Author Topic: Mario Beretta  (Read 10939 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
Απ: Mario Beretta
« Reply #100 on: July 17, 2010, 23:31:44 »
Συμφωνώ με τον Γιάννη. Ας δούμε με λυμένα τα πόδια αυτή τη πίεση ψηλά και με τον τεράστιο Πάμπλο στην άμυνα και ΑΝ πιάσει μπορεί να τρίβουμε τα μάτια μας. ΑΝ λέμε και ΜΠΟΡΕΙ έτσι; Μη πιαστούν κάποιοι και λένε "εσύ δεν έλεγες πως θα κάνουμε παπάδες;"
Πάντως το μοντέρνο ποδόσφαιρο αυτό είναι. Αν πας να παίξεις Ευρώπη περιμένοντας τους αντιπάλους στο μισό γήπεδο, όπως έπαιζε ο νυν προπονητής της μπανανίας, θα σου κάνουν τον κώλο σουρωτήρι.

Δυστυχώς δεν πρόλαβε να δουλέψει ανάπτυξη ακόμα, να δούμε κι εκεί τι γίνεται. Ένα μικρό δείγμα φάνηκε πάντως στις κινήσεις των μπακ, που έβγαιναν έως την αντίπαλη περιοχή συνέχεια. Και αυτό επίσης είναι μοντέρνο ποδόσφαιρο.

Να τον πιέζουμε ναι τον Μπερέτα. Να τον σταυρώνουμε από τώρα όχι. Έχει να δώσει
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #101 on: July 17, 2010, 23:36:39 »
Βασικά κάνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ τεράστιο λάθος που βλέπουμε τα φιλικά. Μέγα λάθος. Το τελευταίο χρονικά ίσως χρησιμεύει για να βγάζεις ένα κάποιο συμπέρασμα που είσαι, που θες να πας, ολα τ αλλα όμως είναι φετιχιστικός ψυχαναγκασμός χαλάσματος. ΠΑΟΚ είμαστε, δε θέλουμε να χάνουμε ούτε στα φιλικά. Λογικό, απλώς ελπίζω να μας ξεκολιάσουν όλοι, να γίνουμε ρεντίκολο, άμα αυτό θα μας φέρει έτοιμους για τον αγώνα με τα ημίαιμα της Άννας Φρανκ.

Εγω σήμερα αφού διάβασα, έμαθα και μ ενημέρωσαν, κατάλαβα πολλά για τον νέο μας προπονητή και θα τον στηριξω προσωπικά ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Μην ξεχνάτε ποτέ πριν τρία χρόνια που με ΝΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ ΞΕΦΥΣΗΣΑΜΕ ΜΕ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΓΤ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ......

Φέτος ειλικρινά το αισθανομαι οτι θα ανοίξουν πολλά μάτια με ΤΣΙΜΠΛΕΣ.  

Callahan

• Guest
« Reply #102 on: July 17, 2010, 23:37:21 »
@PAOKCURE
Πάντως το μοντέρνο ποδόσφαιρο αυτό είναι. Αν πας να παίξεις Ευρώπη περιμένοντας τους αντιπάλους στο μισό γήπεδο, όπως έπαιζε ο νυν προπονητής της μπανανίας, θα σου κάνουν τον κώλο σουρωτήρι.

Όπως παίζει και ο μουρίνιο ή ο χίντινγκ ή ο μπενίτεθ ας πούμε. Ποιος σας είπε ότι αυτό είναι το μοντέρνο ποδόσφαιρο; Ανέβασε η Εθνική Αγγλίας την άμυνα το κέντρο του γηπέδου, να πιέσει και μάζεψε τεσσάρα ευκολα. Κάποιες ομάδες που παίζουν ψηλά έχουν και τα φόντα να το κάνουν. Εδώ ορισμένες μπορούν να ανέβουν ψηλά, και δεν το κάνουν λόγω ρεαλισμού...

« Last Edit: July 17, 2010, 23:43:50 by Callahan »

giannis80

• Guest
« Reply #103 on: July 17, 2010, 23:48:32 »
Αδερφέ, βρες μου ένα γρήγορο σέντερ μπακ παγκοσμίως.Τα περισσότερα σεντερ μπακ αυτήν την εποχή είναι δυνατά, καλογυμνασμένοι. Βίντιτς, Γκαλάς,Λούσιο,Βαν Μπούιντεν, Τερι, Φέρντιναντ.Πιέζεις ψηλά, αναγκάζεις τον αντίπαλο επιθετικό να κατέβει πιο κάτω για να πάρει μπάλα, άρα έχει περισσότερα μέτρα να διανύσει, πολύ πιο δύσκολο γι'αυτόν, αντισταθμίζεται η μη γρηγοράδα με τον τρόπο που αμύνεται όλη η ομάδα.Όταν την μπάλα την έχει πάρει το αντίπαλο χαφ και κατεβαίνει, ε φυσικά θα γυρίσεις πιο πίσω με τους αργούς αμυντικούς. Έτσι το βλέπω εγώ, μπορεί και να κάνω λάθος.Η αίσθηση μου είναι οτι προσπαθεί ο ιταλός να εφαρμόσει την άμυνα ψηλά για να λύσει το πρόβλημα της επιθετικής δυστοκίας, να μικρύνει τις γραμμές, να μην αναγκάζεται ο μούσλι και ο κάθε μούσλι να διανύει την απόσταση κέντρο-αντίπαλη περιοχή οταν παίρνουμε την μπάλα.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #104 on: July 17, 2010, 23:49:34 »
@Callahan
Προσωπικά δεν μου το είπε κανένας. Το είδα μόνος μου.  :P

Επίσης δεν λέω ντε και καλά ότι μας ταιριάζει. Αυτό δεν μπορεί να το πει κανένας ακόμη. Λέω όμως ότι παραδέχομαι τον Ιταλό που δεν μάσησε από τις παπαριές τις περιρρέουσας ατμόσφαιρας και έδειξε αρχιδάτη προσωπικότητα κάνοντας αυτό που θεωρεί ο ίδιος σωστό και μάλιστα έχοντας τα κάκαλα να ρισκάρει πριν από τέτοια δοκιμασία.

Φυσικά και το αποτέλεσμα θα δείξει αν έκανε καλά ή όχι, αλλά πέρα απ' όλα τ' άλλα, εγώ χαίρομαι καταρχήν που δείχνει προσωπικότητα και έχει στόχο να παίξει ο ΠΑΟΚ ποδόσφαιρο κυριαρχίας, όπως αρμόζει σε μεγάλη ομάδα. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε εν καιρώ

edit. Να εξηγήσω το ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Αυτό που φαίνεται να έχει στο μυαλό του είναι το εξής: ο ΠΑΟΚ να κερδίζει τη μπάλα στο μισό γήπεδο του αντιπάλου και έχοντας την ομάδα τόσο ψηλά με τα μπακ στο ύψος της αντίπαλης περιοχής να μην μπορεί ο αντίπαλος να βγει από την περιοχή του. Σαν σκέψη μοιάζει πολύ καλό για τον ΠΑΟΚ. Θα το δούμε και στη πράξη.
« Last Edit: July 17, 2010, 23:55:48 by PAOKCURE »

Callahan

• Guest
« Reply #105 on: July 17, 2010, 23:54:46 »
Από αυτούς που είπες μόνο: Γκαλάς (αριστερό μπακ και ήταν πιο γρήγορος από τον μέσι), Φέρντιναντ (ίσως το ταχύτερο σενερ μπακ 1.90), Καρβάλιο, Πουγιόλ, Βερμάαλεν, Αγκερ,  κλπ κλπ. Στη γειτονία μας: Παπασταθόπυυλος, Γαβρααμ, ΜΑΡΚΟΣ ΑΝΤΟΝΙΟ (πολύ πολύ γρήγορος).
Αυτοί που έχουν αυτά τα .... παραπάνω  μπακ αυτοί παιζουν ψήλά φίλε μου.

@PAOKCURE
Καλά έκανε που ρίσκαρε, αλλά ακόμα καλύτερα θα είναι να πάρει χαμπάρι τι διαθέτουμε.Συν τα παραπάνω. Και την τακτική που ονειρεύεσαι (και μακάρι ποτέ να γινόταν), με κανα ηρακλάκο, Βόλο κλπ. Αυτη είναι η πραγματικότητα, δυστυχώς.
« Last Edit: July 18, 2010, 00:14:32 by Callahan »

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #106 on: July 18, 2010, 00:02:05 »
Βρε μη με παρεξηγείς. Εγώ δεν θέλω καμιά τακτική εκτός εκείνης που θα μας περάσει στον επόμενο γύρο. Απλά ο τρόπος που σκέφτεται δείχνει κάτι και μου άρεσε. Ως εκει όμως.

giannis80

• Guest
« Reply #107 on: July 18, 2010, 00:03:48 »
Συμφωνώ. Γι'αυτό ήταν αναγκαίος ο μαρκος αντόνιο. Σαν σκεπτικό, συμφωνώ 1000% με του cure. Ποδόσφαιρο κυριαρχίας, δεν μπορώ να βλέπω τον ΠΑΟΚ στον εργοτέλη να ξεκινάει να πιέζει από το κέντρο και ο κορδονούρης να κατεβάζει αμέριμνος την μπάλα. Θέλω πίεση στον τερματοφύλακα, να κλέψει ο βιτόλο στο κέντρο, ο ίβιτς να είναι εκτός περιοχής,ο μούσλι μες στην περιοχή, και οι 2 ακραίοι στα πλάγια του μούσλι.Οχι να κλέβει ο βιτόλο έξω από την περιοχή τη δική μας, ο ίβιτς να είναι πίσω από το κέντρο για να την πάρει και ο μούσλι στο κέντρο.Και μετά κατηγορούμε τον μούσλι το θολωμένο μου μυαλό...ήμαρτον.Και για να πω κι εγώ τη μαλακία μου, αμα παίρνεις την μπάλα στο κέντρο, φυσικό είναι να θολώσεις. Αφού πρέπει να σκεφτείς πως θα βάλεις γκολ ξεκινώντας από το κέντρο...

Callahan

• Guest
« Reply #108 on: July 18, 2010, 00:06:58 »
Είπες τη μαγική λέξη: Εργοτέλης!

Τελως πάντων, ανχωθήκαμε ρε γαμώτο! Από ένα κωλοφιλικό...

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #109 on: July 18, 2010, 00:52:01 »
edit. Να εξηγήσω το ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Αυτό που φαίνεται να έχει στο μυαλό του είναι το εξής: ο ΠΑΟΚ να κερδίζει τη μπάλα στο μισό γήπεδο του αντιπάλου και έχοντας την ομάδα τόσο ψηλά με τα μπακ στο ύψος της αντίπαλης περιοχής να μην μπορεί ο αντίπαλος να βγει από την περιοχή του. Σαν σκέψη μοιάζει πολύ καλό για τον ΠΑΟΚ. Θα το δούμε και στη πράξη.

Παντως τετοιο ειδους ποδοσφαιρο κατοχης ΔΥΟ μονο ομαδες παιζουν παγκοσμιως. Και οι δυο εχουν Τσαβι και Ινιεστα στο κεντρο τους. Μακαρι να μπορουσε ο ΠΑΟΚ να παιξει ετσι, και ισως να το επειχειρησει με Πανσερραικους και Κερκυρες, αλλα με Αγιαξ και (ελπιζω) με ακομη καλυτερες ομαδες στην Ευρωπη, σχεδον αδυνατο.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #110 on: July 18, 2010, 02:17:07 »
ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ουτε λετσε ουτε σιενα αρχισε μονταρε 11αδα κ ασε τα πειραματα κ τις αλλαγες αντε ξυπνατε..

ive4

• Guest
« Reply #111 on: July 18, 2010, 18:06:06 »
με 3 φιλικά και ήδη πολλοί έχουν γνώμη για τον προπονητή. Τίποτε δεν έχουμε μάθει τόσα χρόνια!

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #112 on: July 18, 2010, 19:23:44 »
Μιλούσα με έναν Ιταλό φίλο, γνώστη του ποδοσφαίου και μου είπε μέτρια έως κακά λόγια για τον Μπερέτα.

Επειδή δεν κάνει για την Ιταλία δεν σημαίνει όμως ότι δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ και το Ελληνικό πρωτάθλημα. Άρα ας του δώσουμε χρόνο. Στην τελική ποιός καταξιωμένος προπονητής θα έρθει στην Ελλάδα;

Υπομονή.

Τα ματς του Άγιαξ πρέπει να τα πάρουν οι παίκτες. Η ομάδα είναι έτοιμη από πέρσι, μόνοι πρέπει να τα καταφέρουν. Και αυτοί θα πάρουν τα μπράβο.
Μαγκιά τους θα είναι.

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #113 on: July 18, 2010, 20:13:31 »
agraf για κανε μια βολτα μεχρι την ομαδα της γειτονιας,ποιον εχουν προπονητη???εσυ θα ηθελες αυτον η τον δικο μας??

αν με ρωτας θα προτιμουσα να φαω 5 τριμπαλα αλλα να εχω αυτον τον προπονητη, γιατι ξερω οτι θα φτιαξει ομαδα, παρα τον δικο μας που μπορει βεβαια να μας βγει πολυ καλος, αλλα αυτο δεν το ξερεις!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #114 on: July 18, 2010, 20:32:16 »
Τί να κάνουμε, να πάμε να πάρουμε τον Κούπερ; Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν στην αγορά πολλές περιπτώσεις τύπου Κούπερ.

Πάντως, ας κάνουμε υπομονή μισό χρόνο τουλάχιστον.

kostas4

• Guest
« Reply #115 on: July 18, 2010, 21:10:35 »
agraf αν σε μισο χρονο ο ιταλος εχει αποτυχει τοτε ο ΠΑΟΚ θα εχει χασει δυο χρονιες. δεν θελω να τον κραξω τον ιταλο αλλα δεν μου αρεσαν δυο πραγματα απο την μεχρι τωρα παρουσια του στην ομαδα και σιγουρα δεν εχει την σοβαροτητα του σαντος.

northeagle_4

• Guest
« Reply #116 on: July 18, 2010, 21:25:36 »
Mου εχει σπασει το πουλι με τον γαμημενο κομπλεξικο Σαντος.γραφουν οι αρδ ,γραφουν και οι οπαδοι ο σαντος αυτο ο σαντος το αλλο.ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ Ο ΣΑΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ.
  Οποιος γουσταρει Σαντος ας βλεπει εθνικη γιουνανισταν,ο ΠΑΟΚ εχει αλλον προπονητη.
Θα σκυλιασω να υπερασπιστω τον Ιταλο ακομα και μαλακας να βγω αντι να καθομαι να ριχνω την ευθηνη μονο σε αυτον μετα απο 15 !!!! μερες μονο με την ομαδα που εχει εργο δυσκολοτερο ολων των προκατωχων του.Οποιος δεν βλεπει οτι ο Ιταλος πληρωνει ως τωρα τα λαθη της παε και καποιες μαλακιες του προηγουμενου προπονητη απλα εθελοτυφλει.Αυτος τουλαχιστον το παλευει και δοκιμαζει και δεν μιλαει για μπατζετ,νασιοναλ,αστακους και σαρδελλες και το ποσο μπροστα ειναι οι ομαδες της αθηνας.Το αλλο ανεκδοτο που γραφεται οτι ο πορτογαλλος θα την ειχε την ομαδα πως εξηγειτε ? με την εμπειρια του κλαρινου απο χερενβεεν και βαλερενγκα ηττα μες την τουμπα με τραγικες εμφανισεις μηπως ? η μηπως το σουπερ περσινο ξεκινημα που μας στοιχισε μαζι με αλλους παραγοντες τον τιτλο ?

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #117 on: July 18, 2010, 22:44:29 »
+1926
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #118 on: July 18, 2010, 23:21:48 »
για να δουμε και με την νυρεμβεργη πως θα κατεβασει την ομαδα
αυτο το φιλικο ειναι προβα ενοψει αγιαξ
αντε πες οτι τα προηγουμενα ηταν παιχνιδια προπονησης
που δεν βγηκαν καποια πραγματα που ειχε ζητησει

τουλαχιστον δεν ειναι ωρα για αλλα πειραματα
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #119 on: July 19, 2010, 00:07:57 »
εμενα προσωπικα με χαλασε παρα πολυ το ρεπο που εδωσε στους παιχτες σε περιοδο προετοιμασιας!!!!δεν ξερω αν το κανουν συχνα αυτο στην ιταλια αλλα εμενα δεν μου εκατσε καλα!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα