Επιλογη Βρυζα ηταν.
Όχι φίλε. Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει. Επειδή κάποιοι θέλανε να κάνουν κονέ με κάτι Σέλουκ και άλλους μανατζαραίους, φάγανε το Βρύζα και μετά αλώνιζαν ανενόχλητοι. Αυτό όποιος το αμφισβητεί, χάνει την ουσία για το τι πραγματικά γίνεται στον ΠΑΟΚ τον τελευταίο χρόνο.
Τι γίνεται; Ο παλιός εγώ θα το έλεγε κάπως έτσι. Φήμες ότι όλοι οι διοικούντες έχουν χρυσοστόλιστο εικόνισμα του Άραβα πάνω από το κρεβάτι τους και ανάβουν λαμπάδα νυχθημερόν, ελέγχονται ως ανακριβείς και κακεντρεχείς. Ντροπή να νομίζει κανείς ότι όλο το μπλα μπλα γίνεται για να μην αποκαλυφθεί ποτέ πόσο άνοιγμα θα παραλάβει ΑΝ και όταν παραλάβει ο Μουσαντέν Ντεμέκ και ποιων διοικούντων μετοχές θα πάρει αντ' αυτού. Πώς θα λύσει το "γρίφο" κάποιος; Εύκολα! Σκέψου τώρα εσύ να είσαι ο Μουσαντέν Ντεμέκ χαλίφης και να βρήκες τη τρύπα του όζοντος από μερικές... δραστηριότητες. Αν και όταν αναλάβεις, θα συνεργαστείς ποτέ με οποιονδήποτε συμμετείχε σε αυτές τις δραστηριότητες; Πολύ δύσκολο. Εκτός βέβαια αν σου χρειάζεται το know how

(αυτό, ως εξαίρεση, για το φίλο skyclad που μου είχε ζητήσει όταν άλλαξα nick να μη πάψω να μιλάω για ό,τι πιάνει το αυτί μου δεξιά κι αριστερά)