«Καλή μπροστά, ασταθής πίσω»
Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ανίς Μπουσσαϊντί, μίλησε στην εφημερίδα «Goal» για τη Ρούμπιν Καζάν. Ο Τυνήσιος ο οποίος αγωνίζεται στη Ροστόφ, τόνισε ότι η αντίπαλος του ΠΑΟΚ είναι δυνατή μπροστά, αλλά ασταθής στην άμυνά της.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπουσσαϊντί στο «Goal»:
«Είναι μία από τις πέντε μεγαλύτερες ομάδες της Ρωσίας. Διαθέτει ένα πολύ καλό ρόστερ με έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες ακόμα και στον πάγκο και βέβαια η οικονομική της δύναμη είναι αδιαμφισβήτητη. Το τελευταίο διάστημα σίγουρα δεν θυμίζει τη Ρούμπιν των προηγούμενων χρόνων και αυτό είναι κάτι που δίνει πολλές ελπίδες νίκης στον ΠΑΟΚ. Πετυχαίνει εύκολα γκολ, άλλωστε έχει τον εξαιρετικό επιθετικό Βαλντέζ αλλά και τον Μάρτινς, ο οποίος έχει παίξει στην Ιντερ».
Για το τι πρέπει να προσέξει ο Δικέφαλος απέναντι στη Ρούμπιν, τόνισε: «Το σημείο όπου ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσέξει ιδιαιτέρως, είναι η επίθεση της Ρούμπιν. Εκδηλώνεται πολύ γρήγορα, παίζει με μικρές και γρήγορες πάσες από τη μέση και πιο ψηλά. Ολοι οι παίκτες σουτάρουν. Η άμυνα δεν είναι τόσο αποτελεσματική κι είναι κάτι στο οποίο πρέπει να «πατήσει» ο ΠΑΟΚ. Βέβαια, ο τερματοφύλακάς της, ο Ριζικόφ, είναι μέλος της εθνικής Ρωσίας».
Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να νικήσει τη Ρούμπιν την Πέμπτη, υποστήριξε: «Ναι, μπορεί. Σύμφωνα με την εικόνα που έχω, πιστεύω πως βρίσκεται μέσα στις πιο ικανές ομάδες όλης της διοργάνωσης. Δεν πιστεύω απλά στη νίκη του επί της Ρούμπιν, αλλά και στην πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ».
Για την έδρα της Ρούμπιν, σημείωσε: «Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να συγκριθεί με την Τούμπα».
Για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη Ρωσία, ανέφερε: «Ο καιρός είναι καλός και ο ΠΑΟΚ δεν θα δυσκολευτεί στην προσαρμογή του».
Τέλος, έδωσε την πρόγνωσή του για το παιχνίδι της Πέμπτης: «Πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες μπορούν να σκοράρουν. Αν με ρωτάτε, εγώ θα υποστηρίξω τον ΠΑΟΚ χωρίς δεύτερη σκέψη. Μακάρι να μπορούσα να τον δω και ζωντανά από το γήπεδο, αλλά δυστυχώς δεν μου το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις μου με τη Ροστόφ, καθώς θα έχω προπόνηση νωρίτερα. Πολλά χαιρετίσματα στην Ελλάδα. Το Δεκέμβρη θα είμαι στη Θεσσαλονίκη για να δω όλους μου τους φίλους και το καλοκαίρι Χαλκιδική! Μου λείπει πολύ η Τούμπα. Ελπίζω μια μέρα να γυρίσω για δουλειά, είτε ως προπονητής είτε ως μάνατζερ. Δεν ξέρω».
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=12109