δυσκολο να φωναζεις και να βελεπεις ταυτοχρονα.Μεγαλη ξεφτιλα να βλεπεις 18αρηδες ως 40 ρηδες να παρακαλανε τον κοσμο να φωναξει στο Β ημιχρονο και να μην υπαρχει φιλοτιμο τιποτα....προσωπικα ξενερωσα.Απο μαζα πρπει να ειμασταν 500+.

τα συνθηματα που ακουστηκαν για τα 5 αδερφια μας ειναι :

" ΛΕ  ΛΕ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ,ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ "

"Σημερα εγω ,αυριο εσυ
 κι αν μπουμε ολοι φυλακη
 θα τραγουδαμε στο κελι
 παοκ μαζι σου μια ζωη
 παοκ μαζι σου μια ζωη "

"ΛΑ ΛΑ ΛΑ -ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥΣΤΑΡΑ
  ΘΑ ΣΕ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ¨"

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Δεν ηταν ΠΑΟΚ αυτο το πραγμα χθες στο γηπεδο. Δεν ξερω αν ηταν αδιαφορια ή πολυ κακη μερα, αλλα σιγουρα δεν ηταν ΠΑΟΚ αυτο που βλεπαμε. Ο Κρεσιτς και η τυχη ηταν οι βασικοι λογοι που πηραμε το πονταλακι. Ο Παυλαρας ο μονος που προσπαθησε και σε καποια φαση στο β' ειχε ξενερωσει εντελως με την εικονα της ομαδας. Γυρναει πισω να αμυνθει ενα κορνερ και κοιταει τον Βιτολο με ενα βλεμμα 'τι κανετε ρε?' και κουναει το κεφαλι του.
Σαφως δε χαθηκε τιποτα απο το 2ο παιχνιδι, αλλα η ομαδα πρεπει να αλλαξει προσωπο. Μη τολμησουν να κατεβουν ετσι με την μπριζ.

Μπραβο στον κοσμο που τραβηχτηκε, αν και η κερκιδα στο δευτερο ηταν για τον πουτσο. Δε βοηθησε βεβαια και το παιχνιδι, αλλα το παιχνιδι δεν ηταν ο βασικος λογος που ειμασταν εκει. Οπως ειπε και ο north, μπηκαμε στο χαλαρο αλλα φαγαμε υπερβολικο ψαξιμο. Δε ξερω αν οι βλαχομπατσοι εκει χαμου γουσταρουν να πασπατευουν ανδρικους κωλους, γουστα ειναι αυτα.

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline 8emhs

• Αλλαγή
δερμιτζακης, σωστη η αλλαγη φιλομενο αλλα ο παπαζογλου δεν τον δικαιωσε, εντελως λαθος η αλλαγη ιβιτς και η εισοδος κουτσια μας στερησε τις οποοιες ελπιδες για γκολ.. γενικα πρεπει γρηγορα να βρει τις σωστες θεσεις των παικτων στην επιθεση για να αποκτησει ομοιογενεια η ομαδα και επιτελους να αξιοποιησει τον βιερινια σε μια στανταρ θεση και να χτισει πολλες επιθεσεις πανω του.. επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν εκανε τριτη αλλαγη ενω εβλεπε οτι απο το 75 και μετα δεν ειχαμε λυσεις (ο φωτακης θα μπορουσε να βοηθησει η ο κριστιανο για λιγο)

Τον Κριστιανο τον ειχε αφησει(κακως οπως αποδειχθηκε) εκτος 18αδας αφου πηρε και Τσιριλο και Ζουελα (γιατι?) Μονο ο Φωτακης εμενε που θα μπορουσε(?) να βοηθησει.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
η αλλαγή του Ίβιτς με τον κουτσιανικούλη θεωρητικά ήταν σωστή γιατί γύρισε το mats σε 4-4-2
άσχετα αν δεν του βγήκε..
νομίζω ότι θα έπρεπε να βάλει τον φωτάκι στην θέση η του garcia η του "βιτολο" γιατί αυτοί ήταν όλοι μέσα στην περιοχή του
η θα τους τραβούσε πιο έχω ο φωτάκης λόγο τις επικινδυνότητας του σουτ του
η θα τον άφηναν και θα σούταρε...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

CLUB LARISA

• Guest
Φυτομάνια έπος συνεχίζεται....
Να παρακαλάμε να φωνάξετε για τους αδερφούς μας, να παρακαλάμε να βάλετε κανα φράγκο στο κουτί....
Εσεις οι ίδιοι είστε που ξεφτυλίζετε το Σύλλογο κάθε σ/κου, έτσι μας καταντήσατε. Πλέον ακόμα και εξ όψεως κάνετε μπαμ.....

Τουλάχιστον , αυτοί που όταν φωνάζουν, ακούγονται στα νευρικά συστήματα αυτών που μας θέλουν πρόβατα, ήταν εκεί και άφησαν τα λαρύγγια τους

Λα λα λα , λα λα λα, Παπανδρέου Πουσταρά, θα σου κάψουμε τη χώρα αν δεν βγούνε τα παιδιά..

JamaicaN

• Guest

"Σημερα εγω ,αυριο εσυ
 κι αν μπουμε ολοι φυλακη
 θα τραγουδαμε στο κελι
 παοκ μαζι σου μια ζωη
 παοκ μαζι σου μια ζωη "

Εθνικο ειναι το σπορ του δε γαμας, και το στα παπαρια μου αφου το αυγο δεν ειναι στον δικο μου κωλο...
Φανηκε χτες και στην πορεια για τα παληκαρια και στις πορειες προς την ΔΕΘ

Offline makis

• Αποστολή
  • **
γιατι πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα
πέρσι ήρθαμε 1-1 εκτος
πρόπερσι 1-1 στην τούμπα με αστέρα
γιατί σε κάθε niki έχουμε ομαδάρα και όταν στραβώσει το αποτέλεσμα τα κρεμιζουμε όλα γιατί;
δηλαδή η γαυροβαζελοι τι έπρεπε να λένε 1 αγωνιστική
γιατι τετοια μιζερια λες και οι παικτες δεν θελουν να κερδισουν
και εμεις τα ξερουμε ολα

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
φιλε λάθος πρόπερσι χάσαμε 0-1 μεσα στην τουμπα με τον αστέρα στα τελευταία λεπτά.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline makis

• Αποστολή
  • **
δικιο εχεις και κερδισαμε 2-0 εκτος

JamaicaN

• Guest
2-0 πριν 3 χρονια με γκολ φιλομενο
0-2 προπερσυ με Αναστασακο
1-1 περσυ με τη μαλακια του τσιριλο

Offline Català

• Αλλαγή
Ναι ρε, δε γαμείς, Σάββατο είναι, αντί να πίνουμε πάλι καφέ στη Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Πάτρα-οπουδήποτε, θα κατέβω με το γκομενάκι να τον πιούμε στην εξωτική Τρίπολη. Να της δείξω και τον φοβερό λαό μας, που τόσα και τόσα της έχω πει για αυτόν. Και στον γυρισμό το βράδυ θα της κάνω το τραπέζι στο ρομαντικο Ναύπλιο. Και μετά, όλο αυτό το υπέροχο Σάββατο στο facebook.
Και καλά ρε χαχόλε, η γκόμενα είναι γκόμενα, εσύ τι νομίζεις ότι κάνεις; Τον καλό γαμπρό; Τον "εγώ μπάλα βλέπω, γουστάρω τρελίτσα, αλλά δεν είμαι σαν τους κανίβαλους αυτούς"; Μια φορά ρε πούστη να δω έναν από σας να ανοίξει το στόμα του να πει ένα σύνθημα. Και στην Τούμπα τα ίδια και χειρότερα. Τίγκα στα μουνιά το γήπεδο. Κολλέγιο κανονικό. Και μπαίνουν και χεράκι-χεράκι μέσα. Έλεος, λίγος σεβασμός ρε πούστη μου. Ο άλλος προχτές δεν το πίστευε κιόλας ότι προτιμούν ορισμένοι να φύγει ο αναντικατάστατος φορ μας προκειμένου να γυρίσουν στο γήπεδο κάποιοι συνοπαδοί μας. Εκεί έχουμε φτάσει, να μας χλευάζουν κιόλας, τα αυτονόητα να φαίνονται αδιανόητα.
Να παρακαλάνε κάτι τέτοια μαλακιστήρια, να μην πέσει ποτέ η καταστολή στα κεφάλια τους. Όχι οπαδικά μόνο, για ο,τιδήποτε.
Όσο για τους άσχημους, και αρχίδια πιάναν χτες (ευτυχώς όχι τα δικά μου 8)), όχι μόνο κώλους. Και μόνο κανάς-δυο με γάντια, όπως είναι το προβλεπέ, οι άλλοι ήθελαν να φτιαχτούν με την αίσθηση της αφής μάλλον για να τον παίξουν το βράδυ. Αλλά και παπούτσια; Δεν ήξερα ότι έχει Heathrow και στο This is Morias. Μπράβο ψαχτική...

ΛΕΥΤΕΡΙΑ Σ'ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ

υγ: ο ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα το'πα; ή δεν το'πα;

baron

• Guest

Offline maria-mtb

• Βασικός
μπραβο σε οσους τραβηχτηκαν. για την ομαδα, μια κ δεν εχω ορεξη να πω κ πολλα, ας αποφασισει σε ποια διοργανωση θελει να τα δωσει ολα κ ποια  θελει να γραψει στα αρχιδια της. αν αποφασισε να γραψει στα αρχιδια της το στημενο ελληνικο πρωταθλημα κ να τα δωσει ολα στο ουεφα, μαγκια της, αλλα ας μας το πει να ξερουμε.
το βρισκω αντρικειο κ τιμιο αυτο. απλα τα πραγματα.
κ συ δερμιτζακη αφου βλεπεις οτι οι "πρωτοκλασατοι" φυλανε τα ρουχα τους, κουβεντιασε το κ βαλε μεσα οσους εχεουν πραγματικα ορεξη να παιξουν μπαλα. αιντε, γιατι ο προπονητης δεν ειναι μονο συστηματα κ αλλαγες.