Author Topic: Mario Beretta  (Read 10711 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Απ: Mario Beretta
« Reply #320 on: July 23, 2010, 00:46:35 »
Τελικά είναι κωμικό πως πήγαμε να κάνουμε σκόντο στο προπονητή και καταλήξαμε να μείνουμε με Δερμιτζάκη και να πληρώσουμε κάνα οχτακοσάρι σύνολο (συμβόλαιο Μπερέτα, Πανθρακικός, συμβόλαιο Δερμιτζάκη). Κι αν μείνει εκεί πάλι καλά να λέμε. Γιατί ο κόσμος δεν ξέρει και πρέπει πάντα να κάνει τουμπεκί, αφού οι άλλοι είναι ποδοσφαιράνθρωποι. Ένα ακόμη πολύτιμο μάθημα για όλους.

@corrupt
Η απάντηση είναι ότι ο Μπερέτα ήταν λάθος επιλογή γιατί αρνήθηκε να κάνει τη μαριονέτα.  Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει προπονητή. Συνεχιστή του χέστη ψάχνει. ;) 
Ξέρω ότι για να ψαρέψεις άλλα "επιχειρήματα" ρωτούσες και να καταχωρήσεις απαντήσεις για να τις χρησιμοποιείς εναντίον του εκάστοτε αποψιάκια, αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ και να μην απαντήσω

Φίλε σε άλλες περιπτώσεις παίζει να είχες και δίκιο, όμως ειλικρινά ήθελα να μάθω για ποιο λόγο ακούγοντνα όσα ακούγονταν. Έτυχε να μην δω κανένα φιλικό, και επειδή δεν παρακολουθώ τα μέσα είχα πλήρη άγνοια σχετικά με τον αντίκτυπο του προπονητή στον κόσμο και τα μίντια.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #321 on: July 23, 2010, 01:00:14 »
Σωστα τα γραφει η ανακοινωση, κοινη συνεναισει γραφεται με -ει στο τελος, δοτικη, οπως ενταξει, δυναμει,ελλειψει, ελαφρα τη συνειδησει, εν εσχατη περιπτωσει κλπ. Με συγχωρειτε που ασχολουμαι με μαλακιες, αμυνα του οργανισμου ινα μη φλιπαρει
« Last Edit: July 23, 2010, 01:22:06 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Callahan

• Guest
« Reply #322 on: July 23, 2010, 01:04:59 »
αι-ε

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #323 on: July 23, 2010, 01:05:55 »
Το πρόβλημα δεν είναι στο -ει HOMO  ;)
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #324 on: July 23, 2010, 01:16:09 »
Έλειπα χωρίς ενημέρωση για μια εβδομάδα και έχω πάθει την πλάκα μου επιστρέφοντας. Τι να πρωτοσχολιάσεις όταν δεν υπάρχει διάθεση για σχολιασμό? Κρίμα για όσα ακούγονται από το πρωί γι' αυτόν τον άνθρωπο και για όσα θα ακουστούν στη συνέχεια προκειμένου να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα. Ο πιο αναλώσιμος προπονητής που πέρασε από τον ΠΑΟΚ, χωρίς να το αξίζει. Μέχρι και ο Οτσαλάν και ο Μπέλλης και ο Σαράφης πιο παντελονάτη αντιμετωπιση είχαν. Στο καλό ρε τρομπέτα και ο Θεός να βάλει το χέρι του την Τετάρτη.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #325 on: July 23, 2010, 01:22:38 »
Το πρόβλημα δεν είναι στο -ει HOMO  ;)

'νταξ! ;)
« Last Edit: July 23, 2010, 01:32:05 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #326 on: July 23, 2010, 16:32:41 »
Ρε τον καημένο, ούτε στα πρώτα θέματα δεν είναι:

Offline polman

• Αποστολή
  • **
« Reply #327 on: July 23, 2010, 16:54:07 »
"Eίχα καταλάβει ότι θα με διώξουν"

Ο Ιταλός τεχνικός και το επιτελείο από την Πέμπτη (22/7) αποτελούν παρελθόν από την Τούμπα. Για την λύση της συνεργασίας με την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ πολλά γράφτηκαν και πολλά ακούστηκαν. Το olaPAOK.gr θέλοντας να καταγράψει και την πλευρά του Μάριο Μπερέτα τον συνάντησε στο ξενοδοχείο όπου διαμένει και σας μεταφέρει την δική του άποψη για τα θέματα που απασχόλησαν τον "Δικέφαλο" στο χρονικό διάστημα που κάθισε στον πάγκο του:

Αναλυτικά τα όσα υποστήριξε:

Για το πως αισθάνεται που φεύγει νωρίς: "Σίγουρα μεγάλη απογοήτευση και λίγο θυμό για τα όσα γράφτηκαν και δεν ισχύουν. Δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να κοουτσάρω την ομάδα ούτε σε ένα επίσημο παιχνίδι και αυτό από μόνο του μου προκαλεί έκπληξη. Λάθη όλοι κάνουν, αλλά θα πρέπει να υπάρχει και μία πίστωση χρόνου. Όταν απολύεις κάποιον θα πρέπει να έχεις δει κάποια δείγματα της δουλειάς του".

Για το πότε κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά: "Περίπου μία εβδομάδα πριν, όταν από την διοίκηση άρχισαν να μου λένε για πράγματα τα οποία γινόταν πέρυσι. Εκεί κατάλαβα πως δεν υπάρχει εμπιστοσύνη προς την πλευρά μου. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ πήγε καλά πέρυσι, όμως, εγώ τώρα ήρθα και δεν ήξερα πως λειτουργούσαν κάποια πράγματα πέρυσι. Από εκείνη τη στιγμή κατάλαβα πως κάτι δεν πηγαίνει καλά".

Για το πότε έμαθε πως θα αποτελέσει παρελθόν: "Αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής από την Γερμανία. Το είχα καταλάβει πως θα συμβεί και προτίμησα και εγώ, αφού είδα ότι κάτι πάει στραβά ,να συναινέσω εν μέρει".

Για το θέμα με τον Γκαρσία πριν από τον αγώνα με τη Νυρεμβέργη: "Απλά του είπα πως θα παίξει στο δεύτερο ημίχρονο. Όσα γράφτηκαν και αναφέρουν πως του είπα ότι θα παίξει και μετά όχι είναι ανακρίβειες. Ίσως κάποιοι τα έγραψαν για να ρίξουν ευθύνες σε εμένα. Πάντως αυτό δεν το έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Από τη στιγμή που μας είπε ο γιατρός πως ο παίκτης δεν αισθάνεται καλά δεν μπορούσαμε να μην τον πιστέψουμε".

Για το αν είπε τον Βιτόλο Γάλλο: "Ο Βιτόλο δεν είναι και ο πιο γνωστός παίκτης στον κόσμο, αλλά είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Σίγουρα δεν τον γνώριζα πριν τον δω σε βίντεο, αλλά από εκεί μέχρι να τον πω Γάλλο υπάρχει τεράστια διαφορά".

Για το τι έγινε στο ημίχρονο του αγώνα με την Όφενμπαχ: "Ήμουν πολύ εκνευρισμένος από την εμφάνιση της ομάδας στο ημίχρονο, καθώς είχαμε δεχτεί τρία γκολ και δεν δημιουργήσαμε φάσεις. Αυτό που γράφτηκε πως οι παίκτες τσακώνονταν μεταξύ τους και πως μπήκε ο Βρύζας στα αποδυτήρια είναι ψέματα".

Για το γεγονός πως δεν χρησιμοποίησε μαζί τους Γκαρσία - Βιτόλο: "Ήθελα να δω και τους Σορλέν - Φωτάκη για να δω τι μπορούν να προσφέρουν. Ο Γκαρσία είναι παίκτης που θέλει τον καιρό του για να έρθει σε καλή φυσική κατάσταση. Εξάλλου, έπρεπε να δώσουμε χρόνο σε όλους τους παίκτες για να είναι έτοιμοι. Στο ματς με τον Άγιαξ σαφώς και θα έπαιζε".

Για το τι έφταιξε για την κακή εικόνα στα φιλικά: "Σίγουρα η ομάδα δεν ήταν έτοιμη, αλλά όσο περνούσε ο καιρός θα ανέβαζε στροφές. Έλειπαν και βασικοί παίκτες όπως ο Ίβιτς, ο Λίνο και ο Κοντρέρας. Μάλιστα, στο τελευταίο φιλικό δεν είχαμε ούτε τον Βιεϊρίνια".

Για την τοποθέτηση παικτών σε διαφορετικές θέσεις από τις συνηθισμένες: "Έκανα κάποιες αλλαγές γιατί μας έλειπαν βασικοί παίκτες. Έλειπε ο Λινό και αναγκαστικά βάλαμε τον Σαβίνι αριστερά. Ο Σορλέν έπαιξε στο κέντρο για τι ήθελα να τον δω με τον Φωτάκη ως δίδυμο. Εξάλλου, πέρυσι που έπαιζε αριστερά είχε πίσω του τον Λίνο και αυτό είναι διαφορετικό. Γενικά δεν είχα παίκτες στα άκρα του κέντρου και γι' αυτό δοκίμασα και τον Φιλομένο".

Για το γεγονός πως πολλοί τον κατηγόρησαν ότι η άμυνα έπαιξε ψηλά: "Όπως είδατε δεχθήκαμε γκολ αποκλειστικά από στημένες φάσεις και αυτογκόλ και όχι με την μπάλα να παίζεται. Αυτό σημαίνει πως δεν υπήρξε πρόβλημα που η άμυνα έπαιξε λίγο πιο ψηλά".

http://olapaok.gr/podosfairo/Proponitis/eixa_katalavei_oti_tha_me_diwksoyn.428441.html
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #328 on: July 23, 2010, 16:55:52 »
"Για το αν είπε τον Βιτόλο Γάλλο"

:smiley4: :smiley4: :smiley4:

Ο αρδ στα καλυτερα του.  :D

dorian.it

• Guest
« Reply #329 on: July 23, 2010, 17:01:16 »
πολλες π@@@@ μας ειπε ο μπερετας

καλα να περνας μαριο.

northeagle_4

• Guest
« Reply #330 on: July 23, 2010, 18:05:30 »
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=157VSPKB6&extLang=

Δήλωση Mario Beretta για την αποχώρησή του από την ομάδα

"Σήμερα και εγώ και όλο το τεχνικό επιτελείο μου αποφασίσαμε από κοινού με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να λύσουμε πρόωρα τη συνεργασία μας λόγω διαφορετικής αντίληψης ως προς τον τρόπο λειτουργίας και προπόνησης της ομάδας".

"Ευχόμαστε στον ΠΑΟΚ και στους φιλάθλους του να έχουν μια πολύ καλή σεζόν γεμάτη επιτυχίες".

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #331 on: July 23, 2010, 21:08:11 »
Εγω κλαιω με αυτο το σημειο

ια το πότε κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά: "Περίπου μία εβδομάδα πριν, όταν από την διοίκηση άρχισαν να μου λένε για πράγματα τα οποία γινόταν πέρυσι."

Φανταζομαι Βρυζα να το παιζει αδιαφορος και να λεει, ξερεις Μαριο.. εμ... να... περισυ παιζαμε με Βιτολο - Γκαρσια στο κεντρο .. ε ... και να... αννννν θες, δεν το δοκιμαζεις;;; :P
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #332 on: July 24, 2010, 10:48:24 »
Εμένα μου ήταν πολύ συμπαθής ο Μπερέτα.
Ηταν πολύ κοντά στο τι θέλω να βλέπω μέσα στο γήπεδο η φιλοσοφία που ήθελε να περάσει στην ομάδα.
Το ότι υπήρχε πολύ λίγος χρόνος για να επιτευχθούν αυτές οι αλλαγές, δεν είναι ευθύνη του Μπερετα αλλά όσων τον εφεραν τελευταία στιγμή.
Κατα τη γνώμη μου δε πρεπει να κριθεί απο κανέναν και καθόλου για το προπονητικό του εργο, γιατί απλούστατα δε προλαβε να το δείξει.
Και αν θα θέλαμε να είμαστε δίκαιοι απέναντι του πριν προχωρήσουμε σε μια οποιαδήποτε συγκριση με τον Σαντος και το τροπο που εφτιαξε την ομάδα ο Σαντος, ας του δίναμε και του Ιταλου την ευκαιρία να παιξει και να σωσει τη χρονια φετος με τις σαρδέλες και το επομενο καλοκαιρι την ανεση για ενα 3ετες πλανο  ;)
---
υγ.   Στο καλό και καλή συνέχεια στη καριέρα σου.
υγ2. Με τις μαλακίες αυτές τωρα θα ξενερώσει και ο Τσιρίλο και δε θα παίζει τη μπαλάρα που μας είχε συνηθήσει  :P

giannis80

• Guest
« Reply #333 on: July 24, 2010, 12:18:16 »
Διαβάζω προχθές τα συμβάντα που οδήγησαν το ζαγοράκη στο να τον διώξει. Ένα από αυτά, ήταν λεει σε μια άσκηση που κάνανε σε στημένα και το έβλεπε ο ζαγοράκης, οι επιτιθέμενοι βάλανε 2 γκολ και είχαν 1 δοκάρι.Και ο Μπερέτα αντί να διορθώσει την αμυντική συμπεριφορά, αυτός έδωσε οδηγίες για να αρχίσουν οικογενειακό διπλό και τακτική. Κατάλαβα. Γι'αυτό δεν βλέπαμε μπάλα επί σάντος....αναλωνόταν η προπόνηση στο πως τα 2 γκολ και 1 δοκάρι θα γίνουν 0 γκολ και 0 δοκάρια και η ανάπτυξη του παιχνιδιού πήγαινε στο βρόντο και με αυτό ασχολούμασταν 2 ώρες στην προπόνηση. Μεγάλος Μάριο Μπερέτα!!! Ήθελε να διορθώσει την αδυναμία του ΠΑΟΚ που του την κληρονόμησε ο Σάντος...

GeorgT

• Guest
« Reply #334 on: July 24, 2010, 13:00:00 »
Προσωπικά πιστεύω οτι ο Μπερετα σε βάθους χρονο θα έφτιαχνε καλη ομάδα!! Μπαλαδοφατσα ηταν κ εμπειρία ειχε!

Δυστυχώς ομως υπο τις συνθήκες που ηρθε  δεν ειχε χρονο ουτε τα φόρτε των παιχτών μας να μαθει (γιαυτο αλώστε εκανε 100 δοκιμές καθε παιχνιδι)!!

Αν δεν μας γδάρεις κιόλας σου εύχομαι καλη συνέχεια Μαριο!

ive4

• Guest
« Reply #335 on: July 25, 2010, 00:05:28 »
200.000 για 2 βδομάδες δουλειά σε θέρετρο των Άλπεων.
Δε τον χάλασε.

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #336 on: July 25, 2010, 00:22:41 »
βαλτε και +30000 ευρω αν θυμαμαι καλα για την μαλακια μηχανημα που ζητησε,σιγα να μην το λειτουργει ο δερμιτζακης!!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

ive4

• Guest
« Reply #337 on: July 25, 2010, 00:30:22 »
μπα μη το λες, μπορεί να ναι γκατζετάκιας!

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #338 on: July 25, 2010, 13:17:03 »
Προσωπικά πιστεύω οτι ο Μπερετα σε βάθους χρονο θα έφτιαχνε καλη ομάδα!! Μπαλαδοφατσα ηταν κ εμπειρία ειχε!

Δυστυχώς ομως υπο τις συνθήκες που ηρθε  δεν ειχε χρονο ουτε τα φόρτε των παιχτών μας να μαθει (γιαυτο αλώστε εκανε 100 δοκιμές καθε παιχνιδι)!!

Αν δεν μας γδάρεις κιόλας σου εύχομαι καλη συνέχεια Μαριο!

και εγώ της ίδιας άποψης είμαι
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #339 on: July 25, 2010, 14:23:45 »
Δεν ξέρω τι ΘΑ έκανε αλλά τα φιλικά τα είδα όλα, η ομάδα πάνω από 3 πάσες δεν άλλαξε ποτέ και δεν νομίζω να χρειάζονταν 3 χρόνια για να γίνει αυτό.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ