Author Topic: Mario Beretta  (Read 10926 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Απ: Mario Beretta
« Reply #40 on: June 14, 2010, 23:36:35 »
Παντως ενα ειναι σιγουρο, μετα απο νικες θα λαμπει στην συνεντευξη τυπου. Ειχα καιρο να δω τοσο ευθυμο, χαρουμε και θετικο προπονητη!

ΥΓ. Persea το σωσα; :P
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #41 on: June 14, 2010, 23:47:21 »
Σούπερ Μάριο (θα παιχτεί πολύ σαν κλισεδιάρικο τσιτάτο σε ανέμπνευστα πρωτοσέλιδα δευτεριάτικων φυλλάδων) ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!

Εμένα Τασούλη η μάνα μου με λέει να χαίρεσαι να βλέπεις χαμογελαστό άνθρωπο. Ο τύπος ΧΑΡΗΚΕ που ήρθε και δεν μας βλέπει σαν ιθαγενείς. Πρώτη εντύπωση: Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ!

Ιταλέ, το νου σου. Να ξες, εδώ θα έχει πολλά ζόρια. Από σήμερα απαγορεύεται να ξανακοιμηθείς 8 ώρες την ημέρα.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #42 on: June 14, 2010, 23:53:34 »
βρε ας κοιμηθεί όσο θέλει άλλα όχι στον πάγκο!

Υ.Γ: welcome και από μένα μάριε καραμπίνα
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #43 on: June 15, 2010, 00:16:26 »
Να ευχηθώ κι εγώ να πάει καλά ο Μπερέτα και μακάρι φέτος στο τέλος του πρωταθλήματος να είναι πρωταθλητής με τον ΠΑΟΚ.

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
« Reply #44 on: June 15, 2010, 00:49:29 »
ελπιζω να αντεχεις  τα πολλα   volt  !!!  ...  γιατι η καρεκλα που καθησες ειναι ηλεκτρικη..

ξεχνα τις μπρεσιες ,σαρλελεντανες,αταλαντες ,  πιτσες   και μακαροναδες  ..

ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ  Π . Α . Ο . Κ!!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ  ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΨΗΛΑ ...   
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
« Reply #45 on: June 15, 2010, 01:11:24 »
In bocca al lupo Mario
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #46 on: June 15, 2010, 01:24:57 »
Τώρα αν εσύ κατάλαβες από που σε φώναξαν να έρθεις και ήρθες ή είσαι καλός και έχεις στομάχι ή είσαι για τα σίδερα ή είσαι μεγάλο λαμόγιο...
Καλή Επιτυχία Μάριε

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #47 on: June 15, 2010, 01:33:35 »
οσο και σοβαρος να ειναι ενας προπονητης σε ασοβαρη ομαδα δυσκολα θα πετυχει

JamaicaN

• Guest
« Reply #48 on: June 15, 2010, 01:49:40 »
ασοβαρη ομαδα?ο ΠΑΟΚ? :tikitaka:

Είδες κοντό άνθρωπο, να φυλάγεσαι, έτσι με έλεγε η γιαγιά μου.
ΚΑι μενα ετσι ελεγε..και ηταν 1.40!

Καλως ηρθες μαφιοζο, στο χερι σου ειναι να μπεις ατο πανθεον....με ΚΟΥΠΑ!

jmjyiannis

• Guest
« Reply #49 on: June 15, 2010, 03:20:49 »
ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ  Π . Α . Ο . Κ!!!!

εννοείς Π. Α. Ο. Κ.

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #50 on: June 15, 2010, 08:23:22 »
Καλώς ήρθες σενιόρ Μάριο
Καλά στομάχια και καθαρά μυαλά
Ενα πράγμα έχεις μόνο να κάνεις, να μας πας ένα σκαλί πάνω από τον προκάτοχο σου.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #51 on: June 15, 2010, 08:53:26 »
Καλορίζικος Mario.
Καλή δουλειά, γερό στομάχι και μακρυά από τα λαμόγια τους δημοσιογράφους.

GeorgT

• Guest
« Reply #52 on: June 15, 2010, 15:28:40 »
Ξεκίνησε σωστά πάντως ο Μπερετας που θα παει τετάρτη στο Μπαντ Μπρουκεναου να επιθεωρήσει το προπονητικό που θα κάνουμε την προετοιμασία!!! Δείχνει οτι εχει όρεξη για δουλειά!!

Αυτο ειναι το μεγάλο πλεονέκτημα σε σχεση με τον Σαντος ο οποίος ηταν λες κ εκανε αγγαρεία ολη την ώρα  :P!

Κ τελος ευτυχώς που επεξε τον δυσκολο Ο Κωστας (αντικειμενικά χωρις να το λεω επειδή δεν έκλεισε αυτος) αλλα δεν μου καθόταν καλα αντίθετα με τον Μπερετα που δείχνει να ειναι πιο ολοκληρωμένη λύση για αυτην την θέση!

chiltsid

• Guest
« Reply #53 on: June 15, 2010, 15:40:01 »
καλώς ήρθες  coach!

zagorakis

• Guest
« Reply #54 on: June 15, 2010, 19:22:31 »
Αυτοί είναι οι συνεργάτες του Μπερέτα

Το olaPAOK.gr παρουσιάζει το who is who του δεξιού χεριού του Ιταλού τεχνικού, Μαξ Κάντσι, και των υπόλοιπων συνεργατών του

Όπως ήταν αναμενόμενο ,ο Μάριο Μπερέτα δεν θα έρθει στη Θεσσαλονίκη μόνος του, αλλά θα φέρει και τους συνεργάτες του. Εξάλλου, το δήλωσε και ίδιος στην συνέντευξη Τύπου που διοργανώθηκε για την παρουσίασή του. Tα τέσσερα ονόματα που ανέφερε ήταν αυτά των Μαξ Κάντσι, Τζιόρτζιο Ρόκα, Πάολο Λατζαρίν και Λούκα Πέργκερ.

Ο πρώτος είναι γνωστός στους φίλους του ΠΑΟΚ εδώ και μέρες καθώς είναι το δεξί χέρι του Μάριο Μπερέτα. Ο Κάντσι είναι και ο ίδιος προπονητής και δουλειά του είναι να αναλύει σε υπολογιστή τα στατιστικά του κάθε αγώνα της ομάδας του Μπερέτα. Ο δεύτερος είναι προπονητής τερματοφυλάκων, ο τρίτος γυμναστής και ο τέταρτος ο άνθρωπος που αναλύει τους αγώνες των αντιπάλων.

Η γνωριμία του Μπερέτα με τον Κάντσι κρατάει χρόνια, από την εποχή που ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ σπούδαζε σε ανώτερο ινστιτούτο φυσικής αγωγής και προπονούσε τον σημερινό βοηθό του. Ο Κάντσι, που είναι και αυτός καθηγητής φυσικής αγωγής, προπόνησε ομάδες μικρών κατηγοριών, όπως και γυναικείες ομάδες στην πρώτη κατηγορία. Το 2006 ξεκίνησε ως μόνιμο μέλος του stuff του Μπερέτα με υποχρέωσή του να αναλύει σε βίντεο και να κάνει μηχανογραφική επεξεργασία των στατιστικών.

Ο Τζιόρτζιο Ρόκα θα είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ. Έχει δουλέψει με τον Μπερέτα στην Σιένα και στο Λέτσε. Προηγουμένως έχει περάσει από Ουντινέζε, Νάπολι, Φιορεντίνα και Πιατσέντσα.

Ο Πάολο Λατζαρίν, ο γυμναστής του stuff του Μπερέτα, έχει και αυτός αρκετά χρόνια συνεργασίας με τον Ιταλό τεχνικό. Συνυπήρξαν στη Σιένα, στο Λέτσε, αλλά και στο Τορίνο κατά τη φετινή περίοδο.

Τέλος, ο Λούκα Πέργκερ, ανήκει και αυτός στον κύκλο των ατόμων που έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Μάριο Μπερέτα. Αυτό έγινε την περίοδο που ο Ιταλός κόουτς βρέθηκε στους πάγκους των Πάρμα και Σιένα. Ο Πέργκερ παρακολουθούσε τους αντιπάλους των ομάδων του Μπερέτα, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τον τομέα των ακαδημιών.

http://olapaok.gr/podosfairo/Proponitis/aytoi_einai_oi_synergates_toy_mpereta.188525.html

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #55 on: June 15, 2010, 23:55:26 »
καλοριζικος κοουτσ
το ματι σου γυαλιζει το ειδα
εμας πονανε τα μυαλα μας...
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

apostolos

• Guest
« Reply #56 on: June 16, 2010, 00:10:13 »
Για τον Μπερέτα να ευχηθώ κι εγώ καλορίζικος, δείχνει πάνω από όλα ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ προπονητής και όχι μαθητευόμενος ή wanna be... Από τα 23 !! του σχεδόν στους πάγκους, αυτό δείχνει αν μη τι άλλο καύλα και εμπειρία. Φυσικά στα μείον, το ότι δεν έχει δουλέψει ποτέ στο εξωτερικό και σε επίπεδο πρωταθλητισμού, προκριματικών cl κλπ. Αλλά αν είχε θα λεγόταν και κάπως αλλιώς και θα είχε και κάποιο άλλο κασέ. Οπότε ό,τι δίνεις παίρνεις. Νομιζω οτι για τις οικονομικές μας δυνατότητες κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Θα μου λείψει το στράβωμα στη φάτσα, το κακό ντύσιμο του Δον, αλλά τουλάχιστον ο Μπερέτα καπνίζει κι αυτός από ό,τι έχω καταλάβει, κάτι είναι κι αυτό.

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #57 on: June 16, 2010, 00:56:53 »
καλως ερθες!!!!!!
καλα στομαχια!!!!
ΠΑΟΚ παντου!!!

zagorakis

• Guest
« Reply #58 on: June 17, 2010, 15:14:21 »
"Θέλω να παίξω Τσάμπιονς Λιγκ με τον ΠΑΟΚ"

Ο Μάριο Μπερέτα μίλησε σε ιταλικό ραδιόφωνο, αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε ο ΠΑΟΚ να είναι ο επόμενος σταθμός της προπονητικής του καριέρας και αποκάλυψε τον στόχο που έχει βάλει για την ερχόμενη σεζόν

Ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπερέτα, μίλησε στον ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό, "Ιν κόντρο", και στην εκπομπή "Ντιάριο Ντι Μπορντοκάμπο" για τις πρώτες του ώρες στην Ελλάδα, την επιλογή του να αναλάβει τον ΠΑΟΚ, ενώ θεωρεί ότι για εκείνον ο "Δικέφαλος" θα αποτελέσει εμπειρία ζωής.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιταλός κόουτς των "ασπρόμαυρων":

Για το ποιοι είναι οι λόγοι που επέλεξε τον ΠΑΟΚ: "Επέλεξα τον ΠΑΟΚ γιατί ήθελα να παίξω στους αγώνες των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Ακόμα και τότε, όμως, αν κάτι πάει στραβά υπάρχει και το Γιουρόπα Λιγκ που είναι μία διοργάνωση που δεν έχω συμμετάσχει ποτέ, οπότε θα ήθελα να έχω έστω και αυτή την ευχαρίστηση."

Για τους λόγους που διάλεξε την Ελλάδα: "Διάλεξα την Ελλάδα, γιατί η επιθυμία μου να δοκιμάσω να δουλέψω στο εξωτερικό ήταν μεγάλη. Είχα δύο προσφορές από ιταλικές ομάδες, αλλά δεν με έπεισαν, γιατί δεν ήταν στο επίπεδο της επαγγελματικής πρότασης του ΠΑΟΚ. Μίλησα με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, τον οποίο προπόνησα στη Σιένα, και με τον Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος εδώ και ένα χρόνο είναι στην ομάδα, και μου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ. Θα είναι μία επαγγελματική εμπειρία ζωής."

Για τις εντυπώσεις του από την πρώτη επαφή με την ελληνική πραγματικότητα: "Ήταν θετική. Υπάρχει μεγάλη πίεση από τα ΜΜΕ και υπήρχε πολύς κόσμος στην συνέντευξη Τύπου. Η πρώτη επαφή ήταν δυνατή, αλλά συγχρόνως και θετική. Στη συνέντευξη Τύπου ήμουν πολύ ήρεμος. Είχα μάθει μία φράση στα ελληνικά για να σπάσω τον πάγο και να ανοίξω τη συνέντευξη με συμπαθητικό τρόπο. Στις 30 Ιουνίου θα ξεκινήσουμε τη χρονιά και θα πάμε για προετοιμασία κοντά στην Φρανκφούρτη για δύο εβδομάδες. Στο τέλος Ιουλίου είναι τα προκριματικά του Τσαμπιονς Λιγκ κι αν κάτι με προβληματίζει είναι το ότι δεν είμαστε στο γκρουπ των δυνατών.

Για το πόσο θα επηρεάσει τον ίδιο και την ομάδα το γεγονός ότι ξεκινάνε νωρίς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της: "Νομίζω πως όχι! Στο ελληνικό πρωτάθλημα γίνονται 30 αγώνες και είναι μικρότερο σε διάρκεια από το ιταλικό. Για μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, το να βγεις δεύτερος και να παίξεις στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί μεγάλη ικανοποίηση και θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε στους ομίλους."

http://olapaok.gr/podosfairo/Proponitis/thelw_na_paiksw_tsampions_ligk_me_ton_paok.206411.html

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #59 on: June 17, 2010, 15:42:44 »
εχουμε τα προβληματα μας, εχουμε κ τις δηλωσεις του μπερετα τωρα... ;D ;D ;D
αντε ελα προς τα εδω ρε ιταλε, να ασχοληθουμε με κανενα αγωνιστικο θεμα μπας κ ξελαμπικαρουμε..