Author Topic: Anis Bussaidi  (Read 4944 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blue_eyes

• Βασικός
Απ: Anis Bussaidi
« Reply #120 on: December 30, 2010, 11:41:50 »
Η καλύτερη δικαιολογία για να πάρουμε δεξί μπακ της προκοπής τώρα.
δεξι μπακ της προκοπης ψαχνουμε να βρουμε απο τοτε που εφυγε ο μπορμποκης αλλα ειναι λες και ψαχνουμε κανενα θησαυρο, τοσο δυσκολο

για μενα ο μανιατης θα ηταν μια καλη λυση με πολλα θετικα υπερ του αλλα τον χτυπαει μεχρι και η χρεωκοπημενη κουλα και οι δικοι μας ακομα συσκεπτονται

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #121 on: December 30, 2010, 11:44:02 »
Οι δικοί μας σήμερα δήλωσαν μεταγραφές γιοκ, εκτός αν ΠΟΥΛΗΘΕΙ παίκτης...Καλά είναι η ομάδα, κ παικταραδες έχει κ προπονηταράδες έχει κ τεχνικούς διευθυντάδες κ απ όλα με μπόλικο κρεμύδι....

Καλή χρονια, καλά όνειρα να χουμε, γτ μ αυτά θα μείνουμε.....

kostas4

• Guest
« Reply #122 on: December 30, 2010, 12:09:50 »
χωρις εναν ακομα παιχτη στο κεντρο τυπου σορλεν δεν βγαινει η χρονια. τουλαχιστον να δωσουν ευκαιριες στον σταφυλιδη και στον κατσε

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #123 on: December 30, 2010, 12:15:17 »
κλαμπ το παραγαμησες, κανεις δεν ειπε οτι θα πουληθει παικτης.. καποιοι θα φυγουν (φιλομενο κτλ) και 2-3 μεταγραφες θα γινουν σιγουρα αλλα ποτε και ποιοι ειναι το ζητημα

υγ το ξεχειλωσαμε το ποτικ του μπουσα

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #124 on: December 30, 2010, 12:25:15 »
Κάτι άσχετο! Ο Αμίρ Μπουσαΐντι είναι διάσημος! Τουλάχιστον στην Αυστρία. Έτυχε να γνωρίσω έναν παίκτη της Αούστρια Βιέννης και με λέει έχω έναν φίλο στην Θεσσαλονίκη, αλλά δε θα τον ξέρεις! Και με λέει τον λένε Μπουσάιντι. Και ότι τον ξέρει από τότε που έπαιζε στην Σάλτσμπουργκ. (Το πιο περίεργο και εκνευριστικό είναι ότι νόμιζε ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι ο άρης και του έλεγα όχι άρης, ΠΑΟΚ! Και δεν μας ήξερε... Τώρα μας ξέρει). 

Φυσικο ειναι ρε αφου παιξαν το καλοκαιρι. Μην λεμε οτι να'ναι κιολας.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

ive4

• Guest
« Reply #125 on: December 30, 2010, 14:23:11 »
Α είχαν παίξει με Αυστριακούς ; Αλλά και πάλι ο Αμίρ θα πρέπει να μάθει να λέει ότι παίζει στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και όχι στη Θεσσαλονίκη, για να αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις!

zagorakis

• Guest
« Reply #126 on: January 07, 2011, 21:38:46 »
ÈÝëåé íá ìåßíåé ï Ìðïõóáúíôß

Ï Áíßò Ìðïõóáúíôß äåí öáßíåôáé üôé èá áêïëïõèÞóåé ôïí äñüìï ôïõ ÆïõÝëá. Ôï èÝìá ôïõ ÔõíÞóéïõ Ýðñåðå íá îåêáèáñßóåé êáé áõôü Ýãéíå…

¼ðùò áðü ÷èåò áíÝöåñå ôï PAOK24 ôï üëï æÞôçìá îåêßíçóå áðü ôçí óõìðåñéöïñÜ ôïõ ÓÝëïõê ðïõ áñ÷éêÜ Ýëåãå üôé åöüóïí èá öýãåé ï Ýíáò, è áðï÷ùñÞóåé êáé ï äåýôåñïò.

ÐáñÜ ôï ãåãïíüò üôé ï ÆïõÝëá åßíáé Ýíá âÞìá ðñéí ôçí ëýóç óõíåñãáóßáò (áýñéï ôáêôïðïéïýíôáé ïé ôåëåõôáßåò åêêñåìüôçôåò) ï Ìðïõóáúíôß äåí êÜíåé áíÜëïãåò óêÝøåéò.

Ïé Üíèñùðïé ôïõ ÐÁÏÊ æÞôçóáí áðü ôïí ÔõíÞóéï íá îåêáèáñßóåé ôçí èÝóç ôïõ êáé íá ôïõò áíáöÝñåé áí áëçèåýïõí áõôÜ ðïõ Ýëåãå ï ÓÝëïõê. Ï ÔõíÞóéïò ôüíéóå üôé äåí óêÝöôåôáé ôßðïôá Üëëá åêôüò áðü ôï ðüôå èá îåðåñÜóåé ôï ðñüâëçìá ôñáõìáôéóìïý ôïõ.

«Áíõðïìïíþ íá ãßíù êáëÜ ãéá íá ðáßîù óôïõò áãþíåò ìå ôçí ÔÓÓÊÁ…» ëÝåé ï Ìðïõóáúíôß ãéá ôïí ïðïßï åîåôÜæåôáé ðëÝïí ôï åíäå÷üìåíï áñèñïóêüðçóçò.

Óå êÜèå ðåñßðôùóç áõôÞ ç áðüöáóç ôïõ Ìðïõóáúíôß áëëÜæåé êáé ôéò óêÝøåéò ðïõ õðÞñ÷áí ãé’ Üìåóç áðüêôçóç äåîéïý ìðáê… ÌÜëëïí áõôÞ ç ìåôáãñáöÞ èá ãßíåé ôï êáëïêáßñé…  Áõôü ôïõëÜ÷éóôïí öáßíåôáé ôçí äåäïìÝíç ÷ñïíéêÞ óôéãìÞ.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=5086

zagorakis

• Guest
« Reply #127 on: January 10, 2011, 16:55:45 »
"Δεν θέλω να φύγω από τον ΠΑΟΚ"

Ο Τυνήσιος άσος διέψευσε ότι έκανε δηλώσεις αποχώρησης σε μέσα ενημέρωσης της πατρίδας του μίλησε για την ανυπομονησία του να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους

Ξεκαθάρισε τις προσθέσεις του για την σχέση του με τον ΠΑΟΚ ο Ανίς Μπουσαίντί. Ο Τυνήσιος άσος τόνισε ότι ουδέποτε έκανε δηλώσεις περί αποχώρησής του από τον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του στον "Sport 103":

Για τον τραυματισμό του: "Ο τραυματισμός μου είναι πολύ σοβαρός, ο γιατρός λέει ότι χρειάζεται ένας μήνας για να τον ξεπεράσω. Έχω μπει στην διαδικασία με ελαφρύ τρέξιμο σε περίπου δυο εβδομάδες πιστεύω θα μπω στο πρόγραμμα με τους συμπαίκτες μου"

Για το πόσο δύσκολο είναι να βλέπει τα παιχνίδια ως θεατής: "Παρακολούθησα τον αγώνα, αλλά δεν τον ευχαριστήθηκα. Αγχωνόμουν, αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Κατάλαβα πώς νιώθει ο κόσμος όταν βλέπει την ομάδα του. Οι τραυματισμού είναι μέσα στο πρόγραμμα. Δεν είμαι πάντως από τους παίκτες που μπορώ να κάθομαι στην κερκίδα"

Για το πότε υπολογίζεται η επιστροφή του: "Θέλω πολύ να γυρίσω γρήγορα, δεν εξαρτάται, όμως, από μένα. Εύχομαι να μπορέσω να παίξω με τον Άρη, θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου σε αυτόν τον αγώνα. Πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος ή λίγες ημέρες πριν ή λίγες ημέρες μετά το ματς με τον Άρη".

Για το αν σκέφτεται να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ: "Δεν είπα σε κανένα και πουθενά ότι θέλω να φύγω. Είπα στους ανθρώπους της Εσπεράνς ότι ίσως θα μπορούσα να πάω στην ομάδα τον Ιούνιο αν έφευγα από τον ΠΑΟΚ. Μίλησα με τον πρόεδρο της ομάδας και του είπα ότι αν επέστρεφα αυτό θα γινόταν μόνο τον Ιούνιο σε περίπτωση που έφυγα από τον ΠΑΟΚ, αλλά τόνισα επίσης ότι στον ΠΑΟΚ αισθάνομαι καλά.  Όλα αυτά μεταφέρθηκαν στην ιστοσελίδα της ομάδας με ένα τρόπο που όταν τα διάβασα με έκαναν να γελάω".

Για την συνέχεια των υποχρεώσεων του "Δικεφάλου": "Ο ΠΑΟΚ έχει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά γίνεται σε κάθε διοργάνωση. Έχουμε πολλούς αγώνες για το πρωτάθλημα, πρέπει να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα, έτσι ώστε ο απολογισμός που θα κάνουμε στο τέλος της σεζόν να είναι θετικός".

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/den_thelw_na_fugw_apo_ton_paok.745590.html

zagorakis

• Guest
« Reply #128 on: January 17, 2011, 17:32:09 »
Προς την έξοδο ο Μπουσαϊντί

Επαφές των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με τον Τυνήσιο από το πρωί της Δευτέρας (17/1), όπου μέχρι το βράδυ είναι πιθανό να οδηγήσουν σε λύση της συνεργασίας τις δύο πλευρές

Φούντωσαν ξανά τις τελευταίες ώρες οι συζητήσεις των ιθυνόντων του ΠΑΟΚ με τον Ανίς Μπουσαϊντί για την λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Από το πρωί οι δύο πλευρές είναι σε ανοιχτή επικοινωνία και δεν αποκλείεται ακόμη και μέσα στις επόμενες ώρες να προκύψει οριστική συμφωνία, που θα ανοίξει τον δρόμο για την έλευση άλλου ποδοσφαιριστή που θα καλύψει την δεξιά πλευρά.

Θυμίζουμε, ότι πριν από λίγες ημέρες έφυγε από την ομάδα και ο Ζουέλα που κάλυπτε την συγκεκριμένη θέση, ο οποίος μάλιστα έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Τυνήσιο, τον Ντμίτρι Σέλουκ. Ο τελευταίος πριν λίγες ημέρες είχε κάνει πολύ σκληρές δηλώσεις σχετικά με την οικονομική στενότητα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ενδεχομένως αυτό να έπαιξε ρόλο στην όλη υπόθεση.

http://olapaok.gr/podosfairo/pros_thn_eksodo_o_mpoysainti.752051.html

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #129 on: January 17, 2011, 18:22:10 »
Τον μπουλο εσυ και το λαμογιο ο μανατζερ σου!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

zagorakis

• Guest
« Reply #130 on: January 17, 2011, 18:33:54 »
Τέλος ο Μπουσσαϊντί

Ο Ανίς Μπουσσαϊντί αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, αφού ο Τυνήσιος μετά από συνάντηση που είχε σήμερα με τον Παντελή Κωνσταντινίδη, συμφώνησε να λύσει το συμβόλαιό του κοινή συναινέσει.

Το όνομα του Μπουσσαϊντί ήταν ένα από αυτά που είχαν ακουστεί για αποχώρηση πριν λίγες μέρες και μάλιστα είχε προκύψει και το ενδιαφέρον της Εσπεράνς, ωστόσο είχε τονίσει ότι θέλει να ολοκληρώσει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ.

Τελικά αυτό έγινε νωρίτερα από το αναμενόμενο (το καλοκαίρι δηλαδή), αφού έπειτα από συνάντηση που είχε σήμερα με τον Παντελή Κωνσταντινίδη, συμφώνησε να λύσει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σήμερα και αύριο αναμένεται να τελειώσει και το τυπικό κομμάτι, με τη λύση του συμβολαίου του. Ο παίκτης ήθελε να μείνει, αλλά μετά τις δηλώσεις του ατζέντη του, Ντιμίτρι Σέλουκ, αισθάνθηκε μία δυσφορία μέσα στην ομάδα.

Από τον ΠΑΟΚ του ξεκαθάρισαν ότι δεν είχαν κάποιο πρόβλημα μαζί του, αλλά δεν έχασαν την ευκαιρία να «γλιτώσουν» 150.000 ευρώ στο μπάτζετ της ομάδας και να αναζητήσουν κάτι καλύτερο για τη θέση του δεξιού μπακ.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=5334

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #131 on: January 17, 2011, 18:47:26 »
Στο καλο και εσυ ο γκαγκστερ που σε κουβαλησε.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #132 on: January 17, 2011, 19:01:38 »
Κι εμείς ακόμα να πάρουμε δεξί μπακ...  :-\

ive4

• Guest
« Reply #133 on: January 17, 2011, 23:26:38 »
και ποιος θα παίξει δεξί μπάκ αν απουσιάζει ο Σνάουτσνερ ; Εγώ ;

giannis80

• Guest
« Reply #134 on: January 17, 2011, 23:35:47 »
Κοντρέρας έχεις....

zagorakis

• Guest
« Reply #135 on: January 18, 2011, 19:44:26 »
Λύση της συνεργασίας με Bussaidi και Abubakari

Ανακοινώνεται η λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Anis Bussaidi και Mohammed Abubakari. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί τόσο τον Anis Bussaidi όσο και τον Mohammed Abubakari για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας τους.

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=15MD1CNSE&extLang=

bagos1

• Guest
« Reply #136 on: January 18, 2011, 20:13:13 »
τυνησιε αραμπατζη παρε τον μανατζερ σου και αι στο @#$$$#

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #137 on: January 19, 2011, 10:13:57 »
Καλως ηρθες πουλεν νουμερο2.. αφου ανοιξε το τοπικ ο king δεν μασαω τιποτα θα γαμησεις μανουλες! :D

τι να πει κανείς για το σερί επιτυχιών στα ανοίγματα τόπικ...

και με την αβάντα του αντιπροέδρου του Συλλόγου! απαξιώ πλήρως πλέον!

μην τον αφήνετε να καλωσορίζει παίκτες!

zagorakis

• Guest
« Reply #138 on: September 27, 2011, 12:43:17 »
«Καλή μπροστά, ασταθής πίσω»

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ανίς Μπουσσαϊντί, μίλησε στην εφημερίδα «Goal» για τη Ρούμπιν Καζάν. Ο Τυνήσιος ο οποίος αγωνίζεται στη Ροστόφ, τόνισε ότι η αντίπαλος του ΠΑΟΚ είναι δυνατή μπροστά, αλλά ασταθής στην άμυνά της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπουσσαϊντί στο «Goal»:

«Είναι μία από τις πέντε μεγαλύτερες ομάδες της Ρωσίας. Διαθέτει ένα πολύ καλό ρόστερ με έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες ακόμα και στον πάγκο και βέβαια η οικονομική της δύναμη είναι αδιαμφισβήτητη. Το τελευταίο διάστημα σίγουρα δεν θυμίζει τη Ρούμπιν των προηγούμενων χρόνων και αυτό είναι κάτι που δίνει πολλές ελπίδες νίκης στον ΠΑΟΚ. Πετυχαίνει εύκολα γκολ, άλλωστε έχει τον εξαιρετικό επιθετικό Βαλντέζ αλλά και τον Μάρτινς, ο οποίος έχει παίξει στην Ιντερ».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Δικέφαλος απέναντι στη Ρούμπιν, τόνισε: «Το σημείο όπου ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσέξει ιδιαιτέρως, είναι η επίθεση της Ρούμπιν. Εκδηλώνεται πολύ γρήγορα, παίζει με μικρές και γρήγορες πάσες από τη μέση και πιο ψηλά. Ολοι οι παίκτες σουτάρουν. Η άμυνα δεν είναι τόσο αποτελεσματική κι είναι κάτι στο οποίο πρέπει να «πατήσει» ο ΠΑΟΚ. Βέβαια, ο τερματοφύλακάς της, ο Ριζικόφ, είναι μέλος της εθνικής Ρωσίας».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να νικήσει τη Ρούμπιν την Πέμπτη, υποστήριξε: «Ναι, μπορεί. Σύμφωνα με την εικόνα που έχω, πιστεύω πως βρίσκεται μέσα στις πιο ικανές ομάδες όλης της διοργάνωσης. Δεν πιστεύω απλά στη νίκη του επί της Ρούμπιν, αλλά και στην πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ».

Για την έδρα της Ρούμπιν, σημείωσε: «Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να συγκριθεί με την Τούμπα».

Για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη Ρωσία, ανέφερε: «Ο καιρός είναι καλός και ο ΠΑΟΚ δεν θα δυσκολευτεί στην προσαρμογή του».

Τέλος, έδωσε την πρόγνωσή του για το παιχνίδι της Πέμπτης: «Πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες μπορούν να σκοράρουν. Αν με ρωτάτε, εγώ θα υποστηρίξω τον ΠΑΟΚ χωρίς δεύτερη σκέψη. Μακάρι να μπορούσα να τον δω και ζωντανά από το γήπεδο, αλλά δυστυχώς δεν μου το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις μου με τη Ροστόφ, καθώς θα έχω προπόνηση νωρίτερα. Πολλά χαιρετίσματα στην Ελλάδα. Το Δεκέμβρη θα είμαι στη Θεσσαλονίκη για να δω όλους μου τους φίλους και το καλοκαίρι Χαλκιδική! Μου λείπει πολύ η Τούμπα. Ελπίζω μια μέρα να γυρίσω για δουλειά, είτε ως προπονητής είτε ως μάνατζερ. Δεν ξέρω».

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=12109

August Spies

• Guest
« Reply #139 on: September 27, 2011, 16:00:42 »
"είτε ως προπονητής είτε ως μάνατζερ"

;D :o ;D :o ;D :o :P