Αδερφέ Dave διαφωνούμε. Φασιστοειδή και σωβινιστές βρίσκεις σε κάθε έκφανση κοινωνικής ζωής και σε όλα τα κράτη αναμφίβολα. Εξακολουθώ όμως να πιστεύω οτι η πλειοψηφία αυτών που ακολουθούν φανατικά την εθνική αγγλίας (η οποία μάλιστα είναι απο τις λίγες-αν όχι μοναδική - Ευρωπαικές ομάδες που έχουν κοινό που ακολουθεί πιστά και όχι απο περίσταση ή λόγω πανηγυριού) δεν είναι BNPιτες και μισαλλόδοξοι. Είναι πρώην ταγμένοι στο happy smile τύποι που εκτονώνουν το ένδοξο οπαδικό παρελθόν τους μέσω του συγκεκριμένου εθνικού συγκροτήματος. Απόδειξη οτι οι Άγγλοι ως Άγγλοι μπαχαλεύουν όπου τους παίρνει στο εξωτερικό με κάθε αφορμή. Προσαρμοσμένο στη δική τους κουλτούρα και εθιμικό παρελθόν, το God Save The Queen, δεν είναι ακροδεξιό (είπα για τους περισσότερους), είναι απλά μετάφραση του God Save Our past of Glory Days, τότε που πραγματικά δεν είχαν αντίπαλο πουθενά στον κόσμο τα street gangs τους

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα βέβαια αδερφέ....
Baron τώρα το είδα το post σου....Μπορεί να κατάλαβες αυτά αδερφέ με τις συναναστροφές σου και δεν αντιλέγω, εγώ είδα μια εντελώς διαφορετική εικόνα, έζησα μάλιστα απο κοντά λόγω περιέργειας, κινήματα - groupakia ανένταχτων αριστεριστών του στυλ tax the keech που πραγματικά έφτυναν την χώρα τους για τη συμμετοχή στον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας, εξαγριώνονταν με τον πόλεμο στο Ιρακ, άνθρωποι σε μεγάλους αριθμούς που αλλιώς τον εννοούσαν τον εθνικό τους ύμνο, πάντα βέβαια λαμβάνοντας υπόψη το ιστορικό τους παρελθόν, γιατί ας πούμε οι άγγλοι έχουν βασιλευομένη κοινοβουλευτική δημοκρατία, ρωτήστε καναν liverpoodlian, κανέναν Owl ή κανέναν καταπιεσμένο βόριο magpie τι νιώθουν για την βασίλισσά τους....
Μάγκες ΕΥΤΥΧΩΣ η Ευρώπη έχει αλλάξει πολύ, αυτή είναι η γνώμη μου. Πρέπει να ξεχάσουμε τα όντως υπάρχοντα κάποτε στεγανά , ο κόσμος ανοίγει το κεφάλι του, εγω συναναστρεφόμουν με γερμανούς baron π.χ. στην Αγγλία που διάβαζαν Παναγούλη....Για μένα οι υποστηρικτές της εθνική Αγγλίας είναι ξεχωριστό και ιδιόμορφο φαινόμενο και θα έχουν πάντα τη συμπάθειά μου....