Author Topic: Mario Beretta  (Read 10857 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Απ: Mario Beretta
« Reply #60 on: June 18, 2010, 14:26:08 »
Λοιπον, ακουστε τι θα κανουμε τωρα. Θα γραψουμε ενα μηνυμα εδω απο τωρα, που θα δηλωνουμε το αποθεμα υπομονης που θα δειξουμε στον προπονητη Μπερετα! :P Ωστε να εχουμε μετα να κανουμε παραθεσεις και να μετραμε κωλοτουμπες!
Εγω δηλωνω λοιπον, πως αν τυχον αποκλειστουμε και απο τους 2 ευρωπαικους γυρους και δεν παιξουμε ουτε... Βαλκανικο, ειλικρινα δεν ξερω ποσο θα αντεξω στην διαρκεια της χρονιας...
Στο θετικο σεναριο, του να μπουμε Τσουλου, εχει περιοδο χαριτος στο ελληνικο πρωταθλημα για ολο του το συμβολαιο :P
Αν μπουμε Europa League απλα θα τον κρινω αγωνα αγωνα, και θα προσπαθησω να δω αν τουλαχιστον υπαρχει μια νεα φιλοσοφια στην ομαδα, ωστε να υπαρχουν αισιοδοξα μηνυματα για το μελλον!
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #61 on: June 18, 2010, 15:10:55 »
Δεν τα καταλαβαίνω όλα αυτά τα κωμικά σχετικά με αποθέματα υπομονής και αμέριμνο μάσημα τσίχλας την ώρα που σε πηδάνε. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ κρίνεται από τη στιγμή που υπογράφει μέχρι τη στιγμή που φεύγει από τον ΠΑΟΚ. Το να κάνει κανένα τσιμπούκι σαν το τετράμπαλο από το Γιάννενο και να τον κράξεις γι' αυτό δεν σημαίνει πως ζητάς να φύγει.
Ούτε αυτά τα περί κωλοτούμπας είναι σοβαρά. Δηλαδή με αυτή τη λογική αν βγει ο Μπερέτας 9ος θα κάτσεις μούγκα, γιατί κι ο άλλος έτσι ξεκίνησε και κοίτα που έφτασε; Γιατί μπορεί κι αυτός να βαφτίσει τις γαρίδες, σαρδέλες, σαργούς και ό,τι να ναι για να κάνει τη δουλειά του ήσυχος (κατά δήλωσή του τέως κι όχι κανένα "σενάριο συνωμοσίας" έτσι;)
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #62 on: June 18, 2010, 15:23:13 »
Οχι δεν λεω οτι δεν δικαιολογω την κωλοτουμπα. Και εγω ειμαι της αποψης οτι δεν  ειναι κατακριτεο, κατακριτεο ειναι να παραμενει προσκωλημενος σε κατι που δεν ισχυει μονο γιατι το ειπες αρχικα. Χρησιμοποιησα λαθος λεξη λοιπον, εχεις δικιο Κιουρ.

dorian.it

• Guest
« Reply #63 on: June 18, 2010, 15:25:41 »
αδερφια παοκια
συμφωνω μ τον cure
πρεπει να ασκουμε κριτικη. ειμαστε ο ΠΑΟΚ και με τα δικα μας λεφτα τρωνε ψωμι και εχουμε καθε δικαιωμα ν κρινουμε

οσο για τον καινουριο μιστερ δεν εχω και την καλυτερη γνωμη
εζησα ιταλια πολλα χρονια και δεν ειναι οτι καλυτερο θα μπορουσαμε να παρουμε.ελπιζω να μην ηταν μια επιλογη της τελευταιας στιγμης και αγχους
αλλα για να μιλησουμε θα πρεπει πρωτα να δουμε τα αποτελεσματα

και μιλαω για ευρωπη,εκει θελω να δω τον ΠΑΟΚ μας, να μπει σ ομιλους κ μετα συνεχιζουμε...

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #64 on: June 18, 2010, 15:28:52 »
το καλύτερο θα ήταν να τον κρίνουμε με ποιο normal κριτήρια και με το όχι αν μπούμε στους ομίλους..
και τον μουρίνιο να φέρουμε η είσοδος στο CL είναι από μονη τις πολύ δύσκολη
οποιος και να είναι στον πάγκο θα είναι άθλος αν μπούμε σε ομίλους
PAOK-Hersonissos (Kriti)

dorian.it

• Guest
« Reply #65 on: June 18, 2010, 15:35:25 »
συμφωνω αλλα,ο στοχος της χιλιετιας μας ειναι να μπουμε στους ομιλους
το λεμε και το ονοειρευομαστε χρονια
και τωρα που φτασαμε στην βρυση αν δεν πιουμε νερο θα ειναι πολυ κριμα
και δεν θα φταιμε εμεις οι οπαδοι...ελπιζω ολοι εκει στην διοικηση να κανουν οντως οτι περναει απο το χερι τους
(μιλαω καλοπροαιρετα χωρις ν θελω ν δημιουργησω καταστασεις κατα της διοικησης κτλ)

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #66 on: June 18, 2010, 15:37:44 »
Σωστος ο σπινος..Και η φαση ξερεις ποια ειναι ε?
Χανεις απο αγιαξ,μετα και απο σπορτινγ λισαβωνας και αποκλειεσαι και απο europa..
Και κλασικα μετα γκρινια,και το τι θα ακουγεται για διοικηση προπονητη παικτες δεν λεγεται..Αθανατη ελλαδαρα
Λες και παιζεις με ανω δραμικλανα και λοκομοτιβ τιφλιδας.
ΠΑΟΚ G4Α

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #67 on: June 20, 2010, 16:38:44 »
Το καλητερο θα ειναι αν παμε τελικο τσου λου και το χασουμε ???
τι να λεμε τωρα οι αντιπαλοι μας παζαρευουν με 3-4 μυρια
κι εμεις με 3-4 κατοσταρικα
δεν λεμε τουλαχιστον να μπουμε ομιλους ουεφα να παρουμε
κανα 4αρι να μαζεψουμε τα γαμοοικονομικα μας
εχουμε προδιαθεση να τα χωσουμε στον Μπαρετα απο τωρα αν γινεται
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

baron

• Guest
« Reply #68 on: June 24, 2010, 01:48:50 »
Σαν πολύ να asxoloumtai κάποιοι με το topic του santos και μου την σπάει. Μια σειρά μονο για να εμφανίζεται το όνομα του beretta 9mm στην σελίδα " τελευταία μηνύματα". Καθαρά αντίδραση

zagorakis

• Guest
« Reply #69 on: June 24, 2010, 09:29:01 »
Την ερχόμενη Τρίτη θα έρθει ο Μάριο Μπερέτα και οι συνεργάτες του στη Θεσσαλονίκη, αφού την Τετάρτη θα ξεκινήσει η νέα σεζόν για την ομάδα.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #70 on: June 24, 2010, 10:14:40 »
Ρε σεις... Αυτός εκδηλώνετε στα γκολ ή όχι;;; :P
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

baron

• Guest
« Reply #71 on: June 24, 2010, 14:10:37 »
μου σπάσαν τα αρχίδια με τον santos και τις ευχές για τον "μεχανικο"... πάρτε 9mm...

northeagle_4

• Guest
« Reply #72 on: June 24, 2010, 15:39:24 »
ε ναι ρε Βaron ,Santos καιι Σαντος και Santos,σιγα μην κλαψουμε κιολας να πουμε.Μπροστα στο μεγεθος του ΠΑΟΚ ο καθε Σαντος ειναι ενα τπτ αντε να ξεκολλαμε.Με την ιδια στηριξη που ειχε ο Δον και αλλοι θα τα καταφερναν το ιδιο ,ισως και καλυτερα.Τον ευχαρστιουμε ,αναγνωριζουμε το εργο του αλλα πλεον ξεκινησε εποχη Μπερετα.
  Αν ειναι να κανουμε και κουβεντα για αγγελο και φρινγκερ.Προχωραμε.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #73 on: June 24, 2010, 15:53:30 »
Αυτος πολυ απλας μου φανηκε ομως. Επρεπε να ειναι ηδη εδω και να δουλευει.  8)

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #74 on: June 24, 2010, 15:59:47 »
ακριβως το ιδιο σκεφτηκα κεγω.. μια μερα πριν την προπονηση?επρεπε τουλαχιστον να ερθει το σκ..(εγω στην θεση του θα εκανα κ ενα μπανακι στην χαλκιδικη)

baron

• Guest
« Reply #75 on: June 24, 2010, 16:01:06 »
με ποιον ρε συ? αφού όλοι είναι διακοπές η στις εθνικές.

Μην μου κράζετε το παλικάρι πριν την πρώτη πούτσα!

GeorgT

• Guest
« Reply #76 on: June 24, 2010, 16:05:14 »
φταίει λιγο η διοίκηση σ αυτο!! Ιδια μερα με λικια δίνεις το πρώτο ματς αλλα εμεις ακόμα ουτε μαζευτήκαμε!

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #77 on: June 24, 2010, 16:08:13 »
Στην ιταλία έτσι κάνουν. 3 βδομάδες το πολύ προετοιμασία .
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #78 on: June 24, 2010, 16:28:42 »
εγω δεν κρινω το ποτε ξεκιναει η προετοιμασια..εξαλου δεν εχω ιδεα απο αυτα.
μου κανει εντυπωση πως ερχεται μια μερα πριν την πρωτη προπονηση.
εγω για παραδειγμα, εαν δουλευα ως κρισιμο στελεχος μιας επιχειρησης σε ενα νεο μερος, θα πηγαινα λιγες μερες πριν την πρωτη μου για να γνωρισω την πολη, τους ανθρωπους που θα συνεργαζομουν, τον τοπο εργασιας(σουρωτη),να εγκατασταθω στο σπιτι μου..ισως βεβαια εγκατασταθει καπου μονιμα αργοτερα..

εξαλλου δεν κανει διακοπες στην ιταλια ουτε εχει αναγκη απο αυτες, αφου ειναι ανεργος εδω κ 4-5 μηνες..σιγουρα βεβαια, ολο αυτο γινεται κατοπιν συννενοησης με τον βρυζα, ο οποιος εχει σαφη γνωση πανω στο θεμα..κατι που με καθυσηχαζει..ισως ολα αυτα που σκεφτομαι εγω, να ειναι ασχετα με το ποδοσφαιρο..

zagorakis

• Guest
« Reply #79 on: June 24, 2010, 16:57:51 »
Ï ïñãáíùôéêüò ÌðåñÝôá

Áðü ôçí Ôñßôç ï Éôáëüò ðñïðïíçôÞò èá âñßóêåôáé óôçí Èåóóáëïíßêç, ìÝ÷ñé ôüôå üìùò ôï ôçëÝöùíï Ý÷åé ðÜñåé öùôéÜ…

Ðåñéóóüôåñåò áðü 20 öïñÝò ôçí çìÝñá ï ÌÜñéï ÌðåñÝôá åðéêïéíùíåß ìå ôïõò áíèñþðïõò ôïõ ÐÁÏÊ êáé êõñßùò ìå ôïí ÆÞóç Âñýæá, ðïõ åßíáé êáé ï ðéï Üìåóïò óõíåñãÜôçò ôïõ üóïí áöïñÜ ôçí ÐÁÅ.

Ïé ðñþôåò åíôõðþóåéò ðïõ áöÞíåé ï ÌðåñÝôá, öáíåñþíïõí Ýíáí Üíèñùðï éäéáßôåñá ïñãáíùôéêü. ¼ðùò ëÝíå áõôïß ðïõ îÝñïõí ôé áêñéâþò Ý÷åé æçôÞóåé êáé ôé ðñïãñáììáôßæåé ãéá ôéò ðñþôåò çìÝñåò ðáñáìïíÞò ôïõ óôçí Èåóóáëïíßêç, ï Éôáëüò äåí áöÞíåé ôßðïôá óôçí ôý÷ç.

ÌÝóù ôçëåöþíïõ, ï ÌÜñéï ÌðåñÝôá Ý÷åé öñïíôßóåé íá åßíáé üëá Ýôïéìá êáé ãéá ôï ðñüãñáììá ðïõ èá ôçñçèåß óôçí Èåóóáëïíßêç ôéò ðñþôåò çìÝñåò, áëëÜ êáé ãéá ôçí ðñïåôïéìáóßá óôçí Ãåñìáíßá. Ãéá ðáñÜäåéãìá ï Éôáëüò Ý÷åé Þäç öôéÜîåé ôï ðñüãñáììá ãéá ôçí êÜèå ðñïðüíçóç üëùí áõôþí ôùí çìåñþí, ãéá ôï ôé áêñéâþò èá ðåñéëáìâÜíåé ç ìßá - ìéÜìéóç þñá óôï ãÞðåäï.

Ãéá ôçí ðñïåôïéìáóßá êáé ôïí ÌðåñÝôá, áîßæåé íá áíáöåñèåß êÜôé áêüìç. ÊÜôé ðïõ áöïñÜ ôéò çìåñïìçíßåò ïé ïðïßåò óå ìßá ðñþôç ìáôéÜ äåß÷íïõí ðéåóôéêÝò. Ãéáôß óßãïõñá ôï íá îåêéíÜåé Ýíáò íÝïò ðñïðïíçôÞò ðñïåôïéìáóßá óôéò 30 ôïõ ìÞíá êáé óôéò 27 ç ïìÜäá íá äßíåé Ýíá ôüóï êñßóéìï ðáé÷íßäé, äåß÷íåé ëßãï… åðéêßíäõíï.

«Óôçí Éôáëßá åßíáé ðïëý óõíçèéóìÝíç áõôÞ ç ðñáêôéêÞ, áõôü ôï ÷ñïíéêü ðåñéèþñéï ðñïåôïéìáóßáò…» ëÝåé ï ÌðåñÝôá êáé äåß÷íåé üôé îÝñåé ðïëý êáëÜ ôé ðñÝðåé íá ãßíåé þóôå óôéò 27 çìÝñåò, íá ìÜèåé êáé åêåßíïò ôïõò ðáßêôåò, íá ìÜèïõí êáé ïé ðïäïóöáéñéóôÝò ôçí äéêÞ ôïõ äïõëåéÜ, íá êñßíåé íÝïõò ðïäïóöáéñéóôÝò, íá åôïéìÜóåé ôçí ïìÜäá êáé óå öõóéêÞ êáôÜóôáóç êáé ôáêôéêÜ.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=658